kızlar yazmak ne zor cepten okuyabiliyorsanız 10.gun 293
Arkadaslar herkeze merhaba..vardiyali çaliştigim icin her zaman giremiyorum.iki gün önce donor bilgileri geldi bana ve addtimin 18 ci gunu lucrin depot 375 igne verildi, yaptirmam lazimmis.hayirlisi bakalim diyorum...
Kızlar çok sükür 12 hafta bitti :) ilaçların hepsini kesti dr ve yasaklarda çogu bitti :) çok şükür rabbime bebişimde iyi ve cinsiyetini sorduk gordum bişeyler 100/70 gibi dedi sorduk kordon deilse erkek dedi :) ama sonraki kontrolde tam belli olur maşallaah ranbim esirgesin benim ve hepimizin bebeklerini kurban oldugum rabbim isteyen herkesede em kısa zamanda nasip etsin bu duyguyuuu .AMİN AMİN AMİN
Arkadaslar herkeze merhaba..vardiyali çaliştigim icin her zaman giremiyorum.iki gün önce donor bilgileri geldi bana ve addtimin 18 ci gunu lucrin depot 375 igne verildi, yaptirmam lazimmis.hayirlisi bakalim diyorum...
ipeksu sanırım zoru atlattın. artık daha rahatsın. Artık ilaçları kullanmıyor olma fikri güzel. Clexane iğne (kan sulandırıcı) kullanmıyor muydun. Onu da mı kesti, merak ettim.
Birde canım ne tür hamilelik halleri yaşıyordun. Çok miden falan bulanıyor muydu, yada hala öyle mi. Benim mide bulantım daha çok akşam saatleri oluyor sabah bir şeyim olmuyor. normal bir durum mu merak ettim. Benim iki ayım bitti.
Tanrım seni ve oğluşunu korusun, sağlık versin, ailenize daimi mutluluk versin canım.
Gun yaklqatikca ben stres olmaya basladim.hic sormayin moralim cok bozuk. Esimin donmuslarinin kalitesi iyi degilmis.. Yumurta donorum ignelere basladi.buyuk ihtimalle sperm naklide olacak. Biz yurtdisindan degilde turk sperm donoru kullanacagini soyledi. Kafam allak bullak.esim de sanki ben cok istedigim icin kabul etti.eger hazir degilsen burda duralim dedim esime.acaba donorler kackere yumurta ve spermlerinibu sekilde veriyorlar bu konuda bilgisi olan varmi.bidahaki dr randevuma kadar kafayi yiyecem.acaba ilerde pisman olurmuyuz.ya esim isinamazsa.bu asmaya gelipte bunlari dusunmek.veya yol yakinken dursakmi????ama ANNE olmak istiyorum..kafam okadar karisik ki..ozur diliyorum benim bu karamsarliklarimla sizinde icinizi kararttim biliyorum((((
canım eşin daha önce sperm testi yaptırdımı?eğer yaptırdıysa ve sonuç iyi çıktıysa telaşa gerek yok bence.ya tekrar sperm versin yada yumurta toplanacağı zamn eşin versin.genelde yumurta toplandığı gün sprem de veriliyor.yani biz hep öyle yaptık.donmuşlarımız olduğu halde son gittiğimizde donmuş kullanmadık.yada kafan çok karışıksa bence burda durun.eşine keçi boynuzu pekmezi ve bazı bu konuda yararlı ürünler kullandır sonra devam et.
yani donür ilaç kullanmaya başladıysa çok problem değil bence sırf bu yüzden yüzde elli kendi bebeğinizden vaz geçmeyin(arkadaşlar böyle dedim diye kızmayın şayet sprem de olmasaydı tabiki bu yol denenecek)
canim keske oyle olsaydi ama malesef esim azospermi.3 defa tese oldu.her defasi daha da zor gecti .tekrar bir tese olmasini bende istemiyorum bu yuzden...Allahim hakkimizda hayirlisini versin diyoruz artik.canım eşin daha önce sperm testi yaptırdımı?eğer yaptırdıysa ve sonuç iyi çıktıysa telaşa gerek yok bence.ya tekrar sperm versin yada yumurta toplanacağı zamn eşin versin.genelde yumurta toplandığı gün sprem de veriliyor.yani biz hep öyle yaptık.donmuşlarımız olduğu halde son gittiğimizde donmuş kullanmadık.yada kafan çok karışıksa bence burda durun.eşine keçi boynuzu pekmezi ve bazı bu konuda yararlı ürünler kullandır sonra devam et.
yani donür ilaç kullanmaya başladıysa çok problem değil bence sırf bu yüzden yüzde elli kendi bebeğinizden vaz geçmeyin(arkadaşlar böyle dedim diye kızmayın şayet sprem de olmasaydı tabiki bu yol denenecek)
Culii hayirli olsun.umarim hersey istedigin gibi olur.sen hangi klinikte nerede yaptiriyorsun ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba culii; karar verip bir şekilde başlamış oldun. hayırlı olsun canım. Heyecanlı bir süreç. Umarım istediğin gibi ilerler ve sende bebeğine kavuşursun.ilelvuşurs, tedavide senden sürpriz bir yumurta çıkmasın diye kendi hormonunu baskılamak için kullanılıyor.
