- 22 Ekim 2013
- 257
- 210
- 83
iyi akşamlar canım,iyi olmayaçalışıyoruz canım ruhen ve bedenen anneliğe hamişliğe hazırlıyoruz kendimizi2015 anne adayları nasıllar:) bende dahil:)
Donasyon karari aldiktan sonra cok arastirdim ve İspanyaninin basari oraninin daha yuksek oldugunu gordum bundan dolayi İspanya ya karar vermistim ama malesefki benim ilkinde olmadi.İspanya icin pasaport ve vize gerekiyor.avrupa devletinde yasayorsaniz gerekmiyor vize.cnim ozle degislse neden kibris degilde ispanya foktoru dami iyi pasaport var dimi yani ispanya icin pasaport gerwkio da kibris icon gerekmio die biliom hepimizin amaci yavrularimiza kavusmak insllh kavusuruz Rabbim buyuk
Basari oranini daha yuksek oldugu icin secmistim İspanya yi.Suan 3 tane A kalite 5 gunluk embriyom var umarim bu kez olur.canım özel değise neden ispanya neden kıbrısı tercih etmedin
Selam umutcugum, tedaviye yeniden hazir olmana sevindim arkadasim. Insallah bu sefer guzel sonuclar alirsin. Moralini yuksek tut canim. Ben guzel sonuc almama ragmen burayi devamli takip ediyorum. Daima dualarimdasiniz hepinizde. Insallah rabbim sizlerede bu guzel duyguyu yasatir.Arkadaslar transfer gunu dogal halinizle gidin alyansinizi dahi cikarin sifir makyaj ve parfum dahi hic birsey kullanmayin.biyalogum bana bu sekilde soylemisti embriyolar cok duyarliymis bilginiz olsun belki sizi uyarirlar ama ben her ihtimale kardi soyliyim.
Anladım canım çok sağol inş.olur , peki kıbrıs a göre daha maliyet i yüksek miBasari oranini daha yuksek oldugu icin secmistim İspanya yi.Suan 3 tane A kalite 5 gunluk embriyom var umarim bu kez olur.
Iyi akşamlar canım, hatırlayalım tabi, 2015 bizim yılımız olsun bebişlerimiz gelsin. Ins dileyen herkese versin rabbim. Hazırlıklar nasıl gidiyor tavsiye ve deneymlerinizi bekliyorum. Mayısta bende gidicem.bir mani çıkmazsaiyi akşamlar canım,iyi olmayaçalışıyoruz canım ruhen ve bedenen anneliğe hamişliğe hazırlıyoruz kendimizi
Saol canim dualariza ihtiyacim var insallah bu kez olur.aslinda gecen ay basladim fakat rahim kalinligi istenildigi gibi olmadi ilac haricinde ne yapsam bilmiyorum.nar suyuda iciyordum duzenli olmasada yinede olmadi malesef.sen nasilsin bebisler nasil?insallah o muhtesem duygularida bizlerde yasariz.Selam umutcugum, tedaviye yeniden hazir olmana sevindim arkadasim. Insallah bu sefer guzel sonuclar alirsin. Moralini yuksek tut canim. Ben guzel sonuc almama ragmen burayi devamli takip ediyorum. Daima dualarimdasiniz hepinizde. Insallah rabbim sizlerede bu guzel duyguyu yasatir.
Oldukca masrafli bi kez baslamis olduk bebislerimizi kucagimiza alalimda giden gitsin diyoruz.Anladım canım çok sağol inş.olur , peki kıbrıs a göre daha maliyet i yüksek mi
anladım canım tabi. maddi gücün olursa tabi para pul onemli değil.tek olsunda inş.Oldukca masrafli bi kez baslamis olduk bebislerimizi kucagimiza alalimda giden gitsin diyoruz.
Ben iyiyim cok sukur canim bebislerde iyi artik iyice buyumeye basladilar. Rabbim kismet ederse bi kizimiz birde oglumuz olacak. Darisi isteyen butun arkadaslara InsAllah.Saol canim dualariza ihtiyacim var insallah bu kez olur.aslinda gecen ay basladim fakat rahim kalinligi istenildigi gibi olmadi ilac haricinde ne yapsam bilmiyorum.nar suyuda iciyordum duzenli olmasada yinede olmadi malesef.sen nasilsin bebisler nasil?insallah o muhtesem duygularida bizlerde yasariz.
ayyyy ne güzel canım bir oğlan bir kız,Allah ım sağlıcakla kucağına da almanı nasip etsin....Ben iyiyim cok sukur canim bebislerde iyi artik iyice buyumeye basladilar. Rabbim kismet ederse bi kizimiz birde oglumuz olacak. Darisi isteyen butun arkadaslara InsAllah.
Ne mutlu sana saglikla kucaginada alirsin insallah.kac aylik oldular suan.senin rahim kalinligi ne kadardi transfer yapilirken?Ben iyiyim cok sukur canim bebislerde iyi artik iyice buyumeye basladilar. Rabbim kismet ederse bi kizimiz birde oglumuz olacak. Darisi isteyen butun arkadaslara InsAllah.
Sanada hayirli cumalar canim.senin ilac protokolun nasil?ulttasyona girdinmi ya da ne zaman gitceksin rahim kalinligini olcturmek icin?Herkese hayırlı CUMALAR olsun...
Ben adetimi bekliyorum yılın son günü veya yeni yılın ilk günleri olacak...Sanada hayirli cumalar canim.senin ilac protokolun nasil?ulttasyona girdinmi ya da ne zaman gitceksin rahim kalinligini olcturmek icin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?