Hayirli dogumlar sanada insallah sag salim oglunu kucaga alirsin.
az kalmis dogumuna.
acil sifalar seker ve tansiyonun icin kontrol altindasin endise etme.
normal dogummu yapacaksin? sen mi istedin? doktorunmu önerdi? simdiden allahim güc kuvvet versin,
tek seste kurtarmak nasip etsin insallah.

selam kızlar, bebeğini bekleyenler, tedavide olanlar, bebeğini büyütenler herkese merhaba:)

öncelikle özür diliyorum aylardır giremedim bilgisayarım bozuk fakat tlfdan tek tek hergün okudum sizleri tlfdan giriş yapamadım ve sizleri çok özledim.
aslında ne çok anlatacağım birikti bir bilseniz. özet geçeyim
oğlum şu an 2.5 aylık oldu . 36 haftalık dünyaya geldi 2kiloydu . suyum erken geldi yinede çatır çatır normal doğum yaptım:) zor olasada o anıda yaşamak güzeldi.
ilk günlerden itibaren gelen gidenin yoğunluğu, emzirebilme telaşı, gazıydı, sarılığıydı harala gürele bir telaş ki ve bol neşe günler geçip gidiyor akşam nasıl oluyor anlamıyorum . aylar geçti bile
en zoru uykusuzluk . oğlum tam bir canavar sabaha kadar uyumadığı oluyor ama o uykusuzluk bile çok güzel.

artık gülmeye agulamaya başladı dünya benim oluyor. o minicik ve çirkin doğan bebeğim şimdilerde çok daha tatlı oldu her geçen gün dünyamızı güzelliştiriyor.

benim gibi canına can katmak isteyen arkadaşlar derim ki bir an dahi düşünmeyin hemen gidin transferinzi yaptırın ve bebeğinizi alın. iyiki diyorum uğraşmışım bebek sahibi olmuşum. dns olduğu bir an dahi aklıma gelmiyor OĞLUM AYNISININ TIPKISI BABASI .
İnanın 9 ay karnımda taşıdım , kanımı canımı verdim ve benim sütümle büyüyor ya tamam işte daha nolsun.
buarada emzirmeyi çok merak ediyordum çok güzel duyguymuş.

terredütü olan arkadaşlar bence hiç oyalanmayın. o bebek size öyle sarılıyorki onca seneyi niye boşa geçirmişim diyeceksiniz.

TRES, MİNASARE, ROZADALI sizleri de tebrik ederim canlarım tresS seninle aynı gün doğurduk diye biliyorum. nasıl gidiyor ikiZler.
BEBEEKKKK Senide çok özledim bitanem ikzilerini benim için çok çok öp :)

arkadaşlar bzezemizin pamuk prenses gibi bir kızı oldu.
bu sabah doğumu gerçekleşti çok çok güzel bir kızımız oldu.
Allahım bahtını talih açık etsin. hayırlı sağlıklı ahlaklı evlat olsun.

Brezee cok sevindim güle güle büyüsün cok öpüyorum seni ve kızını....

Bilginisa seni ve oğlunu da öpüyorum.forumun bebekleri ne kadar cok oldu hızla büyüyorlar. Emzirebilmene de cok sevindim ..

Larax senin de cok az kaldı. Tress gibi sende cok az kilo ile dogum yapacaksın bebekler buyuyorsa az kilo cok buyuk avantaj..

Waltkrayburg şimdi sira sende saglikla gelsin oğlun öpüyorum

Bebek kocaman olmuşlardır en tatlı zamanları. cok güzel anlatıyorsun cok öpüyorum.

