Transferin 5.günü e2 257 progesteron 5.7 sanırım tüm umutlarım bitti çok üzgünüm internette okuduklarıma göre gebelik yok(
GÜnaydın Anatolya,
Üçüz olduğunu öğrendiğimde o panikle yazdığını görmemişim demek ki. ..
Alyansıma bakarak ödem olup olmadığını anlıyorum,bazen yüzük parmağımdan çıkıyor,bazen de eyvah yüzüğü kesmek zorunda kalacaklar sanırım diye düşünüyorum
Ben de tuzlu yememeğe dikkat ediyorum,yemeklerin tuzunu az koyuyorum
Benim ilk üç çok ilginçtir,mide bulantım olmadı veya zaman zaman az oldu,
O yüzden yemek yediğim için zayıflamam söz konusu olmadı,
Birde yürüyüş çok yapardım,çok hareketli idim,bunlarda olmayınca Anatolya metabolizma yavaşlıyor,
DOktorum bir şey demedi,zaten bir alem ve çok yoğun,sanırım böyle giderse değiştirmeyi düşünüyoruz,hani bende çok belirgin bir şişlik yokta,ama tartı da kilo artışı görünüyor
Aman neyse bebişlerimiz sağllıklı olsunlarda kilolar verilir o koşturmaca da
Hergün yürüyüş yapabiliyor musun düzenli olarak ?
Senin ve bebişinin iyi olmasına çok seviniyorum,
İnşallah alnımızın akıyla bu süreçten sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alarak çıkabiliriz
İsteyen herkese de allah nasip eder inşallah...
Bebişinin cinsiyeti belli mi canım?
Kendine ve bebişimize çok iyi bak olur mu?
Sevgi ve sağlıkla kalın
Canim merhaba oyle forumda dolasirken baktim benim de fsh 31 di .inan cok umutsuzluga kapildim 8 ay kurler filan derken birden kendi yumurtam buyudu ve tup bebek yaptirdim tek yumurtayla ve su aan rabbime sukur hileyim.ne olur fsh cok yuksek degil kendi yumurtanla dene .bu isin obur dunyasi da var evet evlat hasreti zor biliyorum ama fsh 72 ile dogal hamile kalanlar var.tibben durumun imkansiz degil bak ben 31 ile kendi yumurtamla oldu.ne olur dpnasyondan once kendi yumurtalariniza bakin
Onlar yaptır dedi.Ama günde 9 progestan hap alıyordum.yinede değerlerim çok düşük çıktı.kıbrıstan hemşire aradı e2 iyi progeston düşük dedi fitili sabah akşam iğneye çevirdi.sizce şansım var mı???
Anatolya dikkat ettisen sana cevap yazmadim.ben sizin kararinizi yargilamiyorum uslubuna dikkat et lutfen.sadece arkadasin tibben kendi yumurtadi ile hamile kalma imkani var.ben hasa cennet cehenneme sokacak degilim kimseyi.bana sorarsan ben kendi yumurtam olmasa evlatligi dusunurdum.dini bu isten soyutlayamayiz ben muslumansam sen de benim dusunceme saygi duymalisinLütfen umutsuzluğa kapılma. Sonucu görmeden üzülme. Bak belki bebişlerin seninledir ve üzülmen onları olumsuz etkiler.
Ben hemen hemen her gün yürüyorum canım.Sen de yürümeye çalış.
Yürümek hem senin için hem bebeğin için sağlıklı.
İnşallah Rabbim nasip eder de doğumdan sonra koştururken zayıflarız
Doktorunu bence de değiştir. İlgisiz bir doktora gitme insan sinir oluyor.
Ben değiştirdim doktorumu. Ve şimdiki doktorumdan çok memnunum.
Hatta 2 doktora gidiyorumBirinin göremediğini diğeri görür belki.
Cinsiyetimiz belli oldu.Nasipse oğlumuz olacak.
Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu tattırsın inşallah
Bi bitmediniz gitti ya. Ne demek bu işin öbür dünyası var?? Bakıyorum bizleri çoktan günaha batırmış cehenneme de yollamışsın.
