oncelikle sevgili breeze buyuk gun geldi yarin kizin kucaginda insallah ayy kendimin olacakmis gibi heyecanlandim ...kardelennur karanfil ve adimi yazip gormedigim arkadaslar tskr edrim karanfilcim cok sukur kontrl altina alindi suan sekerimde tanisyonumda iyi ve 9 mayista normal dogum yapicam insallah yani drum bugun bu tarihi Verdi ..arkadaslar hamile kalmak zor hamilelik zor ama sonucu guzel asla pisman degilim bebegimin kokusunu duymak eminim dunyalara degecek rabbim hepimizin yardimcisi olsun
selam kızlar, bebeğini bekleyenler, tedavide olanlar, bebeğini büyütenler herkese merhaba:)
öncelikle özür diliyorum aylardır giremedim bilgisayarım bozuk fakat tlfdan tek tek hergün okudum sizleri tlfdan giriş yapamadım ve sizleri çok özledim.
aslında ne çok anlatacağım birikti bir bilseniz. özet geçeyim
oğlum şu an 2.5 aylık oldu . 36 haftalık dünyaya geldi 2kiloydu . suyum erken geldi yinede çatır çatır normal doğum yaptım:) zor olasada o anıda yaşamak güzeldi.
ilk günlerden itibaren gelen gidenin yoğunluğu, emzirebilme telaşı, gazıydı, sarılığıydı harala gürele bir telaş ki ve bol neşe günler geçip gidiyor akşam nasıl oluyor anlamıyorum . aylar geçti bile
en zoru uykusuzluk . oğlum tam bir canavar sabaha kadar uyumadığı oluyor ama o uykusuzluk bile çok güzel.
artık gülmeye agulamaya başladı dünya benim oluyor. o minicik ve çirkin doğan bebeğim şimdilerde çok daha tatlı oldu her geçen gün dünyamızı güzelliştiriyor.
benim gibi canına can katmak isteyen arkadaşlar derim ki bir an dahi düşünmeyin hemen gidin transferinzi yaptırın ve bebeğinizi alın. iyiki diyorum uğraşmışım bebek sahibi olmuşum. dns olduğu bir an dahi aklıma gelmiyor OĞLUM AYNISININ TIPKISI BABASI .
İnanın 9 ay karnımda taşıdım , kanımı canımı verdim ve benim sütümle büyüyor ya tamam işte daha nolsun.
buarada emzirmeyi çok merak ediyordum çok güzel duyguymuş.
terredütü olan arkadaşlar bence hiç oyalanmayın. o bebek size öyle sarılıyorki onca seneyi niye boşa geçirmişim diyeceksiniz.
TRES, MİNASARE, ROZADALI sizleri de tebrik ederim canlarım tresS seninle aynı gün doğurduk diye biliyorum. nasıl gidiyor ikiZler.
BEBEEKKKK Senide çok özledim bitanem ikzilerini benim için çok çok öp :)
sagol cnm kardelennur
Tsk ederim cnm ,insallah sag salim dogumalr nasip etsin hepimize ayrica ahyirli evlatlar versin insallah diyorum.
sen neler yaptin?
yenilik ve haberlerin varmi?
görüsmek üzere svegiler.
Larax canım seninde söylediğin gibi sizler gerçekten çok yürekli ve çok ama çok özel anneliği sonuna kadar hak eden annelersiniz.allah hamile olan siz değerli annelerin yardımcısı olsun ve bebişlerinizi sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.teker teker tüm yüreği kocaman dünyalar güzeli annelere hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum.tedaviye başlamayı bekleyen sevgili arkadaslarada sabır ve kolaylıklar diliyorum.siz özel anneleri seviyorum.sevgiyle sağlıkla kalın.
Iyi pazarlar :) herkese
hamile olan arkadaşlar tebrik ederim rabbim tamamina erdirsin insallah hepimiz sağlıkla kucağımiza alırız bebişlerimizi trasfere gidecek arkadaşlar rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah sizlerde pozitif haberlerinizi paylaşırsiniz.
