Canım benim ilaçlar konusu gerçekten sıkıntılı oluyor. Hele progesteronu günde 12 defa kullanınca hemen bitiveriyor :)

Benim doktor Allah'tan çok anlayışlı hem aile hekimim hem doktorum çok yardımcı oluyorlar. Allah onlardan razı olsun.

Demek ikiz teyzesi oluyor bu çok güzel

Bana 2 embriyo nakledilmişti biri tutmuş.

Dün kalp atışlarını dinledim ayy o ne müthiş bir duygu öyle

Doktorum 2 hafta sonrasına randevu verdi.

Canım bende bulantı yok, kasık ağrısı çok yok. Hatta acaba düştü mü hiç bir belirti yok diye de baya evhamlanmıştım.

Ama makarnamı dün görünce içim rahatladı. Ay burgu makarna gibi küçücük yavru

Kendine ve bebişlere iyi bak öpüyorum

Hadi hayırlısı canım benim. Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. İnşallahh transferden sonra güzel haberler verirsin bizlere

Tabi ki heyecanlısındır. O süreçte insanın içi içine sığmıyor.

Ama transfer denen şey 5 dakika sürüyor

Ben iyiyim çok şükür. Dün bebişin kalp atışlarını duyunca daaha da iyi oldum

Ayy canım ya ,
Çok güzel bir haber bu,
Her aşama sevindirsin inşallah seni,
Kendine ve bebişine çok iyi bak
Sevgiler

Çok teşekkürler amiin
Ben de bu siteye iyi ki abone olmuşum,
Sayenizde bilgileniyor,umutlanıyorum,
Güzel günler dilerim
Sevgiler

yine o Kadar icten Samimi yazmissinki okurken duygudan duyguya gectim yasadiklarim film seridi gibi gecti gözümün önünden iyiki varsin dünyanin en güzel annelerinden biri olacaksin son 3 gün kaldi canim nasil heyecanlimisin ? ben 8 gündür hastanede yatiyorum pek cikaracak gibide görünmüyorlar cunku tansiyon ve Seker tavan yapti tansiyon 17 lere Seker 200 lere cikiyorki 7 tane tansiyon hapi gunde 4 Insuline ragmen 36 3 gunluk olunca alacaklarini söylediler suan tam olarak kacinci haftanin kacinci gunundeyim tam bilmiyorum mutter pass im drda ama 34 sonlarinda yada 35 e yeni girmis olmam lazim sabir diyorum insallah sonucu guzel olacak sen Tatli kizini al kucagina arkandan insallah bende alirim ben son kibrisa gittigimdede senin pozitifinden biraz guc bulmustum tüm Forum arkadaslarim hepinizi öpüyorum anne olanlar hamile kalmaya calisanlar Hamis arkadaslarim hepinizin yuku ayri ve zor rabbim hepimizin yardimcisi olsun sevgiyle kalin

Merhaba Canim,

Hic bir sey degil canim. Burada herkes kendi tecrubelerini paylasip bazi seyler ogreniyoruz ve birbirimize yardimci oluyoruz.

Sana da tesekkurler kendinden bahsettigin icin.

Canim senin Doktorun donasyon onerdiyse demekki en dogru sey o dur senin durumunda, kendini daha fazla ilaclarla yorupda yipratma...direkt Kibrisa basvur. Ben bile en son IVFimde keske donasyona basvursaymissim diyorum ama demekki zamaini bu zamanmis.

Dedigin gibi sonu aydinlik ama biraz ugrasmis oluyoruz.

Sana kolay gelsin

Sevgiler

Gunaydin Umudumwar, Umutlu guzel kadin:))

Ben iyim canim, telefondan kolay olmuyor yazmak ancak sabahlari kahvaltimda bilgisayarin basina geciyorum.
Ayyyyyyyyyyy! YAY! YAYAAAAAAAAAAAAAAA! ne guzel haber bu tebrikler, bekledigindende once gidiyorsun ...super! guzel zaten sana 3 seans yazmistir Meltem hnm ile ( onun kardesi)
Sana ve esine guzel olacak, bol bol denizde yuru, eylen zaten havalarda guzel, gerci gecen hafta biraz yagisli olmus ama. Bizde aynene sizin gibi bir seneden beri hic tatil yapmamistik, bir kac gun once gidelim dedi esim ve bzizim icin cok guzel oldu, hatta ben o zamani tatilmis gibi degerlendirdim, Zero stress, kafam bosalmisti, cok rahat..... biraz transfer gunu stress cektim is ciddiye bindigi icin:))

Sen rahat ol! zaten bu donem IVF gibi yorucu degil ve surekli kafani mesgul etmiyor...so relax!

