- 22 Ekim 2013
- 257
- 210
- 83
Nasıl gidiyor tedavi sürecin canimiyi akşamlar canım,nasılsın
Çok sağol canım iyiyim çok şükür sen nasılsın.
bende iyiyim tşk canımNasıl gidiyor tedavi sürecin canim
Hayırlı haberlerini bekliyorum bende bu cumartesi doktora gidicem artık bakalım hayırlısı.inşallah bebislerimizi alır geliriz inşallah sorunsuz bu süreci geçiririz canım:)bende iyiyim tşk canım
daha pazartesi başladım şimdilik iyi inşallah sonuda güzel olur
Canım benimKizlar kan testimin sonucuda malesef negatif yine olmadi.kafam kazan gibi bugun bisey dusunmek bile istemiyorum,ama sundan eminimki pes etmiycem allah saglik verirse mucadeleye devam banada ol der insallah.
canımseni çok iyi anlıyorum.benimde tüp bebek denemerim oldu ve yaşadığım hayal kırıklığını anlatamam.ama pes etmek yok. yine deneyceksin yeterki sağlığın iyi olsun.bigün sana tebrik msj yazıcam buna inanıyorumKizlar kan testimin sonucuda malesef negatif yine olmadi.kafam kazan gibi bugun bisey dusunmek bile istemiyorum,ama sundan eminimki pes etmiycem allah saglik verirse mucadeleye devam banada ol der insallah.
Cok saol canim.hayatta yikimlar yasiyoruz ama umutlarimiz yeniden ayaga kaldiriyor bizleri.Su anne olma istegi yokmu icimizi kavuran pes ettirmiyor iste.tebrik edecegin o guzel haberi sana vermek nasip olur insallah canim.Canım benim
canımseni çok iyi anlıyorum.benimde tüp bebek denemerim oldu ve yaşadığım hayal kırıklığını anlatamam.ama pes etmek yok. yine deneyceksin yeterki sağlığın iyi olsun.bigün sana tebrik msj yazıcam buna inanıyorum
aminnnnnnnnnn inşallahHayırlı haberlerini bekliyorum bende bu cumartesi doktora gidicem artık bakalım hayırlısı.inşallah bebislerimizi alır geliriz inşallah sorunsuz bu süreci geçiririz canım:)
güle güle git canım kafanı toparla gel inşallahArkadaslar bir haftaligina anneme gitmeyr karar verdim nete giremiyrbilirim.transferi olcaklara bol sans diliyorum hamislerede bebisleriye ilgili guzel haberler almalarini.
Sağol canım benim inşallah bizlerde bu güzel duyguyu tadariz.kendine çok iyi bak.aminnnnnnnnnn inşallah
senden de güzel haberler bekliyorum canım
rabbim hepimize nasip etsin inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar
Çok geçmiş olsun canım. Kaldıracağı kadar vermesi konusunda sana tamamen katılıyorum. Umarım gebeliğinin bundan sonrası daha iyi gider. Yine de olabildiğince pozitif düşünmeye bunun biteceğini ve güzellerinin eline geleceğini düşünmeye çalış yoksa gerçekten zaten yaşadığın bunca şey gerçekten çok ağırken psikolojinde yıpranır.Kizlar hamile kaldigim andan itibaren hep asermem oldu kusma hazimsizlik depresyon 2 ay yattim..tam asermem bitti bobrek buyumesi oldu stent takildi ki bu da erken doguma sebep olaboliyor cogu gecemi acilde gecirdim..yani benim bunye kaldirmadi galiba..yoksa ikiz bebk cok guzel .ama allah herkese kaldiracagi kadar versin.
amin inşallah canımSağol canım benim inşallah bizlerde bu güzel duyguyu tadariz.kendine çok iyi bak.
ben varım maalesef canım....ben de araştırıyorum canım benimde 4tane tutmuş....ençok korktuğumda buydu.ALLAH yardımcımız olsun canım....Iyi akşamlar, aranızda reduksiyon yaptırmış yada yaptırmak isteyenler var mı? Ben çok korkuyorum ya arkadaşlar. Ben üç düşükten sonra üçüz dünyaya getiremem diye çok korkuyorum.
Canım içini ferah tut.herkese günaydın.bende karar verdim kıbrısa.gerçekten zor bir kararmış.nisan yada mayısta düşünüyorum.benim kendi doktorum herşeyi ayarlayıp gönderecek. merak ettiğm gidip hamie kalanlar ve doğuranlar var mı?sonuçta başka birinin yumurtalarından alıp yapılan bir işlem.doğduktan sonra acaba bu insanın kafasının bir yrinde hep kalır mı.aklına gelir mi?evet eşinin genlerını taşıyacak ama karşı taraf nasıl bırı.
Canım Allah yardımcımız olsun.ben varım maalesef canım....ben de araştırıyorum canım benimde 4tane tutmuş....ençok korktuğumda buydu.ALLAH yardımcımız olsun canım....
buradan redüksiyon yaptırmış arkadaşlara sesleniyorum bana özelden ulaşın lütfen acil doktor merkez önerisine ihtiyacım var.....
Canım Allah yardımcımız olsun.
Hadi hayırlısı canım.dualarımız seninle.inş bebişlerinle gelir bizede umut olursun :)Herkese iyi hafta sonları bugun nihayet gideceğim yer belli oldu kıbrıs tüp bebek merkezi bu hafta tahlil ve rahim filmi var sorun cıkmazsa nisan yolcusuyum, dualarınızı eksik etmeyin arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?