Canim transferin hayırlı olsun inşallah sana sıkıca tutunurlar ve Kivfa ile birlikte sırayla Sizlerde mujdeli haberlerinizi paylasirsiniz​

Canim Tebrikler allah tamamına erdirsin hayırlı sağlıklı evlatlar in olsun

Tebrikler canım çok sevindim, allahım darısı bizim başımıza

Teşekkür ederim canım aminnn darısı hepinize inşallah dua ediyorum burdan hamile kaldım diye kopmayacağım hep gönlüm sizinle...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

helun merhaba dilerim bu sefer bebeklerin sana sıkı sıkı tutunur.canım 1000 euro verim dedmişsin,sen klinikte mi transfer yaptırdın yoksa hitin olduğu yerdemi?​

Kivfa selam canım sen emriyoları nereye götürdünki hitin gittiği yeni yere dimi?eğer öyleyse helunla ikinizin transferini neden farklı fiyatlar verildiki.benim dr um istanbulda başka dr.hit orda sadece yumurtalarımı topladı ama transferde yoktu.yeniden yaptığım zamn hitin olmasını istedim ama hit ayrıldı ordan.hitle devam edersem özlem hanım önce hit le görüşmem için bir kez kıbrısa gitmem gerektiğini söyldi.ee bu sefr hit başka yerde emriyolarım orda.transfer edersem hem klinik para alacaktır hitte kendisi için isteyecektir.ne yapim ben şimdi yaaa:26:

Kızlar başkasının yumurtası ile bebek büyütmek nasıl acaba , geçen tv de bir Prof, genetik ve biyolojik olarak yumurta sahibi annedir diyor.? Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın? Din de de yasak olduğu için ülkemizde yapılmıyor. Allah herkesi çocuk yapsın diye yaratmamış kimisinin olmaz, acaba şartları zorlamamak mı gerek , Rabbim isterse kadına bu yeteneği veriridi diye düşünüyorum .bu şekilde dünyaya gelmeyi de istemezdim, 3 kişi ortak çocuk yapıyor gibi geliyor.

Sevgili peterpan;

Tv de ne seyrettiğin, hangi Prof ne açıklama yaptığı ayrıca senin dinsel değerlerin sadece ve sadece seni ilgilendirir. Sen uygun bulmuyorsan yapmazsın olur biter. Ama insanları açık, alenen üstelik kendi değer yargılarınla yargılamaya hakkın olmadığını düşünüyorum.

Çoğumuz maddi manevi zor bir süreçten geçerek, kendi içimizde bir sürü dinmeyen fırtınalar yaşayarak bu kararları alıyoruz. Demek ki bütün bunlara değer diye düşünüyoruz. Üstelik hayat sadece genetikten oluşmuyor. O çocuğu 9 ay karnında taşıyan, kanıyla besleyen, kutsal annelik duygusuyla dünyaya getiren kişi anne değil de nedir? peki.

Lütfen insanların aklını saçma sapan fikirlerinizle karıştırmaya çalışmayın...

helun merhaba dilerim bu sefer bebeklerin sana sıkı sıkı tutunur.canım 1000 euro verim dedmişsin,sen klinikte mi transfer yaptırdın yoksa hitin olduğu yerdemi?

Canım iyi dileklerin için gönülden teşekkür ediyorum. Canım ben geçen sene HİT teydim 10 tane donmuşlarım vardı. HİT ekibiyle yaşam hastanesinden ayrılınca ben de embr. taşıma riskini almak istemedim. Yaşam hastanesindeki ekiple devam ettim. Orda dr. Serdar bey transferimi yaptı. Donmuşlarla devam ettiğim için DR dan ziyade çözdürme işlemi için embriyoloğun daha önemli olduğunu düşünüyorum. Önder bey embr . ve eşi Özlem hanım bizimle çok ilgilendiler. Tabii ki Laboratuvarlarının ve yapılan işlemi değerlendirecek bilgiye sahip değiliz. Umarım iyi bir karar vermişimdir diye düşünüyorum.

Artık heyecanla beklemedeyim. Canım bildiğim kadarıyla sen t. anne arıyordun. İnşallah sende beklentilerine cevap verecek tarzda uygun birini bulur ve anneler kervanına katılırsın.....

Canım çok çok tebrik ediyorum, inşallah sürecin sağlıklı bir şekilde ilerler, yakında kese ve kalp atışlarının heyecanını bizimle paylaşırsın.

Canım 9. günde değerin çıkması çok güzel. Eminim yazmışındır ama sana kaç embr. transferi yapılmıştı. 9. gün değerin çak çıkmıştı?

Tekrardan tebrik ediyor, bebeklerine ve sana sağlık ve huzur diliyorum...

Canım canım inşallah hislerinde yanılmazsın. Kivfa canım; ben anlamadım, sana transferden sonrasında nasıl bir tedavi uygulanıyor? Sadece Estrf. ve Prgstrn. değil herhalde.

Canım ben Kıbrıs'la bağlantı kurmaya başladığımda sanırım HİT henüz ayrılmamıştı. Bana da 1500 Euro demişlerdi. Sonra ben o ekibin ayrıldığını duyunca, ben o ismin orda olduğu için orayı tercih ettiğimi, olmadığı içinde indirim uygulamaları gerektiğini söylediğim için fiyat düştüler ve 1000 Euro oldu.

Dediğin gibi umarım gerçekten bu çektiğimiz çileye değer canım. Bol sağlık diliyorum...