Insallah oradanda yazabilirsin! butun dileklerim zaten buraya yazan ve bebek yolunu bekleyen ciftler le....ne kadar zor oldugu bilirim.

Tabiiki canim dua ederim vede ediyorum!

Sana ve esinine hayirli yolculuklar yarin ve hayirli ve ugurlu tedaviler! Biliyorumki buradan 3 hafta sonra ciglik atarak guzel haberlerini okuyacagiz.

Sevgilerimle

Gunaydin arkadaslar,

Oncelikler anne olupda halen buraya yazan annelere tesekkurler, ne kadar humanist oldugunuzu gosteriyor, bizlere destek oluyorsunuz.

Tabiikide butun bebislerine kavusmus anneleri cani yurekten tebrik ediyorum Allahim anali babali buyutmek nasip etsin ve bahtlarini guzel etsin.

Hep bir araya gelsek ve kendi hayatlarimizdan bahsetsek, hepimiz asagi yukari ayni yollardan gecmisiz, ayni zorluklardan, sikintilardan...iyiki burasi var ve hersey rahat rahat basindan gecenleri anlatabiliyor, burasi sanal ama gercek hayattan bile daha guclu, cunku hepimizin amaci ayni. gercek hayatta herkese derdini anlatamiyorsun zaten insanlar anlamiyor ve hemen on yarfili davraniyor, zannediyorlarki sen pasifce bekliyorsun, hic bir seyler yapmiyorsun...ama bir bilselerki 5/6 seneden beri tatilin yok, hep kazandigin tedavilere gidiyor.....

Simdi siz guzel telaslarla ugrasiyorsunuz, baskalari sikayet ederiken sizler sukrediyorsunuzdur. Insallah bizlerde bebislerimizi kucagimiza aldigimizda buralari bos birakmayiz ve gelen yeni ciftlere umut ve destek oluruz.

Her halde Minasare demisti, her kadin anne olmayi tatmali diye, aynen her kadin , kadin yaratildiysa anneligi tatmali...beni teseli etmek icin bir arkadasimin annesi bana demisti bos ver kafana takma, her kadin anne olacak diye bir sey yok...ben cok uzulmustum...

Breeze35 , canim senin bebisin gelmistir galiba dunyaya artik, once seni tebrik ederim ve hosgeldin dunyamiza diyorum....bende cok sabirsizlaniyorum zaman bir cabucak gecsede bende kucagima alip onlari bir koklasam:)

Waltkrayburg, Allah'dan sifaler diliyorum sana, canim benimde biraz tansiyonum var su an iyim ama galiba 5 aydan sonra sikintili olabilir, sekerin icin bilmiyorum tarcin yasakmi ( olabilir cunku abortive diye biliyorum ama emin de degililm) hamilelikte ama tarcin seker dusuren bir baharat diye biliyorum...ama yinede bir sorsan doktorunu , yasak degilse yogurdunla veya elma kompostosu ile tarcin yersin... Sabir et canim az kalmis zaten seninkilerde ikiz, ikizler erken dogar dedi doktorum bana 34/36 hafta arasi demisti.

Mormenekse, sen umidini kaybetme guzel kalpli arkadasim, Ilahi Gucun oyle bir etkisi varki, esin fikrini degisir. Canim sen hayal et esinin sana gelipde tamam gidiyoruz kibrisa demesini veya hergun :" esim fikrini degistirdi ve gidiyoruz kibrisa" de bunu 21 gun hic ara vermeden soyle, sabah aksam, insallah faydasini goreceksin.

Ilk defa girdim bu topike ama sanki sizleri yillardir taniyormusum gibi, iyiki varsiniz, hepiniz guzel kalpli, guzel niyetli , guzel insanlarsiniz...kusuruma bakmayin isimlerini hatirlamadigim arkadaslar ama sizzlerde iyiki varsiniz

