Anladim canim tesekkur edrim bende normal yolla gebe kalamiyorum tup bebek yapildi 2013 nisqn da agustos ayinda erken dogum oldu maddi durumumuzda yok bakalim bekliyoruz ikinci deneme icin rabbim hayirlisi ise nasip etsin hepimizecanim yumurta donasyonu demek yani baska genc kadahuumurta aliniyor ve esinin spermiyle dölleniliyor. öylelikle cocuk sahibi oluyorsun.
Allah kolaylik versin canim. erken dogum oldu derken orayi pek anlamadim canimAnladim canim tesekkur edrim bende normal yolla gebe kalamiyorum tup bebek yapildi 2013 nisqn da agustos ayinda erken dogum oldu maddi durumumuzda yok bakalim bekliyoruz ikinci deneme icin rabbim hayirlisi ise nasip etsin hepimize
Tup bebekle hamile kaldim canim 6. Ayimda erken dogum olduAllah kolaylik versin canim. erken dogum oldu derken orayi pek anlamadim canim
canim yani bebegini kaybettinmi yoksa....6. aylik 24. haftalik..yani cok kücük..Tup
Tup bebekle hamile kaldim canim 6. Ayimda erken dogum oldu
Kaybettim canim ikizlerimi kizim ve oglum canlarimdi benim evet cok kucuktulercanim yani bebegini kaybettinmi yoksa....6. aylik 24. haftalik..yani cok kücük..
offff ayy canim. Allahim cok tuhaf oldum birden. cook büyük gecmis olsun canim. sorabilirmiyim neden erken dogum oldu. yani doktorlar ne dedi..canim benim cok zordur anlatilmaz kadar zordur...Allahim sana sabir versin canim.Kaybettim canim ikizlerimi kizim ve oglum canlarimdi benim evet cok kucuktuler
Amin arkadasim hicbir skintim yoktu ikiz olmalarina ragmen cok guzeldi dogumdan 3 hafta once kayinvaldele buyuk bir tartisma yasadik bir hafta sonra ben onlari bebeklerimin hareketleri sandim toplaniyordukarnim bir tarafa dogru meger onlar kramp mis ben iki hafta oyle gezdim o arada 2 cm acilmam olmus sonra buraya yazdim bu kadar erken bebekler toplanirmi diyr arkadaslar erken dogum belirtisi dediler ve ben hemen acile gittim ertesi gunde ege unuversitesine yattim 14 gun kalkmamak uzere yattim 14. Gun kese disari cikti ve maleseff 6 saat sonra gitti kuzularimoffff ayy canim. Allahim cok tuhaf oldum birden. cook büyük gecmis olsun canim. sorabilirmiyim neden erken dogum oldu. yani doktorlar ne dedi..canim benim cok zordur anlatilmaz kadar zordur...Allahim sana sabir versin canim.
Çok tesekkur ederim canim..yani söyle diyeyim,9 agustos transfer yapıldı 21 agustos test günumdü sonuç 417 çikti.insallah en fazla 2 olurr.dr.umu aradim pazartesi tekrar test yaptir dedi o sonuca göre cagircak beni.herseyin hayirlisi olur insallah..bir de burdan takip ettigim kadariyla progesteron testi varmis galiba bana hiç kimse bu testten bahsetmedi yaptirmam mi gerekiyor,transferin kacinci gunu yapiliyor canim bu test.bebekçim ikizlerini çok merak ediyorum nasil tatlilar mi insallah bizlerde yasariz bu mutlulugu..seni surekli takip ediyordum harika bir insansin..çok öpuyorum sizi...:)[/QUOTE][QUOBebek_, post: 36614698, member: 296176"]Culii canim, tebrik ederim!!!! hayirli olsun canim benim.
12inci gün dedigin döllendikten 12 gün sonra mi 417 cikti?? bu felakat iyi bir deger. benim degerim döllendikten 11 gün sonra 40 gibi cikmisti, döllendikten 13 gün sonra ise degerim 170 lerdeydi. nerdeyse yani 4e katlanmisti.
tekrar ne zaman gidiceksin doktora?