Hoşgeldin canım seni ve forumda eski olan sevgili dostları burada görmek ne güzel maşallah Allah analı babalı büyütsün oğluşunu.negüzel demek bügünde bir prenses katıldı bu kocaman güzel aileye tekrar maşallah.sizlerin paylaşımı sayesinde hergün biraz daha büyüyor bu mutluluk çemberi. aranıza ilk katıldığım zaman verdiğiniz destek sayasınde toparlamıştım kendimi hiç unutmuyorum .benim için ve eminim aynı pozisyonda olan birçok kişi için sizlerin paylaşımları hayatı önem taşıyor.sizler mutlu oldukça inanın bizlerde en az sizler kadar mutlu oluyoruz sanki kendimiz yaşamışçasına.o sımsıcak annelik heyecanlarınız muhteşem , darısı inşallah bebek isteyen bizlere olsun.bebişlerine kavuşan annelere mutluluklar diliyorum.hamile olanlar da inşallah hayırlısıyla ve saglıkla bebişlerine kavuşurlar .ve yolda olanlarada kolaylıklar ve sabır diliyorum inşallah onlarda kısa zamanda müjdeli haberlerini burada bizlerle paylaşırlar.sevgilerimle

sagol cnm kardelennur
Tsk ederim cnm ,insallah sag salim dogumalr nasip etsin hepimize ayrica ahyirli evlatlar versin insallah diyorum.
sen neler yaptin?
yenilik ve haberlerin varmi?
görüsmek üzere svegiler.

şu ara bir şey yapmıyorum ablacım,doğru zaman ne zaman ne zaman gitmeliyim bilmiyorum.öncesinde iyi bir kadın doğumcu bulmam gerekiyor....bana dua et bazen ümidimi yitiriyorum.iyi ki bu forum var.biraz olsun rahatlıyorum

Doğum yapmış meleklerine kavuşmuş en güzel annelere hayırlı olsun evlatlarınız Rabbim bahtlarını açık etsin. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Biz de iyiyiz bugün itibarıyla 11. Haftamızı doldurduk mide bulantısı devam ediyor alıştım artık bulunmayınca yadırgıyorum :)) ikiz gebeliklerde ikili test yapılmıyormuş perşembe günü ense kalınlığı ölçümü yapılacakmış. Îşte bizden haberler. Rabbim hepimizin yolunu açık etsin....

Ben çok şükür transferimi yaptırdím ve döndüm,
Transfer cuma günü yapíldı,
O vakte kadar iyiydim,kıbrısın keyfini çıkarmaya çalıştım,
Ama transfer dakikaları biraz duygusallaştím,gecti ama hemen,
Çok rahatlatıcı bir ortamda işlem gerçekleşti,
Rahim kalınlığí 9 un üstünde ,embriyolarda iyi kalitedeymiş,
Hastanede 2 saat kadar dinlendim,oteldede 7 ye kadar yattım
A ma aksilik havaalaninda asılsız ihbar nedeniyle 9.20 deki uçak 12 yi geçe kalktı
Stres ani hareket... yok,dinlenmek var benim için bu 10 günlük süreçte,
Önümüzdeki hafta okula gitmeyeceğim rapor alacağım
Tahlil günü 7 mayıs:)
Acaba daha önce nasıl öğrenebilirim veya öğrenmelimiyim
O güzel temennileriniz için çok sağolun
Kıbrısta aklım sizdeydi kızlar inşallah rahattır diye
Mummytobe ve Anatolya kontrolleriniz inşallah iyi geçer
Allahım tatlı bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip eder
Tatlı ve güzel hamişlere sevgiler
Allahım isteyen herkes hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Sizi çok çok öpüyorum.

Hosgeldin canim hayirli ugurlu cifte besilerin olsun!
Senide ben dusundum butun hafta hatta bu sabah esim dedim dun arkadasin tranferi oldu yazmismi aceba diye..
Canim dunku yasadigin ucak gecikmesi kotu denk gelmis ama gecmisde kaldi simdi sen dinlen kendine iyi bak iyi beslen ve 7 mayisda guzel haberlerini alacagimizdan eminim. Tabii bu surec biraz zor oluyor hep pozitif dusamaun, konus bebislerine...
Canim erken ogrenmen icin 9 gun kanda baktirabilirsin veya cubularlada baka bilirsin Anatolya 6/7 gununde gormustu cubukta.
Benim yine kanamam oldu dun cok korkunctu...bende cok kotu durumdaydim esim hemen beni ozek klinige goturdu cunku hastanede yuzune bile bakmiyorlar yurt disinda oldugu icin...ama sukurler olsun bebislerimizin kalb atislarini gordukten sonra rahatkadik...ben hep dinlenip yatiyorum rahim icinde kan pihtilari varmis ama ...bol dua ediyorum hem kendime hem sana ve butun bu yolda olan arkadaslara.

