Limonatamm buradayız merhaba...Kimse yok mu kızlar nerdesiniz:)
İnşallah sen de bu denemende bebeğine kavuşursun.Yeniden merhaba arkadaslar,girmeyeli forum canlanmis butun anne adaylarina bol sans diliyorum.ikinci kez donasyon yapmaya karar verdim insallah bu kez olur ve bebegimi kucagima alirim ve bu yolda emek veren herkes mutlu sona kavusur.benim ilk donasyonunda rahim kalinligi yeterli olmadigi halde yapildigi icin olumsuz sonuc almistim.malesefki rahim kalinligi problemi yasiyorum her sey yolunda giderse ocak 15 de transferim olcak.allah hepimize yardimci olsun ve bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin.
İnşallah sen de tedavi olup,bir dahakine kavuşursun bebeklerine,Rabbim yar ve yardımcın olsun.atessn, sağlıklı bir hamilelik diliyorum. Ben de aynen senin gibi her tedavi öncesi hazırlıklarımı yaptım. Beni en az bir hafta idare edecek yemek, çamaşır vs. tüm hazırlıklarımı yaparak gittim. Şu an 2. donas. sonucu gebelik elde edildi ama keseyi bile göremeden değerlerim düşmeye başladı, kendiliğinden düşmesini bekliyorum. Mikroenjeksiyonla da, kendiliğinden de hamile kaldım ama hep düşükle sonuçlandı. Sebebi bilinmiyor, düşüklerin ama haşimatodan dolayı vücut reddediyor olabilir deniyor onun da ilacı yok. Ne yapacağımı bilemiyorum.
Bir tek denemediğim lenfosit aşısı var, bu konuda bilgisi olan var mı?
sevgili atessn ben bu söylediklerinin hepsini yapıyorum zaten,daha öncekilerde de yapmıştımOcak kafilesine tavsiyelerim....
Bol su icin şimdiden
Yürüyüş ve kegel egzersizleri yapın...
Evinizi hazırlayın dönüşte hamile olacağınızı düşünerek nerde yatıp dinleneceginize karar verin hazırlık yapın köfte vs yapıp dondurucuya atın kısaca hazır olun Ruhen ve fiziken hamilelige .....bir ay sonra bir aylık hamile olacağınızı hayal edin....
Gecen defa ben hiç yatmamistim sonuc olumsuzdu faydası kanıtlanmış olmasa da bu defa kendimi hiç yormadım el çantası bile taşımadim havaalanında falan
Hergün iki yumurta yedim transferden cok önce başladım..
Transferden sonra ananas yedim protein ağırlıklı beslendim
Troid degerlerini kontrol edin bir civarı olsun
Esınız keciboynuzu pekmezi yesin hergün en az bir kasık
En önemlisi inanın ve hayal edin ben sayısız hosgeldin dünyaya bebeğimiz videosu izledim. Sayısız ultrasonda kalp atışı videosu izledim ağlaya ağlaya cogu kez. Oralarda hep esimi ve kendimi hayal ettim..
Namaz kılmayı öğrendim istek namazı kıldım dua ettim( şimdi sukur namazı kılmayı öğrendim) binlerce şükürler olsun....
Ve en önemlisi burada edindiğim iki arkadasım (şimdi ikisininde bebekleri var) hep yanimdaydi... Bana hep tecrubelerini bilgilerini aktardılar moral verdiler bebeklerinin resimlerini yolladılar umudumu yesertip hayal kurmama yardımcı oldular sürekli arayıp varlıklarını hissettirdiler dualarını iyi dileklerini hiç esirgemediler ....Allah onlardan razı olsun.. Binlerce kere teşekkür ederim onlara.....
Hepinize dua ediyorum bol şanslar diliyorum kendinize kaderinize doktorunuza inanın ve güvenin
Allah ol derse olacaktır her türlü her sekilde olacaktır....teslim olun allaha emanet edin dua edin inanın güvenin.....
merhaba limonatam nasılsın canımHerkese iyi akşamlar
hoşgeldin umut14 aynı dönemlerde gidiyoruz kıbırsa hayırlı olsunYeniden merhaba arkadaslar,girmeyeli forum canlanmis butun anne adaylarina bol sans diliyorum.ikinci kez donasyon yapmaya karar verdim insallah bu kez olur ve bebegimi kucagima alirim ve bu yolda emek veren herkes mutlu sona kavusur.benim ilk donasyonunda rahim kalinligi yeterli olmadigi halde yapildigi icin olumsuz sonuc almistim.malesefki rahim kalinligi problemi yasiyorum her sey yolunda giderse ocak 15 de transferim olcak.allah hepimize yardimci olsun ve bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin.