Zenan eslemsena nerdesiniz Nasılsıniz
Zenan nasıl gidiyor hamilelik şikayetlerin devam ediyor mu ? Eslemsena dan haber aldinmi hiç en son kanaması vardı bir dahada rastlamadım ben inşallah iyidir oda bebiş de
Ben çok şükür transferimi yaptırdím ve döndüm,
Transfer cuma günü yapíldı,
O vakte kadar iyiydim,kıbrısın keyfini çıkarmaya çalıştım,
Ama transfer dakikaları biraz duygusallaştím,gecti ama hemen,
Çok rahatlatıcı bir ortamda işlem gerçekleşti,
Rahim kalınlığí 9 un üstünde ,embriyolarda iyi kalitedeymiş,
Hastanede 2 saat kadar dinlendim,oteldede 7 ye kadar yattım
A ma aksilik havaalaninda asılsız ihbar nedeniyle 9.20 deki uçak 12 yi geçe kalktı
Stres ani hareket... yok,dinlenmek var benim için bu 10 günlük süreçte,
Önümüzdeki hafta okula gitmeyeceğim rapor alacağım
Tahlil günü 7 mayıs:)
Acaba daha önce nasıl öğrenebilirim veya öğrenmelimiyim
O güzel temennileriniz için çok sağolun
Kıbrısta aklım sizdeydi kızlar inşallah rahattır diye
Mummytobe ve Anatolya kontrolleriniz inşallah iyi geçer
Allahım tatlı bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip eder
Tatlı ve güzel hamişlere sevgiler
Allahım isteyen herkes hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Sizi çok çok öpüyorum.
selam kızlar, bebeğini bekleyenler, tedavide olanlar, bebeğini büyütenler herkese merhaba:)
öncelikle özür diliyorum aylardır giremedim bilgisayarım bozuk fakat tlfdan tek tek hergün okudum sizleri tlfdan giriş yapamadım ve sizleri çok özledim.
aslında ne çok anlatacağım birikti bir bilseniz. özet geçeyim
oğlum şu an 2.5 aylık oldu . 36 haftalık dünyaya geldi 2kiloydu . suyum erken geldi yinede çatır çatır normal doğum yaptım:) zor olasada o anıda yaşamak güzeldi.
ilk günlerden itibaren gelen gidenin yoğunluğu, emzirebilme telaşı, gazıydı, sarılığıydı harala gürele bir telaş ki ve bol neşe günler geçip gidiyor akşam nasıl oluyor anlamıyorum . aylar geçti bile
en zoru uykusuzluk . oğlum tam bir canavar sabaha kadar uyumadığı oluyor ama o uykusuzluk bile çok güzel.
artık gülmeye agulamaya başladı dünya benim oluyor. o minicik ve çirkin doğan bebeğim şimdilerde çok daha tatlı oldu her geçen gün dünyamızı güzelliştiriyor.
benim gibi canına can katmak isteyen arkadaşlar derim ki bir an dahi düşünmeyin hemen gidin transferinzi yaptırın ve bebeğinizi alın. iyiki diyorum uğraşmışım bebek sahibi olmuşum. dns olduğu bir an dahi aklıma gelmiyor OĞLUM AYNISININ TIPKISI BABASI .
İnanın 9 ay karnımda taşıdım , kanımı canımı verdim ve benim sütümle büyüyor ya tamam işte daha nolsun.
buarada emzirmeyi çok merak ediyordum çok güzel duyguymuş.
terredütü olan arkadaşlar bence hiç oyalanmayın. o bebek size öyle sarılıyorki onca seneyi niye boşa geçirmişim diyeceksiniz.
TRES, MİNASARE, ROZADALI sizleri de tebrik ederim canlarım tresS seninle aynı gün doğurduk diye biliyorum. nasıl gidiyor ikiZler.
BEBEEKKKK Senide çok özledim bitanem ikzilerini benim için çok çok öp :)
Hosgeldin canim hayirli ugurlu cifte besilerin olsun!