Allah adına kararı da vermişsin. Acaba neye dayanarak öbür dünyası da var diyorsun??
Eğer ki kendi yumurtanla hamile kalamasaydın uzun süre bekleseydin acaba aynı şeyleri düşünürmüydün??
Şansın tabi ki var canım.Eğer olasaydı hemşire büyük ihtimalle tutunamamış derdi fitili arttır demezdi. Olumlu düşün lütfen
Anatolya dikkat ettisen sana cevap yazmadim.ben sizin kararinizi yargilamiyorum uslubuna dikkat et lutfen.sadece arkadasin tibben kendi yumurtadi ile hamile kalma imkani var.ben hasa cennet cehenneme sokacak degilim kimseyi.bana sorarsan ben kendi yumurtam olmasa evlatligi dusunurdum.dini bu isten soyutlayamayiz ben muslumansam sen de benim dusunceme saygi duymalisin
"Bu dünyanın öbür tarafı da var "diyerek yargılamış olmuyor musun?
Elhamdülillah ben de müslümanım sanırım burda sorun yok!
Dini soyutlayan yok. buradaki arkadaşlar da eminim benim kadar düşünüp araştırmışlardır bu işi.
Dinen sakıncası nedir acaba? Zina mı??Birçoğunuz böyle düşünüyor.
Fakat zinanın tanımına bakarsak cinsel ilişkiden bahseder ki burda öyle bir durum yok.
Yaptığımız şeyin günah olup olmadığını Rabbimden başkası bilemez.
Biliyorum diyen de şirke girer.Kur'an da da yok bunun günah olduğu.
Rabbim bebeğe 40 gün ile 3 ay arası veriyor ruhu. Neden ilk anda değil de bu kadar süre sonra veriliyor diye de düşünmeden edemiyor insan.
Evlat edinirdim diyorsun ama Nasrettin Hocanın dediği gibi eşekten düşen gelsin yanıma.
Gerçekten bu durumu yaşamıyorsanız yani hamileyseniz veya çocuğunuz varsa buralarda olumsuz görüşler yazmayın lütfen.
Ayrica muslumansan bilirsin islamda zinanin boyutu cok genistir sadece cinsel iliski kastediĺmez.haram olan erkekle goz temasini uzun tutmak ta insani sehvete yol acabildiginden bazi alimlere gore zina boyutuna girerBenim yasamadigimi nnerden biliyorsun dr a ilk gittigimde doktor direk kibris dedi bana aylarca tek yumurtanin pesinden kostum agladim .ben zina vs demiyorum.sadece bir kadinin kendi yumurtasiyla imkani varsa ki bana gore cevap yazdigim arkadasin var donorden once bunu kendi yumurtasi ile sonuna kadar denemesi gerektigi.gunah boyutuna gelince evet kuran da yok.ama sirf kuran da yok diye bu is gunah degil diyemeyiz .ben bak hala saygi duyuyorum benim gunah dememe karsi cikiyorsum sen gunah olmafigini da bilemezsim.neyse bu tartisma yersiz yine soyluyorum insallah rabbim butun isteyenlere evlatlar versin hayirli ve saglikli
Benim yasamadigimi nnerden biliyorsun dr a ilk gittigimde doktor direk kibris dedi bana aylarca tek yumurtanin pesinden kostum agladim .ben zina vs demiyorum.sadece bir kadinin kendi yumurtasiyla imkani varsa ki bana gore cevap yazdigim arkadasin var donorden once bunu kendi yumurtasi ile sonuna kadar denemesi gerektigi.gunah boyutuna gelince evet kuran da yok.ama sirf kuran da yok diye bu is gunah degil diyemeyiz .ben bak hala saygi duyuyorum benim gunah dememe karsi cikiyorsum sen gunah olmafigini da bilemezsim.neyse bu tartisma yersiz yine soyluyorum insallah rabbim butun isteyenlere evlatlar versin hayirli ve saglikli
Ayrica muslumansan bilirsin islamda zinanin boyutu cok genistir sadece cinsel iliski kastediĺmez.haram olan erkekle goz temasini uzun tutmak ta insani sehvete yol acabildiginden bazi alimlere gore zina boyutuna girer
zina genis bir kavram yani
Emin ol bizler de şansımızı sonuna kadar denedik. Bilmem kaç kere aşılama ve tüp bebek denedik.
