Iyi pazarlar :) herkese
hamile olan arkadaşlar tebrik ederim rabbim tamamina erdirsin insallah hepimiz sağlıkla kucağımiza alırız bebişlerimizi trasfere gidecek arkadaşlar rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah sizlerde pozitif haberlerinizi paylaşırsiniz.
Zenan eslemsena nerdesiniz Nasılsıniz
Zenan nasıl gidiyor hamilelik şikayetlerin devam ediyor mu ? Eslemsena dan haber aldinmi hiç en son kanaması vardı bir dahada rastlamadım ben inşallah iyidir oda bebiş de
yine o Kadar icten Samimi yazmissinki okurken duygudan duyguya gectim yasadiklarim film seridi gibi gecti gözümün önünden iyiki varsin dünyanin en güzel annelerinden biri olacaksin son 3 gün kaldi canim nasil heyecanlimisin ? ben 8 gündür hastanede yatiyorum pek cikaracak gibide görünmüyorlar cunku tansiyon ve Seker tavan yapti tansiyon 17 lere Seker 200 lere cikiyorki 7 tane tansiyon hapi gunde 4 Insuline ragmen 36 3 gunluk olunca alacaklarini söylediler suan tam olarak kacinci haftanin kacinci gunundeyim tam bilmiyorum mutter pass im drda ama 34 sonlarinda yada 35 e yeni girmis olmam lazim sabir diyorum insallah sonucu guzel olacak sen Tatli kizini al kucagina arkandan insallah bende alirim ben son kibrisa gittigimdede senin pozitifinden biraz guc bulmustum tüm Forum arkadaslarim hepinizi öpüyorum anne olanlar hamile kalmaya calisanlar Hamis arkadaslarim hepinizin yuku ayri ve zor rabbim hepimizin yardimcisi olsun sevgiyle kalin
Canim gecmis olsun. Hastanedeymissin.cok sik giremedigim icin yeni gordum yazini.sanirim sen 34+2 yada34+3 olmalisin.
umarim seker ve tansiyon sorununu halledebilirler. Dikkat et kendine..
Hamile kalanlari tebrik ederim..
yola gidecekleri simdiden iyi yolculuklar dilerim..
savas verenleride saki birakmayin yola devam diyorum
iyi pazarlar dilerim
Merhaba arkadaslarim tedaviye basladim fakat migdeme endoskopi yapildi ve iltihapli yaralar olustugu ortaya cikti migde tedavisine de basladim iki tedaviyi bir arada goturebilirmiyim bilemiyorum sanirim tedavi isi braz daha uzayacak
oncelikle sevgili breeze buyuk gun geldi yarin kizin kucaginda insallah ayy kendimin olacakmis gibi heyecanlandim ...kardelennur karanfil ve adimi yazip gormedigim arkadaslar tskr edrim karanfilcim cok sukur kontrl altina alindi suan sekerimde tanisyonumda iyi ve 9 mayista normal dogum yapicam insallah yani drum bugun bu tarihi Verdi ..arkadaslar hamile kalmak zor hamilelik zor ama sonucu guzel asla pisman degilim bebegimin kokusunu duymak eminim dunyalara degecek rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Oncelikle gecmis olsun Ravz4! Allah'dan sifaler diliyorum, mide yaralerini kapatmak icin zeytin yagi her gun 1 cay kasigi ve patates haslamasi...yardimci olur
Canim, unutmaki onemli olan sensin su an, sen ve vucutun iyi olacakki bebislerinde sana daha kolay gelebilmesi icin.
Mide sorunlarini tedavi et ve sonra baslarsin bebek tedavisine...tabii anliyorum biraz sikici oluyor ama bunada sukurler olsun...herseyin bir zamani var.
Demekki su anki olmasi gereken sey budur ona kabullenip midene iyi bakip...turp gibi oldugundada bebislere gelir sira :))
kendini uzme, kendine iyi bak
Yeniden hosgeldin aramiza ..nasilsin? bayagi yol kathedmisinn sevindim cnm
insallah kucagina alacagimiz günlerde olacak?
Ikizmiydi cnm bebislerin?
görüsmek üzere sevgiler
Larax canım seninde söylediğin gibi sizler gerçekten çok yürekli ve çok ama çok özel anneliği sonuna kadar hak eden annelersiniz.allah hamile olan siz değerli annelerin yardımcısı olsun ve bebişlerinizi sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.teker teker tüm yüreği kocaman dünyalar güzeli annelere hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum.tedaviye başlamayı bekleyen sevgili arkadaslarada sabır ve kolaylıklar diliyorum.siz özel anneleri seviyorum.sevgiyle sağlıkla kalın.
