kızlar yazmak ne zor cepten okuyabiliyorsanız 10.gun 293

Arkadaşım; çok çok sevindim, hayırlı olsun. İnsan o 12 günlük bekleme süresinde yoğun kaygılar yaşıyor ama sonucun pozitif olması sanırım her şeyi unutturuyor.

Sevgili arkadaşım inşallah yakın zamanda keseler... haberini bizimle paylaşırsın. Hep beraber mutlu oluruz.

Arkadaslar herkeze merhaba..vardiyali çaliştigim icin her zaman giremiyorum.iki gün önce donor bilgileri geldi bana ve addtimin 18 ci gunu lucrin depot 375 igne verildi, yaptirmam lazimmis.hayirlisi bakalim diyorum...

Merhaba culii; karar verip bir şekilde başlamış oldun. hayırlı olsun canım. Heyecanlı bir süreç. Umarım istediğin gibi ilerler ve sende bebeğine kavuşursun. Lucrın iğne, tedavide senden sürpriz bir yumurta çıkmasın diye kendi hormonunu baskılamak için kullanılıyor.

Sanırım daha sonraki adetle de başlayacaksın.
Hayırlı olsun canım.

ipeksu sanırım zoru atlattın. artık daha rahatsın. Artık ilaçları kullanmıyor olma fikri güzel. Clexane iğne (kan sulandırıcı) kullanmıyor muydun. Onu da mı kesti, merak ettim.
Birde canım ne tür hamilelik halleri yaşıyordun. Çok miden falan bulanıyor muydu, yada hala öyle mi. Benim mide bulantım daha çok akşam saatleri oluyor sabah bir şeyim olmuyor. normal bir durum mu merak ettim. Benim iki ayım bitti.

Tanrım seni ve oğluşunu korusun, sağlık versin, ailenize daimi mutluluk versin canım.

Arkadaslar herkeze merhaba..vardiyali çaliştigim icin her zaman giremiyorum.iki gün önce donor bilgileri geldi bana ve addtimin 18 ci gunu lucrin depot 375 igne verildi, yaptirmam lazimmis.hayirlisi bakalim diyorum...

Bende lucrin depot kullandim yumurtaliklari baskilamak icinmis.bugunde dr la konustum benimde donor tedaviye baslamis.sana nasil bilgi verildi donor hakkinda benim dr agzindan laf almak cok zor sen nerde yaptiracan bilgi verirsen sevinirim..

Gun yaklqatikca ben stres olmaya basladim.hic sormayin moralim cok bozuk. Esimin donmuslarinin kalitesi iyi degilmis.. Yumurta donorum ignelere basladi.buyuk ihtimalle sperm naklide olacak. Biz yurtdisindan degilde turk sperm donoru kullanacagini soyledi. Kafam allak bullak.esim de sanki ben cok istedigim icin kabul etti.eger hazir degilsen burda duralim dedim esime.acaba donorler kackere yumurta ve spermlerinibu sekilde veriyorlar bu konuda bilgisi olan varmi.bidahaki dr randevuma kadar kafayi yiyecem.acaba ilerde pisman olurmuyuz.ya esim isinamazsa.bu asmaya gelipte bunlari dusunmek.veya yol yakinken dursakmi????ama ANNE olmak istiyorum..kafam okadar karisik ki..ozur diliyorum benim bu karamsarliklarimla sizinde icinizi kararttim biliyorum((((

Cnm sabahları bulantım halen oluyor cnm , birde korkunç baş agrılarım var hergün gecmedi halen bu ara hamileliğim ilk gününde başlayarak kahveden tiksindim okadar severimki gunde 3 cay bardagı türk kahvesi içiyordum :) bu arada et yiyemiyorum çok pis kokuyor clxane jel kullanıyordum gunde 3 defa birde estrofem kestik hepsini kan hapı basladım , kan sulandırıcı hiç kullanmadım ben . Amin canım rabbim hepimizin bebegini bizlere kavuştursun inşallah :)

