- 22 Ekim 2013
- 257
- 210
- 83
Sagol canım tsk ederim, insan stres yapıyor işte. Tedaviyle Kalınlaşır umarım,Tedavi oncesi ince olmasi normal ilaclarla kalinlasir kafana takma sakin ben o hatayi yaptim psikolojik olarak olsa gerek kalinlasma problemi yasadim sen yapma rahat ol canim
Başladım canım ilaçlarımı kullanıyorum,iyi gidiyor herşey,gitmemiz çok yakın...sen hangi doktorda tedavi görüyordun?Kanbar sen ilaclara basladinmi?hersey yolunda giderse ayni zamanda transferimiz olcak
estrofeme devam canımBir umutcum sende durumlar nasıl?
Teşekkür ederim,uğur olsun dedim...estrofeme devam canım
yarın doktora gidicez rahim kalınlığına bakılıcak
yarından sonra belli olur gidiceğimiz tarih galiba
sen nasılsın neler yapıyosun kanbarcım,bu arada takvimin harika olmuş
Korkma canım, hiç düşünmemeye çalış. Herşey olacağına varır. Moralini yüksek tut, ilaçlarını saatinde al. Gez eğlen transfere kadar. Ben transfer sonrasıda hiç boş durmamıştım, düşünmemek için. Hergün misafirim vardı yeni yıldan dolayı. Belki böylesi daha iyi.karmakarşık duygular içerisindeyim,heyecanmı korkumu bilmiyorum
allah yardımcımız olsun hepimizinde
Allah tamamına erdirsin inşallah. Bebisi veya bebislerin seni birakmiyacak. Ama onlara guc vermenin yolu pozitif düşünmeye çalışmaktır.[QUOTE post: 38690027, member: 147937"]Sonuç pozitif kızlar
Canim cok cok sevindim. Gozun aydin rabbim kucaginada almayi nasip eder insallah. Dikkat et kendine.Sonuç pozitif kızlar
Düşünmemeye çalışıyorum zaten,evde de pek durmam ben çok geziyorumKorkma canım, hiç düşünmemeye çalış. Herşey olacağına varır. Moralini yüksek tut, ilaçlarını saatinde al. Gez eğlen transfere kadar. Ben transfer sonrasıda hiç boş durmamıştım, düşünmemek için. Hergün misafirim vardı yeni yıldan dolayı. Belki böylesi daha iyi.
Bendemi yapmasam ya :)))Teşekkür ederim,uğur olsun dedim...
Seni cok iyi anliyorum canim.bizler stresli ve yipratici donemler yasiyoruz aslinda biraz rahat olabilsek isimiz daha kolay olcak ama dedigin gibi kimi zaman elimizde olmuyor.Allah emeklerimizi bosa cikarmasin ve yavrularmizi kucagimiza almayi nasip etsin.Sagol canım tsk ederim, insan stres yapıyor işte. Tedaviyle Kalınlaşır umarım,
Ben İspanya yolcusuyum canim.kalinlasma istenilen duzeyde olursa bu ayin 15 gibi transfer olabilir.Sakincasi yoksa ilac protokolunu yazabilirmisin ozeldende yazabilirsin.ben daha once yazmistim bilmem okudunmuBaşladım canım ilaçlarımı kullanıyorum,iyi gidiyor herşey,gitmemiz çok yakın...sen hangi doktorda tedavi görüyordun?
çok sevindim adına canım :)Sonuç pozitif kızlar
Bu arada ben zaten düzenli adet goruyorum ve her ay düzenli yumurtluyorum. takip altındayım. bunda bir sorun yok ama son bir kaç aydır kaliteli yumurta olmuyor. 6 ay önce kaliteli yumurta vardı ama ne yazık ki yine olmadı. 3 senedir oplam 6 sefer denedim. doktor halen denenebileceğini söylüyor lakin artık hormon almak istemiyorum dhea dahil olmak üzere çok sayıda hormon aldım. dhea bile tek başına meme kanseri riskini artırken diğerleriyle birlikte düşünemiyorum bile. donasyona karar verdim. sonuçta benim karnımda büyüyecek. benim kanımla sütümle beslenecek ne farkederki. yarın transfer hadi bakalım hayırlısı.
sevgiler ve selamlar
Sevdigili AED bende senin gibiydim 4 mikro denemem var. O yüzden donasyona karar verdim. Bir kizim var yine deniyoruz kardes icin. Tarif edilemez bir duygu annelik. sana tedavinde basarilar diliyorum, hosgeldin aramizaBu arada ben zaten düzenli adet goruyorum ve her ay düzenli yumurtluyorum. takip altındayım. bunda bir sorun yok ama son bir kaç aydır kaliteli yumurta olmuyor. 6 ay önce kaliteli yumurta vardı ama ne yazık ki yine olmadı. 3 senedir oplam 6 sefer denedim. doktor halen denenebileceğini söylüyor lakin artık hormon almak istemiyorum dhea dahil olmak üzere çok sayıda hormon aldım. dhea bile tek başına meme kanseri riskini artırken diğerleriyle birlikte düşünemiyorum bile. donasyona karar verdim. sonuçta benim karnımda büyüyecek. benim kanımla sütümle beslenecek ne farkederki. yarın transfer hadi bakalım hayırlısı.
sevgiler ve selamlar
aynı fikirdeyim senle, hayırlı olsun canım burdan da güzel haberlerini alırız inşBu arada ben zaten düzenli adet goruyorum ve her ay düzenli yumurtluyorum. takip altındayım. bunda bir sorun yok ama son bir kaç aydır kaliteli yumurta olmuyor. 6 ay önce kaliteli yumurta vardı ama ne yazık ki yine olmadı. 3 senedir oplam 6 sefer denedim. doktor halen denenebileceğini söylüyor lakin artık hormon almak istemiyorum dhea dahil olmak üzere çok sayıda hormon aldım. dhea bile tek başına meme kanseri riskini artırken diğerleriyle birlikte düşünemiyorum bile. donasyona karar verdim. sonuçta benim karnımda büyüyecek. benim kanımla sütümle beslenecek ne farkederki. yarın transfer hadi bakalım hayırlısı.
sevgiler ve selamlar
Senestrofeme devam canım
yarın doktora gidicez rahim kalınlığına bakılıcak
yarından sonra belli olur gidiceğimiz tarih galiba
sen nasılsın neler yapıyosun kanbarcım,bu arada takvimin harika olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?