- 22 Ekim 2013
- 257
- 210
- 83
Cok sagol ablacım artık karamsar lıktan sıyrıldım, cunku olumsuz düşününce daha kötü oluyor, bende dua ediyorum senin için, inşallah sağlıklı bir sekilde bebeklerini kucağına alırsın, allahım dileyen herkese bu eşssiz mutluluğu nasip etsinSürekli dua ediyorum canım,sen de bu pozitiflik varken,sen de anne olacaksın,ben inanıyorum.
Amin inşallah canım benim,darısı senin başına Limonatam..
Amin Limonatam,inşallah bebeklerimizi kucaklarımıza sağlıkla alırız.Cok sagol ablacım artık karamsar lıktan sıyrıldım, cunku olumsuz düşününce daha kötü oluyor, bende dua ediyorum senin için, inşallah sağlıklı bir sekilde bebeklerini kucağına alırsın, allahım dileyen herkese bu eşssiz mutluluğu nasip etsin
canımmmmm hayırlı olsun demek ikiz,çok çok sevindimCanım iki kese göründü ikiz.
Haftaya Pazartesi günü kalp atışlarını duyarız inşallah.
hayırlı olun kurenkherkese günaydın.bende karar verdim kıbrısa.gerçekten zor bir kararmış.nisan yada mayısta düşünüyorum.benim kendi doktorum herşeyi ayarlayıp gönderecek. merak ettiğm gidip hamie kalanlar ve doğuranlar var mı?sonuçta başka birinin yumurtalarından alıp yapılan bir işlem.doğduktan sonra acaba bu insanın kafasının bir yrinde hep kalır mı.aklına gelir mi?evet eşinin genlerını taşıyacak ama karşı taraf nasıl bırı.çok zor bir kararmıştecrübe yaşamış arkadaşlar görüşlerini yazarmısınız?
Benim de bu ayın sonunda ,inşallah sen gitmeden güzel haberimle sana umut olurum. Zaman yaklaştıkça korkum artıyor, hepimize hayırlısını diliyorum.
inşllah hayırlı haberlerle dönersiniz,her zaman dualarımdasınızArkadaslar bende transfer hazırlıklarına başladım. İnşallah pazar günü Transferim var .Dua edin ne olur hayırlı ve güzel ve istediğimiz sonuçlar olsun hepimiz için.
Birumutt teşekkür ederim canım,inşallah kucağıma almayı da nasip eder Rabbim.canımmmmm hayırlı olsun demek ikiz,çok çok sevindim
hayırlısyla kucağına al inşallah
Arkadaş lar bu yolda mücadele tüm herkesin allah yardimci olsun. Kucaklarimiz dolsun.yeni yeni kafamda şekil leniyor Vede hevesleniyorum.vakti olan arkadaslardan ricam nasıl bir yol izlediniz? Dr a nasıl karae verdiniz? Takibi nasıl oluyor.kac gun kalmak icap ediyo? Inanin cok ihtiyacumiz var.birde donoru alinan kadin sadecw sizemi yumurta verdi?? Teşekkürler
Maşallah darısı bizim başımıza kambarCanım çok teşekkür ederim,başdönmelerim ve miğde bulantılarım başladı,olacak o kadar artık.
Darısı inşallah senin başına ve isteyen herkesin başına.
aminnnnnnnBirumutt teşekkür ederim canım,inşallah kucağıma almayı da nasip eder Rabbim.
Darısı senin ve dileyen herkesin başına inşallah.
Hayırlı osun ne güzel ikiz sağlıklı kucağına al inşallah. Darisi bizim başımıza 14 subat benim Transferim.bana da dua edin[/QUOTE]Amin inşallah canım benim,darısı senin başına Limonatam..
Amin,Amin,amin canım ..Maşallah darısı bizim başımıza kambar
İnşallah canım.aminnnnnnn
aminnnnnnnn inşallah canım
Sen İstanbul'da mısın,eğer öyle ise hangi semttesin?yardıncı olursanız sevinırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?