Saglicakla, sevgi ile kalin

Kucak dolusu sevgiler

Love, xx

Çoook Teşekkür ederim Mummytobe,
İnşallah dediğin gibi herşey hayırlısı ile yolunda gidecek,
Ben bu sefer eşimle değil,yalnız gidiyorum,
Olsun bende tek başıma keyfini çıkarırım dediğin gibi,
Deniz kenarında yürüyüş yapacağım evet,
Şu bir iki gün stres yaptım,ne kadar kafamı hep olumluyu düşünmeye yöneltsemde:))
Sizin iyi olmanıza çok sevindim,aman dikkat edin gerekli kontrolleri yaptırın,
Bu kadar zorlu sabırlı mücadele mutlu son,inşallah hep böyle devam edecek vee bebişelerinize kavuşacaksınız
Ayy maşallah diyorum,keyifli sağlıklı bir hamilelik olsun inşallaaah
Darısı biz isteyenlerin başına Allahım
Bana sanırım 25. günü transfer yapacaklar adetimin 25.günü oluyor,
Bakalım hayırlısı büyük umutla,heyecanla ve korkularımla kıbrısa gidiyorum
Büyük bekleyişe sayılı günler kaldı artık,
Verdiğiniz bütün destekler için sağolun,
O kadar iyi geliyorsunuz ki
İnşallah güzel haberler de beni bekliyordu önümüzdeki günlerde ve tüm isteyenler için
Sevgilerimle öpüyorum

Sevgili breeze ; seni burda gördüğüme ne kadar sevindim bilemezsin .bebişi görmeye hazırlanırken bizim için dua etmeyi tek tek ismimizi söylemeyi düşünmen gözlerimi doldurdu inan. Sen herşeyin en güzeline layık ve bu bebili haketmiş bir annesin. güzel bebişini sağlıkla kucağıa alırsın inşallah .doya doya ilkönce kendin için sonra bizim için kokla lütfen .mücadelen ve yaşın hep benim için umut olmuştur hatırlıyormusun eskiden tablo yapardın kim nerede ne zaman kaçıncı denemede bebişine kavuşmuş hep o tablolar gözümün önünde üç beş kişi kaldık bu mutluluğu bekleyen. bebekler hep doğdu:)) inşallah diğer isteyenlerinde birgün bebeği olacak nasip etsin yüce rabbimiz amin kendine çok iyi bak.z

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Iyi pazarlar :) herkese
hamile olan arkadaşlar tebrik ederim rabbim tamamina erdirsin insallah hepimiz sağlıkla kucağımiza alırız bebişlerimizi trasfere gidecek arkadaşlar rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah sizlerde pozitif haberlerinizi paylaşırsiniz.

Zenan eslemsena nerdesiniz Nasılsıniz
Zenan nasıl gidiyor hamilelik şikayetlerin devam ediyor mu ? Eslemsena dan haber aldinmi hiç en son kanaması vardı bir dahada rastlamadım ben inşallah iyidir oda bebiş de

hayirli dogumlar diliyorum.

bende yeni gördüm yazini eksisi gibi girmiyorum cok kopukluk oldu kim ne yapti- kim hamile kaldi geriye dönük okumak gerek malum karnim burnumda herseyden cabuk bikyiorum-sabirsiz ve tahamülsüz oldum ..hamilleikten olsa gerek..
son aylarii nasil gecirdin? yatabilyiormusun? rahat uyuyormusun? benim kaburgalarima baskisi bazen fena olyuor sende oldumu?
uzak bir yere gdiemiyorum wc ihticaim cogaldi) az yiiyorum yine ama yemesemde valalhi bebisler yememi istiyor..)) kilom cok yok ) belki 6 kg ancak almisimdir..sen kac kg aldin?
Cok kisa zamanin kalmis adina esini adina cok mutlu oldum hayirli evlatalr nasip etsin insallah.ne güzel anlatmissin kisca düsünceni.
Dogum nasil gecti ? nasil oldu? yavrunu görünce ne yaptin? paylasacagin icin tsk ederim.Kismetse bende paylasacagim eskielrden kimse yoksada ksiaca özetlerim saniyorum.burdan özel arkadaslikalr edindim,ve birebir görüstükelrimizde var daha saglikli olyuor telefon olsun- iletisim olsun daha güzel paylasimalar sgalikli görüsmeler oluyor...
sag salim yavrunu kucagina almak nasip etsin,hayirli evlatlar versin cnm.
tekrar görüsmek üzere sevgiler.
özeldende yazdim sevgiler.

sevgili brezee ve larax sizler için o kadar mutluyum ki :))bu zorlu mücadelenin ardından maşallah bebişlerinizi kucağınıza almanıza az kaldı.sağlıkla hayırla mutlulukla büyütün inşallah.biz teyzeleri yerinede sevin kucaklayın.ve güzel haberlerinizi yazın :))

alpilknur canımcım sen benim forumdaki ilacımsın:))yazıların o kadar güzel ve öğretici ki insan kendini çok daha iyi hissedeiyo:))sanada sonsuz iyiliklerimi gönderiyorum.dileğim en yakın zamanda iyi haberini alman.bu sefer inanıyorm ki alacaksın :))

waltkrayburg canım zor gebelik geçiriyorsun Allah kolaaylık versin bi,rde tavsiyem ya şafi ya kavi ve ya muktedir isimlerini sürekli tekrarlaçok iyi geleceğine eminim.vücut direncini arttırıyo.sağlıkla kal canım:)

minasere canımcım seni tabiki görmek isteriz tatlı bebişlerini öpüyorum sağlıkla kalın:))