Merhaba larax hosbulduk...
evet çok şükür 11. Haftamizi girdik insalkah rabbim hepimize nasip etsin o güzel günleri evet ikiz :) Rabbime çok şükür zorlu süreci bitirecegiz senin nasıl gidiyor ?
Gunaydin Anatoly,
Insallah buradan guzel haberlerimizi takip ederiz.
Ilac konusu biraz sikintili biz bu haftaya kadar ilac getirmistik Kibrisdan ama buradakiler baska marka biraz tereddut ediyorum, ...hayirlisi hakimizda, evet progesterone 12 tane zaten bir kutu 2.5 gun gidiyor. Yine sen Turkiyeden kolayca alabilirsin, ne sanslisin doktorun yardimci oluyor, burada yurt disinda yaptigin icin yuzune bile bakmiyorlar...bana sordular hamileligimi ogrendigimda Kibrisdami yapacaksin butun konbtrollerinidiye, bence saskinca baktim...ya 4 saat yolculugu 30dkk icin degermi?? oda oyle iste dedi... burada birde yabanci recetesi sorun oluyor..... hic sikintilarimiz bitmiyor burada, her sey sorun oluyior! Ama biz ustesinden gelecegiz... kimse durduramaz bizi:))
Zaten progesterone, Climara ve estrofem mayisin sonunda durdurmamiz gerek oyle degilmi??
Tebrikler canim, kalb atislarini duymusun, cok harika bir duygu...simdi bile icim kipir kipir....
Ne guzel iste bulantin olmamasi ve agrilarin, kokular cok rahatsiz ediyor beni, ben her agrida sancida hemen panik oluyorum...
Benim sali gunu randevum var ( kanamalarimdan dolayi, umarin gecenki uyuz kadin olmaz!) ve sonrakide mayis'da herhalde 6 mayis tam hatirliyamadim...bu ulkede hersey oyle prosedurki....bir telefonla ayarlanacak sey 2 ayda ancak halloluyor...bunada sukurler olsun da.
Sende kendine ve bebisine iyi bak
Saglicakla ve sevgi ile kal
Ayy canım ya ,
Çok güzel bir haber bu,
Her aşama sevindirsin inşallah seni,
Kendine ve bebişine çok iyi bak
Sevgiler
Çoook Teşekkür ederim Mummytobe,
İnşallah dediğin gibi herşey hayırlısı ile yolunda gidecek,
Ben bu sefer eşimle değil,yalnız gidiyorum,
Olsun bende tek başıma keyfini çıkarırım dediğin gibi,
Deniz kenarında yürüyüş yapacağım evet,
Şu bir iki gün stres yaptım,ne kadar kafamı hep olumluyu düşünmeye yöneltsemde:))
Sizin iyi olmanıza çok sevindim,aman dikkat edin gerekli kontrolleri yaptırın,
Bu kadar zorlu sabırlı mücadele mutlu son,inşallah hep böyle devam edecek vee bebişelerinize kavuşacaksınız
Ayy maşallah diyorum,keyifli sağlıklı bir hamilelik olsun inşallaaah
Darısı biz isteyenlerin başına Allahım
Bana sanırım 25. günü transfer yapacaklar adetimin 25.günü oluyor,
Bakalım hayırlısı büyük umutla,heyecanla ve korkularımla kıbrısa gidiyorum
Büyük bekleyişe sayılı günler kaldı artık,
Verdiğiniz bütün destekler için sağolun,
O kadar iyi geliyorsunuz ki
İnşallah güzel haberler de beni bekliyordu önümüzdeki günlerde ve tüm isteyenler için
Sevgilerimleöpüyorum
Hamile kalanlari tebrik ederim..
yola gidecekleri simdiden iyi yolculuklar dilerim..
savas verenleride saki birakmayin yola devam diyorum
iyi pazarlar dilerim
Arkadaslar eskiden listelerimiz vardi kim hangi klinikte kac defa dns yapmis?
Kacinci mikrosu?
yasi ?
Hangi Klinik?
Hangi doktor?
Hamilemi degilmi?
cok detayliydi ve herkesi oadan rahatlikla okuyabilyiorduk hemde yeni annelerimizde var ..
yaparmisiniz ?
tsk ederiz ..
Kizlar umarim ikinizde iyisinizdir.
