Kivfa alpiknur
Cook tesekkur ederim size.moral oldunuz bana.ben hic adet gormedom ilaclarla goruyorum.dogustan menepozum yani.sonradan menepoza girenlere gore benim durum daha kötü.belki bu yüzdendi umutsuzluklarim.yinede elimden geleni sizin dediklerinizi de yapacagim.istanbulda degilim ama orayada gidip muayene olurum o dedigin klinige.
Firdevs hanim rahim icin yuzde otuz sans verdi.moralim baya bozulmustu umitlerim tükenmisti.sonra bir yerden geri umudun doguyor.
Hitle telde gorüstüm.buraya gel muayene edelim diyor.senin gibi dogustan yumurtasi olmayan dunyada cok nadir dedi.bilmiyorum burda doktora gidip rahim ne durumda diye baktiracagim.benim gibilerde rahim dogustan gelismemis.allah hepimize yardimci olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kivfa daha once kürtaj olmadim hic hamile kalmadim

Kardelennur canim sevindim haberini alinca. sagol. elbette imkan oldukca zaman oldukca ben burdayim hepiniz icin canim. aynen bende senin düsündügün gibi düsünüyorum insan birbirine yardim etmesi gerek, bende burda haber aldikca cok mutlu oluyorum canim. kendimi "evimde" gibi hissediyorum.......burasi cok ama cok özel bir yer......Allah herkesin dilegini kabul etsin insallah...

Portakal canim UMUTSUZLUGA KAPILMAK YOK
NEGATIF DÜSÜNMEK YOK
BIRAK O OLUMSUZ DÜSÜNCELERINI
SENDE ANNE OLUCAKSIN HAYIRLISIYLA
biliyorum zor, cok zor umutlu olmak ama yüzde 30 sans yüzde 30dur canim. bunu unutma. bu yüzde 5 degil!!! estroferm le kalinlasir rahmin insallah canim. birde dogal neler aliniyor onu arastir ve ek olarak birseyler ic, ye. bence fayadasi olur. ama eminim o haplarin zaten faydasi olucaktir canim
her zaman olumlu olmaya bak, gözünde canlandir hamile oldugunu haberi esine dostuna verdigini, karninin yavas yavas büyüdügünü, doguma gittigni, yavrularini kucagina aldigini. böyle güzel mutlu olucak seyler düsün ne olur........ama negatif düsünmemeye gayret göster canim benim.
Allah yardimcin olsun

Portakalcığım;
HİT rahim için fizyoterapi öneriyor hep. bu sefer orda tedavi olabilirsin belki. Hem de estrofemleri onların söyledğinden fazla alırsın genelde az veriyorlar çünkü. Rahim için spora yazıl plates yap alt karın hareketleri.Yüzde 30 u çıkarırız biz iji katına. Yeterki inancını kaybetme. Şükür ve dua. Olumlu düşünme geçmişinden kurtul geçti bitti de . Ümitsiz olsalar burdaki arkadaşlarımız bebeklerine kavuşurlarmıydı. İnşallah rabbim bize de gösterir .dualarım seninle

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim nasilsin bebislerin nasil buyumuslerdir 1yasina girecekler sanirim canim benim oglumda cok gaz sancilari oluyor cok ikiniyor kipkirmizi kesiliyor birde cok agliyor kakakarinida yaparken sanki korkuyor zor yapiyor 2-3 gunde bir yapiyor kizimda gec yapiyor ama o sorunsuz yavrucak sessiz
cok yavas oglum beni cok uzuyor kizimla fazla ilgilenemiyorum surekli kucakta. dr normal diyor birde sicramalari oluyor cok oglumun.3-4aya geldiginde gecermis.sende oldumu bu tur sorunlar yasadiklarini yazarsan sevinirim birde sen yalnizmi bakiyorsun benim annem yanimda annem yasli onu yormak istemiyorum ama o seni bu halde birakamam diyor esiminde cok yardimi oluyor.sen nasil basediyorsun canim yardimcin varmi? sen calismiyorsun sanirim benimde 2ay sonra butun izinlerim bitiyor ise baslamam gerekiyor bakici bulmam lazim zor gunler beni bekliyor...

merhaba , pretty38. Donasyon için araştırma yaptım herkez magosadaki ortadoğu ve balkanları öneriyor. Sen nerede yaptırıyorsun ?

canım bende girnede ada tüp bebek merkezinde yaptırıyorum.dün kontrol vardı . estrofemleri artırdı. şimdilik böyle. cumartesi tekrar kontrol var.hayırlısı inşallah. rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah ...

Alpiknur, kivfa,bebek

Hepinizden allah razi razi olsun.düsundüm de samimi arkadaslarimdan da yakin geldiniz nana.oyle bir sicaklik hissettim.yeri geliyor yakin arkadaslarim bile anlamiyor halimi.bizi bizden baska kimse anlamiyor.
Benim rahim normalden kücük.gebeligi tasima ihtimali olarak firdevs yuzde otuz sans verdi.moralim baya bbozulmustu.hit sinirda dedi.istanbuldaki dra mail attim oda gebeligi tasir dedi.yeniden umudum dogdu.allah izin verirse deneyecegim sansimi.rabbim buyük.pilatese de baslayacagim.sogan kürü vb...allah im evlatlarimizi kucagimiza aldigimiz gunleri goster.dualarim sizinle.iyiki varsiniz kizlar.

hazan vakti bugün test gunun mu canım.. hayırlı haberlerini bekliyorum.. İnşallah herşey gönlüncedir...

