bugün doktora gittim muayene etti rahim kalınlığı 6.5 mm
ilacı dörde çıkardı ve cumartesi tekrar muayene ye gitmemi söyledi berk bey
herşey yolunda gider inşallah,dua edin banada
Gider canım,benim de ilk ölçümüm 6,5 mm çıkmıştı

Merhaba doğuş tüp bebek merkezi kıbrısta bilgisi olan var mı ? Yazabilirmisiniz
Ben Doğuş Tüp Bebek Merkezi Firdevs Hanımda tedavimi yaptırdım,doktorum Firdevs Hanım,Koordinatörü İrem Hn.,embriyologlar,Pınar Hemşire,özetle tüm ekip ve hastaneden çok memnun kaldım diyebilirim gönül rahatlığıyla,çünkü deneyimledim.

Kızlar HİT ve Firdevs hanim hakkinda dusuncelerinizi almak istiyorum.iki dr arasinda tercih yapmayi dusunuyorum. fakat oncelikle sizlerinde olumlu yada olumsuz buldugunuz yanlari hakkinda dusuncelerinizi alarak ve de deneyimlerinizde faydalanip dogru karari vermek istiyorum.maddi ve manevi yasadigim bu yipratici surecin son olmasini ve bebegime kavusturacak dogru Dr un karini verip aramayi dusunuyorum

Günaydın arkadaşlar uzun zamandır yazılanları takip ediyorum. 4 negatif tüp bebek denemem var ve bir bebeğimin olabilmesi için artık tek çare donasyon. Sizlerin deneyinleri ve seçimleri bana yol gösterir umarım. Bana yardım ederseniz çok sevinirim.

Umutcum ben de senin gibi uzun süren araştırmalarım sonucunda 2 ye indirmiştim tercihimi.Hit ve Doğuş/ Firdevs Hn.
İkisi ile de telefonla görüşmüştüm.Baştan itibaren Firdevs Hanım hep daha yakın gelmişti bana.Ekimde kendi yumurtalarımla tüp bebekle hamile kalmış ve 5/6 haftalıkken kaybetmiştim,Firdevs Hn.3 ay rahmi dillendirelim dedi,Hit ise hemen yaparız dedi.Ben Firdevs Hanım'dan yana kullandım tercihimi.İyiki de tercih etmişim,Şu an ikizlere hamileyim.Deneyimlediğim için söylüyorum,ben çok memnun kaldım.Test Gününün 7. Ve 8. Günü kanamam olduğunda,kendisi saatlerce telefonla bana destek verdi rahatlattı ve verdiği moralle gittim test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim,boğazlarım şiştiğinde hemen bana ilaç verdi,ne zaman arasam ulaştım,yanımda oldu ve hem de Firdevs Hanım.Koordinatörü İrem Hanım,embriyologlar,hemşirem Pınar Hanım ve tüm ekipten çok memnun kaldım.

Slm arkadaslar ben uzun suredir takip ediyorum benimde 6 yasinda bir kizim var 3 yildir ikinciyi dusunuyorum ama olmuyor bende firdevs hanimi dusunuyorum bakalim hayirlisi

canım bence mutlaka gidip ikisiyle de görüş.. kanbarında dediği gibi elektrik çok önemli. Evet Firdevs hanım ve asistanı İrem hanım çok cana yakın, çok iyiler ancak ben H.İbrahim Tekin'nin kendine duyduğu güvenden çok etkilendim. Görüşme imkanın olursa eminim hak vericeksin.. Hakkında hayırlısı olsun canım

Herkese hayırlı Cumalar.
Rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Amin.

Arkadaslar ben hit te yaptırdım şimdi yine hit te yaptıracagim yarın Transferim var bana dua edin ne olur

Benim icin verecegim cok onemli bir karar ön arastirmalar yaptiktan sonra gorusme ayarlamayi dusunuyorum.

Arkadaslar ben hit te yaptırdım şimdi yine hit te yaptıracagim yarın Transferim var bana dua edin ne olur
hit in hastasisin saniri.transferin oldumu olduysa sonucu ne oldu?hit deki teredutum cok hastasi oldugundan yogun calisiyor yeterli zamani herkese verebiliyormu diye.ben iki basarisiz donasyon yaptirdim cok endiselerim var maddi manevi yikimlari buyuk bu kez pozitifi gormek istiyorum.

Arkadasim ikinci kez gidiyormussun tutmadigindanmi yoksa ikinci bebegini almayami gidiyorsun? Transferinde hayirlisi olsun bebislerin sana sıkı sıkı tutunsun insallah

Arkadasim ikinci kez gidiyormussun tutmadigindanmi yoksa ikinci bebegini almayami gidiyorsun? Transferinde hayirlisi olsun bebislerin sana sıkı sıkı tutunsun insallah
Cnm evet 3. Kez oldu.1. Pztf 2.ngtf şimdi tekrar denedik. Bu sabah yapıldı Transferim inşallah tutar .geri sayım başladı. Hadi hayırlısı rabbim bizi mahçup etmesin.siki sıkı tutunurlar inşallah .Dua edin .umarım herkes güzel haberler verir burda .

Mrb arkadaş lar.sayisiz tupbebek denemesi vede ameliyalar sonunda sanırım bende karar verdim bu yolda anne olmaya.donmus iki embroym var onu bu iki ay icinde denicegim sonra si kıbrıs. Bir yıldır okuyorum genelde firdevste karar veriliyor. Kaygı larinizi nasıl yendiniz? Kim ne derse desin zor karar ama cektiklerimizden daha da zor degildir.fazla zaman kaybetmekte istemiyorum. Eşimi cok şükür ikna ettim.zorluklarimi gördü çünkü . artık acilar icinde kaybolan bi eşi olsun istemiyor. Ilk gunler tup bebek dedigimde; ne münasebet olmaz baskasinin yumurtasidir filan diye düşünen eşim tup bebeği gecti nakline bile okey dedi. Allah hepimizin yrd.olsun . Bugun msj attim. Aklima gelen sorulari yazdim.bakalim ne diyecekler.sizlere cok ihtiyacim oldugu bi döneme girdim sanırım simdiden teşekkür ler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…