Cok tesekkür ederim pretty allah insallah devamini da gosterir.bakalim simdi sira keselerde..Sen neler yaptin sanirim henuz gidemedin dr.cok merak ediyorum gelismelerini bizimle paylaş :)
Pretty bugün dr kontrolün vardi diye hatirliyorum canim gittinizmi,gördünüzmü keseleri kactane kese gorundu bizi merakta birakma:)

canım dün kontrole gittim.bir kese gördük. kalp atışını duydum. anlatılmaz bir duygu .Rabbim bebek istiyen herkese nasip etsin inşallah.. şimdi hamile olduğuma inandım .Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağıma almayıda nasip eder inşallah..senin de güzel gelişmelerini bekliyoruz .. görüşmek üzere canım...

Son düzenleme:

Canım hadi gözün aydın, hayırlısıyla, sağlıkla kucağına da alacaksın inşallah :))

Dere1905 bana da 4 embriyo transfer etmişlerdi . içlerinden bir tanesi tutundu. sana fikir vermesi için yazmak istedim.. görüşmek üzere canım ..

kesinlikle çok haklısın canımben geçen deneme çok stres yaptım,olmaz diye düşündüm kafamdan atamadım.gençlikten herşey olumsuz gidince ne bileyim olmaz dedim,benim gibi kimse yok zannettim ama bu forumda benim hastalığımdan olup tanıştığım 2.kişisin ve ikinizinde çocuğu olmuş bunlar bana ümit verdi,destek oldunuz.tedavi öncesinde tetkik tedavi neler yapıldı,rahim filmi yada histereskopi yapıldı mı?ben neler yaptırabilirim kendim ne yapabilirim?özeldem msj atabiliyormusunuz?

canım gözünüz aydın Rabbim bizlere de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.özellikle bu forumdaki bütün bayanlar anneliği hak ediyor Allah ım bu forumdaki herkese en kısa zaman da evlatlar nasip etsin,hepimizin evleri şenlensin,kucaklarımız bebişlerle dolsun.burdaki arkadaşlarım benim gerçek hayattaki arkadaşlarımdan benim için çok daha kıymetli ve yerleri çok farklı gerçekten hepinizi öpüyorum

Kızlar bu gece uykumda aniden çok kötü sancı girdi kasıklarıma dönemedim bile yatakta... 1-2 dakika sürdü geçti, şimdi ara ara ama hafif batmalar var. Hiç böyle şiddetli ağrı yaşayan oldu mu aranızda (

güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım.. çok haklısın bu formdaki herkes anneliği hak ediyor..ben bu forma tesadüfen girmeseydim şu anda bu duyguları yaşayamazdım artık bende bir anne adayıyım sayenzde. İnşallah senin de tüm bu formda ki evlat sahibi olmak isteyenlerin Rabbim dualarını kabul eder ve kucaklarımız bebişlerimizle dolar ..görüşmek üzere canım :)

mia canım benimde sancılarım olmuştu adet olacakmışım gibi.. ve hala da oluyor ara ara .. bozma moralini lütfen .. öpüyorum.

Reactions: mia
[QUONIM"PRETTY78 retty78, post: 36636146, member: 419904"]canım dün kontrole gittim.bir kese gördük. kalp atışını duydum. anlatılmaz bir duygu .Rabbim bebek istiyen herkese nasip etsin inşallah.. şimdi hamile olduğuma inandım .Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağıma almayıda nasip eder inşallah..senin de güzel gelişmelerini bekliyoruz .. görüşmek üzere canım...[/QUOTE]
Ayy çoook sevindim tekrardan cokk tebrik ederim canim rabbim hayirlisiyla kucagina aldigin gunleride gostersin insallah..bitane minnacik kuzu geliyor annesi:) canim bende hala hamile olduguma inanamiyorum kalp atisini duymadan da boyle hissetmeye devam edicem sanirim.pretty kasiklarin, belin agriyormu canim benim agriyorda.kendine cokcokk cici bak canim bebegine de:)

UOTE="mia, post: 36637679, member: 22987"]Kızlar bu gece uykumda aniden çok kötü sancı girdi kasıklarıma dönemedim bile yatakta... 1-2 dakika sürdü geçti, şimdi ara ara ama hafif batmalar var. Hiç böyle şiddetli ağrı yaşayan oldu mu aranızda ([/QUOTE]
Canim bende de olmustu hic moralini bozma insallah hersey cok guzel olacak rabbimizin izniyle:)

Reactions: mia
mia canım benimde sancılarım olmuştu adet olacakmışım gibi.. ve hala da oluyor ara ara .. bozma moralini lütfen .. öpüyorum.