Umudumwar su an Kibris'da guzel temiz hava ve denizin tadini cikartiyordur :)
hayirli tedaviler arkadasim!
Anatolya, sen nasilsin canim? insallah hersey iyidir.
Bu gun benim yine kontrolum vardi ve yine kanamalarim oldu sabahleyin, hemen bir panik haline... fazla ayakta oldugum an daha cok kanamam oluyor...
Yakinda dogum yapacak annelere hayirli dogumlar olsun, Allahim anali babali buyutsun bebislerini!
Tedavideki arkadaslarada bol sanslar, hersey gonlunuzce olsun!
Dusunme asamasindaki arkadaslarada kolayliklar diliyorum ve kalblerinin sesini dinlesinler!
Allaha emanet olun
Sevgilerimle
masallah cnm gayet güzel 11 haftaliktasin allahim sonuna daim etsin kcuagina almak nasi petsin insallah cümlemize
seninde ikiz olduguna göre sorun olursa her zaman sorabilirsin.. ben cook bu konuda birebir ikiz anneleriyle kontakta kalamadim..ama sen her zaman soru sorabilirsin..
sükür iyi gidiyorkontrolüm vardi simdilik güzel az kg aliyorum nedense..))) 5,5 kg- 6 kg almisim toplam 27. hafta icine girdim bugün
allahima sükrediyorum hep..
görüsmek üzere
Larax,bebek,walkrayburg,alpilknur,atessn ve bana cevap yazan ama şimdi aceleyle yazdığım için adınınunuttuğum diğer arkadaşlarım mesajlarınızı cevaplayamadım,güzel dilekleriniz,guzel sozleriniz icin cok cok tesekkur ederim,simdide ev cumbur cemaat ben alelacele sizleri habersiz birakmayayim diye yaziyorum,benim dogum alllah nasip ederse yarin sabah olacak,allahim sagvsalim kavustursun insalllah,telasim biter bitmez sizlere bilgi vercegim,hepinize soz veriyorum dus edecegim,allahim hepnize de bu guzel surecldriyasatsin,hepinizi seviyorum,sevgijle kalin
yine o Kadar icten Samimi yazmissinki okurken duygudan duyguya gectim yasadiklarim film seridi gibi gecti gözümün önünden iyiki varsin dünyanin en güzel annelerinden biri olacaksin son 3 gün kaldi canim nasil heyecanlimisin ? ben 8 gündür hastanede yatiyorum pek cikaracak gibide görünmüyorlar cunku tansiyon ve Seker tavan yapti tansiyon 17 lere Seker 200 lere cikiyorki 7 tane tansiyon hapi gunde 4 Insuline ragmen 36 3 gunluk olunca alacaklarini söylediler suan tam olarak kacinci haftanin kacinci gunundeyim tam bilmiyorum mutter pass im drda ama 34 sonlarinda yada 35 e yeni girmis olmam lazim sabir diyorum insallah sonucu guzel olacak sen Tatli kizini al kucagina arkandan insallah bende alirim ben son kibrisa gittigimdede senin pozitifinden biraz guc bulmustum tüm Forum arkadaslarim hepinizi öpüyorum anne olanlar hamile kalmaya calisanlar Hamis arkadaslarim hepinizin yuku ayri ve zor rabbim hepimizin yardimcisi olsun sevgiyle kalin
BREZECİM canım beni unutmayıp dua edeceğin için çok teşekkür ediyorum hayırlı doğumlar diliyorum canım hayırlısıyla Rabbim kucağına almayı nasip etsin.ben de sana dua edicem.
MİNASARECİM canım ne çabuk geçmiş zaman öyle daha dün kanaman vardı moralin bozuluyodu bir şey olacak diye korkuyodun Rabbim mükafatını ne güzel verdi,mucizelerin artık seninle ne güzel darısı benim başıma Rabbim bana da nasip etsin hayırlısıyla inşallah....
LARAX ablacım maşallah senin de az kallmış Rabbim sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin inşallah...
WALTRAYBURG canım çok geçmiş olsun zor ama,az kalmış az daha sık dişini.Allah yardımcın olsun...
kızlar ben de bu ara kararsızım tekrar başlasam mı doğru zaman ne zaman,tekrar gitmeden önce güzel bir doktor bulup önce ne var ne yok güzelce baktırmam lazım,ama doğru zaman ne zaman haziran,temmuz ya da eylül.Rabbim bu sefer inşallah kucağımı boş bırakmaz benimde mucizelerimi veriverir inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?