canım eşin daha önce sperm testi yaptırdımı?eğer yaptırdıysa ve sonuç iyi çıktıysa telaşa gerek yok bence.ya tekrar sperm versin yada yumurta toplanacağı zamn eşin versin.genelde yumurta toplandığı gün sprem de veriliyor.yani biz hep öyle yaptık.donmuşlarımız olduğu halde son gittiğimizde donmuş kullanmadık.yada kafan çok karışıksa bence burda durun.eşine keçi boynuzu pekmezi ve bazı bu konuda yararlı ürünler kullandır sonra devam et.
yani donür ilaç kullanmaya başladıysa çok problem değil bence sırf bu yüzden yüzde elli kendi bebeğinizden vaz geçmeyin(arkadaşlar böyle dedim diye kızmayın şayet sprem de olmasaydı tabiki bu yol denenecek)

Arkadasım spermi yumurta toplandıgı gun alıyorlar o güne kadar kürler deneyin , balık yesin gıdadına dikkat etsin sorun olmaz bence ama bizlerde hep yumurta toplandıgı gün verdik .

canim keske oyle olsaydi ama malesef esim azospermi.3 defa tese oldu.her defasi daha da zor gecti .tekrar bir tese olmasini bende istemiyorum bu yuzden...Allahim hakkimizda hayirlisini versin diyoruz artik.
Gorusmek uzere.......

Culii hayirli olsun.umarim hersey istedigin gibi olur.sen hangi klinikte nerede yaptiriyorsun ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok sagol canim insallah bir gun hepimizin istedigi olur.ben dogus firdevs hanimda tedaviye basladim.

Çok tesekkur ederim canim insallah hepimiz için hayirlisi olur.lucrini ayin 15 de yapicam 18 de yasmin d.k hapim bitecek ve adet görmeyi bekleyecegim daha sonra surec ne sekilde ilerliycek onlar beni bilgilendiricek.

Bende lucrin depot kullandim yumurtaliklari baskilamak icinmis.bugunde dr la konustum benimde donor tedaviye baslamis.sana nasil bilgi verildi donor hakkinda benim dr agzindan laf almak cok zor sen nerde yaptiracan bilgi verirsen sevinirim..

Merhaba canim..ben dogus firdevs te yaptiriyorum.donörumun ozellikleri hakkin da msj attilar ben sormadan onlar kendileri bilgi verdi zaten.yasi, boyu
,ten rengi goz rengi nerde hangi bolumde okudugu vs.yaziyordu.sen nerede yaptiriyorsun canim?

benim canlarim, kader arkadaslarim,
yine geldim ben bir dönem yoktum, türkiyeye ikizlerimizle ilk kez gittik..........yolculuk zor geldi ama degdi.......vatanlarini görsün dedim, havasini koklasin dedim, insanlarini görsünler dedim, güzel ezan lari dinlesinler dedim.......dualar ettik camilerde, sükürler ettim Allah a ve herkese dualar ettik cocuk sahibi olmak isteyenlere.

arkadaslarim yakinda ikizlerimiz 1 yasina giriyor. büyük eglencemizi hazirliyoruz.......koskoca bir sene.......

herkese tavsiyem deneyin vazgecmeyin ne olur.......

bebislerim cok aktif olmaya basladilar, emekliyorlar, daha yürüyemiyorlar, kahkaha gülüyorlar, birbirleriyle oynuyorlar, cok mutluyuz. bakimi daha cok zorlandi ama olsun, onalrin sevgisi insana güc kuvvet veriyor. yardimcim da yok bir sekilde hallediyoruz.

bebislerim ev yemeklerini de yemege basladilar. yani büyüyorlar teyzeleri :)

Allahim tedavide olanlara sizlere kolaylik versin

tress arkadasim, cok sevindim seni burda gördügüme. eski arkadaslardan alpilknur gördüm, atessn gördüm digerlerini maalesef daha görmeedim

GELIN ARKADASLAR SIZDE BURDA OLUN ARA SIRA OLSA DAHI

burda arkadaslara umut verelim,destek verelim onlarda hayallerine kavussunlar.......

saglicakla kalin sevgili dostlarim

Bebekcim sen harika bir insansin gercekten.rabbim bebeklerinle bir ömur boyu saglikli musmutlu gunler geçirmeyi nasip etsin canim.
Bizler icinde güzel dileklerde bulunmuşsun canim çok teşekkür ederiz.ben de basladim hayirlisiyla...