Senide ben dusundum butun hafta hatta bu sabah esim dedim dun arkadasin tranferi oldu yazmismi aceba diye..
Canim dunku yasadigin ucak gecikmesi kotu denk gelmis ama gecmisde kaldi simdi sen dinlen kendine iyi bak iyi beslen ve 7 mayisda guzel haberlerini alacagimizdan eminim. Tabii bu surec biraz zor oluyor hep pozitif dusamaun, konus bebislerine...
Canim erken ogrenmen icin 9 gun kanda baktirabilirsin veya cubularlada baka bilirsin Anatolya 6/7 gununde gormustu cubukta.
Benim yine kanamam oldu dun cok korkunctu...bende cok kotu durumdaydim esim hemen beni ozek klinige goturdu cunku hastanede yuzune bile bakmiyorlar yurt disinda oldugu icin...ama sukurler olsun bebislerimizin kalb atislarini gordukten sonra rahatkadik...ben hep dinlenip yatiyorum rahim icinde kan pihtilari varmis ama ...bol dua ediyorum hem kendime hem sana ve butun bu yolda olan arkadaslara.
Canim telden yaziyoryaziyorum biraz zor oluyor...sen haber ver, ben okurum yazamasamda
kendine ve kurabiyelerine iyi bak
insallah Anatolyamiz ve kurabiyesi iyidid.
Optum ikinizide sevgiler
Ben çok şükür transferimi yaptırdím ve döndüm,
Transfer cuma günü yapíldı,
O vakte kadar iyiydim,kıbrısın keyfini çıkarmaya çalıştım,
Ama transfer dakikaları biraz duygusallaştím,gecti ama hemen,
Çok rahatlatıcı bir ortamda işlem gerçekleşti,
Rahim kalınlığí 9 un üstünde ,embriyolarda iyi kalitedeymiş,
Hastanede 2 saat kadar dinlendim,oteldede 7 ye kadar yattım
A ma aksilik havaalaninda asılsız ihbar nedeniyle 9.20 deki uçak 12 yi geçe kalktı
Stres ani hareket... yok,dinlenmek var benim için bu 10 günlük süreçte,
Önümüzdeki hafta okula gitmeyeceğim rapor alacağım
Tahlil günü 7 mayıs:)
Acaba daha önce nasıl öğrenebilirim veya öğrenmelimiyim
O güzel temennileriniz için çok sağolun
Kıbrısta aklım sizdeydi kızlar inşallah rahattır diye
Mummytobe ve Anatolya kontrolleriniz inşallah iyi geçer
Allahım tatlı bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip eder
Tatlı ve güzel hamişlere sevgiler
Allahım isteyen herkes hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Sizi çok çok öpüyorum.
Hosgeldin canim hayirli ugurlu cifte besilerin olsun!
Senide ben dusundum butun hafta hatta bu sabah esim dedim dun arkadasin tranferi oldu yazmismi aceba diye..
Canim dunku yasadigin ucak gecikmesi kotu denk gelmis ama gecmisde kaldi simdi sen dinlen kendine iyi bak iyi beslen ve 7 mayisda guzel haberlerini alacagimizdan eminim. Tabii bu surec biraz zor oluyor hep pozitif dusamaun, konus bebislerine...
Canim erken ogrenmen icin 9 gun kanda baktirabilirsin veya cubularlada baka bilirsin Anatolya 6/7 gununde gormustu cubukta.
Benim yine kanamam oldu dun cok korkunctu...bende cok kotu durumdaydim esim hemen beni ozek klinige goturdu cunku hastanede yuzune bile bakmiyorlar yurt disinda oldugu icin...ama sukurler olsun bebislerimizin kalb atislarini gordukten sonra rahatkadik...ben hep dinlenip yatiyorum rahim icinde kan pihtilari varmis ama ...bol dua ediyorum hem kendime hem sana ve butun bu yolda olan arkadaslara.
