slmlar herkese benide aranıza alırsanız sevinirim bende aynı detten muzdaribim 10 yıllık evliyim 2 kez yumurta donasyonu yaptırdım olmadı şuan fiyatı nedir bilğisi olan varsa sevinirim

Son düzenleme:
Olumlu düşün rabbimin izniyle inşallah bebeklerine kavusacaksin:)

Canim simdi okudum malum firsat bulamiyorum
Ben herseyin yolunda oldugunu sanmistim
Ne soylesem seni nasil rahatlatsam bilemedim kelimelerin tukendigi anlar
Cok uzuldum acin bizim acimiz kendini cekme arada gir kafani dagitmaya calis gecmis olsun
Canim arkadasim sevgilerle kal yalniz fridevs e sordunmu niye neden

slmlar herkese benide aranıza alırsanız sevinirim bende aynı detten muzdaribim 10 yıllık evliyim 2 kez yumurta donasyonu yaptırdım olmadı şuan fiyatı nedir bilğisi olan varsa sevinirim
Arkadasim fiyatlar ayni 4500 € gecmis sayfalarda yaziyor aslinda sperm de ayni paketler var tabi istersen konaklama ulasim falan

Gittik canım karnından baktı göremedi alttan baktı keseyi gördük ama henüz kalp atışı yoktu daha çok erken dedi Dr bakalım kısmet 10 gun sonra gel dedi ben 3 5 gün sonra başka bir Dr a gitmek istiyorum bakalım kısmet
sen ne yaptın duymussundur inşallah kalp atisini:)

Gittin mi doktora gördün mü keseleri duydun mu kalp atışlarını?

Yok canım ben henüz doktora gitmedim vajinal ultrason istemiyorum o yüzden iki hafta sonra gitmek istiyorum :) bir tane mi kese gördü? Bir de nasıl hesapladı kaç haftalık dedi.

Son düzenleme:
Bende istemiyordum gitmeden de eşimle konuştum ama okadar sabırsız ki eşim beni dinlemedi meraktan illa baktım dedi evet bir kese göründü benim doktorum estrofem başlama tarihi ni sat günü olarak söyledi ona göre 5+5 günlük :)
Ama gittiğim doktor 4 haftalik yada 4.5 haftalik dedi kese ama o kadarlık ken kese görünmez ki Dr beni pek tatmin etmedi bu hafta sonu tekrar gideceğim belki duyarız kalp atışını :)

Yok canım ben henüz doktora gitmedim vajinal ultrason istemiyorum o yüzden iki hafta sonra gitmek istiyorum :) bir tane mi kese gördü? Bir de nasıl hesapladı kaç haftalık dedi.

Kızlar herkesler nerde? Nasılsınız neler yapıyorsunuz? Senyoksunya gittin mi doktora gittiysen nasıldı?

Evet canım kimseler yok ortada bende 5.gundeyim transferin hic bir belirti yok galiba yine olmadı

Ayyy ne alakasi var ...boyle dusunup kendini ve bebeklerini uzmemelisin...benimde hic bir belirtim olmadi sadece 10.gun kasik batmalarim olmustu...pozitif dusun..rabbimden hayirlisini iste..saglikli olcaksa olur zaten...lutfen hep olumlu ol..iyi dusun...bende sana dua ediyorumm )

Saol canım inşallah bebislerim benimledir hic bir şey hiissetmeynce korkuyorum daha oncede negatif alinca

sessiz takipteydim laptop bozuktu cepten okuyordum şimdi hallettik:))

nasılsınız kızlar:)) yeni hamişlerimiz tebrik diyorum.zenan,umudumvar,senyoksunya diğer aklıma gelmeyenler.

erfatçığım senin adına çok üzüldüm ama bu son değil ki umudunu tüketme yeniden denersin.

bak bana kaçıncı olduğunu bile unutacam nerdeyse ama gene nisansonu yada mayıs başı gitmeyi düşünüyorum.bağımlılık yaptı:)))

pztsi yeni bir dr a gideceğim sonra kıbrıstakilerle irtbata geçeceğim .hayırlısı .bize de hayat böyle geçiyor .herşey nasip kısmet.

size abla tavsiyesi .kendinizi sakın üzmeyin.kimsenin de üzmezine izin vermeyin.takmayın ya. olsa de olmasa da ...

geçmişi unutun.kötü anlarınızı silin.karamsarlığı kendinize acımayı bırakın.güçlü olmamız lazım.sert kaya gibi kadın.

önemli olan değerli olan sizsiniz. sizden başka bir tane daha mı var bu dünyada. senin sağlığın önemli sen önemlisin bizim için diyenlere kulak asın.diğerlerini gözardı edin.siz istiyorsanız yapın ne olursa. hep umut olu olun.yapabilirim başarabilrim diyin gün içinde defalarca kendinize.telkin yöntemi imiş.:))

gene uçtum :)) çok konuştum.özlemişim yazmayı.
öpüyorum hepinizi.

ALLAH HEPİMİZİN KUCAKLARINI DOLDURSUN.

hepinize bol bebişli günler diliyorum.

sevgiyle kalın .

Evet canım kimseler yok ortada bende 5.gundeyim transferin hic bir belirti yok galiba yine olmadı

Canım biliyorsun ben de aynı kaygıları yazmıştım kızlar hiç bir belirtim yok demiştim belirti arama rahat ol demiştiniz bana şimdi ben sana diyorum rahat ol belirti arama ben de hala belirti yok desem yeridir. Gün içinde herşey normal hiçbir belirti yok sadece geceleri ne sağa ne de sola yatamıyorum sırt üstü yatabiliyorum sadece; tek belirtim bu:)) bir de transferin 6.günü idrar testi yapmıştım testte gördüğüm silik çizgiydi belirti :)) ama sen 12. günü bekle çünkü beta hcg nin idrara karışması biraz zaman istiyor.

Teşekkür ederim sen harika bir insansın.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…