Adaçayı gargarasını deneyeceğim. Doktora gitmedim kendi kendimi tedavi etmeye çalışıyorum içim dışıma çıktı hele de gece çok kötüymüş (

Zenan çok geçmiş olsun dikkat et kendine tez zamanda iyileşirsin inşallah Rabbim şifa versin. ..nasıl gidiyor hamilelik :) Dr kontrolune nezaman gideceksin?

Zor arkadaş zor.. gündüz saat 14.00e kadar dayanabiliyorum (ama sabah saat 6.30 da kalkıyorum) sonra sabah 6ya kadar uyuyorum. :))) yalnız ne sağ yanıma ne de sol yanıma yatamıyorum sadece sırt üstü yatıyorum ve tabi ki bel ve sırt ağrısı oluyor şiddetli bir şekilde ( Doktor araştırıyorum haftaya pazartesi gitmek istiyorum ama emin değilim henüz sen ne zaman gideceksin?

Son düzenleme:
Kizlar dualarinizi bekliyorum yarın uçuyorum transfer var insallah bu kez pozitif alırım

Hadiiii gülüm sıra sende Allah ın izniyle. Kalacak mısın hemen dönme insan çok tedirgin oluyor transferden sonra bir gün kalabilirsen kal. Dualarımız seninle. Rahim duvarı ne durumda kaç mm?

Hadiiii gülüm sıra sende Allah ın izniyle. Kalacak mısın hemen dönme insan çok tedirgin oluyor transferden sonra bir gün kalabilirsen kal. Dualarımız seninle. Rahim duvarı ne durumda kaç mm?

Saol canım sanada geçmiş olsun rahim kalinligi en son pazartesi 10.10 du. Ama bugün cok duygusalim agliyorum korkuyorum. Transferden sonra kalip ertesi gun sabah donucem canım.
Sende kendine dikkat et annesi

canim sanirim seni taniyorum yani anlattiklarindan tandim ilk transferinde ben transfere gitmistim sanada odamin anahtarini birakmistim dinlen diye :) beni tani diye söyledim zaten odamida kullanmamistin gercekten yasadiklarin cok üzücü bende bir benzerini Sefket beyde yasamistim malesef Adam daha ilk gittigimde ikinci ve ücüncü gittigimde fiatin ne olacaginin pazarligini yapmisti inanilmaz kötü bir Transfer gecirmistim ..sonra firdevs hnma gittim ve allaha sukur hamileyim bizler malesef bir umut pesinde kendimizi mahvediyoruz o Kadar ilac igne para cöpe gidiyor ve pskolojimizin bozulmasida cabasi ama yapacak birsey yok isi paraya dökmüsler malesef artik bizi duygulari olan insanlar olarak görmüyorlar ...

canim sanirim senin yastan dolayi ücretli benim tüm testlerim ilaclarim hepsi ücretsiz hicbirsey para vermedim talep edilmedi yani 4. test yaptirdim daha büyük bir yerde renkli ultrasyona gittim yönlendirldim yani ve suan yine her iki haftada bir demir vs bakiliyor ama allaha sukur artik para vermiyoum Yas sinirinida Burda tüp bebekte bir uygulama var biliyorsundur 40 Yas üzeri bayanin tedavisini karsilamiyor o yüzden söyledim sevgiyle kal..

15. GÜN DEĞERİM :173
Yani düşük değer ilaçları kestik...
Herkes yaşadı eminim çok zormuş bu durum pozitifi görüp bitmesi...
Biraz toparlayıp EYLÜL gibi tekrar deneyeceğim artık...
Transfere giden arkadaşlar rabbim sizlere yardım etsin....Hamile arkadaşlarım sizlerinde Allah tamamına erdirsin...
Ben bir süre giremem artık....
SEVGİLERİMLE....

Canım ne diyeceğimi bilmiyorum ama gerçekten çok zor olduğunu biliyorum ((((( Rabbim kolaylık versin canım sana birşey olmasın. Zamanı değilmiş üzme kendini inşallah Eylül'de. Hem yaz bebeği daha kolay olur

Çok çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin .bende bel ağrısı yok ara ara kasiklarimda ağrı oluyor sürekli yatıyorum yemek ve wc dışında kalkmiyirum
Bende pazartesi günü gideceğim kısmet se :) inşallah iyi haberler alırız hepimiz .

