Arkadaslar, aranizdan biri hic bu konuyla ilgilendi mi? Bende tekrarlayan düsüklerden sonra aklima bir tek bu soru geliyor. Acaba rahim NKC lerim mi yüksek? Bugün kadin doktoruma actim bu konuyu. Oda teste gerek yok ama tekrarlayan düsüklerde prednizon tedavisi uyguluyoruz dedi. testler cok pahali. Ikinci düsükten sonra IgG, IgM gibi antikor degerlerim ve diger kan degerlerim hep iyi cikmisti.
Iyi embriyoya ragmen IVF/ICSI de görülen sürekli negatif sonuclari bazi bilim adamlari buna bagliyor. Ingilterede bu konuda calisan özel klinikler var. Bahcecide de yapiyorlar tedaviyi okudugum kadariyla.
Bu konuyu aciklayan cok güzel bir link buldum. Eger ilgileniyorsaniz: http://www.fertijin.com.tr/?p=main&s=88
Ben de uzun zamandır sizleri takip ediyor sevincinizi de üzüntünüzü de yürekten yaşıyorum. 44 yaşındayım, çok sayıda tüp denemem oldu. Gebeliklerim de oldu ama hep 2. ayında bitti. Artık tek tük yumurtalarımla uğraşmaktansa deyip geçen ay Firdevs Hanımda yumurta donas. yaptırdım ama olmadı. İkincisi için de ümidim kırıldı. Tedavi olduğum ay kistim vardı, Firdevs hanıma söyledim ama sorun değil dedi. Rahim kalınlığım 9 un çok üzerindeydi. 4 adet 5. gün blasto transfer edildi ve kesin ikiz beklendiği söylendi. Negatif olduğunu İrem'e söyledim, neden tutmamış acaba sorarmısınız dr a dedim ama dönüş olmadı. Neden tutunma olmaz bilemiyorum.
selam canim, cok üzüldüm testin sonucu negatif cikmis...allah kolaylik versin.insallah yine en kisa zamanda deniyebilirsiniz..neden 6500 euro tuttu sizinki. cok fazla donasyon genelde 4500 euro civarinda.
Ben de uzun zamandır sizleri takip ediyor sevincinizi de üzüntünüzü de yürekten yaşıyorum. 44 yaşındayım, çok sayıda tüp denemem oldu. Gebeliklerim de oldu ama hep 2. ayında bitti. Artık tek tük yumurtalarımla uğraşmaktansa deyip geçen ay Firdevs Hanımda yumurta donas. yaptırdım ama olmadı. İkincisi için de ümidim kırıldı. Tedavi olduğum ay kistim vardı, Firdevs hanıma söyledim ama sorun değil dedi. Rahim kalınlığım 9 un çok üzerindeydi. 4 adet 5. gün blasto transfer edildi ve kesin ikiz beklendiği söylendi. Negatif olduğunu İrem'e söyledim, neden tutmamış acaba sorarmısınız dr a dedim ama dönüş olmadı. Neden tutunma olmaz bilemiyorum.
Bu gün doktora gittim.rahim cok kücük gebeligi tasimaz dedi.sana rahim filmi bile cekilmez dedi.dr un yanindada agladim.disari ciktim hastanenin onünde agladim.moralim cok kötü.dr evlatlik al diyor.bu gün tum umutlarim tükendi.gercekler yüzume aci tokat gibi carpti.esimde benim yüzumden baba olamayacak.ne yapacagimi hic bilmiyorum.umudunun olmamasi cok kotü.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim yazimi gormedin herhalde cevap yazarsan sevinirim...
Lalita mesaj kutun dolu mü sana bisey sormuştum gelmedi mı acaba..
Lalita mesaj kutun dolu mü sana bisey sormuştum gelmedi mı acaba..
Bu gün doktora gittim.rahim cok kücük gebeligi tasimaz dedi.sana rahim filmi bile cekilmez dedi.dr un yanindada agladim.disari ciktim hastanenin onünde agladim.moralim cok kötü.dr evlatlik al diyor.bu gün tum umutlarim tükendi.gercekler yüzume aci tokat gibi carpti.esimde benim yüzumden baba olamayacak.ne yapacagimi hic bilmiyorum.umudunun olmamasi cok kotü.
Marhaba Fulyadora,
Gecmis olsun canim cok uzuldum! ;(
Rahim kalinliginda iyiymis, bence sorun embriolarda olabilir...T3 ve T4 lerini olcturmussun dir, bazen onlardan da olabiliyor.
Insallah bir daki seferinde tutunurlar cifte cifte, umidini yitirme, inan olacagina!
Sevgiler
Arkadasim ayni yaştayiz.bende gecen sene firdevs hanimda hamile kaldim 3aylik ikizlerim var.bende transferden sonra firdevs hanima sordum sansim nedir diye %90 demisti birde soyle dedi valla olur dediklerim bazen olmuyor takdiri ilah dedi..yani sunu demek istiyorum bazen bu gibi durumlar doktorlari asiyor onlar elinden geleni yapiyor ama hersey Allahin elinde..
Arkadaşlar selam ilk sayfalardan başlayarak bu forumu okuyorum ve aynı yola çıkmak için hazırlanıyorum. 4 hamileliğim oldu 2 tüp, 1 aşılama ve sonuncusu kendiliğinden ama maalesef hepsini 3 ayı doldurmadan kaybettim. Son ümidim donasyon, adet günümü bekliyorum sonra yolculuk başlayacak. Ama maalesef forum epey ıssızlaşmış yakın zamanda gidecek olan kimse yok mu? Biraz moral, biraz destek almaya ihtiyacım var, kimse yok muuu :))
Arkadaşlar selam ilk sayfalardan başlayarak bu forumu okuyorum ve aynı yola çıkmak için hazırlanıyorum. 4 hamileliğim oldu 2 tüp, 1 aşılama ve sonuncusu kendiliğinden ama maalesef hepsini 3 ayı doldurmadan kaybettim. Son ümidim donasyon, adet günümü bekliyorum sonra yolculuk başlayacak. Ama maalesef forum epey ıssızlaşmış yakın zamanda gidecek olan kimse yok mu? Biraz moral, biraz destek almaya ihtiyacım var, kimse yok muuu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?