Canim transferin hayırlı olsun inşallah sana sıkıca tutunurlar ve Kivfa ile birlikte sırayla Sizlerde mujdeli haberlerinizi paylasirsiniz

Canım çok teşekkür ediyorum, inşallah dediğin gibi Kivfayal arka arkaya müjdeli haberlerimizi veririz.

Bcemre inşallah sende kendi yumurtalarınla hamile kalırsın, bu sefer olur canım. Bizimkisi gibi ilave sıkıntılara katlanmazsın. Bu uğurda çaba gösteren herkese Tanrım yardımcı olur inşallah...

Bakın böyle farklı bir konu herkese açık bir platformda tartışılıyorsa farklı görüşlere eleştirilere de açık olmalısınız.ben Doğan'ın kanunundan bahsediyorum , bir insan yavrusu 2 kişinin birleşmesi ile oluşur, 3 kişi ile yapılması bana ilginç geliyor etik bulmuyrum
. Sırf insanlar anne olacak diye bu kadar şartları da zorlaması da bana ilginç geliyor. Bu şekilde dünyaya gelmek de istemeDim.. Gerçek annesi yumurta sahibi olacak,genetiği onda çünkü,ülkemizde de bu sebeple yasak,herkesin kendi tercihidir, ben kötü bişi demedim, düşünce ve ifade özgürlüğü var, benzer düşüncede olacaklar yazacak diye bişi yok!son 8 senedir uygulanan bir yöntem bu şekilde dünyaya gelen çocuklar yetişkin olunca 30 yaşında acaba anne baba ilişkileri nasıl olacak bunu da merak ediyorum,

Arkadasim anne baba iliskisiyle ne alakasi var onemli olan yetistirip buyutmek ona sevgini verebilmek nice anneler varki annelik yapamiyor evet dinen sakincali bunun farkinda burdakiler ama insanlar nasilki caresiz kalinca sartlri zorlar .cunku bu bi istek bu bir arzu.yasamayan bilemez...evlatlik edinmenin nasil sakincasi yoksa bence bu da onun kadar dogal birsey.bobrege ihtiyacin olsa alıyorsun bu da yumurta nakli.sonucta bir organ.elestirilerini burdakilerin psikolojisine gore yaparsan sevinirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok teşekkür ederim cnm benim sperm donasyonu kendimden 15 yumurta çıktı 11 i döllendi fazla olduğu için beşinci güne kdr bekletti firdevs hanım ve 5.gün embiryosu 4 adet koydu çok şükür yolunda gitti herşey dayanamadım korkuyla 9.gün kan vermeye gittik eşimle kötüye hazırladım tabi kendimi ama 33.81 çıktı değer tabi şoka girdim şimdi dediğin gibi kese heycanı sardı tekrar kan ölçtürücem ne kdr arttı diye bakalım güzel ilerler inş darısı başına canım benim biliyorum bu durumu çok iyi o yüzden sizinle aynı duyguları paylaşıyoruz...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen canım, bana yalnız estrofem ve progestan verdiler. Firdevs Hanım'da farklı protokol vermişti. O proluton depot vermişti. HIT vermiyor onu. Ama ben HIT de ikinci transferimde kız çocuğum olmuştu, bu protokolle. Ondan sonraki denemelerimde maalesef iki tane düşük yaptım. Firdevs hanımdada hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı maalesef:-( Bu sefer umudum yok kalınlıktan dolayı. Geçici olarak Ingilterede olmamdan dolayı kontrole gitmemiştim kalınlık ölçtürmek için.

Canım benim, biraz karışık gibi görünüyor ama HİTin transfer yapmasını istiyorsan, her iki kliniğede para veriyorsun maalesef. Hit le konuşup fiyatta inebilirler. Yaşam hastanesi dondurdukları için onun masrafını alıyorlar, birde hit e çok kızıyorlar galiba bıraktı diye. Benim iki yıl dondurulduğu için biraz pahalı oldu. Kararı sen vereceksin. Öpüyorum

arkadasim en basta kendi dusencelerinle uygulaman celisiyor.. doganin kanunundan ve olmuyorsa cocuksuzlugu kabullenmekten bahsetmissin yazilarinda ama sen tup bebek topiclerini arastirip yazilari takip ediyorsun neden ozaman kabullenmiyorsunda arastirma boyutuna geciyorsun..
bu sayfalardaki arkadaslarin hepsi cok zor sureclerden gecmis zaten, gerek ailesine gerek esine gereksede cevresine kulaklarini tikayip bebek icin son bi umut donasyona yonelmisler, senin kimsenin umutlarini elestirmeye hakkin yok zaten yeterince hassas bir konu..
benimde 7 tane olumsuz tup denemem var biraz daha deneyecegim gerekirse yumurta donasyonu yaptiracagim..
Allahim bizi yaratmis ama ayni zamandada kullanmamiz icin zeka vermis beyin vermis, olumsuzluklar karsisinda da aklini calistir demis..

Son düzenleme:

umarım doğru karardır canım.güzel dileklerin için teşekkür ederim.evet.t.anne ile olacak inşaAllah.bakim bende önce özlem hanımla görüşüp öyle karar verecem.bende çözdürme işleminin önemli olduğunu düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olsun.müjedeli haberini almak dileğiyle canım

benimde iki oldu donduralı.özlem hanımla bş görüşmem gerek ona göre gidelim bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…