Cok tesekkür ederim pretty allah insallah devamini da gosterir.bakalim simdi sira keselerde..Sen neler yaptin sanirim henuz gidemedin dr.cok merak ediyorum gelismelerini bizimle paylaş :)
Merhaba arkadaşlar, sizlerin sohbetini okuyordum ve bende kendi yaşadıklarımı paylaşmak istedim. 7 senelik evliyim, ve çok küçükken prematüre over yetersizliği teşhis'i konuldu, yani evlenmeden önce doğal yollardan hamile kalamayacağımı biliyordum. Çok mu zor du? Maalesef çok zor duAma eşime evlenme teklifi ettiği gün her şeyi anlattım, o da hiç önemli olmadığını bana her zaman destek olacağını söyledi. Evlendik 3 sene denedik donör yardımı ile tüp bebek sahibi olmayı, 4. denememiz de çok düşük bir Beta hcg sonucu almamıza rağmen, çok rahat bir hamilelikle kızımızı kucağımıza aldık ( Rabbime binlerce kez şükürler olsun) Şimdi o 3.5 yaşında allahım ona uzun ömürler versin. Eşime çok benziyor ama allahımın mucizesidir ki bana ve benim aileme (dayısına) çok benziyor, tamamen unutuyorum donör sahibi ile hamile kaldığımı çünkü o benim, bizim, ve her zaman allah razı olsun diyorum bana donör olan bayandan o na çok ama çok şey borçluyum bana bu güzel duyguyu yaşamama vesile oldu. Kızımdan geri kalan 4 tane embriyomuz vardı, ve bir kardeşi olmasını çok istedik ve tekrar 5. kez transfer oldum 5. gün embriyolarımla, ama maalesef tutmadı, ve çok üzgündük çünkü artık embriyomuz da kalmamıştı, ve aynı donörü bulmak imkansızdı! Ama mucizelerini Rabbim esirgemiyor, biz yine Kıbrıs tüp bebek merkezindeki Özlem hanımında yardımlarıyla aynı kişiyi bulduk ve tekrar baştan tedavi serüvenimiz başladı. Tatile gider gibi Kıbrısa gittik, kızımızla birlikte, tatilimizi yaptık ve dönmeden bir gün önce 3 tane 3. embriyosu transfer edildi. Bugün transferden sonra 6. günüm ve haftaya pazartesi sonucumuzu alacağız. Allahım inşallah ellerimizi boş çevirmez bize tekrar bu güzel duyguyu yaşamak nasip eder, en çok da kızımızın bu gittikçe zorlanan dünyada yalnız kalmasını istemiyoruz, onun için inşallah bir kardeş nasip eder. Allahım tüm evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin annelik ve babalığı. Tüm dualarınız kabul olsun arkadaşlar ve allahım hepinize evlat sevgisini yaşatsın inşallah :)
Canım inşallah Allah kızına kardeş, sana da yeni bir evlat daha nasip eder. Benim de test günüme 7 gün var inşallah güzel sonuçlarımızı alırız. Sevgiler
Amin canım inşallah :) O zaman biz aynı gün sonuçlarımızı alacağız, senin transferin hangi gün yapıldı?
Merhaba arkadaşlar, sizlerin sohbetini okuyordum ve bende kendi yaşadıklarımı paylaşmak istedim. 7 senelik evliyim, ve çok küçükken prematüre over yetersizliği teşhis'i konuldu, yani evlenmeden önce doğal yollardan hamile kalamayacağımı biliyordum. Çok mu zor du? Maalesef çok zor duAma eşime evlenme teklifi ettiği gün her şeyi anlattım, o da hiç önemli olmadığını bana her zaman destek olacağını söyledi. Evlendik 3 sene denedik donör yardımı ile tüp bebek sahibi olmayı, 4. denememiz de çok düşük bir Beta hcg sonucu almamıza rağmen, çok rahat bir hamilelikle kızımızı kucağımıza aldık ( Rabbime binlerce kez şükürler olsun) Şimdi o 3.5 yaşında allahım ona uzun ömürler versin. Eşime çok benziyor ama allahımın mucizesidir ki bana ve benim aileme (dayısına) çok benziyor, tamamen unutuyorum donör sahibi ile hamile kaldığımı çünkü o benim, bizim, ve her zaman allah razı olsun diyorum bana donör olan bayandan o na çok ama çok şey borçluyum bana bu güzel duyguyu yaşamama vesile oldu. Kızımdan geri kalan 4 tane embriyomuz vardı, ve bir kardeşi olmasını çok istedik ve tekrar 5. kez transfer oldum 5. gün embriyolarımla, ama