kivfa canım bende dr a gitmeden vagçeme lütfen daha önce kanaması olanları çok okuduk.sakınilaçlarını bırakma derim aspirini kesebilirisn kanamı artırmasın ama diğerlerine devam bence iyi haberlerini bekliyorum canım.rahim kalınlığından olsa tutunmazdı bu kadar durdu rahimden dedğildir diyorum.
Kivfa arkadaşım sakın üzülme .ve ümidini kaybetme.ben inaıyorum senin de bebeğin olacak .3 veya 5 farketmez gücünüz yettiğince deneyin burda bazı arkadaşların 4 -5 hstta 6. Denemelerinde oluyor.sebebini bulmaya çalış.fiziktedavi bitkisrl veya kimyasal ilaçlar dene bak ben de4. Denemeye gidicem ki senin zaten bir çocuğun var ikinciye hamile kalms yüzdesi bu yolla çok fazla.Rabbim dayanma gücü veriyor . Sen yoluna devam et inançla ve şükürle inşallah başarılı olacağız birgün bizde. Amin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
teşekkür ederim Kivfainşallah inşallah bu defa hayallerimiz gerçek olur..
Çok sevindim adınıza kızlar. İnşallah herşeyiniz yolunda gider.
Portakal: Ben HIT de 4 ve Firdevs Hanım'da bir denemem oldu. Firdevs hanım daha canı yakın, ama HITinde tecrübesi var. Karar senin. Donasyonda sorun çıkmaz bence. Bence firdevslede konuş, içinin sesini dinle karar ver.
merhaba
benım sorunum yumurta donasyonu.son denememde de yumurta kalıtesı kotu cıktıgı ıcın transfer yapılamadı. oyuzden artık cıddı cıddı dusunuyorum.oyuzden sızlerın tecrubesınden yararlanmak ıstıyorum. cok merkez olunce kafa karısıklıgı yaratıyor malesef.
Firdevs hanım ın merkezı hangısı? Ona gore arastırıyrıöm
Senın hayırlı olsun sağlıkla kucagına almak nasıp olsun insallah:)
Senin adina uzuldumHerşey yolunda giderken, maalesef üzücü birşey oldu. Bugün öğleden sonra birden altımın ıslandığını farkettim, dışarıdaydım. Hemen tuvalete gittim, meğer kan gelmiş. Hemen eşim gelip aldı beni ve eve getirdi. Kızlar yine olmadı. Bu üçüncü düşüğüm. Öyle diyorum çünkü parçalar geldi. Evde dinleniyorum. Bende rahimde incelme sorunu çıkmıştı enson ama onun dışında bütün testler iyiydi. HIT embriyo kalitesindendir demişti en son. Çıldırmak üzereyim. Ne yapmamı önerirsiniz? Vazgeçeyim mi herşeyden? Kızımı çok seviyorum, kardeşi olsun istiyordum ama olmuyor işte. Zorlamasam mı artık? Bu benim kaderim, elindekiyle yetin mi demem lazım kendime?
Sizleride üzmek istemiyorum. Iyi haberler vermek isterdim. Iyi akşamlar..
Canım benim doktora gittim, maalesef kese yok artık. Büyük ihtimalle boş gebelikti. İçimde parçalar var atılmasını bekliyorum. Gelecek adetimden sonra histereskopi yaptırcam artık. Pes etmeyeceğim, içimden bir ses öyle diyor. Desteğiniz için sağolun arkadaşlar
Canım benim doktora gittim, maalesef kese yok artık. Büyük ihtimalle boş gebelikti. İçimde parçalar var atılmasını bekliyorum. Gelecek adetimden sonra histereskopi yaptırcam artık. Pes etmeyeceğim, içimden bir ses öyle diyor. Desteğiniz için sağolun arkadaşlar
merhaba helun,nasilsin hamileligin nasil gidiyor?ne zamandir giremiyordum kivfa ya cok uzuldum insallah senin iyi gidiyordur
Merhaba canım; Kivfaya ben de çok üzüldüm. Bizim gittiğimiz yolda mücadelemizde maalesef bazan üzüntülerde yaşıyoruz. Ama her seferinde yeniden ayağa kalkıp nedenlerini, niçin lerini bulup yola devam etmek gerekiyor.
Canım benim hamileliğim şu an için iyi gidiyor. Dr iki kese gördü. fakat biri küçük dedi. Devam eder mi etmez mi belli olmaz dedi. Temmuzun 5-6 si gibide kalp atışlarına bakılacak. Sanırım daha çok o zaman nettik kazanacak.
Artık ilk başlardaki kadar kaygılı değilim. Kendimi sürekli dinliyormuşum. Daha rahatım. İnşallah bir sorun çıkmayacaktır. Zaman zaman azıcık mide bulantım oluyor. Birde halsızlık. Onun dışında iyiyim. İlaçları tam gaz kullanmaya devam ediyorum. İğneler ve haplar. İğnelerden biraz mustaribim ama olsun diyorum.
Senin de karar vermene sevindim. Hadi hayırlısı arkadaşım. Güzel haberlerini bekliyoruz...[/QU hamileliginin iyi gecmesine cok sevindim umarim sonuna kadarda problemsiz gecer ve kuzucuklarini alirsin kucagina canim.bulantilarda hamilelik ilerledikce gecer hem bunu yasamanda guzel kucagina aldigin zaman hic birini hatirlamiycaksin bile onlar icin her seye deger.ben ispanya ya kara verdim pazartesi randevumuz yarin ucuyoruz insallah guzel gunlere baslangic olur.kibrisla arasinda fiyat farki fazla yok tup bebektede donasyondada basari oranlari daha yuksemis insallah allah yuzumuze guler bu kez.donuste yazarim gorusmenin sonucunu
kizlar transfer'm 5. gun olacak ;transfer persembe gunudualarinizi eksik etmeyin ne olurr.. burasi cokk sikici ve sicak bu arada evimi ozledimmmm insallah kalabalik bir aile olarak donerizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?