canım üzülme bak bende 6 haftalık hamileydim ve yazmıştım 3 emriyo transfer diye ve kanamam oldu adet şeklinde çok hemde ve hemen dr gittim 3 tane kese dedi ve hemen yat dedi ilacının dozajını arttırdı sabah akşamdı Crınone %8 jeli sabah oglen aksam yaptı . 3 haftadır sürekli dinleniyorum bugun gittim dr a 2 kese yok olmak üzere ama 1 tanesi maşallah çok saglıklı 9 haftalık . Korkma biri de olsa duruyordur bol bol dinlen canımmmmm ...

Ve ben halen rahim kalınlastırıcı ilacıda kullanıyorum günde 3 tane hiç bırakmadan 3 ay dvm demişti dr kullan canım inşallah kötü birsey yoktur dualarım seninle ...

Canım birde dünya tüp bebegi ara benim tanıdıgım kişilerde var giden bende orda yaptırdım berk beyle bir görüş , hemşirelerde oldukca tecrübeli ve deneyimli .

Sevgili Kivfa; yazını okudum ve çok üzüldüm canım. Yine de umutluyum. Canım hemen umudunu yitirme. Sen üç embr. transfer edildi demiştin. Eminim bir tanesi sana sımsıkı sürpriz bir şekilde tutunuyordur. İnşallah öyledir. Bunun çok örneklerini gördük forumda . Hemen umutsuzluğa kapılma. Eminim dr. unla konuşmuşundur.

Canım inşallah iyi haberlerini okuyacağız. Beklemedeyiz...

Kivfa arkadaşım sakın üzülme .ve ümidini kaybetme.ben inaıyorum senin de bebeğin olacak .3 veya 5 farketmez gücünüz yettiğince deneyin burda bazı arkadaşların 4 -5 hstta 6. Denemelerinde oluyor.sebebini bulmaya çalış.fiziktedavi bitkisrl veya kimyasal ilaçlar dene bak ben de4. Denemeye gidicem ki senin zaten bir çocuğun var ikinciye hamile kalms yüzdesi bu yolla çok fazla.Rabbim dayanma gücü veriyor . Sen yoluna devam et inançla ve şükürle inşallah başarılı olacağız birgün bizde. Amin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kivfa canım bende dr a gitmeden vagçeme lütfen daha önce kanaması olanları çok okuduk.sakınilaçlarını bırakma derim aspirini kesebilirisn kanamı artırmasın ama diğerlerine devam bence iyi haberlerini bekliyorum canım.rahim kalınlığından olsa tutunmazdı bu kadar durdu rahimden dedğildir diyorum.

kızlar yarın 12 uçağı ile gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin... aklınıza gelirsem minicik bir dua edin olur mu.. Rabbim hayırlısını nasip etsin İnşallah bugün çok işim var... orada net varmış gelişmleri yazarım İnşallah..
sevgiler hepinizeeee

Rabbim inşallah önce karnında sonra kucagında bebişini görmeyi nasip eder inşallahhhhh . Hayırlı haberlerini inşallah alcaz . Allahım yar ve yardımcın olsun cnm 🐞🐞🐞🐞

gecmis olsun oncelikle doktora gittinmi peki kanaman nedenmis tup brbekte kanama oluyo genelde hite gittin bnce pes etme ve ek olarakta kalinlasmasi icin t3davi veriyyo hit onu sor birde ins allah korur seni bebeklerini

hit allah razi olsun sayesinde yakinimin bebekleri oldu 2,denemede o ve kardesinin yaptigi rahim kalinlistirma seansi sayesinde allahim uzun omur versin benimde cocugum olmuyo tup bebek yapacak olursam,sasmam,ona giderdim herkese hayirli evlatlar diliyorum

Canim gecmis olsun.cok uzuldum.insallah hayallerine bir an once kavusursun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

dualarım seninle inşallah her şey yolunda gider karnın ve kucağın bebişle dolar.Allah yardımcın olsun kolaylıklar diliyorum ...

merhaba
benım sorunum yumurta donasyonu.son denememde de yumurta kalıtesı kotu cıktıgı ıcın transfer yapılamadı. oyuzden artık cıddı cıddı dusunuyorum.oyuzden sızlerın tecrubesınden yararlanmak ıstıyorum. cok merkez olunce kafa karısıklıgı yaratıyor malesef.
Firdevs hanım ın merkezı hangısı? Ona gore arastırıyrıöm

Senın hayırlı olsun sağlıkla kucagına almak nasıp olsun insallah:)

merhaba insallah hersey yolunda gider. emın olun dualarım sadece kendim için değil, ısteyen bu yolla gırmıs çile ceken herkes için. Sağlıklı sekılde hamile kalıp sağlıklı sekılde dogurman dilegiyle.
BEnde düşünüyorum hangi merkzde yaptırıyorsun gelişmeleri yazarsan,düşünenler ama kararsız olanlar ıcınde faydalı olacaktır
iyi yolculuklar,

canım ben çok incelemeden firdevs hanıma karar verdim .. sıcak geldiler.. umarım pişman olmam ki nasip kısmet bu işler.. gelişmleri yazarım.. allah razı olsun iyi dileklerin için... dualarnıza çok ihtiyacım varrrr

Rabbim inşallah önce karnında sonra kucagında bebişini görmeyi nasip eder inşallahhhhh . Hayırlı haberlerini inşallah alcaz . Allahım yar ve yardımcın olsun cnm 🐞🐞🐞🐞

dualarım seninle inşallah her şey yolunda gider karnın ve kucağın bebişle dolar.Allah yardımcın olsun kolaylıklar diliyorum ...

RABBİM İKİNİZDEN DE AYRI AYRI RAZI OLSUNNN ,iyiki varsınız kızlarrr

Insallah hayirli güzel haberlerle donersin.allah sana ikiz bebek versin insallah...

Sevgili arkadaşım;
Dualarımız seninle. İnşallah senin de umutların Kıbrıs'ta yeşerecek, döndüğünde de mutlu haberlerini alacağız. Bol bol su içmeyi unutma, birde transfer esnasında derin ( burundan bütün ciğerlerini dolduracak kadar nefes al, ağzından yavaş yavaş bırak) nefes alıp vererek vücudunu rahatlatmaya gevşetmeye çalış. O anda kendini rahat bırakmaya çalış.

İnşallah canım pozitif haberlerini alırız.....

Alpilknur merhaba canım; senin yazılarına bayılıyorum, genelde çok umut dolu ve pozitifsin.

Sanıyorum sende Kıbrıs yolcususun, umarım sorunlarını halletmişsindir. Bizleri haberdar et.
Senden de güzel haberler bekliyoruz canım.

Guzel haberlerini beklioruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…