canim culii, sagol bitanem. elimden geleni yapmaya calisiyorum. cünkü biliyorum ne kadar zor oldugunu, neler yasadiginizi........cok cektim bende. cok ezildim. o yüzden sizleri cok iyi anliyorum

sana da hayirli olsun cok sevindim..........tedavinin hangi asamsindasin, nerde kimde yaptiriyosun? merak ettim :)

Canim bende senin gibi firdevs hanimda basladim tedaviye.suan yasmin d.k hapini kullaniyorum adetimin 18 ci gunu yani temmuz 15 te lucrin depot igneyi yapmami soyledi irem hanim sonrada hangi ilaci kullanicam ne yapacagim bilmiyorum.tahminim 21-22 gibi adet görücem bebekcim acaba tahmini adetimin kaçinci gunu sperm vermeye cagirirlar yada sen kacinci gun gitmistin.simdilik 2 aydir folbiol kullaniyorum esimde bir ayxir ek takviye olarak E vitamini kullandiriyorum daha once tup bebem denemeleri de dr onermisti ama tabi benim yumurta gelisimim olmamisti.sen bu konuda tecrubelisin senin onerecegin baska seyler varmi?birde süreç ne sekilde ilerliyor?
Bebekcim olmuycak diye cok korkuyorum senin de dedigin gibi cok ezildik, cok yiprandik artik hayatimda güzel mutlu haberler duymak istiyorum.çok olumsuzluklar yasadim 6 senelik evliyim artik coook istiyorum bir bebegimin olmasini.allah sizlerden bin kere razi olsun bizim elimizden tutup bizlere yardimci oluyorsunuz.umarim bende senin gibi pozitif sonucu alirim.ilk önce rabbimin izniyle tabiki rabbim hayirli, saglikli evlatlar nasip etsin hepimize.

Merhaba canim..ben dogus firdevs te yaptiriyorum.donörumun ozellikleri hakkin da msj attilar ben sormadan onlar kendileri bilgi verdi zaten.yasi, boyu
,ten rengi goz rengi nerde hangi bolumde okudugu vs.yaziyordu.sen nerede yaptiriyorsun canim?

Canim ben verda hn a yaptiriyorum.aslinda guveniyorum kendisine bize uygun bir donor buldugunu biliyorum.dun cok kafam karisikti gun yaklastikca beni heyecan ve stres sariyor haftaya tekrar randevum var heralde daha detayli konusucaz.sperm nakli olmamizda gerekecek .tek istedigim saglikli ve hayirli bir evlat sahibi olmak..Rabbim tum anne baba olmak isteyenlerin bu duyguyu tatmak isteyenlerin yardimcisi olsun .gorusmek uzere canim

merhabalar : bende 11 haftalık hamileydim maalesef bir hafta once kalbi durdu çokkk uzuluyorum tarifi imkansiz ..

benim durumumda olan arkadaslar bilgilerini paylaşirsa sevinirim neller yapmışlar testler mesala .... tesekurler.. ( not yumurta donoru ) .

Son düzenleme:
Kızlar benim canım cok sıkkı hersey bebekle düzelmiyor dun eşimle sacma sapan bişey için tartıştık ve sanki ne ben hamileyim nede hassasım çok çirkinleşti yani huylu huyundan vaz gecmiyor . Ama ben çok tedirgin oldum bebegim için sonra düşündüm kendi kendime aslında eşime göre ben bir tasıyıcıyım bu bebegin babası o !! Fakat durum öyle deil canlar insan işte annelik duygusu çok ama çok agır basıyor . Ve gece yattım uyumusum eşim gelmiş yanıma yatmış bi 10 dk sonra elini karnıma koymuş ve ben uyudugum halde eşimin elini anında iteklemişim ve eşim duygulanmış uykuda bile bebegimi koruma hissime . Bunu ben burdaki bazı akıl verem arkadaslar için yazdım yani bir tek yumurta ve 1 damla siperm ne annne eder nede baba . Önemli olan tasımak kanla beslemek , sımsıkı sarılıp bırakmamak . Hepimizin Rabbim yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…