Kızlar Merhaba

Benim bugün çok kanamam oldu suan hastanede yatıyorum dua edin benim için

Canım çok geçmiş olsun,sakin ol,endişelenme,bazen 9 ay boyunca kanaması olan bile oluyormuş,çok çok kanamalı olan bir yığın hasta hikayesi duydum maşallah sağsalim çocuklarına kavuşuyorlar,Allahım yanında olsun,dualarımız seninle ve küçük mucizelerinle

Kızlar Merhaba

Benim bugün çok kanamam oldu suan hastanede yatıyorum dua edin benim için

Canım yaaa çok geçmiş olsun dualarımızdasınız... Annemle çocukken günlere giderdim kadın muhabbetinden hafızamda kalan ayyy 9 ay kanamam oldu diye anlatırlardı herhalde seninde hamileliğin kanamalı geçecek. Allahın izniyle azimli cimcimeler seni bırakmayacaklar. Rabbim yardımcınız olsun. ..

Saol canım inşallah bebislerim benimledir hic bir şey hiissetmeynce korkuyorum daha oncede negatif alinca

merhaba Arkadaşım,transferin hayırlı olsunhiç bir belirti arayıp da canını sıkma,bazen gümbür gümbür belirtiylr negatif sonuç alınıyor bazense hiç bir belirti olmayan arkadaşlarımız çogul gebelikle hamile kalıyor:) dur bakalım daha çok başı,minicik şey nasıls hissettirecek kendini:) sürekli canım yavrum benimlesin biliyorum,sımsıkı tutun bana,ben seni bırakmayacağım diye konuş onunla ve hep hamile kaldığını haya et lütfen,ne olur negatif düşünme ki herşey güzel olsun,güzel haberlerini bekliyoruz,yolun açık olsun arkadaşım

Teşekkür ederim Inşallah Rabbim korur bırakmazlar beni suan görünen düşük tehlikesi var iğne ilaç serum vs rabbimin izniyle hiç bir şey olmaz inşallah

Hu huuu arkadaşım nasılsın neler yapıyorsun ? Teste az kaldı dimi hangi gündü ver artık mutlu haberi coşalım sevinelim

ay canm test daha 27 si persembe ama pazar sekizinci gun yaptirip sonucu alayim kafayi yicem kesin digeri deki gibi hissediyorum olmadi gibi qma insallah yaniliyorumdur

Canim cok sagol moral oldun bana.13 yildir ilac kullaniyorum.rahim filmi cektirdim.rahim 50mm×30mm yaziyordu 2 yil onceydi .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tekrar baktır bakalım,ya da rahmi büyütüp geliştirmek için ek bir şey var mı acaba?moralini yüksek tutmaya çalış canım,elinden geleni yap gerisini Allah a bırak canım çok ta kafana takma denenmeye geldik sonuçta bu dünya ya,ben böyle zamanlarda hep benden daha kötü durumda olanları mesala günlük aktiviteleri için bile başkasına muhtaç olanları düşünüp Rabbime şükrediyorum.

ay canm test daha 27 si persembe ama pazar sekizinci gun yaptirip sonucu alayim kafayi yicem kesin digeri deki gibi hissediyorum olmadi gibi qma insallah yaniliyorumdur

Yaaaa sen neden hiç söylediklerimize kulak asmıyorsun acaba ? Kafayı yemeyi bırak bebişlere iyi bak çünkü hamilesin şeker :) eğer yaptıracaksan kan testi yaptır da kesin olsun sonucuna dansöz oynatacağız :)

Ay canim senin ağzını yerim:) insallh öyle olur evet canm kan testi yaptiracam kesin olsun

Allah hepinizden razi olsun
çıktım evet evdeyim çok hafif lekelenme var insallah bir daha yaşamam iki bebeğimiz inde kalp atışını gördük ilkini duydum bile çok şükür Rabbime inşallah mutlulugumuz tamamlanır doğduğu günlerde görürüz hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…