Mia merhaba canım;
Canım kararın hayırlı olsun umarım bu sefer her şey yolunda gider ve bebeklerine kavuşursun.
Daha önceki düşüklerin nedenlerini araştırdın mı canım. Bu tedavinde diğerlerinden farklı her hangi bir incelme falan yaptırdın mı canım.
Çok yorucu ve zorlu bir yol. İnsan ister istemez yıpranıyor. Ama umudunu kaybetmemek ve hep yeniden yeniden yola çıkmak güzel bir şey. Umarım canım sende başarılı olursun.
Maalesef testim olumsuz değerim 2den küçük çıktı.çok üzgünüm.sanırım bu benim son şansımdı.çünkü o kadar dikkat ettim her şey yolundaydı rahim filmi çekildi.tüm kan testlerim iyiydi rahim kalınlığım transfer öncesi bile 8,9 diğer değerler ise normaldi.
Kendi yumurta oluşumum bile iyiyken yaştan dolayı(42) herhangi bir problem yaşamayalım diye donasyon tercih ettik.inanın karar verirken bir saniye düşünmedim .çünkü sağlıklı olması benim yumurtamdan daha önemliydi bencillik etmedim.kaliteli genç yumurta olsun istedim.
Oysa transfer edilen 3 embriyonun iyi kalitelisi bile 4cc imiş.yani donasyonda bile çok iyi kaliteyi bulamadık.demekki nasip değilmiş.zaten maddi( yaklaşık 6500 Euro ) ve manevi zor bir süreçti.tekrar gücümüz yeter mi bilemiyorum
Umudum artık yok denecek kadar az olmayınca olmuyor.rabbim bizi de böyle sınıyor.
Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun.
Kim ne derse desin Ben hepinizi dünyanın en fedakar anaları ve anne adayları olarak görüyorum .çünkü bizim ne çektiğimizi ancak biz
anlayabiliriz..
mia, ben geçen hafta olumsuz sonucu aldım. Benimde tedavilerle 2 kez, bir de kendiliğinden hamileliğim oldu iki ayı geçemedim hiç. Hangi merkez ve doktorla başlıyorsun. Hangi ilaçları kullanacaksın, yaşın kaç?
İnşallah bir defada bu işi halledersin. Düşüklerinin sebebi bulundu mu?
Helun çok teşekkür ederim inşallah bu sefer hayırlısı olur. Birçok test yapıldı mthvr heterozigot çıktı kan sulandırıcılar kullandım ama işe yaramadı. Tam taşıyıcı anneliğe karar verecekten doktorum yumurta donasyonu önerdi. Aslında ben defteri kapatmıştım ama eşimin hatırına ve gördüğüm bir rüya sonrasında tekrar deneme kararı aldım. Sizleri okuya okuya güç alıyorum :))
İnşallah canım genç yumurta olacağı için daha sağlıklı olacaktır. Sende beslenmene ve sporuna dikkat et. Her gün bir adet yumurta ve 5 adet te çiğ badem ye canım.
İnşallah bu sefer hayırlısıyla bebeğine kavuşacaksın canım.
Bu gün doktora gittim.rahim cok kücük gebeligi tasimaz dedi.sana rahim filmi bile cekilmez dedi.dr un yanindada agladim.disari ciktim hastanenin onünde agladim.moralim cok kötü.dr evlatlik al diyor.bu gün tum umutlarim tükendi.gercekler yüzume aci tokat gibi carpti.esimde benim yüzumden baba olamayacak.ne yapacagimi hic bilmiyorum.umudunun olmamasi cok kotü.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ah ne iyi geldi bu saate güzel temennilerin inşallah canım. Tamam dediklerini yapacağım aklıma takılan birşey var belki yardımcı olursun. Doğum kontrol hapının sonuncusunu yuttum bügü yaklaşık 4 güne kadar adet olursun dedi Irem hanım ama daha donörden ses yok bulamamış olma ihtimali var mı(( mail attım bugün sormak için ama geç saatte attım görmedi herhalde dönmedi?
sevindim firdevs hanima gitmene. cok iyidir kendisi. irem hanim desem seker gibi tatli dilli ve tatli biri :)
sürecini tam olarak hatirliyamiyorum ama biz aralik sonuna dogru ucmustuk, gittikten 2 gün sonra sperm verildi ve sperm verildigi gün yumurtalar döllendi. tekrar 5 gün sonra bana transfer edilidi. yani blastokist asamasinda aldim yavrularimi. biz sonra 1 hafta kadar tatil yapip dönmüstük. yani normalde 7 gün de kibrisda isin bitiyor.
Allah yardimcin olsun canim. hep olumlu düsünmeye bak. transferden sonra 2 saat yatiriyolar zaten. tuvaletin geliyor, cünkü cok su icirtiyorlarya. mutlaka kendini kasma, sürgü iste, hemsire gelip yatakda tuvaletini yaptiriyor. insan biraz utaniyor ama mutlaka kendini kasma, ve yap derim. önemlisi rahat olman cünkü. ondan sonrasi ben 2 gün banyo yapmadim canim. sicak su iyi degil dediler. her sabah ve her aksam yürüyüse ciktik. kan dolasimi cok önemli. bol bol sivi su ictim yani. cay ictim. güzel proteinli yemekler yedim. ara sira hep yataga uzanip bol bol da dinleniyordum. elimi karnima koyup bebislerime konustum :) yani kendimi iyi hissetmek icin elimden geleni bende esimde yapti. gerisi zaten Allah a kalmis bisey........bizi haberdar et gelismelerden.....bol sanslar canim!!!