Merhaba Arkadaşlar,

Benım kuzenımm var 26 yaşında doğustan yumurtalığı olmadıgından dolayı hamile kalamıyor.Donasyon yoluyla yani (Bir bayanın kendi yumurtaları ile gebe kalmasının söz konusu olamadığı durumlarda, yumurta bağışı ile elde edilen yumurtaların kullanılması ile gebeliğin sağlanması durumudur.) tedavi için hangi tüp merkezleri Kıbrısta öenerirsiniz, maliyeti nedir.Tşklr

Halil ibrakim tekin , doğuş tüp bebek, kıbrıstüpbebek (savaş özyiğit ) benim bildiklerim ve gittiklerim maliyeti ise uçak otel hariç(minumum 5 gün kalınıyor1000 usd) 4500-5000 euro.maliyeti düşürmek için şöyle bir yol izlenebilir : bu merkezlerin kendi anlaşmalı otelleri okuyor uçak biletini merkeze otelden ulaşım dahil de ayarlıyorlar daha uygun oluyor ama ben her seferinde 7 gün kaldım . İlk beş gün tam tatil havası kıbrıs sahilleri deniz güneş kültür turistik ada gezileri geceleri kumarhaneler moral bulmaca yani rahat olmak son iki gün transferden sonra bir buçuk gün sadece yemek ve wc haricinde odadan çıktım sonra dönüş uçağına bindim. Daha da ucuza getirmek için erkek sperm vermeye en erken sabahtan uçakla gider öğlene veya akşama döner üç dörtt gün sonra tedavi planına göre bayan en erken uçakla gider öğlene transfer sonra otelde geceler birgün kalır akşamına uçakla döner böylece otel parasından en az dört gün tasarruf edilir:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba Adimi yzamissin tsk ederim seni hatirladim cnm.naislsin ? iyimisin? hangi samadasasin?
Mutlulugumuzu paylastigin icin ayrica tsk ederim insallah sende bu yolalrdan gececek anne olacaksin cok az kaldi diyorum..
evet yillarca mücadele verdik dogru sonucunuda allahin izniyle aldik sükürki ))
hep dua ediyorum diger annelere snein adinada edecegim cnm unutmadim tek tek isminizi- birebir görüstüklerimlede ayrica özelden dualar edecegim..kismetse güzel haberlerimi yazacagim sözüm vardi..unutmadim..diger annelerimize motive olacagindan eminim..

tekrar görüsmek üzere
sevgiler

Merhaba arkadaslarim tedaviye basladim fakat migdeme endoskopi yapildi ve iltihapli yaralar olustugu ortaya cikti migde tedavisine de basladim iki tedaviyi bir arada goturebilirmiyim bilemiyorum sanirim tedavi isi braz daha uzayacak

Hosgeldin tekrar aramiza, allahim anali babali büyütsün yavrularini ? ikizlerin erkek galiba ? allah hayilri evlatalr versin ..
ikiz anne olmak zormus evet ama her seye deger diyorum..karnimda ikiside ayri ayri telden atiyorlar vallahi )) herkese nasip etsin insallah..))
kac haftalik dünyaya geldiler? kac kg aldin? sarilik gecirdilermi? küveze girdilermi? Meme veriyormusun?
Aynen bende yilalrca tüpbebekle yordum gereksiz maddi-manevi kaiypta bulunduk sorma --direkt gecseydim diyorum herzaman..Dns oldugunu bile yorumalyimyiorum konusmyuorum bu yola girmissem yürkeliyim ve her seyi kabul etmisimdir her seferinde dönüp dönüp bunu sorgulamaiyorum..gereksizde buluyorum..yürkeli annelerin isi diyorum anne sevgisi cok önde..yücedir..
yukarda güzel paylasimalrin olmsu yüregine saglik diyorum..
görüsmek üzere sevgiler..
melekelrini allahim korusun öpersin yerimize

Burda olduguna bizimle keletlenip dualarinla ve inancinla hepimize siki siki sarildigin icin cok tsk ederim.
allahim sanada minik melekelr versin insallah duam seninle..dogumda insallah kismetse sana coook dua edecegim asla unutmaaaammm))
motivene baylliyorum ,böyle devam cnm mücadele demek yari basaridir..olacagina inaniyorum yeterki devam et..
görüsmek üzere sevgiler ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…