Çok üzüldüm canım Rabbim yardım etsin sabır versin tekrar deneme gücü versin .
sevgiyle kal

Sen Îstanbul da mı yaşıyorsun? Hangi hastane veya doktora gideceksin? Ben Îstanbul dayım doktor araştırıyorum her zaman gidebileceğim ve sorularıma sıkılmadan cevap verecek alanında iyi bir doktor arıyorum Îstanbul da isen var mı bildiğin iyi bir doktor?

Böyle sahtekarlıkları okudukça içime kurt düştü şöyle ki geçen ay tedaviye başlarken ilk ultrasonda drum yumurta sayımın çok olduğunu söyledi adet ağrımın çok olabileceğini söyledi solda 12 sağda 8 saydı tedavi öncesi...tedaviden sonra 30 falan olur dedi dr...tedavi başladı 7 8 gün gonal f kullandım ve ultrasonda bir çok yumurtamı gördüm ölçüm yaparken.drum hep çok iyi dedi durumuma.7 martta yumurtalarım toplandı 10 tane çıkmış 8i olgunmuş 7si döllenmiş iyi durumdaki 3ü transfer edildi 3 tanesi donduruldu..transferden sonra yarım saatte bir idrara çıkamamaya başladım (çıkamadım evet acıdan çıkamadım idrara)karnım acaip hassastı dokunamıyordum bugün azaldı.yemek yiyemedim nefesim daraldı gözümün önü karardı başım döndü sürekli ve transferden itibaren dayanılmaz kasık ağrısı yaşadım ohss oldum sandım merkezi aradım su için dediler su içtikçe şişlik azaldı ama hala idrara çıkamıyorum. ..neyse konuyu çok dağıttım.özetle o kadar yumurtam nereye gitti ve ben neden ohss belirtileri yaşıyorum?

Sen hangi merkezde yaptirdin doktor un kimdi kacinci gun transfer oldu test tarihin ne zaman

cokse üzüldüm canim, Allah sana sabir versin..cok zor..ama sunu düsün, bebegini görüp de sonuclansaydi daha daha zor olurdu. biliyorum bunlar sana teselli etmez..

hcg düsüklügü bazen de - sana umut vermek falan istemem ama - söyle de düsebiliyor: misal cogu gebelik olusuyor basta, sonra biri devam etmezse mesela haliyle hcg düsük cikiyor ilk baslarda..yani geri sayim oluyor biri sadece devam ettigi icin. o yüzden acaba sende doktorlar böyle bisey olabilir dedimi?

canım çok üzüldüm gerçekten çok zor dün yazını okudu senin yaşadıklarının aynısını bende yaşadım canım benimde güzel katlanmadı,dün yazacaktım sana sırf moralin bozulmasın diye yazmadım sebebini sordun mu doktoruna ne dedi?üzülme canım en azından tutunabileceğini gördük.toparlanınca seni tekrar burda görmek isteriz.kendine iyi bak canım...
ESLEMSENACIM sana da hayırlı yolculuklar inşallah bu sefer olacak hep pozitif ol,öyle düşün stres yok.Allah yardımcın olsun canım.gelişmelerden bizi haberdar et tatlım senden güzel haberler bekliyoruz ona göre:))))

canim gecmis olsun, insallah sancilarin düzelir.

yumurta konsunda sunu eklemek istiyorum - illa hep kötü düsünmeyin derim..follik olarak 20 tane gözükebilir, ama bazen folliklerin ici bos cikiyor, yani yumurta olmuyor. haliyle toplandiktan sonra yumurta sayin düsebiliyor.........

Tşk ederim bende öyle düşündüm sonra sonra paranoyaklaştım galiba :)

C
Canım çok çok geçmiş olsun sen den olumlu haber alsaydık cok sevınecektık..ınsallah daha guzel günler goreceksin...umudunukaybetme sakın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…