:emir_bebek
Sagol canim! yormuyorum zaten kendimi, iside durdurdum zaten yapamazdim herhalde butun gun ayakta( ogretmenim) ve stresi hic cekemezdim...dun biraz stress yasadim ilaclar konusunda cunku yarindan itibaren buralar tatil sali'ye kadar ve benim progesterone ancak pazartesiye kadar var...zanettikki doktorumuz yazar ama yazmadi hormone olduklari icin ve beni bir dogum uzmanina yonlendirdi ama halen randevu bekliyorum 3 haftadan beri...dun Londraki bazi yurtdisi recetelerini onaylayan eczaneleri aradim ama ilaclar farkli...ondan sonra HIt e email attim oda sagolsun buradaki calistigi bir doktora yonlendirdi...ilaclari buradan temin edemiyecektik esim yarin istanbula ucup oradan alip gelecekti...baya bir stresli oldu ve biraz akintilarim ve agrilarim oldu
Sen nasilsin? umarim iyisindir, bulantin felan basladimi? ben halsiz zaman zaman, bulantim var ve igneden sonar basim donuyor, gerci senin ignen yok herhalde.
Bizdiklarim yavas yavas buyuyorlar...Allahim once bize saglik, sonar saglikli bebekler ve bu topluma hayirli evlatlar nasip etsin....AMIN!
Canim sende kendine ve bebise/bebislere iyi bak
Kocaman optum seni
Sevgili Mummytobe,
İyi olmanıza çok sevindim,
Bende bugün başka drye alttan rahim kalınlığı ölçtürdüm
Bu seferde 9,5 çıktı değer
Kıbrıs yine ölçüm resmini görmek istedi
Eğer istediğimiz gibi ise ayın sonuna doğru kıbrıstayım:)
Verdiğiniz destekler için çook teşekkür ederim sana ve Anatolyaya
Kendine ve bebişlerine çok iyi bak
Sağlıkla ve keyifle kal
Kocaman öpüldün
Muck muck:)
Kızlar merhaba,
İnşallah bıraktığımız gibi iyisinizdir
Sizleri merak ettim
Bende pazartesi kıbrısa uçuyorum
Cumada transfer olacak hayırlısı ile
Hit benim rahim kalınlığını istediği gibi görmeyince terapi seansları için gidiyorum erkenden
Ay öyle de yorulmuştum ki koşturmacada
Şöyle bir 5 günlük Kıbrısta biraz geZeyim,tatil yapayım iyi olur
Çok heyecanlıyım aslında benim içinde dua edin olur mu?
Allahım hepimizin kalbindeki hayırlı duaları kabul eder inşallah
Sağlıkla,sevgiyle kalın,sağolun
Canım benim ilaçlar konusu gerçekten sıkıntılı oluyor. Hele progesteronu günde 12 defa kullanınca hemen bitiveriyor :)
Benim doktor Allah'tan çok anlayışlı hem aile hekimim hem doktorum çok yardımcı oluyorlar. Allah onlardan razı olsun.
Demek ikiz teyzesi oluyor bu çok güzel
Bana 2 embriyo nakledilmişti biri tutmuş.
Dün kalp atışlarını dinledim ayy o ne müthiş bir duygu öyle
Doktorum 2 hafta sonrasına randevu verdi.
Canım bende bulantı yok, kasık ağrısı çok yok. Hatta acaba düştü mü hiç bir belirti yok diye de baya evhamlanmıştım.
Ama makarnamı dün görünce içim rahatladı. Ay burgu makarna gibi küçücük yavru
Kendine ve bebişlere iyi bak öpüyorum
Hadi hayırlısı canım benim. Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. İnşallahh transferden sonra güzel haberler verirsin bizlere
Tabi ki heyecanlısındır. O süreçte insanın içi içine sığmıyor.
