Çift yumurta ikizlerinde oluyor dedi doktorum.Gozun aydin canim allah sonuna kadar gotursun.neden ikisi arasinda gin farki oluyor sordunmu ilginc geldi bana
Dualarım seninle tatlım.canım çok sağol
çok teşekkür ederim inanılmaz heyecanlıyım
dua et canım
Ablacigim gozun aydin cok sevindim bu habere. Basindan beri ikiz istedigini biliyorum. Rabbim saglikla kucaginada almayi nasip eder insallah. Bulantilarinda biran once gecer insallah.Aldım canım,bugün ikizlerimin kalp atışlarını duyduk sağlıklı bir şekilde Rabb'ime Şükürler olsun.
Biri 6 hafta 3 günlük,diğeri 6 hafta 5 günlük.
Miğde bulantım için 2 ilaç verdi.Önce birini 3 gün kullanacağım,etki etmezse diğerini.Eğer ikisi de kesmezse,hastaneye yatırıp,serum bağlayacak doktorum tatlım.
hayırlı olsun canım al ve gel bebeklerini:)Hay maşallah Birumutcum,hadi güzel haberlerini bekliyorum canım.
çok ihtiyacım varDualarım seninle tatlım.
çok sağol canım rabbim hepimize nasip etsin inşallahCok sevindim bebislerine kavusmana az kaldi.rahim kalinligin arttimi
amin inşallah canım çok sağolhayırlı olsun canım al ve gel bebeklerini:)
doktoruna gösterdinmi sonucu ne diyorkızlar birşey sorabilirmiyım tsh hormonum 4.16 geldi bu gebe kalabilmek için engel mi morelim çok bozuldu maksimum 2.5 olmalıymıs aranızda tsh hı benim gibi olup yumurta donasyonu yaptırıp hamile kalan var mı
veeee haber geldi transferim pazar günü yapılıyor
5.gün embriyosu olucak
Âmin sevgimsin çok teşekkür ederim,doktorun verdiği ilaç bulantılarımı bir nebze de olsa azalttı,bu da beni rahatlattı canım.İkizler zor biliyorum ama,evet rüyamda ikizlerin olduğunu görmüştüm ve bundan hareketle eşimle bu yola girmiştik,Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin ikizlerimi ve hepimize nasip etsin inşallah,Amin.Ablacigim gozun aydin cok sevindim bu habere. Basindan beri ikiz istedigini biliyorum. Rabbim saglikla kucaginada almayi nasip eder insallah. Bulantilarinda biran once gecer insallah.
Allah yardım edecektir ,korkma o zamana kadar açar hava canım.günaydın herkese
çok fena kar yağıyor heryer bembeyaz oldu,inşallah biz gidene kadar hava açar
Maşallah çok sevindim.darisi bizim başımıza arkadasimAldım canım,bugün ikizlerimin kalp atışlarını duyduk sağlıklı bir şekilde Rabb'ime Şükürler olsun.
Biri 6 hafta 3 günlük,diğeri 6 hafta 5 günlük.
Miğde bulantım için 2 ilaç verdi.Önce birini 3 gün kullanacağım,etki etmezse diğerini.Eğer ikisi de kesmezse,hastaneye yatırıp,serum bağlayacak doktorum tatlım.
Allah kucaklarini doku etsin arkadaşım. Firdevse gidiyorsun degil m? Kac embriyo koyacaklar.?günaydın herkese
çok fena kar yağıyor heryer bembeyaz oldu,inşallah biz gidene kadar hava açar
amin inşallah canım,senden de iyi haberler bekliyorum hadi hayırlısıhayırlı olsun canım,inşallah herşey yolunda gider, senden sonra sıra bende ben de haber bekliyorum aramızda 4 gün falan var, bugün doktora gidicem yine kalınlık için, dualarım seninle....
inşallah canımAllah yardım edecektir ,korkma o zamana kadar açar hava canım.
aminnnnnnnnnnAllah kucaklarini doku etsin arkadaşım. Firdevse gidiyorsun degil m? Kac embriyo koyacaklar.?
biraz yüksek gibi değerin.. benim 2.1 di , doktor sonucu daire içine alıp 2 test daha istedi. 2nin üstü istenmiyormuş bebek tedavisinde.kızlar birşey sorabilirmiyım tsh hormonum 4.16 geldi bu gebe kalabilmek için engel mi morelim çok bozuldu maksimum 2.5 olmalıymıs aranızda tsh hı benim gibi olup yumurta donasyonu yaptırıp hamile kalan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?