,
arkadaşlar merhaba... benim meslektaşlarım var galiba. ben de öğretmenim devle okulunda.. biz daha karar aşamasındayız. karar verdik kıbrısa ama doktor araştırıyorum şimdi.. siz hangi doktorları tercih ettinz ilk denemeniz mi? bir de okuldan nasıl izin aldınız? biz pek söylemeyi düşünmüyopruz kimseye hatta ailelerimize bile.. kıbrısa kaç kez gitmeniz gerektii ? çok sordum galiba.. kusura bakmayın..
LALİTA arkadaşımız pazar günü doğum yaptı.
bir kızı ve oğlu oldu. ikizler küvezde. dua edelim tez vakitde toparlanıp anneciğine kavuşsunlar.
bahtları yolları açık olsun. güle güle büyüsünler
Hayırlı olsun,LALİTA arkadaşımız pazar günü doğum yaptı.
bir kızı ve oğlu oldu. ikizler küvezde. dua edelim tez vakitde toparlanıp anneciğine kavuşsunlar.
bahtları yolları açık olsun. güle güle büyüsünler
Canım sağol,kızlar ben tahminen haziran 15 gibi adet olacağım kaç gün sonra kıbrısta oluyoruz eğer herşey yolunda olursa.tedavi için görüşmeleri yaptım testlerimi yaptırdım haziran sonuna denk gelsin istiyorum transfer ama bu süreci tam bilmiyorum. haziran adetimle başladığımızda kaç gün sonra gidiyoruz kıbrısa... yardım edinnnn bana da
umudumvarrrr tebrik ederimmmmmmmmmmDDD
doğuranlarında Rabbim mutluluğunu daim etsin darısı bizlereee
Merhaba arkadaşlaar,
Benim dün kahverengi lekem olmuştu,
Özlem hanıma bildirine coraspirini kes,yarında tahlil yaptır demişti
Bugün transferin 7. Günü ve değerim 146
Sanırım hamiş kızlar ben hamilyeim:)
Allahım inşallah gidişat hep böyle güzel gelişir
Allahmı, isteyen herkese hayırlí sağlíklı bir evlat nasip etsin,amin
Sizlerde de herşey yolundadır inşallah
Kendinize iyi bakın
Allaha emanet olun
Kocaman öpüyorum sizi.
uzun zamandır giremiyordum üye olarak ama herkesi hep takip ettim.yeni arkadaşlar var Allah herkesi bir an evvel yavrularına kavuştursun zor bir süreç bi ay ilaç kullanmam gerektiği için tedavi sonraki aya sarktı çarşamba yumurta toplama işlemi yapıldı bu pzteside transferim var sizden dua bekliyorum arkadaşlar hepiniz Allaha emanet olun
Merhaba arkadaşlaar,
Benim dün kahverengi lekem olmuştu,
Özlem hanıma bildirine coraspirini kes,yarında tahlil yaptır demişti
Bugün transferin 7. Günü ve değerim 146
Sanırım hamiş kızlar ben hamilyeim:)
Allahım inşallah gidişat hep böyle güzel gelişir
Allahmı, isteyen herkese hayırlí sağlíklı bir evlat nasip etsin,amin
Sizlerde de herşey yolundadır inşallah
Kendinize iyi bakın
Allaha emanet olun
Kocaman öpüyorum sizi.
uzun zamandır giremiyordum üye olarak ama herkesi hep takip ettim.yeni arkadaşlar var Allah herkesi bir an evvel yavrularına kavuştursun zor bir süreç bi ay ilaç kullanmam gerektiği için tedavi sonraki aya sarktı çarşamba yumurta toplama işlemi yapıldı bu pzteside transferim var sizden dua bekliyorum arkadaşlar hepiniz Allaha emanet olun
Canım Anatolya,
Çok güzel bir haber canım bu. Ay çok sevindim ben. Haydi hayırlı olsun.
İnşallah kucağımıza almak da nasip olur bebişlerimizi.
Okulda fazla zorlama kendini. Çok ayakta kalma emi
Bcemre merhaba,Tebrikler canım allah tamamına erdirsin ve Miniklerin sana sımsıkı tutunmaya devam etsinler. Transferde biraz duygu yoğunluğu vardı umarım şimdi iyisindir.
kızlar halil beymi firdevs hanımmı karar veremiyorum sizce hangisi
Canim basindan son sayfaya okudum yuzde yetmisi firdevse gidiyor.vede bunun yuzde sekseni hamile.bende arastiriyorum.bir deneme daha kendi yumurtamla denicegim.aekadaslara sunu sormak istiyorum bende hem kendi yumurtam hemde donor ayni anda yapilabiliniyor mu
Merhaba semramus, canım bende bunu ssormuştum Firdevs hanima başarı sşansını zayıflatır demişti sonrada burada deneyimde
tekrar görüşmedim ama karar verdiğinde sorabilirsin umarım evet yanıtını alirsin
Merhaba,kızlar halil beymi firdevs hanımmı karar veremiyorum sizce hangisi
Sen ne durumdasin bcemre karar verdin mi.ben bir kere daha denemek istiyorum ama sisli memorial da mi yoksa bahceci demi karar veremiyorum.era testinide yaptirmak geciyor iccimden.sonra artik kibris.bende artik hamileyimmmmm demek istiyorum.inan benin icn farketmiyo yumurta donoru olmasi.ama esim zor ikna oldu
Benim memorial ve bahçecide kötü anılarım var onun için sen ne hissediyorsan hangisi daha yakın geliyorsa onu seç derim.bahcecide
mustafa bey, memorial da ise bölüm başkanı semra iyi diye biliyorum.bana gelince burda birkez daha yapıcam busefer eşim burada yapma konusunda
israrli olmaya basladi.haklisin benimde artik yeter dedigim anlarim cok olmaya basladi.bakalim allah hayirlisini nasip etsin .bendeartik bebisim olsun istiyorum insallah allah gonullerimize gore verir bizlere bu mutlulugu yasatir insallah
elimden geldikçe öyle düşünmeye çalışıyorum iki şey beni korkutuyor birincisi uçağa binmeye alışamadım kalkışta deilde inişte çok heycanlanıyorum bide geldikten 3 gün sonra kızkardeşimin düğünü var oraya gidicem bu iki şey tutunmalarını etkiler diye korkuyorumCanım Anatolya,
Çok teşekkür ederim,
İnşallah sağlıklı,rahat bir hamilelik olur
Ve yavrumuza kavuşuruz,
Evet pazt.okula başlayacam ,beni okulda yoğun günler bekliyor
Dediğin gibi ayakta gerekmedikce fazla kalmamayı düşünüyorum-1.sınıf ama artık hayırlısı-
Özlem hanım lekelenme olduğunda hemen istirahat alırsın dedi,inşallah gerek kalmaz
Ben iyi olmanıza çok seviniyorum
İnşallah Mummytobede de herşey yolundadır
Allaha emanet ol,sevgiler
Kocaman öptüm.
Sevgili Wantbay,
İnşallah seninde hayırlısı ile güzel haberlerini burdan duyuyor olacağız,
Burdaki arkadaşlarında dedikleri gibi hep pozitif düşün olacakmış gibi
Ve Alllaha tevekkül etmek önemli
Dualarımız seninle,sevgiler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?