kizlar transfer'm 5. gun olacak ;transfer persembe gunu dualarinizi eksik etmeyin ne olurr.. burasi cokk sikici ve sicak bu arada evimi ozledimmmm insallah kalabalik bir aile olarak donerizzzz

Haydi hayırlısı canım.İnşallah güzel haberler alırız senden

Rabbim bu mübarek ayda seni bebişine kavuştursun inşallah

Çok üzüldüm Kivfacığım. Kayıpların ardından bunda da bir hayır vardır demekten başka bir şey gelmiyor elimizden

İçindeki sese her zaman güven

Tabi ki pes etmek falan yok. Aferin sana.Bizler elimizden geleni yapalım takdiri İlahi Allah'ın.

Amin arkadaşım..

merhaba arkadaslar ben 38 yasimdayim yurtdisindan yaziyorum gecensene kibrista donor yumurta ile tedavi yaptik transferim tutmadi bu ay tekrar donmus embryo ile transfer yaptirdim bugun negatif sonuc aldim butun hayallerim sondu simdi hic donmus embryom kalmadi. tekrar sifirdan tedaviye baslamak istiyorum bu konuda bana nereyi tavsiye edersiniz beni bilgilerirseniz sevinirim.

kizlar transfer'm 5. gun olacak ;transfer persembe gunu dualarinizi eksik etmeyin ne olurr.. burasi cokk sikici ve sicak bu arada evimi ozledimmmm insallah kalabalik bir aile olarak donerizzzz

Duaları miz seninle...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Siz hangi yerde yaptirdiniz?

Merhaba kızlar uzun bi aradan sonra tekrardan girebildm foruma benim ikizlerim 14 gün önce dünyaya geldiler 34+3 haftalk doğum oldu 9 gün kuvezde kaldlr ve sonunda kavstm kizimla oğluma inşallah herkes bu duyguyu yaşar

Canım Rabbim sana da hamile kalmayı nasip eder inşallah.

Sana tavsiye edebileceğim yer HİT . Ama zaten sanırım sen orda yaptırmışsın.

Peki neden tutmadığına dair bir şey söylediler mi?

Merhaba kızlar uzun bi aradan sonra tekrardan girebildm foruma benim ikizlerim 14 gün önce dünyaya geldiler 34+3 haftalk doğum oldu 9 gün kuvezde kaldlr ve sonunda kavstm kizimla oğluma inşallah herkes bu duyguyu yaşar

Allah analı, babalı büyütsün hayırlı olsun canım ikizlerin.

Girnede dünya tüp bebek ben memnun kaldım cnm ilk transferde tuttu duan 10 haftalıgım . Darısı isteyen herkese ve banada rabbim kucagımıza almayı nasip etsin .

rahimde kistim vardi oyuzden tutmamistir dedi rahimi temizleyip (histeroskopi,laparoskopi yapip) yeniden baslayalim diyor dr.
benim sinir oldugum onceden temizlememeleri...

Girnede dünya tüp bebek ben memnun kaldım cnm ilk transferde tuttu duan 10 haftalıgım . Darısı isteyen herkese ve banada rabbim kucagımıza almayı nasip etsin .

rabbim kucaginiza almayi nasip etsin
benim rahimdeki kist temizlenince yeniden baslasam tutarmi acaba

Son düzenleme:

Tebrikler!! Allahim anali babali buyutmeyi nasip etsin! bahtalari guzel olsun!
ne guzel bir kiz birde oglan!

Insallah bizler'de sag selim aliriz kurabiyelerimizi kucagimiza!

rabbim kucaginiza almayi nasip etsin
benim rahimdeki kist temizlenince yeniden baslasam tutarmi acaba

Keske baştan riske atmasa temizleseydi . Cnm ara baska merkezleri fikir al , allına takılanları sor inşallah olur bebişin cnm .

Gecmis olsun canim! uzucu bir durum ama elimizden gelen bir sey yok!

Sessizce, yapayalnız bir kosede, usul usul ice akıtılan her damla yasın anlamını biliyorum… Her gun olmenin, kahrolmanın ne demek oldugunu biliyorum…
Zor bir surec tek sey acini yasamak, kabullenmek ve tekrar Phoenix gibi kullenirden yeniden dogmak, zamanin icinde sabirla yol alabilmek, buyuk acilar, buyuk mucadeleler....

Guclu ol arkadasim, bu gunler de gecer ve gececek ve sende kavusacaksin bebislerine...

Kendine iyi bak!

Sevgiler

sagol canim suan okadar kotu durumdayimki anlatamam kendimi birtaraftan toparlamaya calisiyorum
birtaraftanda baska dr. lara bakiyorum.ins. banada nasip eder rabbim

rahimde kistim vardi oyuzden tutmamistir dedi rahimi temizleyip (histeroskopi,laparoskopi yapip) yeniden baslayalim diyor dr.
benim sinir oldugum onceden temizlememeleri...

Firdevs hanimlada bir görüs

Amin.Hayirli olsun.cok güzel bir duygu olsa gerek.ikiz olmasida ayri bir güzel.nerede yaptirdin acaba?bize de yol göstermis olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…