canım inşallah bir sıkıntı olmaz,firdevs hanım mıydı doktorun ona sordun mu o ne dedi?

Erfat ne olur stres yapma bişey yoktur rabbimin izniyle bu mübarek cuma gecesi hürmetle rabbim cümlesine yani sırada bize bebekleri mızı kucağımiza almayi nasip etsin insallah yüzümüzü güldürsün.

Erfat ne olur stres yapma bişey yoktur rabbimin izniyle bu mübarek cuma gecesi hürmetle rabbim cümlesine yani sırada bize bebekleri mızı kucağımiza almayi nasip etsin insallah yüzümüzü güldürsün.

SAĞOL CANIM
İnsan stres yapıyor okuduğum kadarıyla fazla yükselmezse dış gebelik falan olurmuş..
Rabbim yardım eder inşallah....

Canım sakin ol Rabbim yardımcınız olsun inşallah yarın yapılan testte güzel bir artış olur dua et bizim de dualarımızdasın
Ben de feci hastayım öksürükten boğuluyorum ne ıhlamur ne portakal greyfurt suyu ne tavuk suyu çorba ne bal zencefil ne pekmez hiç mi fayda etmez yok bir de ne yani oturduğum yerde hasta oldum kendime sinir oluyorum

kızlar bekleyince zaman geçmiyor sanki maddi durumu ayarla ilaçlar bile geldi adet gelmiyo ya geçen ay 16 sında oldum bugün 14 ü tık yok şubatın 28 çekmesiyla alakalı sanırım hı bu arada ne oldu size ya hiç sesiniz çıkmıyor bebeği kapan gidiyo eslemsena bide bi arkadaşşardı 15inde gidecek ne alemdesiniz arkadaşlar durum bildirin

Canım hamileliğin yeni sanırım.bendede öksürük olmuştu.bence ilk aylar çok önemli doktoruna danıs mutlaka birşeyler önerir.ben kaç kez antiniyotik kullanmak zorunda kaldım.hamileler içinde son derece güvenilir ilaçlar var.tabii senin hamileliğin çok yeni o yüzden ilaç önermiyebilirde.notttt..adaçayı gargarası boğazdaki gıcığa birebir etkilidir ben çok faydasını gördüm.acil şifalarr

Yaşadıklarına çok üzüldüm.maalesef burda çoğumuz aynı problemleri yaşadık.bende benzer sorunları dünya tüp bebekte yaşamıştım.hala hatırladıkça çok sinirleniyorum.kıbrıstaki merkezler doktorlar maalesef biraz rahatlar.üzgüncüm anladığım kadarıyla normal tüp bebek yaptırmışsın.türkiye bu konuda çok iyi neden kıbrısı tercih ettin.çogul gebelik veya cinsiyet seçimimi düşünmüştünüz.ben ikinci d3nememi fird3vs hanımda d3nemiştim.hiç bir sorun yaşamadımAsistanı çok ilgiliydi.üstelik firdevs hanıma her istediğimde ulaşabildim.bir anönce toparlanmanı diliyorumm..

Yasadoklarina uzuldum ancak burayi takip ediyorsan dr. Verda'dan memnun hata ikiz sahibi olan da var. Herturlu olumsuzluk her doktorda olabilir.Sefket beye bende gitmek isyemiyorum ama daha gecen hafta senyoksun arkadasimiz h Askim yola ciktinmi amile kaldi ve saniyoruz ikiz

Son düzenleme:
Yasadoklarina uzuldum ancak burayi takip ediyorsan dr. Verda'dan memnun hata ikiz sahibi olan da var. Seni kibrisa senin doktorunmu hazirladi yoksa onlarin buldugu dr mu hazirladi?
Arkadasim herturlu olumsuzluk her doktorda olabilir.Sefket beye bende gitmek isyemiyorum ama daha gecen hafta senyoksun arkadasimiz hamile kaldi ve saniyoruz ikiz
Bende ilk basta firdevs hn. Dusunuyordum ancak onun yumurtadonasyonunda daha basarilu oldugunu gordum;cok kararsiz kaldim
Berk bey firdevs hn ve verda hn arasonda gelgitlerim oldu en sonunda verda hn da karar kildim
Zaten olmazsa ben 2kez gidemem evlatlik benim icin hayirlisiymis derim

Canim benim oncelikle cvpladigin icin tesekkur ederim. .aslinda bende senin gibi dusunuyorum ama kusku insani bitiriyor..12, haftada bi tanesinin ense kalinligi 2.7 digeri 2 cikti...sinir 3 mm imis..aslinda sinirlar dahilinde..ancak yas faktoru eklenince risk yuksek cikti...ayrintili ultrason icin daha erkenmis..kibrisla gorustum..donorunuz cok genc kesinlikle bisey olmaz dediler..mantiklisida o zaten..sonucta yumurta yasi 22..ama ben soylemedigim icin 35 gibi gorunuyor..canim sende yasadin sanirim..nasil davranmistin...ben hic bisey oldugunu zannetmiyorum...