Aylarca ne ki yıllarca tek yumurta peşinde koşanlar var burada kıbrıs denmesine rağmen.
Tabi ki kendi yumurtasıyla imkanı varsa denesin bizler de denedik.
Beni kızdıran yorumun öbür dünyası var demen.
İşte onu diyorum günah değil diyemeyeceğimiz gibi günah da diyemeyiz.
Hadi Kur'an da yok ama hadislerde de yok. Sadece kendine göre yorum yapan insanlar var.
Bu yüzden bu konuda yorum yaparken günahı, öbür tarafı karıştırmadan yorum yapalım.
Amacım seni kırmak değil ama sürekli buraya gelip olumsuz şeyler yazarak, bizlerin suçlanmasına dayanamıyorum artık.
Haklısın tartışmak yersiz.
Dediğin gibi Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin.
Haklisin haksizlik ettiysem ozur dilerim niyetim kirmak degil.sizin icin dua edecegim insallah cennet kokululariniz hic ummadiginiz anda gelir.sizi cok iyi anliyorum ben 27 yasinda menopoza girdim drlara gore ilk 33 cikti fsh.demek istedigim umutsuz olmayin .rabbim bizi boyle imtihan ediyor bunu mukafati elbetteki olacak.rabbim yardimciniz olsun
Ben de seni kırdıysam özür dilerim.
Allah razı olsun. Rabbim hepimizi imanlı,Kur'anlı olmayı nasip etsin inşallah.
Hakkını helal et
Allahim insallah pozitifdir sonucun. Bol bol hosaf ic, sebze tüket. Bendede durumlar gayet iyi, kendimi toparladim gibi. Bugün doktora gittim, düsükten sonra ikinci haftamdayim. Cok sükür rahim kalinligim cok iyi cikti, ilacsiz kendiliginden 7.8 mm ölctü, oysaki transferden önce estrofemle 6 mm idi. Bilemiyorum neden? Yumurtlayacakmisim yakinda, cok güzel yumurtalarimi gördü, niye kendi yumurtalarinla denemiyorsun dedi. Iki haftadir sabah aksam sogan kürü uyguluyorum, vitaminlere devam ediyorum. Ve hergün en az bir saat yürüyorum. Yogayida aksamlari yapiyorum. Insallah böyle devam ederim. Bende Firdevs hanima kontrole gidecegim, Agustosda. Testlerimi orda yaptiracagim.
Cok istiyorum cok hamile kalmayiiiii. Öpüyorum seni. Iyi dinlen, ama hareketsiz kalma. Vücudun kan dolasimina ihtiyaci var.
Onlar yaptır dedi.Ama günde 9 progestan hap alıyordum.yinede değerlerim çok düşük çıktı.kıbrıstan hemşire aradı e2 iyi progeston düşük dedi fitili sabah akşam iğneye çevirdi.sizce şansım var mı???
Kivfa merhaba canım;
Kendini toparlamana sevindim. Senin yaşın uygun belki de canım senin kaderinde dns yoktur. Kendi yumurtalarınla hamile kalacaksın. İnşallah öyle olur. Sonlanan hamileliğinde kullandığın ilaçlar ve hamilelik süreci rahimi kalınlaştırıyor. Ve yumurta gelişimine katkı sağlıyor. Canım seni gayet hazırlıklı ve pozitif gördüm.
İnşallah canım senden olumlu haberler alacağız. Çok sevindim canım.
Ben hemen hemen her gün yürüyorum canım.Sen de yürümeye çalış.
Yürümek hem senin için hem bebeğin için sağlıklı.
İnşallah Rabbim nasip eder de doğumdan sonra koştururken zayıflarız
Doktorunu bence de değiştir. İlgisiz bir doktora gitme insan sinir oluyor.
