iyi akşamlar herkese
doktora gittim bugün rahim kalınlığı 8.2 mm
salı gününe haber bekliyorum ne zaman gidiceğimizi haber vericekler
Mrb arkadaş lar.sayisiz tupbebek denemesi vede ameliyalar sonunda sanırım bende karar verdim bu yolda anne olmaya.donmus iki embroym var onu bu iki ay icinde denicegim sonra si kıbrıs. Bir yıldır okuyorum genelde firdevste karar veriliyor. Kaygı larinizi nasıl yendiniz? Kim ne derse desin zor karar ama cektiklerimizden daha da zor degildir.fazla zaman kaybetmekte istemiyorum. Eşimi cok şükür ikna ettim.zorluklarimi gördü çünkü . artık acilar icinde kaybolan bi eşi olsun istemiyor. Ilk gunler tup bebek dedigimde; ne münasebet olmaz baskasinin yumurtasidir filan diye düşünen eşim tup bebeği gecti nakline bile okey dedi. Allah hepimizin yrd.olsun . Bugun msj attim. Aklima gelen sorulari yazdim.bakalim ne diyecekler.sizlere cok ihtiyacim oldugu bi döneme girdim sanırım simdiden teşekkür ler
Cnm evet 3. Kez oldu.1. Pztf 2.ngtf şimdi tekrar denedik. Bu sabah yapıldı Transferim inşallah tutar .geri sayım başladı. Hadi hayırlısı rabbim bizi mahçup etmesin.siki sıkı tutunurlar inşallah .Dua edin .umarım herkes güzel haberler verir burda .
Mrb arkadaş lar.sayisiz tupbebek denemesi vede ameliyalar sonunda sanırım bende karar verdim bu yolda anne olmaya.donmus iki embroym var onu bu iki ay icinde denicegim sonra si kıbrıs. Bir yıldır okuyorum genelde firdevste karar veriliyor. Kaygı larinizi nasıl yendiniz? Kim ne derse desin zor karar ama cektiklerimizden daha da zor degildir.fazla zaman kaybetmekte istemiyorum. Eşimi cok şükür ikna ettim.zorluklarimi gördü çünkü . artık acilar icinde kaybolan bi eşi olsun istemiyor. Ilk gunler tup bebek dedigimde; ne münasebet olmaz baskasinin yumurtasidir filan diye düşünen eşim tup bebeği gecti nakline bile okey dedi. Allah hepimizin yrd.olsun . Bugun msj attim. Aklima gelen sorulari yazdim.bakalim ne diyecekler.sizlere cok ihtiyacim oldugu bi döneme girdim sanırım simdiden teşekkür ler
Canim donmus orta kalite embriyo m var adet olunca o transfer edilecek.olmadi nisan mayis gb ordayim.aklimdan hep firdevs hanimi geçiriyorum. Kafama takilan olursa yazarim.cok Sağol un.allah yardimcimiz olsun hepimizinBizde onun için buradayız incikul. Birbirimize hem destek hem de tecrübelerimizi paylaşalım. Hayırlı olsun. Sen ne zaman itiyorsun transferi.
inşallah canımGüzel haberlerinizi bekliyorum .
çok tşk jagerKolay gelsin birumut. Biraz daha kalınlaşır inşallah.
inşallah hayırlı habeberler alırsın,allah yardım etsinTeşekkür ederim cnm ama hiç belirti yok stres oluyorum inşaallah güzel haberler alırım bakalım artık 25 test gunum sonucu inşaallah pozitif olur dua ediyorum sizde edin lütfen
Aldım canım,bugün ikizlerimin kalp atışlarını duyduk sağlıklı bir şekilde Rabb'ime Şükürler olsun.Kanberciğim, dayanamadım. Bende heyecanla yarınki ultrason muayenini bekliyorum. Ultrason filmini istemeyi unutma. Bugün birşeyler yiyebildin mi? Kendine iyi bak canım.
hayırlı olsun canım çok çok sevindim,maşallah kuzularımaAldım canım,bugün ikizlerimin kalp atışlarını duyduk sağlıklı bir şekilde Rabb'ime Şükürler olsun.
Biri 6 hafta 3 günlük,diğeri 6 hafta 5 günlük.
Miğde bulantım için 2 ilaç verdi.Önce birini 3 gün kullanacağım,etki etmezse diğerini.Eğer ikisi de kesmezse,hastaneye yatırıp,serum bağlayacak doktorum tatlım.
Amin canım benim,hepimize bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamızı nasips etsin,Amin.hayırlı olsun canım çok çok sevindim,maşallah kuzularıma
rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah canım
Hay maşallah Birumutcum,hadi güzel haberlerini bekliyorum canım.veeee haber geldi transferim pazar günü yapılıyor
5.gün embriyosu olucak
aminnnnnAmin canım benim,hepimize bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamızı nasips etsin,Amin.
Darısı başına,darısı isteyen herkese inşallah.
canım çok sağolHay maşallah Birumutcum,hadi güzel haberlerini bekliyorum canım.
Tebrikler canım, Allah yardımcın olsun.canım çok sağol
çok teşekkür ederim inanılmaz heyecanlıyım
dua et canım
Çok teşekkürler canımTebrikler canım, Allah yardımcın olsun.
Gozun aydin canim allah sonuna kadar gotursun.neden ikisi arasinda gin farki oluyor sordunmu ilginc geldi banaAldım canım,bugün ikizlerimin kalp atışlarını duyduk sağlıklı bir şekilde Rabb'ime Şükürler olsun.
Biri 6 hafta 3 günlük,diğeri 6 hafta 5 günlük.
Miğde bulantım için 2 ilaç verdi.Önce birini 3 gün kullanacağım,etki etmezse diğerini.Eğer ikisi de kesmezse,hastaneye yatırıp,serum bağlayacak doktorum tatlım.
Cok sevindim bebislerine kavusmana az kaldi.rahim kalinligin arttimiveeee haber geldi transferim pazar günü yapılıyor
5.gün embriyosu olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?