Limonatam sen çok güzel kalbe sahip birisisin,bunu hep hissettim satırlarında,yazdıklarını Gözlerim dolarak okudum,çok teşekkür ederim,bunları duymak beni çok mutlu etti.Hep olumlu baktım hayata,ve hayat bana Nefes aldığım sürece konu her ne olursa olsun umut etmem ve sahip olana kadar mücadele etmem gerektiğini öğretti.
Hayatta herşeye mücadele ederek sahip oldum,sadece kendi çabamla,sanırım bu da herşeyin kıymetini bilmeyi öğretti.
Abla demen beni mutlu eder canım,annenin de ellerinden öpüyorum ,yaşı ne olursa olsun,anneler en kıymetlimiz.Okusın tabi annen canım benim,anneler baştacımız.Annelerin kıymetini bizden iyi kim bilebilir..Yıllardır Mücadelemiz bize bir anne diye seslenen meleğimize kavuşmak için değil mi?
Sen de anne olacaksın,ben bunu hissediyorum,hem de çok güzel bir anne olacaksın,ne kadar istediğini biliyorum.
Dilerim ilk denemende sen de bu Hayattaki en büyük Mutluluğu yaşarsın ve meleğini kucağına alırsın.
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim,dilerim Rabbim kucağıma almayı nasip eder.
Dileyen herkes inşallah bu sene birer birer 2015 anneleri olur..

Ahhhh canım benim,neler yaşamışsın,Allah yardımcın olsun.
Bundan sonra dilerim,çok sağlıklı ve çok rahat geçer hamileliğin.
Öyle deme tatlım,kaldırabileceğimizden fazlasını vermez Rabbim,demek ki sen de bu kadar şeye dayandığına göre,çok güçlü bir kadınsın.
O ikiz meleklerini bir kucağına al,o iki çift güzel göz sana bir baksın,bugünlerden aklında hiçbirşey kalmayacak.
Rabbim yar ve yardımcımız olsun,Amin.

canım benim ne yapalım kader buymuş. Umarım bugün kendini toplamışssındır biraz. Umarım biz de hayallerimize kavuşacağız bir gün. Hayat ne olursa olsun devam ediyor. üzme kendini ne olur
öyle tabi haklısın canım,daha iyiyim artık
tekrar başladım rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah

Reactions: AED
Kan tahlilimde negatif malesef,insallah senin pozitif haberini aliriz.kalbim ve duam seninle canim
canım benim hakkında hayırlısı olsun,kader kısmet elimizden birşey gelmiyor
sen umudunu kaybetme inşallah rabbim hepimize sanada anne olmayı nasip eder

Hamilelik psikolojisi normal eminim dert olarak gormuyorsundur canim.bebislerini kucagina alinca butun sikintilarin gecer.saglikla bebislerini kucagina alma dilegiyle

ablacım çok sagol yazdıkların benı çok mutlu etti. gerçekten güzel düşüncelerin beni çok ama çok mutlu etti. senin hayata bakış açın gercekten benim hayatımada yön veriyor inan bana birbirimizi tanımıyoruz. ama senin kendini okadar duru bir şekilde anlatman,pozitifliğin gerçekten çok güzel.insan tırnaklarıyla kendi mücadelesiyle kazanımlarda bulununca çok özel oluyor bence .inşallah ablacım bizde bu güzel duyguyu tez zamanda tadarız.annemde sizi yanaklarınınzdan öpüyor,annelerimiz baştacımız. birgün inşallah bizde anne olucaz ozaman onların penceresinden daha iyi bakabileceğiz hayata.rabbim herşeyin hayırlısını versin umarım bebişlerinle mutlu huzurlu güzel bir hayat geçirirsin.kenidne çok iyi bak allaha emanet ol.

Canım benim ben de sizi çok öpüyorum,sizin eve bebiş çok yakışacak ,yakında inşallah ailenize katılır meleğiniz,o güne kadar sana dua ediyor ve mutlu haberinin de takipçisi olacağım.

Canım benim ben de sizi çok öpüyorum,sizin eve bebiş çok yakışacak ,yakında inşallah ailenize katılır meleğiniz,o güne kadar sana dua ediyor ve mutlu haberinin de takipçisi olacağım.
Çok sağol ablacım.Bende sana sağ sağlim brbislerini alman için dua edicem.güzel dileklerin için çok sağol:)

Çok sağol ablacım.Bende sana sağ sağlim brbislerini alman için dua edicem.güzel dileklerin için çok sağol:)
İnşallah sen de benim ve diğer birçok hamile anne gibi,kendin için en doğru merkezi ve seni bebeğine,meleğine kavuşturacak o sihirli ellere sahip doktoru kalbinle hissederek bulacaksın canım.Ve sen de bu Dünya'nın en mutlu duygusunu tadacaksın ve sen çoooook güzel bir anne olacaksın,bunu tüm kalbimle hissediyorum.

Ablacım çok sağol.inşallah benim için en hayırlı merkezi ve doktoru bulur ve güzel haberlerle dönerim.kalbi güzel ablam sende çok güzel bir anne olacaksın ve bebeğin çok şanslı olucak senin gibi iyi bir annesi oluca gi için.kendine çok iyi bak hayırlı aksamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…