- 22 Ekim 2013
- 257
- 210
- 83
Canım benm ya, aynı kaderi paylaşıyoruz bende annemi yanıma aldım.tab oyle yalnız değiliz ama işte insan bebeği olsun sevsin kucaklasın istiyor, inş, allah büyüktür, bede umutluyum donasyondan ve savaşcam ilinde olmazsa 2. 3. 4. Deniyceksin gücüm yettiğince, kayınvalidem kızı hamile kaldı diye bir havalar bir imalar okadar zoruma gitti ki ama kızıda 4 aylıkken bebeğin i kaybetti, bunlar çok günah, hava atmalar herkes allahın kulu allahın katında hepimiz aynı yız aa insanlar çok kötüOlacak bak göreceksin,bizi biraraya getiren Rabbim,hepimizin dualarını ve Yüreğini görecek ve bizi evlatlarımıza kavuşturacak inşallah,benim de babam yok tatlım,ondan yadigar annemi Yanıma aldım,gözüm gibi bakıyorum,bebişimiz de olsun,hayatta herşeyimiz tamam olacak,ayrıca yalnız değiliz,eşimiz var,annemiz var,bak dostlarımız ve birbirimize sahibiz tatlım...
Kendi bebeğimize sahip olmak başka tabii ki,hepimiz savaşacağız,bak buradaki topiktekiler hep kalplerini temiz tutup devam ettiler ve hemen hepsi anne oldular,Allah evlatlarını bağışlasın onlara,kayınvaliden çok yanlış yapmış,bu Dünya'da hiçbirşey bize ait değilki,dünya han,bizler yolcuyuz,bak ne günah olan kızına olmuş,Can'ı Bebeğini kaybetmiş,Allah akıl fikir versin böyle insanlara...Neyi kınıyorsak,onu yaşamadan bu Dünya'dan GÖÇ etmeyeceğiz,bunu herkes bir bilse..Biz kimseyi mutlu etmek için değil,kendimiz ve eşimiz için istiyoruz,evlatlarımızın cennet kokularını koklamak...Canım benm ya, aynı kaderi paylaşıyoruz bende annemi yanıma aldım.tab oyle yalnız değiliz ama işte insan bebeği olsun sevsin kucaklasın istiyor, inş, allah büyüktür, bede umutluyum donasyondan ve savaşcam ilinde olmazsa 2. 3. 4. Deniyceksin gücüm yettiğince, kayınvalidem kızı hamile kaldı diye bir havalar bir imalar okadar zoruma gitti ki ama kızıda 4 aylıkken bebeğin i kaybetti, bunlar çok günah, hava atmalar herkes allahın kulu allahın katında hepimiz aynı yız aa insanlar çok kötü
Limonatam çok teşekkür ederim canım arkadaşım hepimiz öyleyiz,inşallah canım inşallah bebişlerimize kavuşuruz hepimiz..Kanbar cnm yüreğin çok güzel gerçekten, seni tanımıyorum ama inan ki çok içten iyi kalpli bir bayan sın dilerim bebişlerinle donersin
Canım Fsh ın 106 mı,10,6 mı ?Tamam canım özelden yazarsan çok sevinirim, fshım 106 canım prolaktin 35
Ocak kafilesine tavsiyelerim....
Bol su icin şimdiden
Yürüyüş ve kegel egzersizleri yapın...
Evinizi hazırlayın dönüşte hamile olacağınızı düşünerek nerde yatıp dinleneceginize karar verin hazırlık yapın köfte vs yapıp dondurucuya atın kısaca hazır olun Ruhen ve fiziken hamilelige .....bir ay sonra bir aylık hamile olacağınızı hayal edin....
Gecen defa ben hiç yatmamistim sonuc olumsuzdu faydası kanıtlanmış olmasa da bu defa kendimi hiç yormadım el çantası bile taşımadim havaalanında falan
Hergün iki yumurta yedim transferden cok önce başladım..
Transferden sonra ananas yedim protein ağırlıklı beslendim
Troid degerlerini kontrol edin bir civarı olsun
Esınız keciboynuzu pekmezi yesin hergün en az bir kasık
En önemlisi inanın ve hayal edin ben sayısız hosgeldin dünyaya bebeğimiz videosu izledim. Sayısız ultrasonda kalp atışı videosu izledim ağlaya ağlaya cogu kez. Oralarda hep esimi ve kendimi hayal ettim..
Namaz kılmayı öğrendim istek namazı kıldım dua ettim( şimdi sukur namazı kılmayı öğrendim) binlerce şükürler olsun....
Ve en önemlisi burada edindiğim iki arkadasım (şimdi ikisininde bebekleri var) hep yanimdaydi... Bana hep tecrubelerini bilgilerini aktardılar moral verdiler bebeklerinin resimlerini yolladılar umudumu yesertip hayal kurmama yardımcı oldular sürekli arayıp varlıklarını hissettirdiler dualarını iyi dileklerini hiç esirgemediler ....Allah onlardan razı olsun.. Binlerce kere teşekkür ederim onlara.....
