Merhaba helun merhaba güzel yürekli arkadaşlar
Ben vazgeçmiyorsam hiçbirimizin vazgeçmeye hakkı yok . Hepinizden daha büyük sorunlarım var yıllardır 15 yıldır uğraşıyorum (eskiler bilir yeniler yazılarımdan sıkıntılarını okuyabilir)ama umudum arada bir sekteye uğrasa da hiçbir zaman tamamen pes etmedim .rabbim büyük hergün şükrediyorum sağlığıma sonra hepimiz için dua ediyorum. Ben temmuzda bir iğnem kaldı 4 aydır iğne vuruluyorum ağıstos 15 den sonra hormon tetkikleri kısmetse eylül iikinci hafta kıbrıs galiba gene de herşey ağustos sonunda dr un söylediklerine kalıyor benim için dualarınızı eksik etmeyin lütfen .eğer ki mucizem gerçekleşirse inanıyorum ki kimse bebeksiz kalmayacaktır Allahım gönlümüze göre versin .herkese çok selamlar.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım benim doktora gittim, maalesef kese yok artık. Büyük ihtimalle boş gebelikti. İçimde parçalar var atılmasını bekliyorum. Gelecek adetimden sonra histereskopi yaptırcam artık. Pes etmeyeceğim, içimden bir ses öyle diyor. Desteğiniz için sağolun arkadaşlar

Alpilknur, çok pozitif bir insansın, arkadaşım, böyle kal. Artık taşlaşmış benim bünyem, bir göz yaşı bile dökmedim, inanır mısın. Ne yapayım, bu da benim kaderim, çekeceğim, olgunlaşacağım. Adetim gelsin sonra histereskopi yaptırcam. Rahim inceydi yine hamile kaldım, hemde donmuşla. Diğer transferlerimde kalınlık iyiydi ama yine düşük yaptım. Yapışıklık falan mı var acaba. Testler hep negatif çıktı. Larax la mesajlaştım, oda bana mutlaka depot iğne kullan dedi. ben almamıştım bu sefer. Yani bilemiyorum nedenini. Yaşımda çok yok. 37 yaşındayım. Eşiminde spermlerini güçlendirmek için uğraşacağım.bana sizin tecrübeleriniz lazım. Biliyorum sende çok uğraştın bu yolda. Allahım senin kucağına bir bebişini verir inşallah. Bitkisel nasıl güçlendirebilirim rahmimi, sen neler önerirsin bana canım? Öptm

teşekkür ederim Kivfa inşallah inşallah bu defa hayallerimiz gerçek olur..

Tesekkur ederim kifva.insallah her sey istedigimiz gibi olur.allah yardimcimiz olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba
Firdevs hn dogusta Lefkosada.net Firdevs tip uguz diye ararsan cikar sayfaya gir onlara durumunu anlatan bir mail at tel birak irem hn kisa surede donus yapar.mumkunse firdevs hn la da konus ben ulasamadim...
VERDA hn hemsiresi hemen gorusturunce ve arastirmalarimda sperm konusunda daha basarili bulunca ona yoneldim

Senin adina uzuldum Allah(cc) kizina uzun omur versin. Mutlaka birtane daha olsun dersen bence HİT e takili kalma ; daha once yazismistik rahim kalinligin ince oldugu icin bence ilac lari daha uzun kullanman gerekirdi.firdevs yada verdayi dene ikiside estoferm ve depot u kullandiriyorlar.
Depot u hamilelikte de veriyorlar dusuk veya erken dogum riski oldugunda...

Burdaki arkadaslarla ve benim durumumla senin durumun ayni degil.biz donasyona karar verenler Azospermi 1000altinda spermi olan yada sifir, erken menapozda olan,yumurta kalitesi kotu olan dogustan rahim kucuk olan vb birsuru tedavisi imkansiz olan rahatsizliklar.