Evet benm drum Şevket bey ama herseyimle bire bir ilgilen emriyolog can bey kendisi o kadar ilgili alakali benim ilk denemem negatif ti çok şükür suan hamıleyım Şevket bey le transfer dışında hiç görmedim :) buna pek de takılma dim can bey transfer öncesi olsun transfer sırasında ve sonrasında olsun hep destek oldu rabbim iyi insanlarla karşılaştırsin hepimiz bu yolda maddi manevi yıprandik yüce mevlam emeklerinizi boşa çıkarması
Ben suan hamıleyım :)ben gibi hamile arkadaşlarımda bende inşallah bebekleri mızı kucağımiza alırız inşallah isteyen tüm arkadaşlarım rabbim sizleride nasip etsin ....aminnn

Zenan çok geçmiş olsun dikkat et kendine tez zamanda iyileşirsin inşallah Rabbim şifa versin. ..nasıl gidiyor hamilelik :) Dr kontrolune nezaman gideceksin?

negatif almissin iki sefer cok gecmis olsun öncleikle.
kendi uymurtanizlami denediniz? Türkiyde bu konuda hem hesapli hemde daha gelismis hastenelri bence ..Kendi görüsümdür..
Okuyunca kisa not düseyim dedim.
Kendim Önce Hit Halil Ibrahimle 2009-2010 görüsmüs klinige gitmis bilgi almak istemistim ama cok antrikalar yasadigim ve yalanalrini yakaldigim icin.. Nevi nhanim vardi orada --Benim uluslarasi koor. Özlem coban Hnim idi..
Hatta gizli bilgielrimi özel e-mailine atmami istemisti..hayir olmaz gizlilik icin hastane e-mail isart dedim ..Ne farkederki dedi...Cok sey farkeder ..bence..
Sordugum sorulara cevap alamadigim icin ve alinan yumrutalari iki kisiye böldüklerini duyunca asla dedim ve tüm islemimi durdurdum derhal Dogus Klinik Dr.sevket beye gittim durumuda acikladim ve net cevaplar aldim hatta cok da ilgilerdi.
5 defa ayni Klinikte 4 defa Sevket beyde denedim hepsinde hamile kaldim ikizlere ama eskiden Pruloton depot olmadigi icin vuruluna kadar siapris verilene kadar 9 haftalik- 12 haftalik ikizleri kaybettim.
Diger 2013 teki transferimide dr.Firdevs hanim yapti degerim yüksledi ama devam etmedi..
tekrar ekimdeki transferimde Sevket beye gittim ve simdi 6 aylik icinde ikizlere hamileyim.
( her hastanin fiziki duurmu farklidir ve hastaya göre farklidir sizinkyile birebir asla anlatmyiorum..Bana yapilani ve sorun yasamaidgimi anlatamya calsiyorum.Kimseyide korumuyorum dogru neyse not düsüyorum..)
Su ana kadar olumsuz veya soruma cevapsiz kalmadim.
her an her zaman kontaga gecebilyioruz hatta arada yazisyor bebekelr icin görüsme yapabilyioruz.bizi hic yalniz birakmadilar simdiye kadar.
Dip not düsüyorum tekrar kendi düsüncemdir..Dr.Tuncbilek hanimi gördüm bir kac defa ama asla hastasi dgeildim.. sizin deneyiminiz daha önemlidir tabiki..Ben genel duurmdan bahsediyorum..
her transferde cok arakadas edindim % 80 hamile kaldi ve memnunlar..Eger olmamislarsada 45 yas üstülerdi 2.3 transferinde hamilleigi yakaladilar.
Acaba sizi hazirlayan ve gönderen doktorunuzla konustunuzmu ? bu konuda ne yorum yapildi.? Sizin kontaktaki kisilerde sizi oraya gönderenelrinde yorumu önemli.
Cok gecmis olsun. Adiniza üzgünüm. Diger arkadaslarimda mutlaka yorumalrini yazacaktir..
Kendi izlenimi ve düüsncemi not düstüm..tabiki ates düstügü yeri yakar..
Allah yardimciniz olsun.
iyi günler.

Canim iki gunde bir surekli kan tahlili yaptir...duruma gore dr.un sana gerekli seyi soyleyecektir...bizide haberdar et dualarim seninle...

