bugün kıbrıstan aradılar onlarada söyledim kararınızı verin haberleşelim diyorlar

Melisa, hayirli olsun dördüde tutmus. Hersey yolunda mi? Reduksiyon yaptiracakmisin? Bende de üc tane. Burda 12. haftada bir tanesini eliyorlar. Cok zor bir durum ya. Nasil karar verecegiz

Ohh ne guzel tadini cikar canim.benimkiler tutsunda sık tuvaletede gidiyim,belimde agrisin,her sabah midemde bulansin hepsine raziyim :) unutma sonunda iki tane pirlantan olcak kucaginda.

pek iyi değilim canım,hala kendimi toparlayamadım
bugün adet oldum haftasonu doktora gidicem bakalım ne diycek
ama ben bu ay ertelemeyi düşünüyorum kafamı toparlamam lazım yinede bakalım nolacak
hayırlısı
Ne oldu canim?kotu bir durum yotur umarim.psikolojik olarakmi hazir degilsin?

Insallah emeklerinin karsiligini alirsin demekki ispanya daha farkli sonuc pozitif olsunda ne yapalim neilaclar ictik ne igneler olduk bu zamana kadar.Insallah guzel haberlerini takip ederim.
Cok saol canim.sen su an ne kadar hamilesin?bir de hamilelik belirtin ne zaman basladi?

evet psikolojik olarak hiç iyi değilim,kendimi çok yorgun hissediyorum
uyuyamıyorum
sen nasılsın,test günün ne zaman
sizlerin güzel haberleri bana moral olucak inşallah
Cok dusundugun icin huzursuzsun buda uykuna yansiyor.biraz rahatlamaya calis sende kotu olan bi durum yoktu zaten sadece kanaman erken oldu.bi dahaki tedavin cok farkli olur moralini sakin bozma canim.benim yarin yapmam gerekiyordu ama burdaki dr erken dedi bir kac gun daha beklememi soyledi.guya kullandigimiz ilaclardan dolayi kanda daha gec girunmesine neden oluyormus.bende hic bit belirti yok buda moralimi bozuyor ve tutmamistir duduncesi beni korkutuyor anliycagin bende pek rahat degilim.

Cok saol canim.sen su an ne kadar hamilesin?bir de hamilelik belirtin ne zaman basladi?
Canim ben su anda 9 haftalik hamileyim.Benim hamilelik belirtilerim transfer gunu aksami basladi daha once kendi yumurtalarimla tedavimde dis gebelik yasamistim ondaki belirtileri yasadim.bu yuzden biliyordum hamile kaldigimi cok belim agriyordu,vucudum cok sicakti, halsizdim ve surekli sagli sollu kasiklarimda sizi vardi. Tabii 4 tanenin birden tutmasini hic beklemiyordum.

Senin icinde zorlu bi surec basliycak alinmasi zor bir karar olcak.Allah yardimcin olsun canim

Senin icinde zorlu bi surec basliycak alinmasi zor bir karar olcak.Allah yardimcin olsun canim
6 yildir evliyim. 5 yildir cocuk icin ugrasiyorum tedaviler ameliyatlar derken nihayet hamileyim ama bu seferde 2 tanesini indirgeme yapmam konusunda gittigim her dr yonlendirme yapiyor herseyin hayirlisi insallah sizde bu durumu yasamazsiniz.

Arkadaslar hit e giden kimse var mı hangi merkezlere gidiyorsunuz sonucunu ne çıktı .

6 yildir evliyim. 5 yildir cocuk icin ugrasiyorum tedaviler ameliyatlar derken nihayet hamileyim ama bu seferde 2 tanesini indirgeme yapmam konusunda gittigim her dr yonlendirme yapiyor herseyin hayirlisi insallah sizde bu durumu yasamazsiniz.

canım hepsi devam edemez dimi çok riskli olur.
insanda ne yapacağını şaşırır. bu haberlerde görüyoruz üçüz, dördüz doğuranlar nasıl başarıyor bu işleri anlamıyorum, çok zor.

Gercekten zor bir durum elinde olsa hepsini dogurmak istiycegini tahmin ediyorum ama bununda cok buyuk riski var hem sana hem bebislere.vijdanen rahat ol cunku senin mecburiyetin bu kendini uzme canim.

Arkadaslar hit e giden kimse var mı hangi merkezlere gidiyorsunuz sonucunu ne çıktı .
Hayirlisi olsun arkadasim.Gittigin doktor hakkinda cok olumlu yazilar okudum.Sen ne kadar odedin tedavin icin?digerlerine gore daha pahalliymis sanirim.tedavinde bol sans bebislerini kucagina almani diliyorum

Allah yardımcın olsun,inşallah kolaylıkla atlatırsın.

Herkese hayırlı Cumalar...
Tedavidekilere hayırlı tedaviler,hamilelere sağlıklı bir gebelik,sonuç bekleyenlere pozitif sonuçlar dilerim.
Dilerim hepimiz 2015 anneleri oluruz,hadi bugün hepimiz birbirimize dua edelim..

iyi olmaya çalışıyorum canım yarın doktora gidicem bakalım artık
canım neyse bekle bakalım birkaçgün daha,inşallah pozitif haberlerinide alıcaz inanıyorum
belirtilere takılma sen allah büyük

Herkese hayırlı Cumalar...
Tedavidekilere hayırlı tedaviler,hamilelere sağlıklı bir gebelik,sonuç bekleyenlere pozitif sonuçlar dilerim.
Dilerim hepimiz 2015 anneleri oluruz,hadi bugün hepimiz birbirimize dua edelim..
hayırlı cumalar canım
aminnnn
aminnnnn

Bende hit de yaptirdim tedavimi. Ilk seferde tuttu. Iki tane transfer edildi ve cok sukur ikiside tuttu. Suan yaklasik 6 aylik hamileyim. Biz kendisinden cok memnun kaldik. Darisi basina arkadasim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…