Canim telden yaziyoryaziyorum biraz zor oluyor...sen haber ver, ben okurum yazamasamda
kendine ve kurabiyelerine iyi bak
insallah Anatolyamiz ve kurabiyesi iyidid.
Optum ikinizide sevgiler
Canım transferin hayırlı olsun. İnşallah pozitif sonuç alırsın
7 mayısı biz de iple çekeceğiz.
İnşallah güzel haberler alacağız senden
Biz de kıbrıs uçağını kaçırmıştık
Akıllı kocam süreyi ayarlayamadı. Bir de hava alanının gazabına uğramıştık
Canım mumy nin dediği gibi 6 yada 7. gün idrar testi yap ama çıkmazsa üzülme çünkü mumyde çıkmamıştı.
Ben de öğretmenim ve ben de rapor almıştım
Bol bol dinlen. Valla çok iyi geliyor dinlenmek. Ben epey yorulmuşum okulda onu fark ettim.
Benim 3.kontrolüm perşembe olacak inşallah.
Bu aralar karın ağrım oluyor. Sanırım makarnam yer ayarlıyor
Kendine iyi bak öptüm
Canım inşallah 3 aydan sonra kesilir kanaman.
Aman bol bol dinlen.Dikkat et kendine ve bebişlere.
Kıbrıstakileri aradın mı kanama konusunda?
Belki iğne yada ilaç falan önerirler.
Ben şükür iyiyim şimdilik. Biraz karın ağrım var bugün.
Kendimi çok yormamaya çalışıyorum.
Kendine dikkat et canım.Öptüm
Sevgili Anatolya,
Güzel dileklerin için sağol,
İnşallah bende sizin gibi hamileyimdir hayırlısı ile,
Evet 1 mayısta evde erken test edecem galiba,
Karın ağrın kısa zamanda geçer inşallah,
Canım peki şimdi çalışıyormusun?
Ben de sadece bu hafta daha rapor kullancam sanırım
Anatolya sen ve bebişin hep iyi olun olur mu
Sevgiler ,kocaman öptüm.
Çok sağol tatlım. Bütün anneler ve bebekleri iyi olsun inşallah
Erken test yap ama tek çizgi çıkınca da üzülme emi ?
En kesin sonuç kan testi çünkü.
Ben sadece 1 hafta rapor aldım.
Sonrasında çalıştım.
Çocuklar çok hareketli oluyor.
Koşarken bana çarpacaklar diye sakına sakına bir hal oldum
Öptüm canım kendine iyi bak
LALİTA arkadaşımız pazar günü doğum yaptı.
bir kızı ve oğlu oldu. ikizler küvezde. dua edelim tez vakitde toparlanıp anneciğine kavuşsunlar.
bahtları yolları açık olsun. güle güle büyüsünler
,Canım transferin hayırlı olsun. İnşallah pozitif sonuç alırsın
7 mayısı biz de iple çekeceğiz.
İnşallah güzel haberler alacağız senden
Biz de kıbrıs uçağını kaçırmıştık
Akıllı kocam süreyi ayarlayamadı. Bir de hava alanının gazabına uğramıştık
Canım mumy nin dediği gibi 6 yada 7. gün idrar testi yap ama çıkmazsa üzülme çünkü mumyde çıkmamıştı.
Ben de öğretmenim ve ben de rapor almıştım
Bol bol dinlen. Valla çok iyi geliyor dinlenmek. Ben epey yorulmuşum okulda onu fark ettim.
Benim 3.kontrolüm perşembe olacak inşallah.
Bu aralar karın ağrım oluyor. Sanırım makarnam yer ayarlıyor
Kendine iyi bak öptüm
Canım inşallah 3 aydan sonra kesilir kanaman.
Aman bol bol dinlen.Dikkat et kendine ve bebişlere.
Kıbrıstakileri aradın mı kanama konusunda?
Belki iğne yada ilaç falan önerirler.
Ben şükür iyiyim şimdilik. Biraz karın ağrım var bugün.
Kendimi çok yormamaya çalışıyorum.
Kendine dikkat et canım.Öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?