Canim telden yaziyoryaziyorum biraz zor oluyor...sen haber ver, ben okurum yazamasamda
kendine ve kurabiyelerine iyi bak
insallah Anatolyamiz ve kurabiyesi iyidid.

Optum ikinizide sevgiler

canim benim demek aldin kucagina ayy nasil sevindim rabbim anali babali buyutsun insallahhhhhh....bilginisa demek oglun 2 bucuk aylik oldu bile ayyy bir actim sayfayi hala zir zir agliyorum yaaa son gunlerde sevinsemde üzülsemde cesmeler acik benim rabbim sünnetini askerligini evliligini görmeyide nasip etsin insallah ...canim 36 haftalik gelince kuveze girdimi ? benimde drum 37. haftada alacagini söyledi bakalim hayirlisi 2 haftam var.bebekcim güzel yürekli arkadasim hatirliyorum hastaneden yazdigin günleri haklisin zor ama hep diyorumki oglumla randevum var onu bekliyorum gececek en cok kizimi özlüyorum yattigim hastane uzak evime esim yakinlardaki hastanelere güvenmedi üniversitat hastanesine yatmama karar verdik o yüzden kizim sik gelemiyor..larax cim simdilik normal dogum istedim tamam dedi drum sanirim suni sanciyla olacak ama son anda bebis gelmez sezeryan olursa bilemem atessn canim sira sende ve alpilknurda insallah tez zamanda sizlerinde Hamis haberlerini okuruz adini unuttugum tüm arkadaslar kusuruma bakmayin bugunlerde bir unutkanlik var ustumde hepinizin rabbim yardimcisi olsun ...

Canım yazdıklarını gözlerim dolarak bir çırpıda okudum.duygularını nasılda güzel anlatmışsın öyle.benim canavarlarda iki buçuk aylık oldular .seni özlemişiz.arasıra uğra buraya özletme.bemim kızçelerimde iki buçuk kilo dünyaya geldiler.çok tatlılar teyzesi....mis gibi kokuyorlar.belki seneye kızlarıma bir kardeş daha almaya gideriz.demek oğluşun babaya benziyor.babanız eminim çok mutludur.itiraf etmeliyim tatlı olsalarda ikiz büyütmek biraz zor.tabi onların sevgisi herşeyi unutturuyor.evin içinde minik minik eşyalarını görünce bile içimi bir huzur kaplıyor.bilginisacım yakışıklı prensi öpüyorum görüşürüzz cnmm

Değerlİ Mummytobe,
Yaşadıklarına üzüldüm ama bebişlerinin kalp atışlarını duymanız çook güzel,
Lütfen istirahat et,pek kalkma olur mu
Sanırım ilk 3 ayda böyle olması normal,
Sonraki aylarda daha rahat olacaksın inşallah
Evet Mummytobe olumlu düşünmeye çalışıyorum
İnşallah sonuç pozitif olacak Allahın izniyle
Kendine iyi bak
Kocaman öptüm sizi
Allaha emanet olun
Sevgiler

Canım transferin hayırlı olsun. İnşallah pozitif sonuç alırsın

7 mayısı biz de iple çekeceğiz.

İnşallah güzel haberler alacağız senden

Biz de kıbrıs uçağını kaçırmıştık

Akıllı kocam süreyi ayarlayamadı. Bir de hava alanının gazabına uğramıştık

Canım mumy nin dediği gibi 6 yada 7. gün idrar testi yap ama çıkmazsa üzülme çünkü mumyde çıkmamıştı.

Ben de öğretmenim ve ben de rapor almıştım

Bol bol dinlen. Valla çok iyi geliyor dinlenmek. Ben epey yorulmuşum okulda onu fark ettim.

Benim 3.kontrolüm perşembe olacak inşallah.

Bu aralar karın ağrım oluyor. Sanırım makarnam yer ayarlıyor

Kendine iyi bak öptüm

Canım inşallah 3 aydan sonra kesilir kanaman.

