canim yumurta donasyonu demek yani baska genc kadahuumurta aliniyor ve esinin spermiyle dölleniliyor. öylelikle cocuk sahibi oluyorsun.
Anladim canim tesekkur edrim bende normal yolla gebe kalamiyorum tup bebek yapildi 2013 nisqn da agustos ayinda erken dogum oldu maddi durumumuzda yok bakalim bekliyoruz ikinci deneme icin rabbim hayirlisi ise nasip etsin hepimize

Anladim canim tesekkur edrim bende normal yolla gebe kalamiyorum tup bebek yapildi 2013 nisqn da agustos ayinda erken dogum oldu maddi durumumuzda yok bakalim bekliyoruz ikinci deneme icin rabbim hayirlisi ise nasip etsin hepimize
Allah kolaylik versin canim. erken dogum oldu derken orayi pek anlamadim canim

Kaybettim canim ikizlerimi kizim ve oglum canlarimdi benim evet cok kucuktuler
offff ayy canim. Allahim cok tuhaf oldum birden. cook büyük gecmis olsun canim. sorabilirmiyim neden erken dogum oldu. yani doktorlar ne dedi..canim benim cok zordur anlatilmaz kadar zordur...Allahim sana sabir versin canim.

Amin ar
offff ayy canim. Allahim cok tuhaf oldum birden. cook büyük gecmis olsun canim. sorabilirmiyim neden erken dogum oldu. yani doktorlar ne dedi..canim benim cok zordur anlatilmaz kadar zordur...Allahim sana sabir versin canim.
Amin arkadasim hicbir skintim yoktu ikiz olmalarina ragmen cok guzeldi dogumdan 3 hafta once kayinvaldele buyuk bir tartisma yasadik bir hafta sonra ben onlari bebeklerimin hareketleri sandim toplaniyordukarnim bir tarafa dogru meger onlar kramp mis ben iki hafta oyle gezdim o arada 2 cm acilmam olmus sonra buraya yazdim bu kadar erken bebekler toplanirmi diyr arkadaslar erken dogum belirtisi dediler ve ben hemen acile gittim ertesi gunde ege unuversitesine yattim 14 gun kalkmamak uzere yattim 14. Gun kese disari cikti ve maleseff 6 saat sonra gitti kuzularim

[QUOBebek_, post: 36614698, member: 296176"]Culii canim, tebrik ederim!!!! hayirli olsun canim benim.

12inci gün dedigin döllendikten 12 gün sonra mi 417 cikti?? bu felakat iyi bir deger. benim degerim döllendikten 11 gün sonra 40 gibi cikmisti, döllendikten 13 gün sonra ise degerim 170 lerdeydi. nerdeyse yani 4e katlanmisti.
tekrar ne zaman gidiceksin doktora?[/QUOTE]
Çok tesekkur ederim canim..yani söyle diyeyim,9 agustos transfer yapıldı 21 agustos test günumdü sonuç 417 çikti.insallah en fazla 2 olurr.dr.umu aradim pazartesi tekrar test yaptir dedi o sonuca göre cagircak beni.herseyin hayirlisi olur insallah..bir de burdan takip ettigim kadariyla progesteron testi varmis galiba bana hiç kimse bu testten bahsetmedi yaptirmam mi gerekiyor,transferin kacinci gunu yapiliyor canim bu test.bebekçim ikizlerini çok merak ediyorum nasil tatlilar mi insallah bizlerde yasariz bu mutlulugu..seni surekli takip ediyordum harika bir insansin..çok öpuyorum sizi...:)

canim benim..demin yazdiklarim gitti hepsi. inan öyle üzüldümkü anlatamam canim. sanirim dünyanin en büyük imtihanlardan biridir evladini kaybetmek. evlatlarin simdi melek oldular canim ben öyle düsünüyorum. ve bir gün buluscaksiniz bundan ben eminim canim. öylelikle kendini teselli etmeye bak. yasayan sensin bu durumlari en büyük aci sende ama iste maalesefki insanoglunun elinden bisey gelmiyor. Allah sana insallah yakin zamanda yine evlatlar verir hayirlisiyla canim. cok üzüldüm inan. Allah sabir versin sana canim