Merhaba mia'cim tedavin hayirli ugurlu olsun Insallah bende dün son doğ.kont.hapimi içtim donörüm bulundu ayin 15 de lucrin depot igne yapmami söyledi irem hanim onuda yaptim ve şuan senin gibi adet olmayi bekliyorum.hakkimiz da hayirlisi olsun insallah kaç yil aradan sonra mujdeli haberleri aliriz...merak ettim adet gordukten hemen sonra tedaviye baslayacakmisin donörün bulunmamis henuz?ne zaman aradin firdevs hanimi sana benim igneden yap demediler mi?
Günaydın culli'cim zamanlamamız nerdeyse aynı olacak sanırım, hepimize hayırlısı olsun inşallah :)) bu sabah maile cevap gelmiş donör kesinleşti, bilgileri gönderecek Firdevs hanım diye... Ben ilacı biraz erken kestim eşimin işleri nedeniyle zamanlamayı ayarlayabilmek için. O yüzden bana lucrin vermedi adet ile birlikte vurulacağım bir iğne verecekmiş. Gelişmeleri burada paylaşırım senin de haberlerini beklerim. Senin de ilk deneme mi?
Canım çok çok üzüldüm ya. Bazan olmayınca olmuyor işte. Benim ilk Kıbrıs tedavimde Firdevs hanımdaydım. her şey çok yolundaydı. iyi kalite 4 embriyo yerleştirdiler. hamileliğe kesin gözüyle bakılıyordu. Ama maalesef biri bile tutmadı. Oysa herşey çok iyi gözüküyordu. Çok şok olmuştum. Bu tedavimde de donmuşlarla hamileyim. Ben de o zaman son buraya kadar demiştim ama ne yapıp edip yeniden denedik.
Sende hemen pes etme canım. Eminim kendini toparladıktan sonra yeni arayışlara girersin canım. İnşallah bu sefer bebeğine kavuşuşun canım.
Pes etmek yok bu işte...
mia ve culi, adetleriniz düzenli mi? Benim adetlerim düzenli sayılır, tedavi öncesi kistten olabilir gecikme yaşadım, ilaç kullandım başladı. Firdevs hanım bana doğum kontrol hapı, lucrin falan vermedi. Estrofem, progestan, coraspin ve folikle başladım sonradan cetrotide'a başladım. Sanki menapozdakilere uygulanan tedavi gibi oldu benimki. Yumurta toplama gününde kullandırdıkları çatlatma iğnesinden sonra da kanamam ve ağrım oldu. o gün rahim kalınlığı çok iyiydi ama iğneden sonra kalınlık etkilenmiş olabilir, transfer günü bir şey söylemediler.
Canım çok çok üzüldüm ya. Bazan olmayınca olmuyor işte. Benim ilk Kıbrıs tedavimde Firdevs hanımdaydım. her şey çok yolundaydı. iyi kalite 4 embriyo yerleştirdiler. hamileliğe kesin gözüyle bakılıyordu. Ama maalesef biri bile tutmadı. Oysa herşey çok iyi gözüküyordu. Çok şok olmuştum. Bu tedavimde de donmuşlarla hamileyim. Ben de o zaman son buraya kadar demiştim ama ne yapıp edip yeniden denedik.
Sende hemen pes etme canım. Eminim kendini toparladıktan sonra yeni arayışlara girersin canım. İnşallah bu sefer bebeğine kavuşuşun canım.
Pes etmek yok bu işte...
Günaydın culli'cim zamanlamamız nerdeyse aynı olaisteyen ak sanırım, hepimize hayırlısı olsun inşallah :)) bu sabah maile cevap gelmiş donör kesinleşti, bilgileri gönderecek Firdevs hanım diye... Ben ilacı biraz erken kestim eşimin işleri nedeniyle zamanlamayı ayarlayabilmek için. O yüzden bana lucrin vermedi adet ile birlikte vurulacağım bir iğne verecekmiş. Gelişmeleri burada paylaşırım senin de haberlerini beklerim. Senin de ilk deneme mi?
Evet canim zamanlamamiz ayni umarim hayirli ve guzel sonuclar aliriz isteyen herkez icin dualarim.donörün kac yasindaymis boyu ögretim durumu ne ayni zamanda gidecegiz ya acaba ayni donörumu kullanilcak ikimize merak ettim :)
mia ve culi, adetleriniz düzenli mi? Benim adetlerim düzenli sayılır, tedavi öncesi kistten olabilir gecikme yaşadım, ilaç kullandım başladı. Firdevs hanım bana doğum kontrol hapı, lucrin falan vermedi. Estrofem, progestan, coraspin ve folikle başladım sonradan cetrotide'a başladım. Sanki menapozdakilere uygulanan tedavi gibi oldu benimki. Yumurta toplama gününde kullandırdıkları çatlatma iğnesinden sonra da kanamam ve ağrım oldu. o gün rahim kalınlığı çok iyiydi ama iğneden sonra kalınlık etkilenmiş olabilir, transfer günü bir şey söylemediler.
Canım İrem hanım yollayacağım dedi ama gelen giden yok( çatladım meraktan... Senin bilgiler geldi mi?
merhaba : hayirli olsun .. nerde denediniz..!!
son donmuşlarınızla ve kacinci ...!!!
tesekur ediyorum..
Helun, benim ilk tedavimin seyri de aynen seninki gibi herşey mükemmel denmişti, 4 adet blasto ile. Umarım, ikincide bende başarırım. Eylülde bir kez daha düşünüyorum, yine aynı yerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?