Taze cici annelerimizdensin..
merhaba Erfat cok endise etme derim.
degerin gayet güzel ve güzel deger.
Ben tek kan tahlili ypatirdim 10. günde o kadar aslada 12-14 gün gitemyi dahi düsünmedim. zaten anneyiz hemen hissederiz ..))
he rgün neden yaptiriyorsunki?? kan verdiginde demekki firlamamis deger olabilir ..ve ayrica ehr gün yaptirmana gerek yok.
Doktorunla konusmussundur ..sorun etme derim.
Morlaini bozma bebeginin kalbini duyacagin güzel heyecnali günleri bekle. Stres endise bebegine zarar mermesine msüade etme .
Dualrimiz sana gitsin bu cuma gibi günde cnm.
sevgiler.

Önelikle tebrikler umudumvarr
Nikin cook güzel pozitifi cekmissin kendine masallah..))
bebekelrin hayirli evlatalr olmasi dilegyile..cok güzel adinaiza sevindim.

Bende ikiz bebeklere doktorumun ölcümüne göre 23 haftalik hamileyim. sükürler olsun 6. transferde yakaldim..
testelri yazmissin kendi kararalrimi yazacagim
Almanyada yasiyorum ve ehrseyimi özel tüm tahlilleirmi kendim ödüyorum.Kadin odgum doktorum bana ikili- üclü ve diger kan testelrinde ikizlerde farkli ciktigini endise yaratacagini bildirdi.Yiende arastirdim belki birini yaparim diye ..arastirdimda tek bir taklili burda 800-1000.-€ dediler 3 -4 test olacak 4000.-€ yapyior denildi. Su aldirilip bebekelrden ona bakilma olabilird edim ama dns oldugu iicn sgalikli cikmaz diye rizke girmedim. Sadece kan testiyle ik idefa kan vererek kan tahlili ypatirdim hepside normal cikti.
Degerler ve kan testi iyi cikicnada tüm ikili- üclü tetsi yaptirmadim.rabbim bana bunu yugun gördü yola devam dedim..rabbime teslim oldum.. yakind abir kan tetstimde var 24 haftalik o zamand anormal cikarsa sorun kalmaz diyorum allahin izniyle.
zaten dns oldugunu hic söylemiyorum bende ..
Evet dns yumrutasi genc k anneler oldugu icin riskler yoktur diye düüsnüyorum..
Karar sneizindir yazdigim kendi düsüncemdir.. Insallah kararin en iyi skeidle vereceksindir.
Hayirl ihamilelikler dilerim.
darisi sira bekleyen- yola cikan-basini bu yola kyoan annelerimize nasip eder insallah.
sevgilerimle.

çok teşekkürler. mağlesef kürtaj oldum. ardından da histereskopi ile bakılmak istendi. temizz hiç yapışıklık yok ancak küürtaj sonrası hiç adet olamadım tam 65 gün oldu hst. ondan yapıldı. 21 gün kullanacağım ilaç veirldi sonra adet olcakmışım yut dışında nerde yaşyosun canım sakıncası yoksa ... burda böyle işler..

mrb arkadaşım senin adına üzüldüm....bende verda hanımın hastasıydım çok çok memnun kaldım bilmiorum ama ben diğer yerde oldunu diğer tüp bebek merkezini hiç duymadım nettede zati şvket beyle çalıştığı yazıo..bende gördüklerimi hissettiklerimi yazmak istedim okuyunca ben hep verda hanımla irtibata geçtim asistanı kim onu bile bilmem hep kendisi ile konuştum....ben aksilikten dolayı eşimle aynı zamanda gidemedim bi gün sonra gittim eşim görüşmeye gittiğinde oradaki danışmadı kadınlarlar parayı peşin alıoruz demişler istemişler verda hanımda oradaymış hayır almayın daha burda eşi yok onun oda gelsin birlikte öderler diyip parayı yatırtmamış eşime parayı ben geldikten sonra ödedik.....embriyoya gelince verda hanım kaç kere transfer etmeden baktı embriyolara hatta transfer sırasındada baktı geldi ve çok güzeller biri dokuza bölünmüş şu kalite şukadar emriyo var dedi...bizim geri kalanı dondurtmadı dondurmalar çözülünce bozula bilio ki dondurcak kadarda yoktu ama istese para amacı olsa yapardı yani..odaya çıktım 2-3 kere yanıma geldi transferden sonraç.ayrıca kaçtane olacağına birlikte karar verdik ve söledide bana.şuan 5 aylık ikizlerim var 3 tane transfer etmişti 3de tuttu ilk denememdi ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…