Çok tesekkur ederim canim..yani söyle diyeyim,9 agustos transfer yapıldı 21 agustos test günumdü sonuç 417 çikti.insallah en fazla 2 olurr.dr.umu aradim pazartesi tekrar test yaptir dedi o sonuca göre cagircak beni.herseyin hayirlisi olur insallah..bir de burdan takip ettigim kadariyla progesteron testi varmis galiba bana hiç kimse bu testten bahsetmedi yaptirmam mi gerekiyor,transferin kacinci gunu yapiliyor canim bu test.bebekçim ikizlerini çok merak ediyorum nasil tatlilar mi insallah bizlerde yasariz bu mutlulugu..seni surekli takip ediyordum harika bir insansin..çok öpuyorum sizi...:)[/QUOTE]

canim, 9 agustos transfer yapildiginda kac günlük embryo du? 5. gün blastokist miydi? cünkü döllendikten günü sayman gerekiyor.
yani 5. gün embyro ise 9. agustosdan test günü 21. agustosa kadar 17. gün yapiyor. ikiz olabilir tabi. hayirlisi artik. illaki cok yüksek hcg deger ikize veya cogul bebege isaret etmiyormus. ama hayirlisi olsun tabi canim. tekrar haber verirsin burdan cok merak ettim simdi

Dor
[QUOTEpost: 36590027, member: 296176"]kizlar iyi aksamlar

hamile kalanlar olmus - tebrik ediyorum!!! cok sevindim adiniza.
tedavide olanlara basarilar diliyorum arkadaslar. umudunuzu hic kaybetmeyin. iyiki donasyon varda öylelikle cocuk sahibi olduk.

eski arkadaslardan kimseler yok sanirim artik üzülüyorum yaaaaaa nerdesiniz gelin artik anlatin biraz :)

bizim ikizler büyüdü kizlar yasina girdiler. Allahim bu duyguyu her isteyene yasatsin insallah[/QUOTE]
Slm canım haYırlı olsun ne guzel kuzularını saglikla kucagına almışsın darısı bize olsun insallah bir sey soracıgım dort yumurta mı koydular dort taneden kacı tuttu

Slm canım haYırlı olsun ne guzel kuzularını saglikla kucagına almışsın darısı bize olsun insallah bir sey soracıgım dort yumurta mı koydular dort taneden kacı tuttu[/QUOTE]

sagol canim. darisi sizlere insallah. 4 embyro almistim zamaninda, 2si tuttu. ama bugünkü aklim olsa 3 den fazla almam canim, bilhassa blastokist embyro ise. yani 5. gün embyro. cünkü 4üde tutabilir ve allah korusun öyle durumda insan kaybedebiliyorda cok oldugu icin. benim sansima 2si tuttu.

Çok tesekkur ederim canim..yani söyle diyeyim,9 agustos transfer yapıldı 21 agustos test günumdü sonuç 417 çikti.insallah en fazla 2 olurr.dr.umu aradim pazartesi tekrar test yaptir dedi o sonuca göre cagircak beni.herseyin hayirlisi olur insallah..bir de burdan takip ettigim kadariyla progesteron testi varmis galiba bana hiç kimse bu testten bahsetmedi yaptirmam mi gerekiyor,transferin kacinci gunu yapiliyor canim bu test.bebekçim ikizlerini çok merak ediyorum nasil tatlilar mi insallah bizlerde yasariz bu mutlulugu..seni surekli takip ediyordum harika bir insansin..çok öpuyorum sizi...:)[/QUOTE]

culii diger sorunu simdi gördüm canim

evet bu cok önemli canim progesteron degerini ölctür mutlaka!!! cünkü donasyonda cogu zaman bu deger düsük oluyor. progesteron da gebeligin devam etmesi icin cok önemli. cogu zaman kapsüllere ek olarak progesteron igne de yaptiriyosun. haftada iki veya 3 kez. sana doktorun vermedimi bu ignelerden

canim ikizlerimiz müthis tatlilar. allah nazardan korusun. inan öyle bir gülückler kahkahalr atiyorlar insanin ici eriyo :) darisi sizlere insallah. yavas yavas dillenmeye de basladilar canim. müthis evde ses oluyor :) bakimlari iyi allaha sükür, zorda olsa insana anne olarak cok güc geliyor canim. bazen günde 20 saat ayakda oluyorum ve yine ertesi gün sabah 6 kalkip gece yatiyorum. yemekleridir, camasir dir, ev isidir, bebeklerle oynamakdir derken insan cok mesgul oluyor. ama yorulsam dahi seve seve yapiyorum canim.

canim benim..demin yazdiklarim gitti hepsi. inan öyle üzüldümkü anlatamam canim. sanirim dünyanin en büyük imtihanlardan biridir evladini kaybetmek. evlatlarin simdi melek oldular canim ben öyle düsünüyorum. ve bir gün buluscaksiniz bundan ben eminim canim. öylelikle kendini teselli etmeye bak. yasayan sensin bu durumlari en büyük aci sende ama iste maalesefki insanoglunun elinden bisey gelmiyor. Allah sana insallah yakin zamanda yine evlatlar verir hayirlisiyla canim. cok üzüldüm inan. Allah sabir versin sana canim

