Canım,lütfen bu üzüntüyü yaşamaktansa taaa Pazartesi Gününe kadar,lütfen tüm hastanele 24 saat Beta HCG testi yapıyor ve 1 saat içinde sonucu veriyorlar,bu işkenceyi ne kendine ne eşine yapma,benim içime çok güzel hisler doğuyor,lütfen atlayın arabaya en yakın hastanede testi yaptırın canım,güzel haberlerini bekliyorum,boşyere idrarda bakıp,niye bozdun ki sen moralini tatlım?Şimdi idrarda çıkmaması kuvvetle muhtemel zaten.Arkadaslar aksam uzreri evde test yaptim malesef sonuc negatif.pazartesi kan testim var ama ben hic ümütli degilim.gecen defada ayni sekilde olmustu olumluluk adina hic bir his yok.esim cok ümitli kendimden cok onun icin uzuluyorum insallah o hakli cikar.yine bir yikim yasadim icimde firtinalar kopuyor aglamak istiyorum esim uzulmesin diye belli etmemeye calisiyorum.pes etmeyi dusunmuyorum ama acaba Allah istemiyormu diye dusunuyorum.cunku hersey normaldi emriyolar A kalite ne dusunecegimi bilmiyorum sadece haykirarak aglamak istiyorum.esimle bile paylasamadigim duygulari sizinle paylasiyorum iyi varsiniz.Amacim umitlerinizi kirmak degil sadece paylasmak belkide sizden destek almak.Kucaklarimiz bos kalmasin.
Aykızım hoşgeldin,ben bu topiğin tüm Sayfalarını okumuştum,seni de tanıyorum,seni burada görmek ne güzel,neler yapıyorsun,nasılsın?mrb arkadaşlar nasılsınız buranın eski müdavinlerindendim uzun zamandır giremiyordum.eskilerden kimse yok sanırım gördüğüm.TRESS06 birtek seni gördüm arkadaşım nasılsın.arkadaşlar hepinize bol şans diliyor bol bol dua ediyorum.Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin...UMUT14 arkadaşım üzme kendini kan testini bekle geçmişi bilmiorum ama inş pztesi rabbim iii sonuçla karşılaştırır
Canım evde kendi yaptığın testin doğruluk payı tartışılır.o testler yanılıyor genelde.ümidini yitirme ve güçlü ol.olucağını düşün. Kan testini yaptır ve bekle kendimi bırakma gardını dusurme hemen. Evde yaptığın testlerde yanılma payı çok oluyor oyuzden morelini yüksek tut canimArkadaslar aksam uzreri evde test yaptim malesef sonuc negatif.pazartesi kan testim var ama ben hic ümütli degilim.gecen defada ayni sekilde olmustu olumluluk adina hic bir his yok.esim cok ümitli kendimden cok onun icin uzuluyorum insallah o hakli cikar.yine bir yikim yasadim icimde firtinalar kopuyor aglamak istiyorum esim uzulmesin diye belli etmemeye calisiyorum.pes etmeyi dusunmuyorum ama acaba Allah istemiyormu diye dusunuyorum.cunku hersey normaldi emriyolar A kalite ne dusunecegimi bilmiyorum sadece haykirarak aglamak istiyorum.esimle bile paylasamadigim duygulari sizinle paylasiyorum iyi varsiniz.Amacim umitlerinizi kirmak degil sadece paylasmak belkide sizden destek almak.Kucaklarimiz bos kalmasin.
Canım Umut14, hemen umudunu yitirme. Yarın testini yaptır. Aynı şeyleri bende yaşadım, çok negatifler gördüm, pozitifde gördüm ama üç düşüğümde oldu. Hep engebelerle doluydu sanki bu yoldaki mücadele. Her ne olursa olsun pes etme canım.Arkadaslar aksam uzreri evde test yaptim malesef sonuc negatif.pazartesi kan testim var ama ben hic ümütli degilim.gecen defada ayni sekilde olmustu olumluluk adina hic bir his yok.esim cok ümitli kendimden cok onun icin uzuluyorum insallah o hakli cikar.yine bir yikim yasadim icimde firtinalar kopuyor aglamak istiyorum esim uzulmesin diye belli etmemeye calisiyorum.pes etmeyi dusunmuyorum ama acaba Allah istemiyormu diye dusunuyorum.cunku hersey normaldi emriyolar A kalite ne dusunecegimi bilmiyorum sadece haykirarak aglamak istiyorum.esimle bile paylasamadigim duygulari sizinle paylasiyorum iyi varsiniz.Amacim umitlerinizi kirmak degil sadece paylasmak belkide sizden destek almak.Kucaklarimiz bos kalmasin.