Ama transfer denen şey 5 dakika sürüyor
Ben iyiyim çok şükür. Dün bebişin kalp atışlarını duyunca daaha da iyi oldum
breezee hayırlı doğumlar...hikayen müthiş imrendim doğrusu azmine...güle güle büyüt minik prensesini....
tressciğm prenseslerini güle güle büyüt...eminim çok güzel bir anne oldun..hepimizi alalh nazarlaradan korusn...
mornmenekşeciğm iyi dileklerin için sağol...elimden geldiğince yardımcı olurum her konuda...istediğini sorabilirsin..çünkü ben bu site sayasinde anne oldum...daha deneyimil arkadaşlarda bana yardımcı olmuştu... bi nebze yardımım dokunursa ne mutlu bana...
umudum var hakkında herşeyin hayılısı olsun...güzel dileklriniçin ayrıca teşekkürler...
yine o Kadar icten Samimi yazmissinki okurken duygudan duyguya gectim yasadiklarim film seridi gibi gecti gözümün önünden iyiki varsin dünyanin en güzel annelerinden biri olacaksin son 3 gün kaldi canim nasil heyecanlimisin ? ben 8 gündür hastanede yatiyorum pek cikaracak gibide görünmüyorlar cunku tansiyon ve Seker tavan yapti tansiyon 17 lere Seker 200 lere cikiyorki 7 tane tansiyon hapi gunde 4 Insuline ragmen 36 3 gunluk olunca alacaklarini söylediler suan tam olarak kacinci haftanin kacinci gunundeyim tam bilmiyorum mutter pass im drda ama 34 sonlarinda yada 35 e yeni girmis olmam lazim sabir diyorum insallah sonucu guzel olacak sen Tatli kizini al kucagina arkandan insallah bende alirim ben son kibrisa gittigimdede senin pozitifinden biraz guc bulmustum tüm Forum arkadaslarim hepinizi öpüyorum anne olanlar hamile kalmaya calisanlar Hamis arkadaslarim hepinizin yuku ayri ve zor rabbim hepimizin yardimcisi olsun sevgiyle kalinBen de belki yeni arkadaşlarımıza umut olurum diye bir iki satır yazayım dedim:)
Ben çok geç evlendim 39 yaşında,arkadaşlarım hemen hamile kal demişlerdi ama ben bu yaştan sonra çocuk yapılırmı hiç diye üzerinde bile durmadım,hemen 6 ay sonra hamile kaldım,eşim evliliğimiz çok yeni diye hiç istemedi,sürekli ağlıyordum ve 9 haftalıkken bebeğin kalbi durdu ve kürtaj oldum,kürtajdan 4 ay sonra tekrar hamile kaldım,eşim ilkinde benim üzüntümü gördüğü için ikinci seferde gayet iyiydi ama gene 9 haftalıkken bu sefer ağrıyla kanamayla bebeği düşürdüm ve bu yaştan sonra çocuk mu olur diyen ben de korkunç bir anne olma isteği başladı,eşimden gizli saklı çatlatma iğneleri vuruldum,takvim tuttum ama o kadar stres yaşamaya başladım ki o günlerde mutlaka kavga çıkarıp ilişki yaşayamaz hale geldim,ilişki demek bebek demek oldu benim içindr um hep sağlıklı bir kadınsın yumurtaların çok iyi deyip 42 yaşına kadar beni getirdi sağolsun ( bu arada ekonomik olarak büyük bir sıkıntıya girdik,bir arkadaşım da benim gibi sürekli bebek istiyordu ve tüp bebek denemesi yapıyordu,beni de tüp bebek merkezine götürdü ama dr beni de muayne etti ve yaşa bağlı yumurtlasak da yumurtaların çok sağlıklı olmayacağını gecikmeden tüp bebek yapmammı önerdi,tabii maddi sıkıntı o kdar büyüktü ki eşime fiyatı nasıl söyleyeceğimi bilemediğimden 1 yıl daha geçti ama bu süre içinde ben ve eşim harıl harıl çalışıp maddi sorunu atlattık ve ben ona pat diye tüp bebek istediğimi söyledim,sağolsun olumlu baktı,süreç güzel işledi yumurtalar döllendi ama ben hiç dinlenmeden çalıştığım için kez tüp bebek sonucumuz negatifle sonuçlandı,dr umuz sağolsun artık vakit kaybetmeyin dedi ve donasy.u önerdi,inanın hiç benim genim, benim ağzım burnum demedim,merkezden