Hepinize dua ediyorum bol şanslar diliyorum kendinize kaderinize doktorunuza inanın ve güvenin
Allah ol derse olacaktır her türlü her sekilde olacaktır....teslim olun allaha emanet edin dua edin inanın güvenin.....
Ben internette indirdim rahim kası hareketleri,Rahmi canlandırmak için ,internetten indirebilirsiniz kegel egzersizleri de çıkıyor direkt..Merhaba Atessn : hayırlı olsun tebrikler... bir şey dikkatimi çekti ..( kegel egzersizleri ) nedir nasil yapilir !???
teşekurler :
Amin canim allah duysun sesimizi 2015 bizim yilimiz olsun hepimiz anne olalim.biizm topingin gulu kanbar ablam ve umut14 ikinize vol sans dilerim insallh bebeklerinizi alip gelceksiniz Rabbimm yardimciniz olsun sira sizde vevisleri alip gelin insalh
Saol canim.ben ispanya yolcusuyum yollarimiz ayri olsada amacimiz ayni insallah hepimiz amacimiza ulasir guzel haberlerle doneriz.hoşgeldin umut14 aynı dönemlerde gidiyoruz kıbırsa hayırlı olsun
rabbim bu sefer bebeişlerimizi nasip etsin inşallah
hangi merkeze gidiyorsun
İnsallah canim bu kez olur.benide dualariza alin.dualariniza ve pozitif enerjinize ihtiyacim var.maneviyat iyi geliyor insana.hepimiz kenetlenip guzel bir sinerjiyle amacimiza ulasir meleklerimizi kucagimiza aliriz.İnşallah sen de bu denemende bebeğine kavuşursun.
Saol canim.ben ispanya yolcusuyum yollarimiz ayri olsada amacimiz ayni insallah hepimiz amacimiza ulasir guzel haberlerle doneriz.
Senin yumurta donasyonumu canimSaol canim.ben ispanya yolcusuyum yollarimiz ayri olsada amacimiz ayni insallah hepimiz amacimiza ulasir guzel haberlerle doneriz.
Evet yumurta donasyonu.simdide rahim kalinligi problemim cikti ilaclarim dozu yukseltildigi halde 6.7 gecmiyor.yumurtalar iyi ama rahim ugrastiriyor simdideSenin yumurta donasyonumu canim
Saol canim.ben ispanya yolcusuyum yollarimiz ayri olsada amacimiz ayni insallah hepimiz amacimiza ulasir guzel haberlerle doneriz.
Senin yumurta donasyonumu canim hepimizin amaci anne olmakk insallh hepimiz yaveularimiza kavusuruz aminSaol canim.ben ispanya yolcusuyum yollarimiz ayri olsada amacimiz ayni insallah hepimiz amacimiza ulasir guzel haberlerle doneriz.
İnsallh iyi sonuc alirsin cnm venim benim yas 25 yumurtaluklar cok iyi sukur ama sperm sifir malesef sperm dobasyinu olucak srnin yas kac canimSenin yumurta donasyonumu canim hepimizin amaci anne olmakk insallh hepimiz yaveularimiza kavusuruz amin
ben 39 yasindayim.kimimizin sperm kimimizin yumurta donasyonu sonucta hebimiz bebeklerimizi kucagimiza alabilmemin mucadelesini veriyoruz.senin yasinda kucuk senin icin daha kolay olcak inan canimİnsallh iyi sonuc alirsin cnm venim benim yas 25 yumurtaluklar cok iyi sukur ama sperm sifir malesef sperm dobasyinu olucak srnin yas kac canim
cnim ozle degislse neden kibris degilde ispanya foktoru dami iyi pasaport var dimi yani ispanya icin pasaport gerwkio da kibris icon gerekmio die biliom hepimizin amaci yavrularimiza kavusmak insllh kavusuruz Rabbim buyukben 39 yasindayim.kimimizin sperm kimimizin yumurta donasyonu sonucta hebimiz bebeklerimizi kucagimiza alabilmemin evet mucadelesini veriyoruz.senin yasinda kucuk senin icin daha kolay olcak inan canim
hazırlıklara tam gaz devam kanbarcığım:))))Kegel egzersizini internetten indirdim,hergün yapacağım,istek namazı da kılacağım artık.,Meryem suresine ilave olarak ..
Aynen canım,hazırlıkları tamamlamak üzereyim..hazırlıklara tam gaz devam kanbarcığım:))))
İnşallah ben sana da dua ediyorum artık , hepimiz 2015 annesi olacağız inşallah,düşündükçe içim titriyor,gözlerim ıslanıyor,düşüncesi bile öyle güzel ki..İnsallah canim bu kez olur.benide dualariza alin.dualariniza ve pozitif enerjinize ihtiyacim var.maneviyat iyi geliyor insana.hepimiz kenetlenip guzel bir sinerjiyle amacimiza ulasir meleklerimizi kucagimiza aliriz.
canım özel değise neden ispanya neden kıbrısı tercih etmedinSaol canim.ben ispanya yolcusuyum yollarimiz ayri olsada amacimiz ayni insallah hepimiz amacimiza ulasir guzel haberlerle doneriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?