Aykızım hoşgeldin,ben bu topiğin tüm Sayfalarını okumuştum,seni de tanıyorum,seni burada görmek ne güzel,neler yapıyorsun,nasılsın?
İyiyim çok şükür,ben de rapor aldım,çünkü benim transferin 7.ve 8. Günleri kanamam oldu,evde dinleniyorum,Çarşamba'dan beri olmadı şükür Allah'ıma,çok Korkutuyor bu durumlar insanı.Mrb KANBAR teşekkür ederim iiyim şükür iş güç bi yandan bıcırıklar uğraşıoruz:)sen nasılsın neler yapıosun arkadaşım
İyiyim çok şükür,ben de rapor aldım,çünkü benim transferin 7.ve 8. Günleri kanamam oldu,evde dinleniyorum,Çarşamba'dan beri olmadı şükür Allah'ıma,çok Korkutuyor bu durumlar insanı.
Allah bağışlasın ne güzel,bizler de görürüz o günleri inşallah,pozitife ne kadar sevinsek te ,mesela benim 10 gün sonraya yani önümüzdeki pazartesi kese görmeye çağırdı,inşallah sağlıklı kese/keseler görülürse ondan 1 hafta sonra Pazartesi günü de kalp atışını duyacağız inşallah...Stres hiç bitmiyor,hep endişeleniyor insan acaba diye.
Ondan sonra şu riskli 3 ayı atlatıp,ikili/ üçlü testleri de sağlıklı çıksa ve 35/40 hafta sonra da kucaklarımıza alsak bebeklerimizi..Rabbim bebeklerimizi,meleklerimizi bize bağışlasın,kucağımıza almayı ve o Mutluluğu yaşamayı nasip etsin Aykızım.
İnşallah canım herşey güzel ve sorunsuz devam eder bundan sonra,hem kendime,hem tüm Arkadaşlara dua ediyorum.Kesinlikle arkadaşım zorlu bi süreçten geçiyoruz Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.dikkat et kendine inş sendende güzel haberler alıcaz cnm.dualarım buradaki arkadaşlarla hep
İnşallah canım herşey güzel ve sorunsuz devam eder bundan sonra,hem kendime,hem tüm Arkadaşlara dua ediyorum.
Rabbim sonuna kadar bebeklerimizi bize bağışlasın,mutluluğumuzu kucağımıza aldığımızda katlasın Aykızım.
An be an içinde büyüdüğünü hissetmek,onunla birlikte olmak Dünya'nın en güzel duygusuymuş,bu kadarı bile benim Gözlerimi ara ara yaşlarla doldurmaya yetiyor,zaten duygusal biriydim,iyice sulugöz oldum,hep konuşuyorum bebişlerimle,sıkı sıkı tutunun 9 ay annenize diyorum,9 ay sonra anneniz bir ömür boyu bırakmayacak sizi diyorum...Parka gideceğiz,birlikte alışverişe çıkacağız,oyuncaklarla oynayacağız,beraber tatile çıkacağız,babanla sizi çok seviyoruz MELEKLERİM diye konuşuyorum hep onlarla...
Aykızım biz de eşimle bu konuyu 1 gece kaldığımız Kıbrıs'ta bıraktık,o bizim canımız ,birtanemiz,yavrumuz..Amin amin cnm inş.kesinlikle katılıyorum çok çok güzel bir duygu sende bi can daha var seninle birlikte beslenio büyüyo falan farklı bi duygu cnm...inş bebişlerin yada bebişin seninle olur..okadar pozitif gördümki cnm seni çok güzel Rabbim sana bağışlasın yavrularını.inş güzel haberlerini alcaz.insan doğunca hiç bişi düşünmüo transferle donasyonla olduğunu falan senden bi can çünkü....
Aykızım biz de eşimle bu konuyu 1 gece kaldığımız Kıbrıs'ta bıraktık,o bizim canımız ,birtanemiz,yavrumuz..
Ona ya da onlara karşı eşimle şimdiden öyle büyük bir sevgi hissediyoruz ki,içimiz içimize sığmıyor,taşıyor ...
Eşim de gelip karnımı öpüp,okşayıp Konuşuyor,işte o anlar benim ve bebişlerin en mutlu ve duygusal anlarımız...
Ben onlara(nedense hep Çoğul hissediyorum) hep o ilk rahmime ekildikleri andan beri böyle parıl parıldılar ya ateşböceklerim ve MELEKLERİM diyorum,onları çok seviyorum eşimle,ve onlara kavuşacağımız o Hayatımızın o en mutlu gününü sabırsızlıkla çekiyoruz...
