- 22 Ekim 2013
- 257
- 210
- 83
Ne güzel yazmışsın canım diline saglıkOcak kafilesine tavsiyelerim....
Bol su icin şimdiden
Yürüyüş ve kegel egzersizleri yapın...
Evinizi hazırlayın dönüşte hamile olacağınızı düşünerek nerde yatıp dinleneceginize karar verin hazırlık yapın köfte vs yapıp dondurucuya atın kısaca hazır olun Ruhen ve fiziken hamilelige .....bir ay sonra bir aylık hamile olacağınızı hayal edin....
Gecen defa ben hiç yatmamistim sonuc olumsuzdu faydası kanıtlanmış olmasa da bu defa kendimi hiç yormadım el çantası bile taşımadim havaalanında falan
Hergün iki yumurta yedim transferden cok önce başladım..
Transferden sonra ananas yedim protein ağırlıklı beslendim
Troid degerlerini kontrol edin bir civarı olsun
Esınız keciboynuzu pekmezi yesin hergün en az bir kasık
En önemlisi inanın ve hayal edin ben sayısız hosgeldin dünyaya bebeğimiz videosu izledim. Sayısız ultrasonda kalp atışı videosu izledim ağlaya ağlaya cogu kez. Oralarda hep esimi ve kendimi hayal ettim..
Namaz kılmayı öğrendim istek namazı kıldım dua ettim( şimdi sukur namazı kılmayı öğrendim) binlerce şükürler olsun....
Ve en önemlisi burada edindiğim iki arkadasım (şimdi ikisininde bebekleri var) hep yanimdaydi... Bana hep tecrubelerini bilgilerini aktardılar moral verdiler bebeklerinin resimlerini yolladılar umudumu yesertip hayal kurmama yardımcı oldular sürekli arayıp varlıklarını hissettirdiler dualarını iyi dileklerini hiç esirgemediler ....Allah onlardan razı olsun.. Binlerce kere teşekkür ederim onlara.....
Hepinize dua ediyorum bol şanslar diliyorum kendinize kaderinize doktorunuza inanın ve güvenin
Allah ol derse olacaktır her türlü her sekilde olacaktır....teslim olun allaha emanet edin dua edin inanın güvenin.....
Âmin tatlım canım mutlum,inşallah hepimiz alıp geleceğiz bebişlerimizi hep birlikte sırayla,2015 in mucize bebeklerine kavuşan kutsal anneleri olacağız biz inşallah..biizm topingin gulu kanbar ablam ve umut14 ikinize vol sans dilerim insallh bebeklerinizi alip gelceksiniz Rabbimm yardimciniz olsun sira sizde vevisleri alip gelin insalh
Dün de iyiydi aslında canım,eee Ocak kafilemizde Bayağı anne adayı var,heyecanlarımız tavan yaptı,inşallah kavuşuruz bebeklerimize,son bilgileri derleyip topluyorum bende,evde hazırlık dönüş için,Gidiş için hazırlıklar , herşey dört dörtlük olsun istiyorum canım.Kanbar Merhaba dün kimse yoktu sessiz di sayfa nasılsınız
Canım lütfen sor doktoruna tatlım,istersen ben benim doktoruma sorarım,oranın ne çıkıyor?Kızlar bu arada bişey sormak istiyorum benim prolaktin hormonum yüksek çıkıyor bu donasyon için bir engel teşkil eder mi, beni bilgilendirirseniz sevinirim,
Ne güzel yazmışsın canım diline saglık
Dün pek kimse yok gibiydi akşam girmiştim hayırlı olsun canım heyecan olmaz mı canım ya, ben mayısta gidicem bende bile heyecan var simdiden inş, bebeklerinii alır gelirsin canımDün de iyiydi aslında canım,eee Ocak kafilemizde Bayağı anne adayı var,heyecanlarımız tavan yaptı,inşallah kavuşuruz bebeklerimize,son bilgileri derleyip topluyorum bende,evde hazırlık dönüş için,Gidiş için hazırlıklar , herşey dört dörtlük olsun istiyorum canım.
Canım ocakta gidicem doktoruma 35 civarı çıkıyor, canım cok sagol çok iyi olur, çok memnun olurum tiroitlerim normal ama fshın zaten cok yuksek ama prolaktin yüksekliği sorun yaratır mıCanım lütfen sor doktoruna tatlım,istersen ben benim doktoruma sorarım,oranın ne çıkıyor?
Inşallah, canım hayallerine kavuşucaksın, benim içimden geçiyor olucak, çünkü once buna sen inanıyorsun bu çok onemliİnşallah Limonatam ben de Ocak sonu kafilesindeyim,inşallah herşey yolunda gider de bebeklerimi,mekleklerimi,mis kokululularımı alıp gelirim,onlar bir tutunsunlar da annelerine 9 ay,anneleri bir ömür bırakmayacak onları..
İnşallah canım,ben de hepimiz de ulaşırız,10 yıldır bekliyoruz eşimle,bu defa hissediyorum olacağını...Inşallah, canım hayallerine kavuşucaksın, benim içimden geçiyor olucak, çünkü once buna sen inanıyorsun bu çok onemli
Tamam canım özelden yazarsan çok sevinirim, fshım 106 canım prolaktin 35Fsh değerini de yaz lütfen,ben yarın ikisini birlikte sorayım,sana özelden mesaj atayım yarın.
Inşallah. Canım belki 10 yıl doğru zaman değildi inş, bu yıl senin ve isteyen herkesin olsun, en yakın arkadasım doğum yaptı, okadar değişik bir duygu ki bu alatmamİnşallah canım,ben de hepimiz de ulaşırız,10 yıldır bekliyoruz eşimle,bu defa hissediyorum olacağını...
Tamam yarın sana özelden yazacağım canım.Tamam canım özelden yazarsan çok sevinirim, fshım 106 canım prolaktin 35
Çok sagol canım 29 sınır prolaktin için biraz yüksek nekadar iyi kalplisin yardımların içn çok sagolBenim ablamın kızı da elimde büyüdü,18,yaşına geldi,bana da anne der hep,bilmez miyim,benim de Zaman'ım şimdidir inşallah canım..
Yarın mesajını bekliyorum canım bu duygu çok zormuş başkaları bebekleriyle ama biz ben tek çocuğum hep yalnızım hayatta babam oldu yanı bu hayatta bi bebeğim olsun okadar istiyorum ki hayırlısı bakalımTamam yarın sana özelden yazacağım canım.
Canım benim ederim tabi,elimden geldiğince,biz burada kader yoldaşı olduk,anne olalım da hepimiz canım benim..Çok sagol canım 29 sınır prolaktin için biraz yüksek nekadar iyi kalplisin yardımların içn çok sagol
Olacak bak göreceksin,bizi biraraya getiren Rabbim,hepimizin dualarını ve Yüreğini görecek ve bizi evlatlarımıza kavuşturacak inşallah,benim de babam yok tatlım,ondan yadigar annemi Yanıma aldım,gözüm gibi bakıyorum,bebişimiz de olsun,hayatta herşeyimiz tamam olacak,ayrıca yalnız değiliz,eşimiz var,annemiz var,bak dostlarımız ve birbirimize sahibiz tatlım...Yarın mesajını bekliyorum canım bu duygu çok zormuş başkaları bebekleriyle ama biz ben tek çocuğum hep yalnızım hayatta babam oldu yanı bu hayatta bi bebeğim olsun okadar istiyorum ki hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?