Canım geçmiş olsun dikkat et kendine.

Mesajını görmedim inan ki görsem mutlaka yazardım canım benim.

Redüksiyon yaptırmışsın. Hayırlısı olsun.Rabbim geride kalanlara sağlık, sıhhat versin.

Sıcaklar beni de bunaltıyor elim,ayağım şişmişti bir ara ama şimdi iyiyim çok şükür. Sıcakta fazla gezme.

Allah'tan klima diye bir şey var yoksa her yerim pişik olacak

Vücuttaki şişlikler sıcaklardan da kaynaklı oluyormuş.

Kendine ve ikizlerimize iyi bak öpüyorum.

Canim benim hayirli olsun transferin. Insallah pozitiftir sonucun. Nerdeydi senin transferin?

Aman kuzum ne istegi mal gibiyim sabahlari ac karnima herseyi yedim ben zeytinyagi icmek ise yaradi ama bir kere enolmayacak sekilde kabiz olduk gectiii.... Simdi sorun yok... Allahim hepimize yardim etsinnn
Hayirli olsun canim bende bir sey olmadi.... İnsallah hayirlara cikar

Supersin kuzum...Allah razi olsun... Gezmeme izin vermiyorlar... Ama az kaldi..pozitifimi alayim... Gezcem tozcam kasimi aldircam ohhh sefami surcem beblklerimleee

merhaba : Asla o Embriyo değil... rahat ol lutfen, o bir Endometrium dokusudur... hayirliolsun inşlh ...

Son düzenleme:

merhaba size ozelden yazdim ama gonderemedim ..

Bende 10. Hafta 4 gunluk hamileyim .. Bilgi alişverişi yapmak isterim sizede uyarsa ozelden gorusebiliriz...

Tesekurler...

merhaba size ozelden yazdim ama gonderemedim ..

Bende 10. Hafta 4 gunluk hamileyim .. Bilgi alişverişi yapmak isterim sizede uyarsa ozelden gorusebiliriz...

Tesekurler...

Cnm burda istediğin gibi yazabilirsin bende özelden msjı bilmiyorum :) hepimiz aynı duygularda oldugumuz için fikir alış verişi teselli ve yasanmışlıklatın tecrübesiyle herkes tek yürek zaten :)

Sevgili Anatolya Merhaba,
Evet özlettin ama kendini,
Ben bazen bakıp çıkıyordum,seni de göremeyince artık başka bölümleri takip ediyorlar vs diye düşünmüştüm,
Sonra bir ara görünce sohbette seni, unutuuuldum unutuuuldum...:) psikolojisi yaşadım:))
Şaka bir yana Anatolya hamilelik için Allah'ımıza sonsuz şükrediyoruz ama bazen ruh halim iniş çıkışlar yaşıyor,
Evet zaman zaman daha tahammülsüz veya duygusal olabiliyorum!!!
Dediğin gibi de sıcaklar da insanı helak ediyor,bende de şişlikler oluyor ,
HAtta 4 kilo aldım görünüyor,ama beslenmem de karbonhidrat ve şeker fazla yok,
Çok az yani olmasına rağmen ben ödeme bağlıyorum kilo artışını,doğru mu düşünüyorum Anatolya?
Senin ve bebişinin iyi olmasına çok sevindim,
Mummytobe de seni merak ediyordu bilgin olsun istedim,
Allah'ım isteyen herkese bu süreci sağlıkla,hayırla sonuçlanacak şekilde nasip eder inşallah,
Kendine çok iyi bak,sevgiyle ,sağıkla kalınız:)

Canım aynı şeyleri yaşamışız. Ben de bakıp çıkıyorum sizi göremiyorum.

Bir ara 3üz olduğuna üzüldüğün zaman sana yazmıştım sanırım sen de onu görmedin

Başka bölümlere takılmıyorum canım buralarda dolanıyorum.

Ama eskisi kadar çok sık girmiyorum.

Mummytobe ile görüştük canım.Onun bebişinin sağlıklı olmasına da çok seviniyorum

Eğer vücudunda şişlik varsa kilo olarak görülebilir sanırım.

Doktorun ne diyor peki bu şişlikler için?

Bana tuz da etkili, tuzu azalt dediler.

Görüşürüz tatlım kendine ve bebişlerimize iyi bak

İpeksu01 umuthepvar Helun mommytobe ve tüm bebiş dostları bugün transferimin 5.günü
Belirtilerim yok denecek kadar az o kadar kafam dağınıkki doktorun bugün yaptırmamı istediği e2 ve progesteron testinin birini FSH yaptırdım yanlışlıkla öğleden sonra labrt.a telefon edip progesteron eklettim.yarın sonucunu alacağım
Bana gelince 3 bebişin kaçı benimle bilmiyorum.belkide hepsi gitti((
Ama bazen onlara gitmeyin ya ben çok yalnızım sizi çok seviyorum benimle kalın lütfen diyorum .Size iyi bakıcam diyorum.keşke duysalar.
Sağlıkla gelip beni mutluluktan uçursalar
Ama inanın tek bir belirti dahi yok
Ne kanama ne lekelenme
Bazen karnım davul gibi geliyor bazen içime çekilmiş gibi göğüslerin gergin özellikle sabah küçülmüş gibi
Çok fazla ayağa kalkmıyorum kalksam çok yavaş yürüyor tuvalete bile eğreti oturuyorum.
Daha ne yapayım bilemedim
Bundan sonrası Allah'ın takdiri .sağlıkla kucağıma versin dileğim budur.
Sizde süreci ve durumunuzu paylaşın dostlar ki stres azalsın
Sevgiyle kalın bebişlerimiz bize biz onlara tutunalım .