Her anı güzel,yaşattığı her duygusu güzel,Rabbim çok büyük,kucağımıza almayı göstersin inşallah canım.
Inşallah canım eşimle gönlümüzden geçen o,en hayırlısını tabii ki Rabbim bilir..aynen cnm orda bırakın bencede bizde öle yaptık.çok çok güzel cnm inş rabbim kucağınıza almayı nasip etsin.insan kucağına alınca daha farklı oluo .bellimi olur cnm belki çoğuldur:):)inş.:):)
Inşallah canım eşimle gönlümüzden geçen o,en hayırlısını tabii ki Rabbim bilir..
Ama 11 yıl bekledikten ve 45 Yaşında anne olmaya hazırlanırken,bu mucizemizin ikiye katlanmasını diliyoruz eşimle...
Biliyorum zor ikiz,ama biz o kadar çok istiyoruz ki ve seviyoruz ki şimdiden onları(bak hep çoğul konuşuyorum) sevgimizle herşeyin üstesinden geliriz diyoruz canım..Bir de kardeş olurlar,bu hayatta KARDEŞ çok önemli,yalnız olmasın yavrularım istiyoruz,inşallah..
Inşallah canım eşimle gönlümüzden geçen o,en hayırlısını tabii ki Rabbim bilir..
Ama 11 yıl bekledikten ve 45 Yaşında anne olmaya hazırlanırken,bu mucizemizin ikiye katlanmasını diliyoruz eşimle...
Biliyorum zor ikiz,ama biz o kadar çok istiyoruz ki ve seviyoruz ki şimdiden onları(bak hep çoğul konuşuyorum) sevgimizle herşeyin üstesinden geliriz diyoruz canım..Bir de kardeş olurlar,bu hayatta KARDEŞ çok önemli,yalnız olmasın yavrularım istiyoruz,inşallah..
Amin canım Allah bağışlasın ikizlerini,Allahım ne mutlusundur tahayyül edebiliyorum.Zor ama güzel cnm benimde bir kız bir oğlan ikiz oldu çok güzel insan mutlu oluo zor olsada üstesinden gelio.inş çoğul olurda 11senenin acısı çıkar ev çocuk çığlıkları ile dolar cnm:):):)
Amin canım Allah bağışlasın ikizlerini,Allahım ne mutlusundur tahayyül edebiliyorum.
Hem de bir kız/bir erkek,darısı Başıma inşallah,tabii ki sağlıklı olsun da tek/ ikiz,kız erkek hiç farketmez...
Ama gönlümüzden geçen bizim de bir kız/bir erkek ikiz...
Rabbim en hayırlısını versin inşallah,Amin..[/QUOTE
İnş cnm amin amin güzel haberlerini bekliyoruz:):)
Cok sagol canim insallah dedigin gibi olur.seninde bebislerine saglikli uzun omur versin.mrb arkadaşlar nasılsınız buranın eski müdavinlerindendim uzun zamandır giremiyordum.eskilerden kimse yok sanırım gördüğüm.TRESS06 birtek seni gördüm arkadaşım nasılsın.arkadaşlar hepinize bol şans diliyor bol bol dua ediyorum.Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin...UMUT14 arkadaşım üzme kendini kan testini bekle geçmişi bilmiorum ama inş pztesi rabbim iii sonuçla karşılaştırır
Bugun biraz daha iyiyim.yarin insallah guzel haber alirim uzuntum geride kalir.tesekurler canimCanım,lütfen bu üzüntüyü yaşamaktansa taaa Pazartesi Gününe kadar,lütfen tüm hastanele 24 saat Beta HCG testi yapıyor ve 1 saat içinde sonucu veriyorlar,bu işkenceyi ne kendine ne eşine yapma,benim içime çok güzel hisler doğuyor,lütfen atlayın arabaya en yakın hastanede testi yaptırın canım,güzel haberlerini bekliyorum,boşyere idrarda bakıp,niye bozdun ki sen moralini tatlım?Şimdi idrarda çıkmaması kuvvetle muhtemel zaten.
Sagol canim insallah yarin guzel bir sonuc alirim.aksi olursada biraz ara ve yola tekrar devam ederim.Ca
Canım evde kendi yaptığın testin doğruluk payı tartışılır.o testler yanılıyor genelde.ümidini yitirme ve güçlü ol.olucağını düşün. Kan testini yaptır ve bekle kendimi bırakma gardını dusurme hemen. Evde yaptığın testlerde yanılma payı çok oluyor oyuzden morelini yüksek tut canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?