İnşallah sen de bu denemende bebeğine kavuşursun.

İnşallah sen de tedavi olup,bir dahakine kavuşursun bebeklerine,Rabbim yar ve yardımcın olsun.

herkese merhabalar
bugün adet oldum
az önce hemşireyle görüştüm ocağın 15den sonra yolculuyuz Allahın izniyle
cumartesi günü doktora gidicem ultrason muayenesi yapıcak ona göre estrofeme başlıycam

sevgili atessn ben bu söylediklerinin hepsini yapıyorum zaten,daha öncekilerde de yapmıştım
hatta sabah köfte yaptım bol bol dondurucuya attım,mantı,börek yemeklikler hepsi hazır
yarında yaprak sarmayı düşünüyorum
suyu çok içmiyorum ama kendimi zorlıycam ,içmem lazım
dualarımı hergün ediyorum rabbim kabul etsin inşallah
daha çok tecrübelerinden faydalanıcağız canım merak etme
özlelliklede hamile olduktan sonra
inşallahhhhhhh

hoşgeldin umut14 aynı dönemlerde gidiyoruz kıbırsa hayırlı olsun
rabbim bu sefer bebeişlerimizi nasip etsin inşallah
hangi merkeze gidiyorsun

fulyacım Allah yardımcın olsun,sakın umudunu kaybetme görüceksin bizlerde anne olucağız hayırlısıyla

kanbarcım selam
Merhaba canım benim çok sevindim senin adına,hadi al da gel bebişlerini ,inşallah sonucun pozitif olacak...
Aynı tarihlerde gidiyoruz,umarım karşılaşır,dostluğumuzu pekiştirir,birbirimize can yoldaşı oluruz birumutcum..

Fulyadora bu durumda iki şey aklıma geliyor.
Birincisi kanda pihtilasma sorunu bu calaxene ile çözülüyor. Benimde düşükler oldu sebebi buymuş
İkincisi de cok iyi bir bagisiklik sistemin var vücut embriyoyu zararlı kabul edip mücadele ediyor ve atıyor.
Bunun icinde prednol kullanıyorsun ve biraz vücudunu zayıflatıyorum mücadele gücü azalinca atamıyor vücut.
Ama hasimato ile ilgili hiç bilgim yok ondan mı acaba onun tedavisi vardır mutlaka hamile kalabiliyor olman rahimin elverişli oldugunu gösterir yumurta da kaliteli bu durumda neden tutunmuyor ya bu iki nedenle ya da hormonlar estrofem ve progesteron ilaçları yetersiz kalıyor hergün igne olabilirsin..

Kegel egzersizini internetten indirdim,hergün yapacağım,istek namazı da kılacağım artık.,Meryem suresine ilave olarak ..

teşekkürler kanbarcım,inşallahhhh
seninle tanışmayı çok isterim canım,kısmet bellimi olur belki aynı günlerde gideriz

teşekkürler kanbarcım,inşallahhhh
seninle tanışmayı çok isterim canım,kısmet bellimi olur belki aynı günlerde gideriz
Ben de canım,inşallah birumutcum...
Tek korkum beklediğimin gecikmesi,inşallah normalde döngüm 26/28 gün hiç şaşmadan olurum,eğer gecikirse iznim filan da belli ya,çok zor durumda kalırım canım,hani Yasmin le tarihi filan değişti ya canım,inşallah etkilemez beni,Rabbim yardımcım olsun inşallah.

biizm topingin gulu kanbar ablam ve umut14 ikinize vol sans dilerim insallh bebeklerinizi alip gelceksiniz Rabbimm yardimciniz olsun sira sizde vevisleri alip gelin insalh

herkese merhabalar
bugün adet oldum
az önce hemşireyle görüştüm ocağın 15den sonra yolculuyuz Allahın izniyle
cumartesi günü doktora gidicem ultrason muayenesi yapıcak ona göre estrofeme başlıycam
Canım hayırlı olsun inş, bu süreci olumlu bir şekilde geçirirsin veren beb işlerinle donersin

merhaba limonatam nasılsın canım
Tekrar merhaba canım, sen nasılsın heyecan varmı hazırlıklar başladı senin için, ilaçları na başlıyorum az once okudum adım adım sürecini bizlerle paylaşılan çok mutlu olurum, inş, herşey istediğin gibi olur

Kızlar bu arada bişey sormak istiyorum benim prolaktin hormonum yüksek çıkıyor bu donasyon için bir engel teşkil eder mi, beni bilgilendirirseniz sevinirim,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…