Sanırım daha sonraki adetle de başlayacaksın.
Hayırlı olsun canım.
Bende lucrin depot kullandim yumurtaliklari baskilamak icinmis.bugunde dr la konustum benimde donor tedaviye baslamis.sana nasil bilgi verildi donor hakkinda benim dr agzindan laf almak cok zorsen nerde yaptiracan bilgi verirsen sevinirim..
Sevgili atesn, bende pek girip yazamasamda inanın günlük girip gelişmeleri okuyorum.seninde alpiknurunda kardelenurunda trkrar denemesini sabırsızlıkla bekliyor ve hep dua ediyorum.benim ikizler çok yaramaz.uyku nasıl bişey bilmiyorlar sanırım.birde ben yanlız akıyorum.eşim çok geç geliyor eve.....yani çokyorucu.
Bebekcim sen nasılsın.sen her zamanki gibi aktifsin ve hep burdasın.benim ikizlerbiraz düzene girsin bende daha aktif olup buradaki arkadaşlara yardımcı olmak isterim.bu formun beni için çok özel bir yeri var.hayatımın en zor dönemlerinde buraya tutundum.buraki arkadaşlarimın yaşadığı acılarının ortak ol ası acımı hafifletti.herkes birbirine canla başla yol gösterdimutluluk haberlerini gözyaşlarıyla kutladı.şimdi bizlerde bende zananım olduğu sürece yardımci olmak isterim.herkese sevgiler....görüşürüzzz :))
Bebekcim sen harika bir insansin gercekten.rabbim bebeklerinle bir ömur boyu saglikli musmutlu gunler geçirmeyi nasip etsin canim.benim canlarim, kader arkadaslarim,
yine geldim ben bir dönem yoktum, türkiyeye ikizlerimizle ilk kez gittik..........yolculuk zor geldi ama degdi.......vatanlarini görsün dedim, havasini koklasin dedim, insanlarini görsünler dedim, güzel ezan lari dinlesinler dedim.......dualar ettik camilerde, sükürler ettim Allah a ve herkese dualar ettik cocuk sahibi olmak isteyenlere.
arkadaslarim yakinda ikizlerimiz 1 yasina giriyor. büyük eglencemizi hazirliyoruz.......koskoca bir sene.......
herkese tavsiyem deneyin vazgecmeyin ne olur.......
bebislerim cok aktif olmaya basladilar, emekliyorlar, daha yürüyemiyorlar, kahkaha gülüyorlar, birbirleriyle oynuyorlar, cok mutluyuz. bakimi daha cok zorlandi ama olsun, onalrin sevgisi insana güc kuvvet veriyor. yardimcim da yok bir sekilde hallediyoruz.
bebislerim ev yemeklerini de yemege basladilar. yani büyüyorlar teyzeleri :)
Allahim tedavide olanlara sizlere kolaylik versin
tress arkadasim, cok sevindim seni burda gördügüme. eski arkadaslardan alpilknur gördüm, atessn gördüm digerlerini maalesef daha görmeedim
GELIN ARKADASLAR SIZDE BURDA OLUN ARA SIRA OLSA DAHI
burda arkadaslara umut verelim,destek verelim onlarda hayallerine kavussunlar.......
saglicakla kalin sevgili dostlarim
Bebekcim sen harika bir insansin gercekten.rabbim bebeklerinle bir ömur boyu saglikli musmutlu gunler geçirmeyi nasip etsin canim.
Bizler icinde güzel dileklerde bulunmuşsun canim çok teşekkür ederiz.ben de basladim hayirlisiyla...
canim culii, sagol bitanem. elimden geleni yapmaya calisiyorum. cünkü biliyorum ne kadar zor oldugunu, neler yasadiginizi........cok cektim bende. cok ezildim. o yüzden sizleri cok iyi anliyorum
sana da hayirli olsun cok sevindim..........tedavinin hangi asamsindasin, nerde kimde yaptiriyosun? merak ettim :)
Merhaba canim..ben dogus firdevs te yaptiriyorum.donörumun ozellikleri hakkin da msj attilar ben sormadan onlar kendileri bilgi verdi zaten.yasi, boyu
,ten rengi goz rengi nerde hangi bolumde okudugu vs.yaziyordu.sen nerede yaptiriyorsun canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?