Canım benm ya, aynı kaderi paylaşıyoruz bende annemi yanıma aldım.tab oyle yalnız değiliz ama işte insan bebeği olsun sevsin kucaklasın istiyor, inş, allah büyüktür, bede umutluyum donasyondan ve savaşcam ilinde olmazsa 2. 3. 4. Deniyceksin gücüm yettiğince, kayınvalidem kızı hamile kaldı diye bir havalar bir imalar okadar zoruma gitti ki ama kızıda 4 aylıkken bebeğin i kaybetti, bunlar çok günah, hava atmalar herkes allahın kulu allahın katında hepimiz aynı yız aa insanlar çok kötü

Kanbar cnm yüreğin çok güzel gerçekten, seni tanımıyorum ama inan ki çok içten iyi kalpli bir bayan sın dilerim bebişlerinle donersin

Kendi bebeğimize sahip olmak başka tabii ki,hepimiz savaşacağız,bak buradaki topiktekiler hep kalplerini temiz tutup devam ettiler ve hemen hepsi anne oldular,Allah evlatlarını bağışlasın onlara,kayınvaliden çok yanlış yapmış,bu Dünya'da hiçbirşey bize ait değilki,dünya han,bizler yolcuyuz,bak ne günah olan kızına olmuş,Can'ı Bebeğini kaybetmiş,Allah akıl fikir versin böyle insanlara...Neyi kınıyorsak,onu yaşamadan bu Dünya'dan GÖÇ etmeyeceğiz,bunu herkes bir bilse..Biz kimseyi mutlu etmek için değil,kendimiz ve eşimiz için istiyoruz,evlatlarımızın cennet kokularını koklamak...
Kanbar cnm yüreğin çok güzel gerçekten, seni tanımıyorum ama inan ki çok içten iyi kalpli bir bayan sın dilerim bebişlerinle donersin
Limonatam çok teşekkür ederim canım arkadaşım hepimiz öyleyiz,inşallah canım inşallah bebişlerimize kavuşuruz hepimiz..

Merhaba Atessn : hayırlı olsun tebrikler... bir şey dikkatimi çekti ..( kegel egzersizleri ) nedir nasil yapilir !???
teşekurler :

Merhaba Atessn : hayırlı olsun tebrikler... bir şey dikkatimi çekti ..( kegel egzersizleri ) nedir nasil yapilir !???
teşekurler :
Ben internette indirdim rahim kası hareketleri,Rahmi canlandırmak için ,internetten indirebilirsiniz kegel egzersizleri de çıkıyor direkt..

Son düzenleme:
hoşgeldin umut14 aynı dönemlerde gidiyoruz kıbırsa hayırlı olsun
rabbim bu sefer bebeişlerimizi nasip etsin inşallah
hangi merkeze gidiyorsun
Saol canim.ben ispanya yolcusuyum yollarimiz ayri olsada amacimiz ayni insallah hepimiz amacimiza ulasir guzel haberlerle doneriz.

İnşallah sen de bu denemende bebeğine kavuşursun.
İnsallah canim bu kez olur.benide dualariza alin.dualariniza ve pozitif enerjinize ihtiyacim var.maneviyat iyi geliyor insana.hepimiz kenetlenip guzel bir sinerjiyle amacimiza ulasir meleklerimizi kucagimiza aliriz.

Saol canim.ben ispanya yolcusuyum yollarimiz ayri olsada amacimiz ayni insallah hepimiz amacimiza ulasir guzel haberlerle doneriz.
Senin yumurta donasyonumu canim hepimizin amaci anne olmakk insallh hepimiz yaveularimiza kavusuruz amin

İnsallh iyi sonuc alirsin cnm venim benim yas 25 yumurtaluklar cok iyi sukur ama sperm sifir malesef sperm dobasyinu olucak srnin yas kac canim
ben 39 yasindayim.kimimizin sperm kimimizin yumurta donasyonu sonucta hebimiz bebeklerimizi kucagimiza alabilmemin mucadelesini veriyoruz.senin yasinda kucuk senin icin daha kolay olcak inan canim

ben 39 yasindayim.kimimizin sperm kimimizin yumurta donasyonu sonucta hebimiz bebeklerimizi kucagimiza alabilmemin evet mucadelesini veriyoruz.senin yasinda kucuk senin icin daha kolay olcak inan canim
cnim ozle degislse neden kibris degilde ispanya foktoru dami iyi pasaport var dimi yani ispanya icin pasaport gerwkio da kibris icon gerekmio die biliom hepimizin amaci yavrularimiza kavusmak insllh kavusuruz Rabbim buyuk

İnsallah canim bu kez olur.benide dualariza alin.dualariniza ve pozitif enerjinize ihtiyacim var.maneviyat iyi geliyor insana.hepimiz kenetlenip guzel bir sinerjiyle amacimiza ulasir meleklerimizi kucagimiza aliriz.
İnşallah ben sana da dua ediyorum artık , hepimiz 2015 annesi olacağız inşallah,düşündükçe içim titriyor,gözlerim ıslanıyor,düşüncesi bile öyle güzel ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…