özellikleriniz dediklerinde sadece matematik zekası olsun dedim:)) ailemizin en büyük özelliği çünkü okumuşluk ve matematik zekası,e eşimin genleri de öyle sonradan o da sorun olmaz diye düşündüm,geçen sene 45 yaşında bu kadar paraya bu son olsun dedim ve kıbrısa gittik,ilk denemede tuttu havalara uçtuk ama gene 9 haftalıkken kalbi durdu ve kürtaj oldum,kendime 45 yaş sınırı koymuştum ama sonra kendi kendime dedim ki imkanlarım ve sağlığım elverdikçe deneyeceğim,bu benim hayatta en çok istediğim şey,neden vazgeçeyim,Allahım mutlaka denememin gerekmediğini bana bir uyarıyla bildirir,sonuçta denemem için bana yol açıyor,imkanlarımı önüme seriyor neden ben de elimden geleni yapmayayım?? bu arada benim düşüklerin nedeni pıhtılaşma sorunuymuş bunuda öğrendik ve 2.denemede yumurta yerleştiridiği gibi aspirin ve clexan kullanmaya başladık çok şükür şu an 38+2 günlük gebeyim ve 5 gün sonra Allahım nasip ederse güzel kızımı kucağıma alacağım,onu kucakladığımda 47 yaşında oluyorum:)) ama artık yaş takıntım yok demekki Allahım benim için bu zamanı uygun görmüş,benim için hayırlısı bu zamanmış,ne olur pes etmeyin arkadaşlar,ben şuan hamileliğin sonuna geldim o hareketleri hissetmek,bebeğim için hazırlanmak,şimdiden onun geleceğini düşünmek o kadar güzel okadar başka duygularki anlatamam,bu arada benim bızdık bugün çok kıpırdak şu anda da karnım dalga dalga,kimbilir belki de bu gece çıkar gelir:) hepimiz bu güzelliğ yaşamalıyız elimizden geleni yapmalıyız asla umutsuzluk yaşamamalıyız,eminim en yaşlınız benim,ben pes etmediysen hiç biriniz etmeyin lütfen
çok teşekkür ederim yazdıklarının benim için ne kadar kıymetli olduğunu bilemezsin.. rahatladım anladım seni hem kendimi.. zaten yaşayan bilir yaşadığını yaşayan anlar anlatır seni en iyi...
benim yumurtalar var hem de fazla fazla. ama olgunlaşmıyorlar... transfer bile olamadık. 3 kez denedik.. IVM kaldı bir tek denemediğimiz. ama doktorlarımız da o yöntemin de işe yaramayacağını söylüyorlar. ne yapmamız gerektiğini bilmiyoruz. keşke bir yolu olsa bana ne yapmam gerektiğini gösterse.. donasyona da ısınıyorum yavaş yavaş burda yazdıklarınızı okudukça. sonuçta benim kanımla beslenecek... bir arkadaşımın burda yazdığı da çok etkiledi beni. doktoru ona yumurtanın bebek için sadece %20 etkisi olduğunu söylemiş...hamilelik ve annelik nasıl bir şey anlamak istiyorum ben de artık... tüm arkadaşlarım kuzenlerim hiç istemeden patır patır hamile kalıyorlar. dediğin gibi hem çok kolay hem çok zor... bu bizim sınavımız herhalde. sonunda aydınlık var ama biraz sabır ve isyan etmeden yola devam etmemiz lazım..
çok teşekkür ederim tekrar.. iyi ki iyi ki varsınız...
Kızlar merhaba,
İnşallah bıraktığımız gibi iyisinizdir
Sizleri merak ettim
Bende pazartesi kıbrısa uçuyorum
Cumada transfer olacak hayırlısı ile
Hit benim rahim kalınlığını istediği gibi görmeyince terapi seansları için gidiyorum erkenden
Ay öyle de yorulmuştum ki koşturmacada
Şöyle bir 5 günlük Kıbrısta biraz geZeyim,tatil yapayım iyi olur
Çok heyecanlıyım aslında benim içinde dua edin olur mu?
Allahım hepimizin kalbindeki hayırlı duaları kabul eder inşallah
Sağlıkla,sevgiyle kalın,sağolun
Canım benim ilaçlar konusu gerçekten sıkıntılı oluyor. Hele progesteronu günde 12 defa kullanınca hemen bitiveriyor :)
Benim doktor Allah'tan çok anlayışlı hem aile hekimim hem doktorum çok yardımcı oluyorlar. Allah onlardan razı olsun.
