Sevgili aed inşallah bebeğini kucağına almayı rabbim nasip eder sana ve hepimize.donasyonla ilgili düşüncelerine katılıyorum. Sana bol şans diliyorum. Güzel haberlerini bekliyoruz

Reactions: AED
AED, şu günlerde ikinci donasyondan dolayı düşük yaşıyorum. Kanamam 15 gündür devam ettiği için doktora gittim, tabi donasyon olduğunu söylemedim ve doktor bana kendi yumurtalarımla düşük doz haplarla yeniden denememi teklif etti ama ben zaten defalarca kendi yumurtamla denedim. Donasyon konusunda aynen senin gibi düşünüyorum. Organ nakli gibi düşünmek lazım, hatta organ bile denemez, küçücük bir hücre... İçimizde kanımızla büyüyecek bir hücre. Bol şans diliyorum.

kızlar hepinizden destek ve dua bekliyorum cumartesi benim için buyuk gun.....Allah ım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Kardelennurcum hayırlısıyla bebişini alıp gel,dularımız seninle,Rabbim yardım edecektir...

niye gözükmüyor benim takvim
Şimdi gözükmez ,bak hamilelik takvimi yazısı çıkmış demek ki başarıyla yüklemişsin,hamilelik dönemi kadar süre kaldığı zaman,transferin yaklaştığında çıkıyor otomatikman..

Şimdi gözükmez ,bak hamilelik takvimi yazısı çıkmış demek ki başarıyla yüklemişsin,hamilelik dönemi kadar süre kaldığı zaman,transferin yaklaştığında çıkıyor otomatikman..
nasıl yani canım ama benimkide 2 haftalık olmuş oluyor
sonra kendiliğinden mi çıkıcak
bilmiyordum

Hayirlisi olsun kurenk.insallaf pozitifi gorursun sonucuda bizimle paylasirsin

merhaba arkadaşlar bugün Kıbrıs'a gidiyorum. yarın transferim olacak. Yumurta donasyonu. bakalım umarım güzel haberlerimi yaklaşık 15 gün sonra sizinle paylaşacağım.
Bol sans AED, insallah bebislerini alip gelirsin allah emeklerini bosa cikarmasin.Guzel haberlerini bekliyoruz

kızlar hepinizden destek ve dua bekliyorum cumartesi benim için buyuk gun.....Allah ım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Senin donasyon cumartrsimi olcak? Simdiden bol sans diliyorum canim.allah hepimizin yardimcisi olsun.

Canım
canım çok zor pozîtif olması ama tabıkı paylaşırım.benîm aklımda hep kıbrıs var doktorumun zorlamasıyla aşılama yaptım.3 tüp bebek denemem oldu malasef .o yüzden daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum

Canım
canım çok zor pozîtif olması ama tabıkı paylaşırım.benîm aklımda hep kıbrıs var doktorumun zorlamasıyla aşılama yaptım.3 tüp bebek denemem oldu malasef .o yüzden daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum

Bazen imkansiz dedigimiz umudumuzu kestigimiz an mucizeler yasayabiliyoruz allahdan umut kesilmez canim.Olaki pozitifi gormedim bir kapi kapaniyorsa baska kapi aciliyor anne olabilmemiz icin boyle bir imkanimizin olmasinada sukrediyoruz.butun kadinlarin anne olmasi dilegiyle.

Benim de doktorum yumurta donasyonu önerdi. Klinikleri araştırmaya başlayacağım. Ama klinikler hakkında internette okuduğum olumsuz yorumlar beni çok tedirgin etti. Zaten yıllardır maddi manevi yıpranıyoruz insan ister istemez daha temkinli oluyor. Ben 6 bebeğimi kaybettim, kavuşamadan melek oldular. Doktor donasyonda da aynı sonuçla karşılaşabilirsin çok ümide kapılma ama dene gücün varsa dedi. Güvenebileceğim bir klinik bulursam bir kez de bunu deneyeceğim. Çok zor çok.

tatlım yumruta sayın azsa neden aşılama gibi çok düşük bir şans için vakit kaybediyorsun. en azından tüp bebek dene daha yüksek bir şansa sahip olursun.

neden bebeklerini kaybettin. genetik tahlil yaptırdınız mı? özellikle kanda pıhtılaşmaya ve kromozom sayınıza baktırın. varsa ona göre önlemi alınarak tedavi denenmeli. gerçi sanki bu tahlilleri yaptırmış gibi görünüyorsun.

çok geçmiş olsun canım. tabii bir de tuttuktan sonra sonuna vardırabilmek önemli. umarım bir an önce bir bebeğe sahip olursun. kardeşimin bebişinde kanaması oldu. düşüyor galiba dedi doktor diye kafayı yedik. kalbim sanki durdu o an. şu an anlatırken bile gözlerim doluyor. sonra rahim duvarında kanama olduğunu öğrendik ve şimdi yanımızda 1.5 yaşında oldu umarım sende de doktorlar bir anlık yanılmışlardır ve her şey yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…