AMA senin UMUDUN var ESİNDE SPERM var ve saniyorum yasin genc.ben 36 yasindayim ve esimde sperm 0. Sen yazdiklarinda haksizsin demiyorum ama sen bizimle ayni durumda degilsin senin UMUDUN var.Ben 10 sene boyunca mucize bekledim her ay adet olmamak icin...en sonunda tamam dedim rabim dilerse bu yola verir dilemezse vermez.1kez denedim ve ikizlerime hamileyim.baskasindan diye de aklima pek gelmiyor cunku esim kontrolere benden hevesli gidiyor.inanki 1seferde olmadaydi 2deneme yapmiyacaktim.ilahi takdir boyleymis.

Kivfacığım ,
Birkaç birşey var nacizane önereceğim: şöyleki transferden bir ay önce histereskopi iki ay önceden rahim için fizik tedavi ayrıca en az üç ay önceden b12 vitamini c vitamini için bol limonlu çaylar kalsiyum için hergün bir kase yoğurt sürten uzak dur kan kesitor çünkü vücutta domates bol yiyebilirsin salatalık maydonoz ödem attırır.hergün yumurta bol et yeşil sebze her gün bir adet madensuyu( soda değil natural mineral yazacak cam şişesinde) ayrıca kan pıhtılaşma testi ve tsh t3 t4 testi bir sy önce. Sonra eşine ve sana her sabah aç karnına koca bir kaşık ( özellikle soğuk damıtılmış ) keçinoynuzu prkmezi öğün aralarında ceviz badem çam fısığı ay çekirdeği ( folik asit için) soğan kürü 15 gün yapıp 15 gün bırakacaksın. Spora yazılmanı kas yapmanı öneririm özellikle alt karın kilo verilecek 60 ın altına inilecek:)) boy kısa ise 55 e kadar düşülecek bu arada sen verebiliyomusun dersen veremiyorum çünkü tatlı çikolata manyağıyım ama yemeyecem son bu ay:))) kendimi gestepı subayı gibi hissettim şunu yap bunu yap:)) en önemlisi transferden önce verlen estrofemi ve progestanı birer ijişer fazla al zararı olmax ki proluton iğneyi iki güne bir yaptır ilk 7 gün sonra üç güne bir
Şimdilik aklıma gelenler bunlar çok selamlar moral bozmak yok kendine iyi bak canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cok gecmis olsun kivfa.ne zamandir nete giremiyorumdum okuyunca inan cok uzuldum. bu durumda insan ne diyceginide bilemiyor .umarim bir dahakine hersey yolunda gider onemli olan senin pes etmeyip inancini koruman.bende bu ayin sonunda gorusmeye gidiyorum tup yada donasyon dr hangisini uygun gorurse ona karar vercem.insallah bu kez olur

merhaba helun,nasilsin hamileligin nasil gidiyor?ne zamandir giremiyordum kivfa ya cok uzuldum insallah senin iyi gidiyordur

Kivfa canım ya çok çok üzüldüm. Senden inşallah olumlu bir haber çıkar diye beklemedeydim. Duygularını anlayabiliyorum, geçen sene bende (dış gebelik) yaşadım. Çok zor bir durum. İnsan ilk başta dumura uğruyor, neden, niçin, nasıl yanı? v.b gibi bir sürü soru soruyor, umutsuzluğa kapılıyor. Ama bir süre sonra ' hayır, bırakmayacağım' diyor ve yeni tedaviler planlıyor.
Sende bunu yapıyorsun, bence de en iyisini yapıyorsun canım.

Kivfa bence sadace rahim kalınlığı sorunu değil gibi. Sen daha önceden de düşük yaptığını söylemiştin, rhm kalınlığı sorunu yokken de. Histeroskpiyle en azından yapışıklık sorunu olup olmadığı araştırılır, bunu iyi düşünmüşsün. Eminim forumda üst üste düşük yapan arkadaşlar deneyimlerini paylaşacaklardır. Kesin bir nedeni vardır ve bulunur elbette. Normalde spor yaptığını söylemiştın yine de alt karın kaslarını güçlendirmek için platesi öneririm.Ben kısa bir süre de burda İstanbul'da karın bölgesine fizyoterapi almıştım. Bilmiyorum orda böyle bir imkanın olabilir mi. İnşallah arkadaşım bir dahakinde böyle bir sorun yaşamayacaksın.