Demek ikiz teyzesi oluyor bu çok güzel
Bana 2 embriyo nakledilmişti biri tutmuş.
Dün kalp atışlarını dinledim ayy o ne müthiş bir duygu öyle
Doktorum 2 hafta sonrasına randevu verdi.
Canım bende bulantı yok, kasık ağrısı çok yok. Hatta acaba düştü mü hiç bir belirti yok diye de baya evhamlanmıştım.
Ama makarnamı dün görünce içim rahatladı. Ay burgu makarna gibi küçücük yavru
Kendine ve bebişlere iyi bak öpüyorum
Gunaydin Anatoly,
Insallah buradan guzel haberlerimizi takip ederiz.
Ilac konusu biraz sikintili biz bu haftaya kadar ilac getirmistik Kibrisdan ama buradakiler baska marka biraz tereddut ediyorum, ...hayirlisi hakimizda, evet progesterone 12 tane zaten bir kutu 2.5 gun gidiyor. Yine sen Turkiyeden kolayca alabilirsin, ne sanslisin doktorun yardimci oluyor, burada yurt disinda yaptigin icin yuzune bile bakmiyorlar...bana sordular hamileligimi ogrendigimda Kibrisdami yapacaksin butun konbtrollerinidiye, bence saskinca baktim...ya 4 saat yolculugu 30dkk icin degermi?? oda oyle iste dedi... burada birde yabanci recetesi sorun oluyor..... hic sikintilarimiz bitmiyor burada, her sey sorun oluyior! Ama biz ustesinden gelecegiz... kimse durduramaz bizi:))
Zaten progesterone, Climara ve estrofem mayisin sonunda durdurmamiz gerek oyle degilmi??
Tebrikler canim, kalb atislarini duymusun, cok harika bir duygu...simdi bile icim kipir kipir....
Ne guzel iste bulantin olmamasi ve agrilarin, kokular cok rahatsiz ediyor beni, ben her agrida sancida hemen panik oluyorum...
Benim sali gunu randevum var ( kanamalarimdan dolayi, umarin gecenki uyuz kadin olmaz!) ve sonrakide mayis'da herhalde 6 mayis tam hatirliyamadim...bu ulkede hersey oyle prosedurki....bir telefonla ayarlanacak sey 2 ayda ancak halloluyor...bunada sukurler olsun da.
Sende kendine ve bebisine iyi bak
Saglicakla ve sevgi ile kal
Gunaydin Umudumwar, Umutlu guzel kadin:))
Ben iyim canim, telefondan kolay olmuyor yazmak ancak sabahlari kahvaltimda bilgisayarin basina geciyorum.
Ayyyyyyyyyyy! YAY! YAYAAAAAAAAAAAAAAA! ne guzel haber bu tebrikler, bekledigindende once gidiyorsun ...super! guzel zaten sana 3 seans yazmistir Meltem hnm ile ( onun kardesi)
Sana ve esine guzel olacak, bol bol denizde yuru, eylen zaten havalarda guzel, gerci gecen hafta biraz yagisli olmus ama. Bizde aynene sizin gibi bir seneden beri hic tatil yapmamistik, bir kac gun once gidelim dedi esim ve bzizim icin cok guzel oldu, hatta ben o zamani tatilmis gibi degerlendirdim, Zero stress, kafam bosalmisti, cok rahat..... biraz transfer gunu stress cektim is ciddiye bindigi icin:))
Sen rahat ol! zaten bu donem IVF gibi yorucu degil ve surekli kafani mesgul etmiyor...so relax!
Insallah oradanda yazabilirsin! butun dileklerim zaten buraya yazan ve bebek yolunu bekleyen ciftler le....ne kadar zor oldugu bilirim.
Tabiiki canim dua ederim vede ediyorum!
Sana ve esinine hayirli yolculuklar yarin ve hayirli ve ugurlu tedaviler! Biliyorumki buradan 3 hafta sonra ciglik atarak guzel haberlerini okuyacagiz.