Ben değiştirdim doktorumu. Ve şimdiki doktorumdan çok memnunum.
Hatta 2 doktora gidiyorumBirinin göremediğini diğeri görür belki.
Cinsiyetimiz belli oldu.Nasipse oğlumuz olacak.
Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu tattırsın inşallah
kızlar yazmak ne zor cepten okuyabiliyorsanız 10.gun 293Günaydın Ane çok iyi yapıyorsun,her açıdan çok sağlıklı,
Ama ben dr ye dün sordum 30 dk hergün yürüsem diye,
Dr ikiz gebelik olduğundan ... evde dinlensen ve diyetine dikkat etsen daha iyi olur dedi,
Ama alışverişe veya pazara çıktığımda yürürüm zaten ben
Progestan 200mg günde üç kez fitil kullanıyordum,
Şimdi dr bunu ağızdan 1 kereye indirdi,o yüzden hareketlerime biraz daha sınır getireyim diyorum,
Demek canım tatlı bebişinin cinsiyeti erkek,inşallah sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur
Benim bir tanesi erkekgörünüyor dedi dr,diğeri de Allah'ım hayırlısı ise kız olur inşallah
Doktorumun biri özel bir hastane de tüp bebek dr si,
Talep çok olduğu için muayene hızlıca geçiyor
Diğeri de özelden çalışan doç.bir dr,ama fiyatı yüksek,şimdi bize ağır geliyor...
Ben şöyle yapacağım ,ikizlerde 2-3 lü tarama testleri sağlıklı sonuç vermiyormuş,
20. hafta da doç olan dr ile konuştum,ona gidip ayrıntılı ultrasona baktırıp,yine ense kalınlıklarını ölçtüreceğim inşallah,
CAnım bu testleri yaptırmışsındır sanırım,
Şimdilik herşey normal gidiyor şükür,ama seninde dediğin gibi arada doç dr'ye gidiyorum,
Benden de şimdilik bu kadar ,
Ayrıca biraz evvel bir bayanla yazışmalarını okudum,
Yani genel olarak insan olanların yargılama yetkilerini nerden aldıklarını bilemiyorum,
Neyse sonra özürler dilenmişte,ama üzücü oluyor tabiii,
Biliyormusun Anatolya ,ben de çok uğraştım,ilk önerdiklerinde olur mu böyle hiç diye tepki de gösterdim,
Çünkü azda olsa umudum vardı,ama yaşamayan anlayamıyor bazen malesef,
Öyle çok dualar ettim ki Allah'ıma hayırlısını ver yarabbim diye ve en son donasyona yöneltmeyi Allah nasip etti...
Ve burdaki kişiler hep bu ve buna benzeri yollardan geçerek donasyona yönelmişlerdir ve ayrıca herkesinde kendi tercihi,
Şöyle bir hikaye var:Fahişelik yapan bir kadın varmış ve herkes ona cehenneme gidecek gözüyle bakarmış,ama kadın cennete gitmiş,
Neden mi çünkü birgün çölde susuzluktan artık ölmek üzere olan bir köpeğe kuyudan su alııp vermiş,
İşte bu yüzden Allah'ım ona cenneti nasip etmiş...
O yüzden kimin cennete veya cehenneme gideceğini veya da kimin de imanlı olup olmayacağını kimse bilemez,yargılayamaz,
Bence boşuna da günaha girmeyelim ,hemde insanları incitmeyelim,herzaman vicdanımızın sesiyle de hareket edelim...
NAcizane fikrimi de seninle paylaşmak istedim,
Allah anne olmak isteyen herkese HAYIRLISI ile evlat-evlatler nasip etsin inşallah,
Sağlık ve sevgiyle kal,görüşürüz...
kızlar yazmak ne zor cepten okuyabiliyorsanız 10.gun 293
Arkadaslar herkeze merhaba..vardiyali çaliştigim icin her zaman giremiyorum.iki gün önce donor bilgileri geldi bana ve addtimin 18 ci gunu lucrin depot 375 igne verildi, yaptirmam lazimmis.hayirlisi bakalim diyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?