Güçlü olmana sevindim. Haberlerini bekliyoruz.

merhaba helun,nasilsin hamileligin nasil gidiyor?ne zamandir giremiyordum kivfa ya cok uzuldum insallah senin iyi gidiyordur

Merhaba canım; Kivfaya ben de çok üzüldüm. Bizim gittiğimiz yolda mücadelemizde maalesef bazan üzüntülerde yaşıyoruz. Ama her seferinde yeniden ayağa kalkıp nedenlerini, niçin lerini bulup yola devam etmek gerekiyor.

Canım benim hamileliğim şu an için iyi gidiyor. Dr iki kese gördü. fakat biri küçük dedi. Devam eder mi etmez mi belli olmaz dedi. Temmuzun 5-6 si gibide kalp atışlarına bakılacak. Sanırım daha çok o zaman nettik kazanacak.

Artık ilk başlardaki kadar kaygılı değilim. Kendimi sürekli dinliyormuşum. Daha rahatım. İnşallah bir sorun çıkmayacaktır. Zaman zaman azıcık mide bulantım oluyor. Birde halsızlık. Onun dışında iyiyim. İlaçları tam gaz kullanmaya devam ediyorum. İğneler ve haplar. İğnelerden biraz mustaribim ama olsun diyorum.

Senin de karar vermene sevindim. Hadi hayırlısı arkadaşım. Güzel haberlerini bekliyoruz...

Canim cok üzüldüm gercekten. Rabbim sabir ve dayanma gücü versin. Sakin pes etme güclü ol arkadasim. Insallah sebebini bulur onun üzerine yogunlasirsiniz.

Destekleriniz icin cok sagolun arkadaslar, bütün adimlarimi yine burada sizlerle paylasacagim. Önerilerinizi dikkate alacagim, yapilacaklar listesi hazirliyorum. Busefer herseyi tek tek tartacagim, yedigimi ictigimi, testlerimi vs.. Kizim sürekli bana canli bebek hediye edecegini söylüyor, canim yaa. O olmasaydi dayanamazdim bu kadar aciya.

Evet bende artik rahim kalinliginin sorun oldugunu düsünmüyorum, bana verdikleri estrofemden 2 tane daha fazla daha aldim günde, cünkü cok az vermislerdi. Hamile kaliyorum, ama belli bir noktadan sonra ilerlemiyor. Histeroskopi ve bütün testlerimi yeniden yaptiracagim. Haftaya yavas yavas egzersizlere basliyorum. Vücudumu yenilemem gerekiyor. Alpilknur senin tavsiyelerine uyacagim, ve beslenme kurlarina baslayacagim. Benim gibi basindan geciren Larax. Onunlada görüsüyorum ve görüslerini aliyorum. HITi kesinlikle düsünmüyorum artik, kontak kurmakta zorlaniyorum.

Iyi geceler ve iyi ramazanlar!

Merhabalar hepinize,

Bayadir internete girmemistim, bu gun havalar guzel buralarda hergun hergun yagmur :), yagmur berekettir ama birazda gunese isiga ihtiyacimiz var.

Sayfalarin hepsini okumadim ama Kivfa'nin haberini okudum , ve uzuldum tabiikide. Arkadasim diyecek pek bir sey bulunmuyor bu durumda, acini yasayip kabul etmek dusuyor bize, sakin kendini felan suclama rahim kalinligi felan diye, 12inci haftadan once duserse bebisler demekki ya yumurtada sorun var ( e.g: kromozom, kalite) ama 12inci haftadan sonra olursa o zaman sorun rahimden kaynaklaniyor.

hatirladigima gore sen 12.haftaya kadar sulandirici igne kullanmistin, devam ettinmi yoksa durdurdunmu, emin olamadim ama herhalde oklinik sana birakmisti devam edip etmemeyi... belkide sende pihti sorunu var. Sen bir genetik testler yaptir: aklima gelen testler asagidaki gibi:

- Protein C aktivitesi
- Protein S aktivitesi
- Lupus antikoagulan ab

-faktor V mutasyon
-Antithrombim III duzeyi
- prothrombin polimorfizmi

Bunlarin sonucunda ( 1 ay sonra gelde bana burada ( ingilterede) turkiyede belki daha cabuk gelebilir) pihti sonrunun olup olmadigini ve hangisi oldugunu ogrenirsin...belkide hic oyle bir sorunun yok ama en azindan sen herseyi arastir ve bilgili ol>

Birde rahim ince ise, sen Doktorunla gorus Climara bant ve estrofem kulan , ayni zamanda fozyoterapi seanlarida al ama her yerde bulunmuyor ben meltem hnm 5 seans almistim benim rahim 6.9 mm ile transfer olundu cunku ben ne climara nede estrofem kulana bildim.....
Akupunkturda deneyebilirsin ( transfer oncesi ve transfer sonrasi seanslar var )

-tabii birde yedeiklerine dikkat et, biraz tarcini bala karistir her sabah al, ayni zamanda ogutulmuz corek otuda bunlar birer cay kasigi

- stressi azaltmaya calis ( o da biraz zor oluyor bazen), hep olumlu dusun, pozitif thinking

- Insallah bir sonrakinde her sey istedigin gibi olacak be beisine kavusursun canim.

Helun, senide tebrik ediyorum arkadasim, Allahim saglikli bir hamilelik ve saglikli evlatini kucagina almayi nasip eder insallah!

Bu yola devam edenlere bol sanslar diliyorum, lutfen kendinizi kasmayin, tabii kide heyecanli bir surec ama gitmeden once bedenen ve ruhen kendinizi iyi hazirlayin ve insallah her sey istediginiz gibi olur ve mis kokulu bebislere kavusursunuz.

Anatolya ve umuduumwaar nerelerdesiniz, insallah hersey iyi gidiyor sizler icin.
Umudumwaar sen reduksyon demistin ne oldu? insallah hersey yolundadir.

Zaman zaman buraya gelipde din'den bahseden arkadaslar, zannetmesinlerki bizler dinsiz, inancsiz insanlariz...Biliyorum sizde bir arayis icinde, cozum bulmaya calisiyorsunuz ama inaninki biz bu kararlari kolay kolay almadik, 2/3 senede ( belkide daha fazla) karar verdik. Sonucta o bebekler bizim kanimizla beslenip, bizim DNA mizi tasiyacaklar, genetik anne/babalardan ancak 20% gen tasiyacaklar....birde hamile oldugunu ogrendiginda zaten o fetusu benimseyip herseyi unutmus oluyorsun, donasyon birdaha soz konusu bile olmuyor....sen egitip sen yetistireceksin.
Lutfen toleransli, acik goruslu olalim insanlarin kararlarina saygili olalim!

Buradaki ugras veren, emek harcayan herkese bol sanslar diliyorum insallah herkes bebislerine kavusur ben dahil!

Sevgiyle ve gunesin piril piril ısıgının tum gununuzu aydınlatması niyetiyle,

kizlar transfer'm 5. gun olacak ;transfer persembe gunu dualarinizi eksik etmeyin ne olurr.. burasi cokk sikici ve sicak bu arada evimi ozledimmmm insallah kalabalik bir aile olarak donerizzzz

Degerli Alpiknur, Umudumhepvar 01, Umut 14 ve butun Kibris yolunda olan isimlerini hatirlamadigim arkadaslara... hayirli, ugurlu, guzel haberlerle dolu transferler diliyorum!
Insallah hersey guzel gecer ve bizlere guzel haberler verirsiniz, hayirlisiyla bebislerinize kavusursunuz!

Hepinize sevgiler

kizlar transfer'm 5. gun olacak ;transfer persembe gunu dualarinizi eksik etmeyin ne olurr.. burasi cokk sikici ve sicak bu arada evimi ozledimmmm insallah kalabalik bir aile olarak donerizzzz

Hayirli ugurlu olsun canim! dualarim hep sizinle!
Sen halen Kibrisdamisin? Canim sakin ol, bol su ic...birazda yuru hep olumlu dusun, kactane embryoda transfer edildi? insallah dedigin gibi kalabalik aile olursunuz.

kendine ve bebislerine iyi bakin, insallah hamile oldugunuda buradan okuruz!

Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…