[QUÖTE Bebek_, post: 36616615, member: 296176"]Slm canım haYırlı olsun ne guzel kuzularını saglikla kucagına almışsın darısı bize olsun insallah bir sey soracıgım dort yumurta mı koydular dort taneden kacı tuttu[/QUOTE]

sagol canim. darisi sizlere insallah. 4 embyro almistim zamaninda, 2si tuttu. ama bugünkü aklim olsa 3 den fazla almam canim, bilhassa blastokist embyro ise. yani 5. gün embyro. cünkü 4üde tutabilir ve allah korusun öyle durumda insan kaybedebiliyorda cok oldugu icin. benim sansima 2si tuttu.[/QUOTE]
Ne güzel sansliymissin ya bende tedirginim 4 embriyo koyacaklar ama ya hepsi tutarsa öyle olursa 2 sini oldureceklermis ben yapamam Zaten zor sahip oluyoruz Kıyamam ki sanırım 2 tane koyduracagim inş tutar

ebek_, ber: 296176"]Çok tesekkur yle diyeyim,9 agustos transfer yapıldı 21 agustos test günumdü sonuç 417 çikti.insallah en fazla 2 olurr.dr.umu aradim pazartesi tekrar test yaptir dedi o sonuca göre cagircak beni.herseyin hayirlisi olur insallah..bir de burdan takip ettigim kadariyla progesteron testi varmis galiba bana hiç kimse bu testten bahsetmedi yaptirmam mi gerekiyor,transferin kacinci gunu yapiliyor canim bu test.bebekçim ikizlerini çok merak ediyorum nasil tatlilar mi insallah bizlerde yasariz bu mutlulugu..seni surekli takip ediyordum harika bir insansin..çok öpuyorum sizi...:)[/QUOTE]

canim, 9 agustos transfer yapildiginda kac günlük embryo du? 5. gün blastokist miydi? cünkü döllendikten günü sayman gerekiyor.
yani 5. gün embyro ise 9. agustosdan test günü 21. agustosa kadar 17. gün yapiyor. ikiz olabilir tabi. hayirlisi artik. illaki cok yüksek hcg deger ikize veya cogul bebege isaret etmiyormus. ama hayirlisi olsun tabi canim. tekrar haber verirsin burdan cok merak ettim simdi[/QUOTE]
Canim bana transfer edilenler 5 ci gün embriyosuydu sence ikizmidir? Bana ptogesteron testi yaptirmam hakkinda hicbir bilgi verilmedi burda sizleri takil ederken ögrendim bu bilgileri,ayrica igne olarakta pruloton depot 4 kutu söylendi zaten bunlarda bitti, suan gunde 3 defa progesteron 200 vajinadan kullaniyorum birde estrofem.baska igne verilmedi.

merhaba arkadaşlar ben eski üyeyim ama hiç girmiyordum ben kendimi tanıtayım 9 yıllık evliyim 4 yıl önce 10 haftalık bebeğim kalbi durduğu için aldırdık.sonra tekrar hamilelik gerçekleşmedi.3 yıldır hızla menepoza girdim bi çok doktora gittim ilaç verdiler araştırmadılar bile yumurta rezervim tamamıyle bitti geçen hafta yaptırdığım hormon sonuçlarında fsh 152 çıktı artık tek çarem yumurta donasyonu kıbrısta ve gürcistanda yapıldığını duydum.yasım 31.bana yol gösterirmisiniz nerde ve kaça yaptırdınız başarı oranı nedir.şimdiden teşekkürler.

Selam canım, Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. Ben de uzun uzun araştırdım sana tavsiyem vaktin varsa bu topiği iyice oku. Ben burayı okuyarak kararımı verdim ve 21 Ağustosta Firdevs hanımda donasyonumu gerçekleştirdim. Bakalım şimdi bekleme sürecindeyim. Kimi Hit ile, kimi Firdevs hanım ile, kimi de diğer merkezlerde hayaline kavuştu. Önemli olan senin kendini yakın hissedenileceğin doktora karar vermendir. Bunun için telefonla arayıp görüşebilirsin hepsi ilgisini alakasını gösteriyor. Burdan sonrası senin hissiyatına kalıyor. Merak ettiklerin varsa sor yardımcı olmaya çalışırım. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…