İşte buna imtihan diyorlar vermez sunar verir sunar6 yildir evliyim. 5 yildir cocuk icin ugrasiyorum tedaviler ameliyatlar derken nihayet hamileyim ama bu seferde 2 tanesini indirgeme yapmam konusunda gittigim her dr yonlendirme yapiyor herseyin hayirlisi insallah sizde bu durumu yasamazsiniz.
İnşallah 3 gündür ilaçlara başladım sanırım subat ortasına doğru yapılacak .masallah sana da hayırlısı yla bebislerini kucağına alBende hit de yaptirdim tedavimi. Ilk seferde tuttu. Iki tane transfer edildi ve cok sukur ikiside tuttu. Suan yaklasik 6 aylik hamileyim. Biz kendisinden cok memnun kaldik. Darisi basina arkadasim.
Transfer zamanı ödeme yapacağız ilk olarak bir miktar ödedi ama tüm ne kadar bilmiyorum.esimden öğrenince yazarım. Hayirlisi insallah sonuç güzel olurHayirlisi olsun arkadasim.Gittigin doktor hakkinda cok olumlu yazilar okudum.Sen ne kadar odedin tedavin icin?digerlerine gore daha pahalliymis sanirim.tedavinde bol sans bebislerini kucagina almani diliyorum
Amin Amin canim.sen ne zaman test yapcaksin.ben pazartesi test yaptiriyorum.aslinda bana kalsa persembe yaptitcaktim ama esim istemiyor bende onu kirmak istemiyorum.guzel sonuclar aliriz hepberaber insallah.Herkese hayırlı Cumalar...
Tedavidekilere hayırlı tedaviler,hamilelere sağlıklı bir gebelik,sonuç bekleyenlere pozitif sonuçlar dilerim.
Dilerim hepimiz 2015 anneleri oluruz,hadi bugün hepimiz birbirimize dua edelim..
İnsallah hepimiz icin guzel sonlaclarla biter bu tedaviler.Transfer zamanı ödeme yapacağız ilk olarak bir miktar ödedi ama tüm ne kadar bilmiyorum.esimden öğrenince yazarım. Hayirlisi insallah sonuç güzel olur
Hadi bakalim yarinda doktorundan guzel haberleri alirsin canim.artik korkma onlarin yeri cok guzel anneciklerine sıkıca tutunuyorlar.darisida bizlerin basina insallah.iyi olmaya çalışıyorum canım yarın doktora gidicem bakalım artık
canım neyse bekle bakalım birkaçgün daha,inşallah pozitif haberlerinide alıcaz inanıyorum
belirtilere takılma sen allah büyük
Canım yarın Pazar olduğu için biz testimizi bugün yaptıcağız,hayırlı güzel haber verir,size de moral olurum inşallah.Amin Amin canim.sen ne zaman test yapcaksin.ben pazartesi test yaptiriyorum.aslinda bana kalsa persembe yaptitcaktim ama esim istemiyor bende onu kirmak istemiyorum.guzel sonuclar aliriz hepberaber insallah.
Cok sevindim Kanbar. Ne güzel ya Firdevs hanimin sihirli elleri annelik duygusunu tatmamiz icin bize yine umut verdi. Insallah saglikli dünyaya getiririz yavrularimiziGünaydın arkadaşlar,hadi Cumartesi günü size mutlu bir haber vereyim.
Beta HCG test sonucum pozitif,hamileyim.
Dilerim keseleri,kalp atışlarını duymamızı,ilk 3 ayı sağlıkla atlatır,ikili/üçlü testleri de sağlıklı çıkar,9 ay sonra sağlıkla meleklerimizi kucağımıza almamızı nasip eder Rabbim,amin.
Darısı isteyen ,bekleyen tüm anne adaylarımızın başına inşallah.
Kivfa canım çok teşekkür ederim,gerçekten Firdevs Hanım'ın elleri sihirli,bizim Topiğimiz de uğurlu..Cok sevindim Kanbar. Ne güzel ya Firdevs hanimin sihirli elleri annelik duygusunu tatmamiz icin bize yine umut verdi. Insallah saglikli dünyaya getiririz yavrularimizi
Gozunaydin canim inan cok sevindim harika bir haber.Allah sonuna kadar guzel bi sekilde gotursun sagliklada kucagina almayi nasip etsin.darisida bizlerin basina olsunGünaydın arkadaşlar,hadi Cumartesi günü size mutlu bir haber vereyim.
Dilerim keseleri,kalp atışlarını duymamızı,ilk 3 ayı sağlıkla atlatır,ikili/üçlü testleri de sağlıklı çıkar,9 ay sonra sağlıkla meleklerimizi kucağımıza almamızı nasip eder Rabbim,amin.
hayırlı olsun kanbar rabbim kucağınada almayı nasip etsinGünaydın arkadaşlar,hadi Cumartesi günü size mutlu bir haber vereyim.
Günaydın arkadaşlar,hadi Cumartesi günü size mutlu bir haber vereyim.
Günaydın arkadaşlar,hadi Cumartesi günü size mutlu bir haber vereyim.
Canim ben su anda 9 haftalik hamileyim.Benim hamilelik belirtilerim transfer gunu aksami basladi daha once kendi yumurtalarimla tedavimde dis gebelik yasamistim ondaki belirtileri yasadim.bu yuzden biliyordum hamile kaldigimi cok belim agriyordu,vucudum cok sicakti, halsizdim ve surekli sagli sollu kasiklarimda sizi vardi. Tabii 4 tanenin birden tutmasini hic beklemiyordum.
inşallah güzel haberlerle döndüm, başlıyorum estrofeme pazartesinden itibarenHadi bakalim yarinda doktorundan guzel haberleri alirsin canim.artik korkma onlarin yeri cok guzel anneciklerine sıkıca tutunuyorlar.darisida bizlerin basina insallah.
canımmmm hayırlı olsun,rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallahhhhhGünaydın arkadaşlar,hadi Cumartesi günü size mutlu bir haber vereyim.
Canıııımmmmmm çok teşekkür ederim birtanem,inşallah...canımmmm hayırlı olsun,rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallahhhhh
Canımmmmmm çok teşekkürler birtanem,Amin canım,inşallah darısı sizin başınıza sıra sizlerde canım...Gozunaydin canim inan cok sevindim harika bir haber.Allah sonuna kadar guzel bi sekilde gotursun sagliklada kucagina almayi nasip etsin.darisida bizlerin basina olsun
Limonatam çok teşekkür ederim canım inşallah.Darısı sizlerin başınıza birtanem.hayırlı olsun kanbar rabbim kucağınada almayı nasip etsin
çok teşekkür ederim,Amin canım,sizler de en yakın zamanda güzel haberlerinizi alacaksınız inşallah birtanem..çok güzel
tebrik ederim kanbar hep böyle devam etmesini dilerim
güzel bir haber verdin bizede umut oldun
Çok teşekkür ederim canım,inşallah.tebriklerrr kanbarr:)) maşallah
değerinin kattt kat artmasını dilerim
tebrik ederim canım,hayırlı olsun.. Allah bizlere de nasip etsin.Günaydın arkadaşlar,hadi Cumartesi günü size mutlu bir haber vereyim.
Canım çok teşekkür ederim,ne güzel Cümleler bunlar,beni çok iyi tanımışsın sen tatlım..Ne mutlu bana..tebrik ederim canım,hayırlı olsun.. Allah bizlere de nasip etsin.
tedavi sürecin boyunca o kadar pozitiftin, o kadar umutluydun ki hiç şaşırmadım sonucuna. Allah tamamına erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?