Canim ben firdevs hanimla denedim,cok ilgililer Allah razi olsun onlardan.. Hersey yolundaydi..kabiz oldum... Bende hicbir belirti yok nasip kismetttt.. Sen nasil oldun umarim iyisindir

Allahim insallah pozitifdir sonucun. Bol bol hosaf ic, sebze tüket. Bendede durumlar gayet iyi, kendimi toparladim gibi. Bugün doktora gittim, düsükten sonra ikinci haftamdayim. Cok sükür rahim kalinligim cok iyi cikti, ilacsiz kendiliginden 7.8 mm ölctü, oysaki transferden önce estrofemle 6 mm idi. Bilemiyorum neden? Yumurtlayacakmisim yakinda, cok güzel yumurtalarimi gördü, niye kendi yumurtalarinla denemiyorsun dedi. Iki haftadir sabah aksam sogan kürü uyguluyorum, vitaminlere devam ediyorum. Ve hergün en az bir saat yürüyorum. Yogayida aksamlari yapiyorum. Insallah böyle devam ederim. Bende Firdevs hanima kontrole gidecegim, Agustosda. Testlerimi orda yaptiracagim.

Cok istiyorum cok hamile kalmayiiiii. Öpüyorum seni. Iyi dinlen, ama hareketsiz kalma. Vücudun kan dolasimina ihtiyaci var.

Hayirli olsun transferin. Hic düsünmemeye calis. Pozitif ol. Hersey olucagina variyor. Cok güzel üc tane yerlestirmisler. Bütün degerlerin güzelse mutlaka tutunacaklardir. Belirtilere canini sikma, benim kizimda hicbir belirtim yoktu. Beslenmene dikkat et. Gerisi gelir.

Canım sakin ve mutlu ol 😀hiç sıkıntı yapma RABBİM kalbine göre nasip etsin senin ve bu yolda yürüyen hepimizin :) bence mutlu haberin yakında :) kendini iyi hisset iyi düşün ve iyi olsunnnn öpüyorum arkadasım :)

GÜnaydın Anatolya,
Üçüz olduğunu öğrendiğimde o panikle yazdığını görmemişim demek ki. ..
Alyansıma bakarak ödem olup olmadığını anlıyorum,bazen yüzük parmağımdan çıkıyor,bazen de eyvah yüzüğü kesmek zorunda kalacaklar sanırım diye düşünüyorum
Ben de tuzlu yememeğe dikkat ediyorum,yemeklerin tuzunu az koyuyorum
Benim ilk üç çok ilginçtir,mide bulantım olmadı veya zaman zaman az oldu,
O yüzden yemek yediğim için zayıflamam söz konusu olmadı,
Birde yürüyüş çok yapardım,çok hareketli idim,bunlarda olmayınca Anatolya metabolizma yavaşlıyor,
DOktorum bir şey demedi,zaten bir alem ve çok yoğun,sanırım böyle giderse değiştirmeyi düşünüyoruz,hani bende çok belirgin bir şişlik yokta,ama tartı da kilo artışı görünüyor
Aman neyse bebişlerimiz sağllıklı olsunlarda kilolar verilir o koşturmaca da
Hergün yürüyüş yapabiliyor musun düzenli olarak ?
Senin ve bebişinin iyi olmasına çok seviniyorum,
İnşallah alnımızın akıyla bu süreçten sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alarak çıkabiliriz
İsteyen herkese de allah nasip eder inşallah...
Bebişinin cinsiyeti belli mi canım?
Kendine ve bebişimize çok iyi bak olur mu?
Sevgi ve sağlıkla kalın

Canim merhaba oyle forumda dolasirken baktim benim de fsh 31 di .inan cok umutsuzluga kapildim 8 ay kurler filan derken birden kendi yumurtam buyudu ve tup bebek yaptirdim tek yumurtayla ve su aan rabbime sukur hileyim.ne olur fsh cok yuksek degil kendi yumurtanla dene .bu isin obur dunyasi da var evet evlat hasreti zor biliyorum ama fsh 72 ile dogal hamile kalanlar var.tibben durumun imkansiz degil bak ben 31 ile kendi yumurtamla oldu.ne olur dpnasyondan once kendi yumurtalariniza bakin

Onlar yaptır dedi.Ama günde 9 progestan hap alıyordum.yinede değerlerim çok düşük çıktı.kıbrıstan hemşire aradı e2 iyi progeston düşük dedi fitili sabah akşam iğneye çevirdi.sizce şansım var mı???

Canim zaten oncelikli secimim tup bebek gecen sene yaptirdik ama olmadi o yuzden umutsuzum aslinda .cunku yumurta atimi olmuyor olsa da cok kaliteli olmutor.rabbim yardimcimiz olsun .ne guzel bak senin kendi yumurtalarinla olmus .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…