Sevgilerimle
Ben de belki yeni arkadaşlarımıza umut olurum diye bir iki satır yazayım dedim:)
Ben çok geç evlendim 39 yaşında,arkadaşlarım hemen hamile kal demişlerdi ama ben bu yaştan sonra çocuk yapılırmı hiç diye üzerinde bile durmadım,hemen 6 ay sonra hamile kaldım,eşim evliliğimiz çok yeni diye hiç istemedi,sürekli ağlıyordum ve 9 haftalıkken bebeğin kalbi durdu ve kürtaj oldum,kürtajdan 4 ay sonra tekrar hamile kaldım,eşim ilkinde benim üzüntümü gördüğü için ikinci seferde gayet iyiydi ama gene 9 haftalıkken bu sefer ağrıyla kanamayla bebeği düşürdüm ve bu yaştan sonra çocuk mu olur diyen ben de korkunç bir anne olma isteği başladı,eşimden gizli saklı çatlatma iğneleri vuruldum,takvim tuttum ama o kadar stres yaşamaya başladım ki o günlerde mutlaka kavga çıkarıp ilişki yaşayamaz hale geldim,ilişki demek bebek demek oldu benim içindr um hep sağlıklı bir kadınsın yumurtaların çok iyi deyip 42 yaşına kadar beni getirdi sağolsun ( bu arada ekonomik olarak büyük bir sıkıntıya girdik,bir arkadaşım da benim gibi sürekli bebek istiyordu ve tüp bebek denemesi yapıyordu,beni de tüp bebek merkezine götürdü ama dr beni de muayne etti ve yaşa bağlı yumurtlasak da yumurtaların çok sağlıklı olmayacağını gecikmeden tüp bebek yapmammı önerdi,tabii maddi sıkıntı o kdar büyüktü ki eşime fiyatı nasıl söyleyeceğimi bilemediğimden 1 yıl daha geçti ama bu süre içinde ben ve eşim harıl harıl çalışıp maddi sorunu atlattık ve ben ona pat diye tüp bebek istediğimi söyledim,sağolsun olumlu baktı,süreç güzel işledi yumurtalar döllendi ama ben hiç dinlenmeden çalıştığım için kez tüp bebek sonucumuz negatifle sonuçlandı,dr umuz sağolsun artık vakit kaybetmeyin dedi ve donasy.u önerdi,inanın hiç benim genim, benim ağzım burnum demedim,merkezden özellikleriniz dediklerinde sadece matematik zekası olsun dedim:)) ailemizin en büyük özelliği çünkü okumuşluk ve matematik zekası,e eşimin genleri de öyle sonradan o da sorun olmaz diye düşündüm,geçen sene 45 yaşında bu kadar paraya bu son olsun dedim ve kıbrısa gittik,ilk denemede tuttu havalara uçtuk ama gene 9 haftalıkken kalbi durdu ve kürtaj oldum,kendime 45 yaş sınırı koymuştum ama sonra kendi kendime dedim ki imkanlarım ve sağlığım elverdikçe deneyeceğim,bu benim hayatta en çok istediğim şey,neden vazgeçeyim,Allahım mutlaka denememin gerekmediğini bana bir uyarıyla bildirir,sonuçta denemem için bana yol açıyor,imkanlarımı önüme seriyor neden ben de elimden geleni yapmayayım?? bu arada benim düşüklerin nedeni pıhtılaşma sorunuymuş bunuda öğrendik ve 2.denemede yumurta yerleştiridiği gibi aspirin ve clexan kullanmaya başladık çok şükür şu an 38+2 günlük gebeyim ve 5 gün sonra Allahım nasip ederse güzel kızımı kucağıma alacağım,onu kucakladığımda 47 yaşında oluyorum:)) ama artık yaş takıntım yok demekki Allahım benim için bu zamanı uygun görmüş,benim için hayırlısı bu zamanmış,ne olur pes etmeyin arkadaşlar,ben şuan hamileliğin sonuna geldim o hareketleri hissetmek,bebeğim için hazırlanmak,şimdiden onun geleceğini düşünmek o kadar güzel okadar başka duygularki anlatamam,bu arada benim bızdık bugün çok kıpırdak şu anda da karnım dalga dalga,kimbilir belki de bu gece çıkar gelir:) hepimiz bu güzelliğ yaşamalıyız elimizden geleni yapmalıyız asla umutsuzluk yaşamamalıyız,eminim en yaşlınız benim,ben pes etmediysen hiç biriniz etmeyin lütfen
