Ne güzel yazmışsın canım diline saglık

biizm topingin gulu kanbar ablam ve umut14 ikinize vol sans dilerim insallh bebeklerinizi alip gelceksiniz Rabbimm yardimciniz olsun sira sizde vevisleri alip gelin insalh
Âmin tatlım canım mutlum,inşallah hepimiz alıp geleceğiz bebişlerimizi hep birlikte sırayla,2015 in mucize bebeklerine kavuşan kutsal anneleri olacağız biz inşallah..

Kanbar Merhaba dün kimse yoktu sessiz di sayfa nasılsınız
Dün de iyiydi aslında canım,eee Ocak kafilemizde Bayağı anne adayı var,heyecanlarımız tavan yaptı,inşallah kavuşuruz bebeklerimize,son bilgileri derleyip topluyorum bende,evde hazırlık dönüş için,Gidiş için hazırlıklar , herşey dört dörtlük olsun istiyorum canım.

Kızlar bu arada bişey sormak istiyorum benim prolaktin hormonum yüksek çıkıyor bu donasyon için bir engel teşkil eder mi, beni bilgilendirirseniz sevinirim,
Canım lütfen sor doktoruna tatlım,istersen ben benim doktoruma sorarım,oranın ne çıkıyor?

Dün pek kimse yok gibiydi akşam girmiştim hayırlı olsun canım heyecan olmaz mı canım ya, ben mayısta gidicem bende bile heyecan var simdiden inş, bebeklerinii alır gelirsin canım

İnşallah Limonatam ben de Ocak sonu kafilesindeyim,inşallah herşey yolunda gider de bebeklerimi,mekleklerimi,mis kokululularımı alıp gelirim,onlar bir tutunsunlar da annelerine 9 ay,anneleri bir ömür bırakmayacak onları..

Canım lütfen sor doktoruna tatlım,istersen ben benim doktoruma sorarım,oranın ne çıkıyor?
Canım ocakta gidicem doktoruma 35 civarı çıkıyor, canım cok sagol çok iyi olur, çok memnun olurum tiroitlerim normal ama fshın zaten cok yuksek ama prolaktin yüksekliği sorun yaratır mı

Inşallah, canım hayallerine kavuşucaksın, benim içimden geçiyor olucak, çünkü once buna sen inanıyorsun bu çok onemli

Prolaktin 35 di mi ,peki referans değeri kaç,yani kaç Olmalı sendeki testte yazar.sorarım yarın Firdevs Hanıma

Fsh değerini de yaz lütfen,ben yarın ikisini birlikte sorayım,sana özelden mesaj atayım yarın.

Inşallah, canım hayallerine kavuşucaksın, benim içimden geçiyor olucak, çünkü once buna sen inanıyorsun bu çok onemli
İnşallah canım,ben de hepimiz de ulaşırız,10 yıldır bekliyoruz eşimle,bu defa hissediyorum olacağını...

İnşallah canım,ben de hepimiz de ulaşırız,10 yıldır bekliyoruz eşimle,bu defa hissediyorum olacağını...
Inşallah. Canım belki 10 yıl doğru zaman değildi inş, bu yıl senin ve isteyen herkesin olsun, en yakın arkadasım doğum yaptı, okadar değişik bir duygu ki bu alatmam

Benim ablamın kızı da elimde büyüdü,18,yaşına geldi,bana da anne der hep,bilmez miyim,benim de Zaman'ım şimdidir inşallah canım..

Çok sagol canım 29 sınır prolaktin için biraz yüksek nekadar iyi kalplisin yardımların içn çok sagol
Canım benim ederim tabi,elimden geldiğince,biz burada kader yoldaşı olduk,anne olalım da hepimiz canım benim..

Olacak bak göreceksin,bizi biraraya getiren Rabbim,hepimizin dualarını ve Yüreğini görecek ve bizi evlatlarımıza kavuşturacak inşallah,benim de babam yok tatlım,ondan yadigar annemi Yanıma aldım,gözüm gibi bakıyorum,bebişimiz de olsun,hayatta herşeyimiz tamam olacak,ayrıca yalnız değiliz,eşimiz var,annemiz var,bak dostlarımız ve birbirimize sahibiz tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…