Canim bende de olmustu hic moralini bozma insallah hersey cok guzel olacak rabbimizin izniyle:)[/QUOTE]

Aslında kendime belirti aramayacağıma söz vermiştim ama böyle şiddetli sancı hiç olmamıştı. İnşallah hayırlısı olur, çok teşekkürler kızlar moral için, ikinizi de öpüyorum. Bebişlerinize iyi bakıın :)

Culii canım tebrik ediyorum. Değerin gayet iyi çıkmış. Hatta rekor kırmış. İnşallah katlanaraktan devam eder. Forumda hamile olanlar artmaya başladık . Ne kadar güzel. İnşallah umutsuz olanlara da umut oluruz. İsteyen herkes bu güzel mutluluğu yaşar.

Artık sıra kese görmede, hadi hayırlısı...

Pretty canım, senide tebrik ediyorum. Kese görmek ve kalp atışını duymak Tanrım dünyanın en mutlu ve en heyecanlı anı.

Senin şimdilik bir kese, hiç belli olmaz ilerde baktırdığında benim gibi bir tane daha çıkabilir canım. İnşallah sağlıklı bir şekilde sürecin devam eder. Hamileliğin keyfini çıkar canım, çok güzel bir duygu. Benim karnım şişmeye başladı halen bazen inanamıyorum.

Sağlıkla kal arkadaşım.

Amin canim çok teşekkür ederim insallah dedigin gibi degerim katlanir.rabbim isteyen herkeze bu duyguyu yasatsin,kimseyi bebeksiz birakmasin.AMİN.

Hamile arkadaşlara mutlu bir gebelik dönemi diliyorum.

Benim ilk donas. denemem olumsuz sonuçlandı ama bir kaç aydır atılamayan bir kiştim vardı. Firdevs hanım sakıncası yok dedi ama bence olumsuz etkiledi ve kist hala duruyor olmalı ki bu ayda adetim gecikti. Söktürücüye başladım, geçen ay e2 değerim 5'di. Ben menapoza mı giriyorum yoksa kistten mi anlamadım. Bir iki ay sonra bir kez daha denemeyi düşünüyorum. Yıllardır hep başarısızlıklar yaşadım, offff! çok canım sıkılıyor, herşey çok iyi derken neden tutunmaz?

Ayy çoook sevindim tekrardan cokk tebrik ederim canim rabbim hayirlisiyla kucagina aldigin gunleride gostersin insallah..bitane minnacik kuzu geliyor annesi:) canim bende hala hamile olduguma inanamiyorum kalp atisini duymadan da boyle hissetmeye devam edicem sanirim.pretty kasiklarin, belin agriyormu canim benim agriyorda.kendine cokcokk cici bak canim bebegine de:)[/QUOTE]

Amiiin İnşallah canım hepimiz kuzularımızı kucağımıza alırız .. belimde değilde kasıklarımda hala ağrı oluyor.. üşütüyorum diyorum heralde klimalardan falan.. ama normalmış okuduğuma göre ağrılar.. sende kendine dikkat et canım.. sağlıcakla kal....

cok teşekkür ederim helun.. bende hamileliğin tadını çıkarmaya çalışıyorum .. benim karnım erken şişti gibi geliyor bana. gerçi transferden sonra hep şişti :)öyle devam ediyor. olabilir demek sonradan bir kese daha . senin ne zaman farkettiniz. şimdi kaç aylıksın. kendine ve bebeişlerine iyi bak görüşmek üzere canım...

Allah tamamına erdirsin darısı bizlere olsun inş

Merhabalar herkese.. Bu uzun forumdaki yüzlerce mesajın çoğunu okudum. Gizli okuyucu olarak üye olmadan. Yalnız olmadığımı gördüm. Iyi haberlere çok sevindim kendime umut ettim. Kötü haberlere benim gibi üzüldüm. Yaşamayan bilmez çünkü. Çok iyi anladım. Karar verme aşamasında faydalanın en çok. Karar vermvermek çok zordu. Sayenizde aştı bu zor aşamayı da. Şimdi olumlu sonuç alınca sessizliği bozup bir teşekkür etmek istedim. Borçluyum size çok. Çok çok teşekkürler burda uzun kısa iyi kötü paylaşım yapan herkese. Iyi ki varsınız. Biz firdevs Hn. Tercih ettik burdaki yorumlardan etkilenerek. Iyi ki de etmişim. Kan Testimiz pozitif. Hatta çoğul gibi kese için gitmedim. Bakalım umarım iyi ilerler herşey. .ben de varım artık aranızda. Hoşbuldum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…