Herkese iyi hafta sonları bugun nihayet gideceğim yer belli oldu kıbrıs tüp bebek merkezi bu hafta tahlil ve rahim filmi var sorun cıkmazsa nisan yolcusuyum, dualarınızı eksik etmeyin arkadaslar

Benim de bu ayın sonunda ,inşallah sen gitmeden güzel haberimle sana umut olurum. Zaman yaklaştıkça korkum artıyor, hepimize hayırlısını diliyorum.

Hayır li olsun arkadaş im.kac embriyo transfer edilmişti?
Dört tane transfer edilmişti,ikiz.
maşallah canım.. Allah kucağına almayı da nasip etsin
Çok teşekkür ederim canım ,Amin inşallah.
Arkadaslar bende transfer hazırlıklarına başladım. İnşallah pazar günü Transferim var .Dua edin ne olur hayırlı ve güzel ve istediğimiz sonuçlar olsun hepimiz için.
Transferin hayırlı olsun,dualarımız seninle.
masallahhh canimm yuzlerce kez masallah.. cok sevindim senin adina..
saglikli bir sekilde ikisinide kucagina almani dilerim...
Amin canım ,inşallah inşallah,ikizlerimi sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip eder Rabbim inşallah.

Herkese iyi hafta sonları bugun nihayet gideceğim yer belli oldu kıbrıs tüp bebek merkezi bu hafta tahlil ve rahim filmi var sorun cıkmazsa nisan yolcusuyum, dualarınızı eksik etmeyin arkadaslar
Limonatam canım senin de hayırlı olsun tedavin,bebişlerimle döneceksin sen de inşallah,güzel haberlerini takip edeceğim,miğde bulantılarım ve başdönmelerimin fırsat buldukça tatlım.

Benim de bu ayın sonunda ,inşallah sen gitmeden güzel haberimle sana umut olurum. Zaman yaklaştıkça korkum artıyor, hepimize hayırlısını diliyorum.
Canım hayırlı olsun,bebişine dön gel inşallah.

İkizlerine çok sevindim, inşallah kolay bir hamilelik geçirirsin, darısı benim ve isteyen herkesin başına....
Canım çok teşekkür ederim,başdönmelerim ve miğde bulantılarım başladı,olacak o kadar artık.
Darısı inşallah senin başına ve isteyen herkesin başına.

Limonatam canım senin de hayırlı olsun tedavin,bebişlerimle döneceksin sen de inşallah,güzel haberlerini takip edeceğim,miğde bulantılarım ve başdönmelerimin fırsat buldukça tatlım.
Çok sağol ablacım inşallah bende bebeklerimi alıp gelicem duaların i eksik etme güzel dileklerin için çok sağol

Ne güzel mide bulantıların başlamış inşallah güzel rahat bir hamilelik geçirirsin ablacım

Çok sağol ablacım inşallah bende bebeklerimi alıp gelicem duaların i eksik etme güzel dileklerin için çok sağol
Sürekli dua ediyorum canım,sen de bu pozitiflik varken,sen de anne olacaksın,ben inanıyorum.
Ne güzel mide bulantıların başlamış inşallah güzel rahat bir hamilelik geçirirsin ablacım
Amin inşallah canım benim,darısı senin başına Limonatam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…