Merhaba canım.

Soru soracaksın tabi.

Biz de elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.Çok önemli bir karar sonuçta.

Benim ilk denemem ve Halil İbrahim Tekini tercih ettik.

5 gün rapor aldım ben. Evde bol bol dinlendim.

1 kez ön görüşmeye gittik sonrasında transfer için gittik.

2 kere gittik yani.

Başka soruların olursa cevaplarız canım

Hayırlı uğurlu olsun bebişleri.

Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah

Hayırlı olsun,
İnşallah en kısa zamanda sağlıkla bebişlerini kucağına alır anne babası.amin.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlaar,
Benim dün kahverengi lekem olmuştu,
Özlem hanıma bildirine coraspirini kes,yarında tahlil yaptır demişti
Bugün transferin 7. Günü ve değerim 146
Sanırım hamiş kızlar ben hamilyeim:)
Allahım inşallah gidişat hep böyle güzel gelişir
Allahmı, isteyen herkese hayırlí sağlíklı bir evlat nasip etsin,amin
Sizlerde de herşey yolundadır inşallah
Kendinize iyi bakın
Allaha emanet olun
Kocaman öpüyorum sizi.

kızlar ben tahminen haziran 15 gibi adet olacağım kaç gün sonra kıbrısta oluyoruz eğer herşey yolunda olursa.tedavi için görüşmeleri yaptım testlerimi yaptırdım haziran sonuna denk gelsin istiyorum transfer ama bu süreci tam bilmiyorum. haziran adetimle başladığımızda kaç gün sonra gidiyoruz kıbrısa... yardım edinnnn bana da

umudumvarrrr tebrik ederimmmmmmmmmm DDD

doğuranlarında Rabbim mutluluğunu daim etsin darısı bizlereee

Canım sağol,
Darısı sana ve tüm isteyenlere olsun inşallah,
Ben en son 1 nisanda adet olmuştum
Ve 2. Günü coraspin,estrofen ve elevit başlatmışlardı
İki hafta böyle kullandıktan sonra rahim kalınlığımda takip edlidi
Kalınlık istenilenden biraz zayıf olunca 21 nisanda kıbrısa gittim
Bu tarihten itibarende progesteron ve prednol gibi ilaçlar kullandım
25 nisan cuma günüde transfer yapıldı
Transfer tarihi önceden tam net belli de olmuyabiliyor
Onlar seni yönlendiriyorlar merak etme
İnşallah gönlünüza göre olur
Adınıza hayırlısı olsun
Sevgiler:)

Son düzenleme:
uzun zamandır giremiyordum üye olarak ama herkesi hep takip ettim.yeni arkadaşlar var Allah herkesi bir an evvel yavrularına kavuştursun zor bir süreç bi ay ilaç kullanmam gerektiği için tedavi sonraki aya sarktı çarşamba yumurta toplama işlemi yapıldı bu pzteside transferim var sizden dua bekliyorum arkadaşlar hepiniz Allaha emanet olun

Çok güzel bir haber canım bu. Ay çok sevindim ben. Haydi hayırlı olsun.

İnşallah kucağımıza almak da nasip olur bebişlerimizi.

Okulda fazla zorlama kendini. Çok ayakta kalma emi

Haydi hayırlısı canım allah kolaylıklar versin inşallah sende güzel haberlerle ve minnoslar ini alarak geleceksin.

Tebrikler canım allah tamamına erdirsin ve Miniklerin sana sımsıkı tutunmaya devam etsinler. Transferde biraz duygu yoğunluğu vardı umarım şimdi iyisindir.

Çok güzel bir haber canım bu. Ay çok sevindim ben. Haydi hayırlı olsun.

İnşallah kucağımıza almak da nasip olur bebişlerimizi.

Okulda fazla zorlama kendini. Çok ayakta kalma emi
Canım Anatolya,
Çok teşekkür ederim,
İnşallah sağlıklı,rahat bir hamilelik olur
Ve yavrumuza kavuşuruz,
Evet pazt.okula başlayacam ,beni okulda yoğun günler bekliyor
Dediğin gibi ayakta gerekmedikce fazla kalmamayı düşünüyorum-1.sınıf ama artık hayırlısı-
Özlem hanım lekelenme olduğunda hemen istirahat alırsın dedi,inşallah gerek kalmaz
Ben iyi olmanıza çok seviniyorum
İnşallah Mummytobede de herşey yolundadır
Allaha emanet ol,sevgiler
Kocaman öptüm.

Sevgili Wantbay,
İnşallah seninde hayırlısı ile güzel haberlerini burdan duyuyor olacağız,
Burdaki arkadaşlarında dedikleri gibi hep pozitif düşün olacakmış gibi
Ve Alllaha tevekkül etmek önemli
Dualarımız seninle,sevgiler:)

Son düzenleme:
Tebrikler canım allah tamamına erdirsin ve Miniklerin sana sımsıkı tutunmaya devam etsinler. Transferde biraz duygu yoğunluğu vardı umarım şimdi iyisindir.
Bcemre merhaba,
Güzel dileklerin için sağol,
İlaçların ve son dakikalardaki duygusallığımında etkisiyle trnsfer öncesi kısa süreli duygulanım yaşadım
Sonra kendime kendine gel diyerek hemen toparlandım
Hastanedeki hemşireler de çok ilgililer ama hiç unutmam bu arada
Evet şimdilik pek bir sorun yok,bol bol Alllaha şükrediyorum
İnşallah herşey gönlünce olsun,sevgiler.