fulyacım Allah yardımcın olsun,sakın umudunu kaybetme görüceksin bizlerde anne olucağız hayırlısıylaatessn, sağlıklı bir hamilelik diliyorum. Ben de aynen senin gibi her tedavi öncesi hazırlıklarımı yaptım. Beni en az bir hafta idare edecek yemek, çamaşır vs. tüm hazırlıklarımı yaparak gittim. Şu an 2. donas. sonucu gebelik elde edildi ama keseyi bile göremeden değerlerim düşmeye başladı, kendiliğinden düşmesini bekliyorum. Mikroenjeksiyonla da, kendiliğinden de hamile kaldım ama hep düşükle sonuçlandı. Sebebi bilinmiyor, düşüklerin ama haşimatodan dolayı vücut reddediyor olabilir deniyor onun da ilacı yok. Ne yapacağımı bilemiyorum.
Merhaba canım benim çok sevindim senin adına,hadi al da gel bebişlerini ,inşallah sonucun pozitif olacak...kanbarcım selam
atessn, sağlıklı bir hamilelik diliyorum. Ben de aynen senin gibi her tedavi öncesi hazırlıklarımı yaptım. Beni en az bir hafta idare edecek yemek, çamaşır vs. tüm hazırlıklarımı yaparak gittim. Şu an 2. donas. sonucu gebelik elde edildi ama keseyi bile göremeden değerlerim düşmeye başladı, kendiliğinden düşmesini bekliyorum. Mikroenjeksiyonla da, kendiliğinden de hamile kaldım ama hep düşükle sonuçlandı. Sebebi bilinmiyor, düşüklerin ama haşimatodan dolayı vücut reddediyor olabilir deniyor onun da ilacı yok. Ne yapacağımı bilemiyorum.
teşekkürler kanbarcım,inşallahhhhMerhaba canım benim çok sevindim senin adına,hadi al da gel bebişlerini ,inşallah sonucun pozitif olacak...
Aynı tarihlerde gidiyoruz,umarım karşılaşır,dostluğumuzu pekiştirir,birbirimize can yoldaşı oluruz birumutcum..
Ben de canım,inşallah birumutcum...teşekkürler kanbarcım,inşallahhhh
seninle tanışmayı çok isterim canım,kısmet bellimi olur belki aynı günlerde gideriz
biizm topingin gulu kanbar ablam ve umut14 ikinize vol sans dilerim insallh bebeklerinizi alip gelceksiniz Rabbimm yardimciniz olsun sira sizde vevisleri alip gelin insalhBen de canım,inşallah birumutcum...
Tek korkum beklediğimin gecikmesi,inşallah normalde döngüm 26/28 gün hiç şaşmadan olurum,eğer gecikirse iznim filan da belli ya,çok zor durumda kalırım canım,hani Yasmin le tarihi filan değişti ya canım,inşallah etkilemez beni,Rabbim yardımcım olsun inşallah.
biizm topingin gulu kanbar ablam ve umut14 ikinize vol sans dilerim insallh bebeklerinizi alip gelceksiniz Rabbimm yardimciniz olsun sira sizde vevisleri alip gelin insalh:-
Pardon bir umut yazcaktim yalnis oldu
Canım hayırlı olsun inş, bu süreci olumlu bir şekilde geçirirsin veren beb işlerinle donersinherkese merhabalar
bugün adet oldum
az önce hemşireyle görüştüm ocağın 15den sonra yolculuyuz Allahın izniyle
cumartesi günü doktora gidicem ultrason muayenesi yapıcak ona göre estrofeme başlıycam
Kanbar Merhaba dün kimse yoktu sessiz di sayfa nasılsınızLimonatamm buradayız merhaba...
Tekrar merhaba canım, sen nasılsın heyecan varmı hazırlıklar başladı senin için, ilaçları na başlıyorum az once okudum adım adım sürecini bizlerle paylaşılan çok mutlu olurum, inş, herşey istediğin gibi olurmerhaba limonatam nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?