Aman bol bol dinlen.Dikkat et kendine ve bebişlere.

Kıbrıstakileri aradın mı kanama konusunda?

Belki iğne yada ilaç falan önerirler.

Ben şükür iyiyim şimdilik. Biraz karın ağrım var bugün.

Kendimi çok yormamaya çalışıyorum.

Kendine dikkat et canım.Öptüm

Sevgili Anatolya,
Güzel dileklerin için sağol,
İnşallah bende sizin gibi hamileyimdir hayırlısı ile,
Evet 1 mayısta evde erken test edecem galiba,
Karın ağrın kısa zamanda geçer inşallah,
Canım peki şimdi çalışıyormusun?
Ben de sadece bu hafta daha rapor kullancam sanırım
Anatolya sen ve bebişin hep iyi olun olur mu
Sevgiler ,kocaman öptüm.

Çok sağol tatlım. Bütün anneler ve bebekleri iyi olsun inşallah

Erken test yap ama tek çizgi çıkınca da üzülme emi ?

En kesin sonuç kan testi çünkü.

Ben sadece 1 hafta rapor aldım.

Sonrasında çalıştım.

Çocuklar çok hareketli oluyor.

Koşarken bana çarpacaklar diye sakına sakına bir hal oldum

Öptüm canım kendine iyi bak

Tamam canım ,
Dediklerini dikkate alacam:)
Hakkımızda hayırlısı,
Kontrolün iyi geçsin
Kendine çok dikkat et:)
Hep güzel haberlerimiz olsun
Allaha emanet ol..

BREEZEE tebrikler….kızın hayırlı,uğurlu,uzun ömürlü olsun…
WALTKRAYBURG hayırlı doğumlar….
BİLGİNİSA oğluşunla bir ömür uzun, sağlıklı,huzurlu ve mutlu yaşaman dileğiyle…
TRESSCİĞİM seni çok iyi anlıyorum.ikiz annesi olmak farklı ve özel bir şeymiş…kızlarınla çok mutlu olursun inşallah….
ROSEDALİ ses ver doğum oldu mu?
KARDELENNURCUĞUM seni tekrar görmek ne güzel…güzel duaların için sağol…amin allahım hepimizin yardımcısı olsun….
LARAX hayırlı doğumlar…allahım kolaylık versin.seninde hikayeni burada okumak dileğiyle….
ATESSSN bu sitenin neşe kaynağı…ikizlerime dansöz atessn teyzesinden geldi.hep beraber sevindik..iyi ki varsın…
ALPİKNUR seninde hikayeni burada okumak dileğiyle…
BEBEKCİĞM bol gülücüklü mutlu günler dilerim…
İsimlerinizi tetk tek sayamasamda sitedeki ikiz hamişler tek hamişler yola çıkanlar gün sayanlar ve kararsızlar allahım hepinizin gönlüne göre versin..siteden kaybolmayın..sevinçlerimizi deneyimlerimizi ve hüzünlerimizi paylaşalım…yükler paylaştıkça hafifliyor…herkese sevgiler…..

LALİTA arkadaşımız pazar günü doğum yaptı.
bir kızı ve oğlu oldu. ikizler küvezde. dua edelim tez vakitde toparlanıp anneciğine kavuşsunlar.
bahtları yolları açık olsun. güle güle büyüsünler

Allah hayırlı sağlıklı evlatlar olmayı nasip etsin.mutluluklari daim olsun.darisi önce sırada bekleyen cici annelere sonradabizlere olsun.

,

arkadaşlar merhaba... benim meslektaşlarım var galiba. ben de öğretmenim devle okulunda.. biz daha karar aşamasındayız. karar verdik kıbrısa ama doktor araştırıyorum şimdi.. siz hangi doktorları tercih ettinz ilk denemeniz mi? bir de okuldan nasıl izin aldınız? biz pek söylemeyi düşünmüyopruz kimseye hatta ailelerimize bile.. kıbrısa kaç kez gitmeniz gerektii ? çok sordum galiba.. kusura bakmayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…