maalesef tutmadı, ve çok üzgündük çünkü artık embriyomuz da kalmamıştı, ve aynı donörü bulmak imkansızdı! Ama mucizelerini Rabbim esirgemiyor, biz yine Kıbrıs tüp bebek merkezindeki Özlem hanımında yardımlarıyla aynı kişiyi bulduk ve tekrar baştan tedavi serüvenimiz başladı. Tatile gider gibi Kıbrısa gittik, kızımızla birlikte, tatilimizi yaptık ve dönmeden bir gün önce 3 tane 3. embriyosu transfer edildi. Bugün transferden sonra 6. günüm ve haftaya pazartesi sonucumuzu alacağız. Allahım inşallah ellerimizi boş çevirmez bize tekrar bu güzel duyguyu yaşamak nasip eder, en çok da kızımızın bu gittikçe zorlanan dünyada yalnız kalmasını istemiyoruz, onun için inşallah bir kardeş nasip eder. Allahım tüm evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin annelik ve babalığı. Tüm dualarınız kabul olsun arkadaşlar ve allahım hepinize evlat sevgisini yaşatsın inşallah :)
Saol canim iyiyim,dr'umu aradim en son çikan degerimi söyledim bugūn için tekrar bi kan tahlili istedi yarin sonucu alinca ariycam bakalim o ne zaman gel derse o zaman gidicem,muhtemelen bu hafta olur :) sen neler yapiyorsun calisiyormusun yoksa evdemisin?mia post: 36627035 .!.:Culli'cim nasılsın, sen ne zman gidiyorsun kese görmeye?
Saol canim iyiyim,dr'umu aradim en son çikan degerimi söyledim bugūn için tekrar bi kan tahlili istedi yarin sonucu alinca ariycam bakalim o ne zaman gel derse o zaman gidicem,muhtemelen bu hafta olur :) sen neler yapiyorsun calisiyormusun yoksa evdemisin?
Ben evdeyim canım çalışmıyorum.
Evde oyalanmaya çalışıyorum. Bugün proluton iğnemi vurdum. Sana da vermişmiydi bu iğneyi? Sen napıyorsun canım, çalışıyor musun? Bulantı falan başladı
Rapor aldim canim calismiyorum,aynen banada verilmisti pruloton depot 4 kutu valla suanlik mide bulantim yok hatta bazen acaba yokmu birsey diye korkuyorum.Rabbim hayirlisiyla insallah keselerimizi görmeyi nasip eder..[/QUOTE]E="mia, post: 36632553, member: 22987"]Ben evdeyim canım çalışmıyorum.
Evde oyalanmaya çalışıyorum. Bugün proluton iğnemi vurdum. Sana da vermişmiydi bu iğneyi? Sen napıyorsun canım, çalışıyor musun? Bulantı falan başladı mı bişeyler?
Little Asia, yazdiklarini ilgimi cekerek okudum. ne güzel sevindim adiniza ayni donör ü bulmaniza. ilginc 3.5 sene sonra o kisinin de hala oralarda olmasi. ayni merkez miydi gittigin yer. merak ettim acikcasi.
insallah istediginiz gibi tekrar evlat sahibi olursun canim. burda bildirirsin sonucunu. benim de ikiz yavrularim var, bir kiz bir erkek, yasina girdiler. bende donöre minettarim. herzaman sükür ediyorum
Kizlar Nasılsınız bir şey soracağım kararsız kaldım kibrista yumurta 4 adet koyuluyormuş 4 u de tutan vvarmı 4 çocuk bana zor nasıl 2 bebeğe indirgiyorlar başına gelen var mı acaba 2 tane mi koydursam çok kararsızım
Canım duaların için çok ama çok teşekkür ediyorum bende senin için dua edeceğim Allahım inşallah sanada annelik duygusunu yaşatır ve evlat sahibi olursun. Sana bir tavsiyede bulunmak istiyorum ve bu çok önemli...Moral! stres kesinlikle negatif bir sonucun çıkmasında büyük rol oynuyor, ben kızım 3 yaşındayken transfer için Kıbrısa uçtuğum gün 40 derece ateşlerde yandıkader arkadaşım benim ben de aynı tanıyı aldım.gerçekten çok zor benim içinde hala zor.Rabbim inşallah bu kez olur kızına kardeş.sana da tekrar süt kokulu bir kuzu daha.Rabbim emeklerimizi boşuna gidermesin.tekrar hazırlanmaya çalıştığım şu günlerde desteğine ihtiyacım var....kendine çok iyi bak kader arkaaşım bir tane olduysa Rabbim isterse bu da olur sen olumlu düşün,tüm kalbimle olmasını Yüce Rabbimizden isteyelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?