sevgili brezee ve larax sizler için o kadar mutluyum ki :))bu zorlu mücadelenin ardından maşallah bebişlerinizi kucağınıza almanıza az kaldı.sağlıkla hayırla mutlulukla büyütün inşallah.biz teyzeleri yerinede sevin kucaklayın.ve güzel haberlerinizi yazın :))
alpilknur canımcım sen benim forumdaki ilacımsın:))yazıların o kadar güzel ve öğretici ki insan kendini çok daha iyi hissedeiyo:))sanada sonsuz iyiliklerimi gönderiyorum.dileğim en yakın zamanda iyi haberini alman.bu sefer inanıyorm ki alacaksın :))
waltkrayburg canım zor gebelik geçiriyorsun Allah kolaaylık versin bi,rde tavsiyem ya şafi ya kavi ve ya muktedir isimlerini sürekli tekrarlaçok iyi geleceğine eminim.vücut direncini arttırıyo.sağlıkla kal canım:)
minasere canımcım seni tabiki görmek isteriz tatlı bebişlerini öpüyorum sağlıkla kalın:))
uzun zamnadan sonra yeniden merhaba arkadaşlar....eski arkadaşlar beni tanır..yeni arkadaşlar ikizlerimden fırsat buldukça sizleri okumaya çalışıyorum...hamile arkadaşlar bebişleriniz hayırlı uğurlu olsun..yeni yola çıkacaklar güle güle gidin...teyzeleri oğluşlarım 3 aylık oldular...aşılar kontroller derken vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz...hayatımda yaptığım en doğru seçimmiş diyorum evlatlarımın yüzüne bakarken...kendime kızıyorum bugüne kadar neden bu kadar bekledim..keşke yılarca bedenimi ve ruhumu tüp bebeklerde yormasaydım diye...oğluşlarımın biri tıpkı benim bebekliğim öbürü eşim..karakterleride öyle...esasındada hiç umrumda değil benzemiş ve ya benzememiş...bana muhteşem bir hamielik yaşattılar ve her gün 2 minik mucizeyle uyanmak paha biçilemez bir duygu...hamilelik süreci ayrı güzel,bebeklere hazırlık bunlar muhteşem duygular...bebek arabamızı aldık ve artık kim tutar bizi...sorulardan kaçmadan toplumdan soyutlanmadan özgürce ayak tabanlarım şişene kadar annenliği yaşayacağım dışarıda...hiç bir kadın anneliği tatmadan bu dünyadan gitmemeli...ben anneliğe doymadım kimbilir ekonomiyi toparlayınca oğluşlarıma kardeş almaya gideriz belki nasip....kararsız arkadaşlar sizleri çok iyi anlıyorum kabullenmek kolay değil ama o minik mucizelerin kalp atışlarını duydunuzmu herşeyi unutuyorsunuz..hadi acele edin ve bu muhteşem duygudan mahrum kalmayın....eski arkadaşların hepsine selam hadi nerdesiniz deneyimlerimizi paylaşalım...sevgiyle kalın...
Sevgili breeze ; seni burda gördüğüme ne kadar sevindim bilemezsin .bebişi görmeye hazırlanırken bizim için dua etmeyi tek tek ismimizi söylemeyi düşünmen gözlerimi doldurdu inan. Sen herşeyin en güzeline layık ve bu bebili haketmiş bir annesin. güzel bebişini sağlıkla kucağıa alırsın inşallah .doya doya ilkönce kendin için sonra bizim için kokla lütfen .mücadelen ve yaşın hep benim için umut olmuştur hatırlıyormusun eskiden tablo yapardın kim nerede ne zaman kaçıncı denemede bebişine kavuşmuş hep o tablolar gözümün önünde üç beş kişi kaldık bu mutluluğu bekleyen. bebekler hep doğdu:)) inşallah diğer isteyenlerinde birgün bebeği olacak nasip etsin yüce rabbimiz amin kendine çok iyi bak.z
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?