Seni zuzun süredir görmemistim ,cok sevindim merakta ediyordum..

Masallah arkadsim yolun cogu gitmis..az kalmis dogumuna..allahim tek seste kurtarsin?
Dogumunu sezeryanmi yapacaksin?
Hala calsiyormusun?
Yatak odasini ve tüm esyalarini hazirlamissindir?
Allahim güzel telaslari günleri -heyecani ve kizinla kavusmani herekse yasatsin..
sevgiler.

Hepinize tesekkurler kizlar allahim inşallah tamamina erdirsin şimdide değer im katlanackmi her sey yolunda gidecekmi stresi başladı dualarinizi esirgemeyin

Kizlar 8.gun degerim 72.38 nasıl

Masallah degerin 8.güne göre cok güzel .Insallah katlayarak devam eder.
allahim kismeyi bebeksiz birakmasin.
darisi diger mücedele veren annelerimize insallah..
Atessen yakinda dansözünü oynatacak-kutlayacaksindir. Tebrikler

Masallah degerin 8.güne göre cok güzel .Insallah katlayarak devam eder.
allahim kismeyi bebeksiz birakmasin.
darisi diger mücedele veren annelerimize insallah..
Atessen yakinda dansözünü oynatacak-kutlayacaksindir. Tebrikler

Saol canım inşallah devam eder sonuna kadar..
Allahım isteyen herkese nasip etsin

canım çok sevindim yaaaa,Rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin,darısı benim ve bu yolda çabalayanların başına inşallah...

İyi akşamlar arkadaşlar

Bir süredir formu takip etmekteyim.Nihayet bu akşam üye oldum.Donasyon konusunda kararımı verdim sayılır fakat merkez konusunda net değilim.Dünya tüp bebek ile ilgili tecrübesi olan arkadaşlar paylaşırsanız sevinirim.

Merhaba Laraxcım,seni görmek de çok güzel çok teşekkür ederim:) Çok şükür bir ayım kaldı tabii eğer benim bızdık erken gelmeye kalkmazsa:) sende epey yol almışsın,zaten ilk 20 ye kadar çok yavaş gidiyor sonra zaman çok hızlanıyor,eyvah yetişemezsem paniği,ay keşke şunu yapsaydım,bu fotıyu çekilseydim keşkeleri alıp başını gidiyor:)
canım yaşım itibariyle ve kalçamda var olan protez nedeniyle allah nasip ederse sezeryanla doğum yapacağım,zaten rahim de bayağı kalınmış dr lar normal doğum şansın yok dedi ben de hoş istemiyordum..
Ben hala çalışıyorum,tabiiki biraz hızımı yavaşlattım ama vücudum elverdiği müddetçe sanırım çalışacağım,çok zorlu işlerde biraz sırt ağrısı oluyor ama onun dışında pek zorlanmıyorum,hareket kısıtlanmam pek olmadı,şükür şimdilik herşey yolunda gidiyor,darısı tüm arkadaşlarımın başına..
yatak odamızı boyadık,birazını kağıt kapladık,bu hafta da mobilyalarımız geliyor:) çok güzel bir süreç,güya ben sadece park yatak alıcaktım gerisini doğumdan sonra halledecektim ama insan dayanamıyor,aslında pintiyimdir ama insan hiç bişeye acımadan alışveriş yapıyor,Allahım inşallah forumdaki bütün arkadaşlarıma bu güzellikleri yaşatsın,hakikaten doyulmaz bir keyif,hele hareketlerini hissetmek muhteşem bişey,seninde çok az kaldı,tatlı heyecanlar alışverişler başlamıştır:) ben kaçırdım galiba cinsiyetleri ne oldu bebişlerimizin?
Allahım bu yolda emek veren hepimizin yolunu açık etsin,yanımızda olsun,kucaklarımızı evlerimizi bebeklerimizle ödüllendirsin,anneliği hepimize yaşatsın inşallah

Kizlar 8.gun degerim 72.38 nasıl

Yeni anne adayımız hadi hayırlısı olsun:) Allahım tamamına erdirsin,bak hiç negatif düşünmene gerek yokmuş,göreceksin çok da güzel katlanacak,40 haftalık çok güzel maratona başlayacaksın,yolun açık olsun güzel arkadaşım,harika bir haber bu:))

Merhaba arkadaşım;aramıza hoşgeldin:)
Ben geçen sene tüp bebek merkezindeki dr umun tavsiyesiyle dünya tüp bebeğe gitmiştim,Berk bey ve merkezi gayet iyi,ilgili ve temiz ama bende pıhtılaşma sorunu vardı hiç hesaba katmadan tedavime başlandı,bebeğimin kalp sesini duyduktan bir süre sonra yani 9 haftalıkken maalesef kalbi durdu ve kürtaj oldum,ilk öğrendiklerinde çok üzüldüğünü söyledi berk bey,sonra ben aradım nedeni konusunda konuşmak için ama 2 seferde de ben size dneyim dedi ve bir daha ilgilenmediler(
bilmiyorum ama davranışları bana hiç etik gelmedi,onca emek onca umut,onca hayal boşa gitti
bu sene Firdevs hanımlarda tedaviye başladım ve tedavi protokolumda pıhtılaşmaya önem verdiler,ve yumurta konduğu gün iğne ve aspirine başlattılar ve ben 3 tane 9 haftalık bebek kaybından sonra ilk defa çok şükür hamileliğimi devam ettiriyorum,yani önemli olan paket program değil de kişiye özel program hazırlayan merkez bulman,bunun için de bence bütün merkezlere mail yaz,sorunlarını anlat ve yaklaşımlarına göre merkezini seç derim,çünkü hepimiz farklı merkezlerden memnunuz,önemli oalan senin istediklerine cevap verebileceklermi,sen verilen cevaplardan gidilen yoldan tatmin oluyormusun,iç sesini dinle ve başla..
yolun açık olsun arkadaşım:)