Son düzenleme:
kızlar halil beymi firdevs hanımmı karar veremiyorum sizce hangisi

Canim basindan son sayfaya okudum yuzde yetmisi firdevse gidiyor.vede bunun yuzde sekseni hamile.bende arastiriyorum.bir deneme daha kendi yumurtamla denicegim.aekadaslara sunu sormak istiyorum bende hem kendi yumurtam hemde donor ayni anda yapilabiliniyor mu

Merhaba semramus, canım bende bunu ssormuştum Firdevs hanima başarı sşansını zayıflatır demişti sonrada burada deneyimde
tekrar görüşmedim ama karar verdiğinde sorabilirsin umarım evet yanıtını alirsin

Sen ne durumdasin bcemre karar verdin mi.ben bir kere daha denemek istiyorum ama sisli memorial da mi yoksa bahceci demi karar veremiyorum.era testinide yaptirmak geciyor iccimden.sonra artik kibris.bende artik hamileyimmmmm demek istiyorum.inan benin icn farketmiyo yumurta donoru olmasi.ama esim zor ikna oldu

kızlar halil beymi firdevs hanımmı karar veremiyorum sizce hangisi
Merhaba,
Karar vermeden ónce bende
hem bu sitedeki yorumlardan,
hem basındaki yorumlardan
araştırma yaptım
ve olumsuz birşeye rastlamadım
dr Halil İbrahim Tekin hakkında
ve kendisini içim rahat bir şekilde seçtim
Dürüst ,alanında tecrübeli ve güvenilir bir hekim
Ama karar sizin tabiki
Ben fikrimi deneyimimi paylaştım
Hayrlısı olsun:)

Benim memorial ve bahçecide kötü anılarım var onun için sen ne hissediyorsan hangisi daha yakın geliyorsa onu seç derim.bahcecide
mustafa bey, memorial da ise bölüm başkanı semra iyi diye biliyorum.bana gelince burda birkez daha yapıcam busefer eşim burada yapma konusunda
israrli olmaya basladi.haklisin benimde artik yeter dedigim anlarim cok olmaya basladi.bakalim allah hayirlisini nasip etsin .bendeartik bebisim olsun istiyorum insallah allah gonullerimize gore verir bizlere bu mutlulugu yasatir insallah

Kime gitmeyi dusunuyosun peki? Kotu ani derken negatif almandan bahsediyosun degil mi.bwen karar veremedim iste aref kamerde biz durumlara iyi diye okyuyorum .kararsizim iste

arkadaşlar merhabalar, forumu uzun süredir takip ediyorum ancak ilk defa yorumda bulunuyorum, kıbrısa gidecekler bunu çok ciddi olarak düşünsün, işlemlerle ilgili size bir kağıt parçası bile verilmiyor, embriyonun nakledilip nakledilmediği, nakledilen embriyonun kalitesinin ne olduğuna dair belgeler, ödeme yaptığınıza dair en ufak bir makbuz, hiçbir şey yok, yapılan iş tamamen merdiven altı ve onların insafına kalmışsınız, forumda girne dünya tüp bebek doktor berk beyin nezaketinden, ekibindeki hemşire ve elemanların kibarlığından, merkezin hijyeninden filan bahsedilmiş ancak bunların hiçbiri sizi çocuk sahibi yapmıyor, ben dünya tüp bebekte negatif sonuç aldım şimdi negatif aldın diye eleştiriyorsun diye yorumda bulunanlar olabilir ancak hareketleri kesinlikle güven vermiyor, dondurulmuş yumurta kullandıklarından şüpheleniyorum, kişiye özel tedavi de yok, yani sizin önceki tüp bebek denemelerinizde aldığınız negatif sonuçlara göre tedavi belirlenmiyor, estrofemi ver, embriyoyu koy, ya tutarsa gibi bilimsel olmayan bir yöntem söz konusu, önceki denemelerde embriyo neden tutunmamış o araştırılmadığı için yine tutunmuyor, nakledilen embriyonun kalitesi belli değil, hatta belki de tutma ihtimali çok düşük olan embriyoyu naklediyorlar, merkezlerin tek derdi sizdeki 5000 euroyu almak, diğer merkezlerle ilgili de çok olumsuz yorumlar var,reklamlarında yüzde 80 başarı oranlarından bahsediliyor, buna kesinlikle inanmıyorum, forumda açılan bu başlıkta genellikle pozitif sonuç alanlar konuşuyor, onları kutluyor ve bebekleriyle birlikte mutlu bir yaşam diliyorum, ama negatif sonuç alanların sayısı bile belli değil, her gün uçaklarla yüzlerce insan gidiyor ve bunların çok küçük bir kısmı başarıya ulaşıyor, yüzde seksen deyip insanları ümitlendiriyorlar ancak oranları bence yüzde 40 bile değil, çok iyi araştırmadan gitmeyin çünkü sonuçta maddi ve manevi olarak çok yıpranıyorsunuz...

elimden geldikçe öyle düşünmeye çalışıyorum iki şey beni korkutuyor birincisi uçağa binmeye alışamadım kalkışta deilde inişte çok heycanlanıyorum bide geldikten 3 gün sonra kızkardeşimin düğünü var oraya gidicem bu iki şey tutunmalarını etkiler diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…