Kizlar kan testimin sonucuda malesef negatif yine olmadi.kafam kazan gibi bugun bisey dusunmek bile istemiyorum,ama sundan eminimki pes etmiycem allah saglik verirse mucadeleye devam banada ol der insallah.
Canım benim
Kizlar kan testimin sonucuda malesef negatif yine olmadi.kafam kazan gibi bugun bisey dusunmek bile istemiyorum,ama sundan eminimki pes etmiycem allah saglik verirse mucadeleye devam banada ol der insallah.
canımseni çok iyi anlıyorum.benimde tüp bebek denemerim oldu ve yaşadığım hayal kırıklığını anlatamam.ama pes etmek yok. yine deneyceksin yeterki sağlığın iyi olsun.bigün sana tebrik msj yazıcam buna inanıyorum

Cok saol canim.hayatta yikimlar yasiyoruz ama umutlarimiz yeniden ayaga kaldiriyor bizleri.Su anne olma istegi yokmu icimizi kavuran pes ettirmiyor iste.tebrik edecegin o guzel haberi sana vermek nasip olur insallah canim.

Hayırlı haberlerini bekliyorum bende bu cumartesi doktora gidicem artık bakalım hayırlısı.inşallah bebislerimizi alır geliriz inşallah sorunsuz bu süreci geçiririz canım:)
aminnnnnnnnnn inşallah
senden de güzel haberler bekliyorum canım
rabbim hepimize nasip etsin inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar

Arkadaslar bir haftaligina anneme gitmeyr karar verdim nete giremiyrbilirim.transferi olcaklara bol sans diliyorum hamislerede bebisleriye ilgili guzel haberler almalarini.
güle güle git canım kafanı toparla gel inşallah
görüşmek üzere

Çok geçmiş olsun canım. Kaldıracağı kadar vermesi konusunda sana tamamen katılıyorum. Umarım gebeliğinin bundan sonrası daha iyi gider. Yine de olabildiğince pozitif düşünmeye bunun biteceğini ve güzellerinin eline geleceğini düşünmeye çalış yoksa gerçekten zaten yaşadığın bunca şey gerçekten çok ağırken psikolojinde yıpranır.
Kardeşimin 20 aylık bir bebeği varken 2.si doğdu. İnan ailece hep birlikte bakıyoruz. Müthiş zor bir şey. hele ki bu ikinci gazlı şimdi de annesinden kapıp grip oldu. Dün gece ateşi yükseldi.Öksürüğe boğuluyor.gece uyku haram oldu.Ama kendimizden çok 36 günlük o güzel miniğimizin çektiği sıkıntıya bakınca biz ne çekiyoruz ki diyoruz. Bir de öbür yumurcak ilgi bekliyor.Demek de zorundayız yoksa dediğim gibi zorluğumuz ikiye katlanır.
Allah sana kolaylık versin. İşinin ne kadar zor olduğunu biliyorum umarım yalnız başına değilsindir bu yolda. Mutlaka yardım al

Iyi akşamlar, aranızda reduksiyon yaptırmış yada yaptırmak isteyenler var mı? Ben çok korkuyorum ya arkadaşlar. Ben üç düşükten sonra üçüz dünyaya getiremem diye çok korkuyorum.

herkese günaydın.bende karar verdim kıbrısa.gerçekten zor bir kararmış.nisan yada mayısta düşünüyorum.benim kendi doktorum herşeyi ayarlayıp gönderecek. merak ettiğm gidip hamie kalanlar ve doğuranlar var mı?sonuçta başka birinin yumurtalarından alıp yapılan bir işlem.doğduktan sonra acaba bu insanın kafasının bir yrinde hep kalır mı.aklına gelir mi?evet eşinin genlerını taşıyacak ama karşı taraf nasıl bırı.çok zor bir kararmış tecrübe yaşamış arkadaşlar görüşlerini yazarmısınız?

Iyi akşamlar, aranızda reduksiyon yaptırmış yada yaptırmak isteyenler var mı? Ben çok korkuyorum ya arkadaşlar. Ben üç düşükten sonra üçüz dünyaya getiremem diye çok korkuyorum.
ben varım maalesef canım....ben de araştırıyorum canım benimde 4tane tutmuş....ençok korktuğumda buydu.ALLAH yardımcımız olsun canım....
buradan redüksiyon yaptırmış arkadaşlara sesleniyorum bana özelden ulaşın lütfen acil doktor merkez önerisine ihtiyacım var.....

Canım içini ferah tut.
Çok iyi bir karar vermişsin.
İnşallah güzel haberlerini alacağız senin de..

Canım Allah yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…