Slm canım haYırlı olsun ne guzel kuzularını saglikla kucagına almışsın darısı bize olsun insallah bir sey soracıgım dort yumurta mı koydular dort taneden kacı tuttu[/QUOTE]Dor
[QUOTEpost: 36590027, member: 296176"]kizlar iyi aksamlar
hamile kalanlar olmus - tebrik ediyorum!!! cok sevindim adiniza.
tedavide olanlara basarilar diliyorum arkadaslar. umudunuzu hic kaybetmeyin. iyiki donasyon varda öylelikle cocuk sahibi olduk.
eski arkadaslardan kimseler yok sanirim artiküzülüyorum yaaaaaa nerdesiniz gelin artik anlatin biraz :)
bizim ikizler büyüdü kizlar yasina girdiler. Allahim bu duyguyu her isteyene yasatsin insallah
Çok tesekkur ederim canim..yani söyle diyeyim,9 agustos transfer yapıldı 21 agustos test günumdü sonuç 417 çikti.insallah en fazla 2 olurr.dr.umu aradim pazartesi tekrar test yaptir dedi o sonuca göre cagircak beni.herseyin hayirlisi olur insallah..bir de burdan takip ettigim kadariyla progesteron testi varmis galiba bana hiç kimse bu testten bahsetmedi yaptirmam mi gerekiyor,transferin kacinci gunu yapiliyor canim bu test.bebekçim ikizlerini çok merak ediyorum nasil tatlilar mi insallah bizlerde yasariz bu mutlulugu..seni surekli takip ediyordum harika bir insansin..çok öpuyorum sizi...:)[/QUOTE][QUOBebek_, post: 36614698, member: 296176"]Culii canim, tebrik ederim!!!! hayirli olsun canim benim.
12inci gün dedigin döllendikten 12 gün sonra mi 417 cikti?? bu felakat iyi bir deger. benim degerim döllendikten 11 gün sonra 40 gibi cikmisti, döllendikten 13 gün sonra ise degerim 170 lerdeydi. nerdeyse yani 4e katlanmisti.
tekrar ne zaman gidiceksin doktora?
Amin ar
Amin arkadasim hicbir skintim yoktu ikiz olmalarina ragmen cok guzeldi dogumdan 3 hafta once kayinvaldele buyuk bir tartisma yasadik bir hafta sonra ben onlari bebeklerimin hareketleri sandim toplaniyordukarnim bir tarafa dogru meger onlar kramp mis ben iki hafta oyle gezdim o arada 2 cm acilmam olmus sonra buraya yazdim bu kadar erken bebekler toplanirmi diyr arkadaslar erken dogum belirtisi dediler ve ben hemen acile gittim ertesi gunde ege unuversitesine yattim 14 gun kalkmamak uzere yattim 14. Gun kese disari cikti ve maleseff 6 saat sonra gitti kuzularim
Merhaba kizlar dün 12'ci günumdü kan vermiştim, bugün sonucu aldim 417 çikti.hayirlisi olur inşallah..
merhaba arkadaşlar ben eski üyeyim ama hiç girmiyordum ben kendimi tanıtayım 9 yıllık evliyim 4 yıl önce 10 haftalık bebeğim kalbi durduğu için aldırdık.sonra tekrar hamilelik gerçekleşmedi.3 yıldır hızla menepoza girdim bi çok doktora gittim ilaç verdiler araştırmadılar bile yumurta rezervim tamamıyle bitti geçen hafta yaptırdığım hormon sonuçlarında fsh 152 çıktı artık tek çarem yumurta donasyonu kıbrısta ve gürcistanda yapıldığını duydum.yasım 31.bana yol gösterirmisiniz nerde ve kaça yaptırdınız başarı oranı nedir.şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?