Bugun biraz daha iyiyim.yarin insallah guzel haber alirim uzuntum geride kalir.tesekurler canim
İnşalah umut güzel haberlerini alacağız,senin için dua ediyorum.
Güzel hamilelik haberlerini alıp,Bebeğini kucağına almanı nasip eder Rabbim inşallah..

Sagol canim.biliyormusun sen sonucunu almadan icimden kivfa nin tutarsa benimde bu kez tutar diye geciriyordum insallah ki bu dusuncem dogru cikar.olmazsada dinlenip maddende toparlayinca yola devam ederim allah saglik versin basta mucadelemizi anne olanakadar.

İnşalah umut güzel haberlerini alacağız,senin için dua ediyorum.
Güzel hamilelik haberlerini alıp,Bebeğini kucağına almanı nasip eder Rabbim inşallah..
Cok sagol canim allah dualarimizi kabul etsin.belkide ben etkili dua edemiyorumdur sizleri duysun allahim

Cok sagol canim allah dualarimizi kabul etsin.belkide ben etkili dua edemiyorumdur sizleri duysun allahim
Amin canım ,hepimize nasip etsin Rabbim bebeklerimizi kucağımıza almayı ve 2015 anneleri olmamızı...

Cok sevindim Kanbar. Ne güzel ya Firdevs hanimin sihirli elleri annelik duygusunu tatmamiz icin bize yine umut verdi. Insallah saglikli dünyaya getiririz yavrularimizi

Kanbar, tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin.

Kivfacığım, o eller bir bana sihir yaşatmadı

Canım çok teşekkür ederim.
Dileyen isteyen herkese Allah Bebeğini kucağına almayı nasip etsin.
Dilerim en yakın zamanda sen de anne olursun Fulyadora,inan ben de 11 yıldır eşimle uğraşıyoruz,en sonunda 45 Yaşında pozitifi gördük,dilerim Rabbimden kucağıma da almayı nasip etsin canım,hiç vazgeçmemek,Sabırla inanarak devam etmek önemli galiba,daha yolun başındayız,çok uzun ve zorlu bir yol canım,Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Kizlar ben de ikizlere hamileyim bir kiz bir erkek..ancak ikiz bebekler hem dogmadan hem de dogduktan sonra dert. ALLAH hayirlisini versin insallah..hamile kalanlari da tebrik ediyorum

Kizlar ben de ikizlere hamileyim bir kiz bir erkek..ancak ikiz bebekler hem dogmadan hem de dogduktan sonra dert. ALLAH hayirlisini versin insallah..hamile kalanlari da tebrik ediyorum
canım, ikizlerin mutlaka zorlukları vardır ama dert diye nitelendirmene çok üzüldüm.. sonuçta çoğumuz tekrar tekrar deneyerek, çok uğraşarak başarıya ulaşıyoruz( ben daha ulaşamadım gerçi :) ) ve kardeş için tekrar uğraşılırmı bu yaştan sonra bilemiyorum. bu yüzden dert değilde mutluluk olarak düşün durumunu.bebeklerin yalnız olmayacak, kardeşe sahip olacaklar ne güzel..
Allah kucağına almayı nasip etsin ikisinide

Bekledigimiz guzel haber. Cok tebrik ederim cok sevindim. Rabbim hayirlisiyla kucagina almayida nasip eder insAllah. Cok iyi bak kendine cok dikkatli ol

Evet biliyorum tatlım. Biliyorsun ben Firdevs hanımdada HİT dede bir düşük yaşadım. İkisi içinde kötü birşey diyemem. Ama Firdevs hanımın sorunun kökünü araştırmak istemesi ve ilgilenmesi hoşuma gitti bana cesaret verdi. Histeroskopimi yaptı ve enfeksiyonumu temizledi. Elinden geleni yaptı. Doktorlarda sonuç itibariyle insan, ellerinden geleni yapmaya çalişiyorlar. İnşallah bu hamileliğim düşüksüz sonuçlanır, senin içinde aynı şeyleri diliyorum tatlım, biran önce çektiğimiz bunca çileyi unuturuz.

gerçekten hepsinin tutması mucize gibi olmuş, herşeyin gönlünce devam etmesini dilerim canım.
çok tebriklerr maşallahh
sizlerin gebeliklerini okuyunca bizede umut oluyorsunuz..
Sorma hem de ne mucize sevinemiyorum ki hepsini dogurman imkansiz diyorlar.Keske 2si olmasaydi da benim cocuk ozlemi cekenlerin olsaydi.

Bekledigimiz guzel haber. Cok tebrik ederim cok sevindim. Rabbim hayirlisiyla kucagina almayida nasip eder insAllah. Cok iyi bak kendine cok dikkatli ol
Sevgimsin canım benim,çok teşekkür ederim,raporluyum,iyice tutunana kadar da rapor alıp dinleneceğim,11 yıl sonra 45 Yaşında kavuşmuşum canlarıma iyi bakmam lazım benim.
Amin tek duam sağlıkla kucağıma almam Rabbim bize bağışlasın.
Şimdi de haftaya Pazartesi keselerini görmek,inşallah sağlıklı keselerini görüp,1 hafta sonra da kalp atışlarını duymanın heyecanı ve kaygısı sardı canım,her anı güzel,ama her anı da acaba mı diye stres Sevgimsin...

Canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,evet zordur ikiz tabii ki...
Teşekkür ederim ben de inşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım canım.
Allah yardımcımız olsun inşallah.

Tebrik ederim, çok sevindim, sorusuz devam eder dilerim, bana da umut oldu benim de bu ayın 22 sinde transferim var, darısı başıma ve isteyen herkese inşallah....

Tebrik ederim, çok sevindim, sorusuz devam eder dilerim, bana da umut oldu benim de bu ayın 22 sinde transferim var, darısı başıma ve isteyen herkese inşallah....
Amin,Amin,amin Canım çok teşekkür ederim,inşallah kucağıma da almayı nasip eder Rabbim.
Dilerim senin de transferin çok iyi geçer ve hamileyim diye müjdeni alırız buradan.
Hep iyi düşün,hep pozitif ol,bak göreceksin herşey çok güzel olacak,Allah yardımcımız olsun.

Canıııımmmmmm çok teşekkür ederim birtanem,inşallah...
Allah sana da nasip edecek az kaldı,bak bu satırlarda sana da tebrikler yağacak,hadi bakalım sıra sana geldi tatlım.
aminnnnn inşallah canım,rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

canım evde yaptığın testler güvenilir değil niye kendini üzüyorsun
inşallah güzel haberler verirsin bize
hayırlı haberlerini bekliyorum canım

Canım, sağlıklı bir hamilelikten sonra bebek yada bebeklerine kavuşmanı diliyorum. Aynı yaştayız ve ben de 15 yıldır uğraşıyorum. Bizim yaşlarda gebelik ve bebek sahibi olmak gerçekten çok özel ve kıymetli. Allah herkese sağlıklı bir gebelik nasip etsin, inşallah bana da. :)

evet psikolojik olarak hiç iyi değilim,kendimi çok yorgun hissediyorum
uyuyamıyorum
sen nasılsın,test günün ne zaman
sizlerin güzel haberleri bana moral olucak inşallah

canım benim ne yapalım kader buymuş. Umarım bugün kendini toplamışssındır biraz. Umarım biz de hayallerimize kavuşacağız bir gün. Hayat ne olursa olsun devam ediyor. üzme kendini ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…