Ay masallah ne güzel anlatmissin vallahi bende costum hemen alsammi her seyini diye düsünüyorum.
yolu tamamladigina cok sevindim..adina cook mutluyum cnm. Sikayetinin olmamasida hem anne adina hemde bebek adina cok önemli.
4 hafta cok cabuk gecer..kucagina alacaksin ve güzel tatli heyecanlar..
Evet bazen sezeryan daha kolay oluyor zorluk olsada sonrasi biraz..Bnede ilkini szeran oldugum iicn buda olacak..zaten dogum yapacak kadar cook aciya katlanmam sanmyiorum..allahim tek seste kurtarsin bizleri..)) amin
Bende cok sürekli calsimasamda hep calsitim.. söylenen gibi yta dinlen uyu ..esin hizmet etisn vs asla olmadi cnm.hayata son gaz devam..evin -ofisin tüm stresli isleri bana bakiyor hala.. ama diyorumki veren allahim sartalr ne olurs a olsun veriyor..
Bizde belki tasiniriz diye herseye henüz el atamadim..bir tasinalim hemen diyoruz .. birde yok bu sende kalalim (kizimin okulu var ayrilmakta istemedigi icin..) uzatiyoruz bazen..ondan tam keisn karar vermedik.. ama karar verirsekte zaten kizimin odasini ütü odasi ypamistim orada degisiklik yapacagim birde bebek yatagi alacaktim o kadar..Birde oglumuz olacagini belemedigimden erkek kyiafeti hic yok alisveris yapmam gerek pasa icin..Kizimin cogu seyini yikayip güzel kaldirmsi vakumalsimdimm aynen duruyor..4-5 valizini kardeismin kizina göndemristim- götürmüstüm ama cok seyide duruyor..
bebekler icin öncleikle cam siseler sterilize aletleri ve kiyafetini yikayacagim bebek sabunu vs ilgili cokdaha titizim..Bende asiri titiz oldugum icin biraz sikinti yasiyorum.. her seyi yikar ,düzenler tertip isine özen gösteriyorum..
sadece ikiz bebekelr olacagi icin bebek yatagini tekmi alayim iki yatakmi onu ikiz annelerine sormam gerek..))
Ikiz bebek arabalarinda yanyana olanmi kullanisli ? yoksa arka arkaya olan modelelrimi daha kullanisli onu sormam gerek??
Cinsiyetini sormussun biri kiz biri erkek ..iyi denk gelmis cok sveindik ama kizda olsa rabbim hangiisni verirse demistim zaten..
hayirli evlatalr nasip etsin rabbim ,eli ayagi düzgün-saglikli olsun diyorum.
Ikizlerde erken dogma riski oldugu icin bende yavas yavas bitirmem lazim tüm islerimi.. yoksa karnim büyüdükce yapacagimi sanmiyorum..burda ailemden kimsem yok..yardimcimda yok..herseyim ikendim yapyiorum.yavas yavasta zaten isten elimi ayagimi cekiyorum..dinlenmem lazim..egilemiyorum bazen toplam 5 kg almisim ama karnim bu ay cok cikti..belli yani ikiz olduklari..sitedeki herkes cok saskin ve mutlu..simdiden bebekleri seviyorlar..cocuk yapacagimi sanmiyaorlardi ))) komsularim..
benden bu kadar cnm havadisler. her gün yeni bir günesle uyaniyor rabbimi sundukalrini yasiyoruz sükürler olsun.
tüm anneleride burdan kutlar..bebek herseye deger diyorum..savasa devam anneler..)
sevgiler. tekrar görüsmek üzere .

İnşallah canm allahim tamamina erdirir 9 ay bni birakmaz

Merhaba BREEZE 35

Öncelikle ayrıntılı cevabın için çok teşekkürler.Ben bu konuda çoooook araştırma yaptım.Bir ara Batumu bile düşündüm fakat genelde yabancı donör kullanıyorlarmış bu nedenle vazgeçtim.Bu konuyu araştırırken nelerle karşılaştım,neler duydum.Hatta buradaki doktoruma dahi söyledim bazı yerlerde embriyo vermeyip vermiş gibi yapıyorlarmış diye.O da aynen öyle bu iş vicdan işi dedi.Keşke çok paramız olsa da ABD de yaptırsak merkezler orada katı kurallarla denetleniyormuş.

Neyse artık hakkımızda hayırlısı allah karşımıza dürüst insanları çıkartsın deyip işe başlıycaz.Senin de 1 ayın kalmış allah tamamına erdirsin isteyen herkese bebeğini tez vakitde göndersin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…