Maalesef testim olumsuz değerim 2den küçük çıktı.çok üzgünüm.sanırım bu benim son şansımdı.çünkü o kadar dikkat ettim her şey yolundaydı rahim filmi çekildi.tüm kan testlerim iyiydi rahim kalınlığım transfer öncesi bile 8,9 diğer değerler ise normaldi.
Kendi yumurta oluşumum bile iyiyken yaştan dolayı(42) herhangi bir problem yaşamayalım diye donasyon tercih ettik.inanın karar verirken bir saniye düşünmedim .çünkü sağlıklı olması benim yumurtamdan daha önemliydi bencillik etmedim.kaliteli genç yumurta olsun istedim.
Oysa transfer edilen 3 embriyonun iyi kalitelisi bile 4cc imiş.yani donasyonda bile çok iyi kaliteyi bulamadık.demekki nasip değilmiş.zaten maddi( yaklaşık 6500 Euro ) ve manevi zor bir süreçti.tekrar gücümüz yeter mi bilemiyorum
Umudum artık yok denecek kadar az olmayınca olmuyor.rabbim bizi de böyle sınıyor.
Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun.
Kim ne derse desin Ben hepinizi dünyanın en fedakar anaları ve anne adayları olarak görüyorum .çünkü bizim ne çektiğimizi ancak biz
anlayabiliriz..

selam canim, cok üzüldüm testin sonucu negatif cikmis...allah kolaylik versin.insallah yine en kisa zamanda deniyebilirsiniz..neden 6500 euro tuttu sizinki. cok fazla donasyon genelde 4500 euro civarinda.

Canım merak etme Rabbim ol derse olur güzel düşün güzel olur :)

Çok üzüldüm cnm lütfen umudunu kesme lütfen

selam canim, cok üzüldüm testin sonucu negatif cikmis...allah kolaylik versin.insallah yine en kisa zamanda deniyebilirsiniz..neden 6500 euro tuttu sizinki. cok fazla donasyon genelde 4500 euro civarinda.

4500(donasyon) +1500( konaklama)+500(ilaç ve tetkikler)
5000 Euro olan donasyonda hit 500 Euro indirim yaptığını söyledi .Bizde indirim bile yaptılar diye sevinmiştik.(
Sanırım konaklamada da epey kazıklandık(
Paket istedik onlar ayarlarsa ucuz olur diye düşünmüştük
Neyse zaten elde var sıfır.

Hazanvakti
2.kez tekrar dene.umutlarini tüketme.hem negatif oldugunda tekrar indirim yapiyorlar diye biliyorum.insallah evladina kavusursun tez zamanda .belki kendi yumurtanla hamile kalirsin.her seyde var bir hayir.üzülme desemde biliyorum acin yeni.insallah her sey yoluna girer.

Ben de uzun zamandır sizleri takip ediyor sevincinizi de üzüntünüzü de yürekten yaşıyorum. 44 yaşındayım, çok sayıda tüp denemem oldu. Gebeliklerim de oldu ama hep 2. ayında bitti. Artık tek tük yumurtalarımla uğraşmaktansa deyip geçen ay Firdevs Hanımda yumurta donas. yaptırdım ama olmadı. İkincisi için de ümidim kırıldı. Tedavi olduğum ay kistim vardı, Firdevs hanıma söyledim ama sorun değil dedi. Rahim kalınlığım 9 un çok üzerindeydi. 4 adet 5. gün blasto transfer edildi ve kesin ikiz beklendiği söylendi. Negatif olduğunu İrem'e söyledim, neden tutmamış acaba sorarmısınız dr a dedim ama dönüş olmadı. Neden tutunma olmaz bilemiyorum.

merhaba uzulmemeye caliş.... Kendini toparla ! Allah buyuktur inşlh tekrar deneyeceksin umudunu yitirme ..!!!

merhaba gecmiş olsun:! Canim maalesef nedenin bilmek mumkun diğil çokkkk nedeni olur....

Son düzenleme:

kelimelerim seni teselli etmez biliyorum.. çok zor.. Rabbim çok büyük.. sabrını gücünü arttırsın İnşallah mucizeni sana çabucak göndersin İnşallah.. dualarım seninle...

Canim yaa, insallah bebegin olacak, moralini yüksek tut. Bir kac doktorla görüsmen iyi olmus. Alpilknurun dedigi gibi, pilatese basla bence, rahmin kan dolasimini hizlandirir güclemdirir. Rahim kalinligi icin bol bol nar suyu ic.

Hazan vakti, hemen böyle umutsuzluga kapilma. Ben ikinci denememde hamile kaldim, ondan sonrakiler hep düsük biliyorsun. Umudumuzu kesmememiz lazim. Maddi olarak cok yipratiyor, anliyorum seni. Embriyolarin kötü kalite olmasi bir sanssizlik. Birdahaki sefere kesin indirim yaparlar. Üzülme canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…