Hayırlı olsun tedavin. Eğer kendin adet goruyorsan farklı, ilaç ile adet goruyorsan farklı canım. En iyisi sen İrem hanıma sor lucrin i. Benim de mayis son hafta gecikme olmazsa transfer olacak. Henüz bana da bilgi gelmedi,zaman var daha, bulunca bilgilerini gönderirler.

Mrb arkadaslar uzun suredir bu siteyi takip ediyorum ve hepimizin umutlari hayalleri var.ben 33 yasindayim.8 yillik evliyim.3 defa asilama ve 1tup bebek iptali yasadim.sorun yumurta rezervinde azalma.10 gun once adetin 3uncu gunu tup bebek tedavisine basvurduk.maalesef sag yumurtalikta yumurta gorulmedi.soldada 1 tane yumurta var dedi doktor.fsh ise 29 . Fsh yuksek oldugu icin baslayamayiz dediler.gida takviyesi verdiler.omega.dhea ve selenyum.tabi ailede erken menopoza giren var.oda annem..su anda kafamdaki dusunce yumurta nakli ile anne olmak.tek umudumuz bu sanirim.kibrista yada yunanistanda bu islem nasil yapiliyor.prosedur nasil isliyor.ben antalyada oturuyorum.bu konu hakkinda hic bilgim yok.Ayrica fiyat ne kadar?bana yardimci olurmusunuz..kafam cok karisik.simdiden hepinize tesekkur ederim.Allah yolumuzu acik etsin

Benim de FSH 30 oldu en yüksek,yumurtam ya bir tane ya da hic çıkmadı,çıkan yumurta da kaliteli olmadı. Doktorlar hep söylüyor FSH bir kere yüksek çıkmışsa düşmesinin gerçekten önemi yok,erken menopozdan dönüş yok. Canım ben de seninle ayni durumdayım ve karar vermek,merkezler hakkında bilgi sahibi olmak için bu sayfanın tamamını okudum,merkezler ve tedavi sürecindeki tüm aşamalar hatta kullanilan ilaçları bile not aldım. Bana çok yardımı dokundu bunun. Sana onerim zaman ayırıp sayfaları okuman. Daha sonra merkeze karar verdiğinde süreç daha rahat ilerliyor. Yeterli merkeze karar ver.En geç 1,5 - 2 ay önceden haber vermem gerek ki onlarda donoru arastirsinlar. Fiyatları degisiyor, mesela ben Doğuş Firdevs hanıma gitmeye karar verdim. İşlem 4700 euro, eğer otel ve uçak paketini istersen 800 euro. Ya da oteli ve uçağı kendin ayarlayabilir sin araştırıp.ben tedaviye mayısta gidicem ama sormak istediğin olursa bildiğim kadarıyla yardim etmeye calisirim.

Kizlar ben bu ay adet olmadim en son subat ayinda negatifi alip ilaclari biraktiktan sonra oldum sizde bu sekilde oldumu.bu durum beni cok agresiflestiriyor gecen dr gittigimde erken menopoz baslangi dedi canim cok sıkkın.

Nisan 22 si on gorusmem var menopozda olanlarin adet olmalari bekleniyormu bilgisi olan varmi

Nisan 22 si on gorusmem var menopozda olanlarin adet olmalari bekleniyormu bilgisi olan varmi
Canım eğer menapoa girdiysen adet olmazsın çünkü yumuraların az olduğu yada hiç olmadığı için estrojen salgılanmaz ve rahim kalınlaşmaz o yüzdende adet olamazsın.dışardan estojen takviyesi alırsan rahim kalınlaşır ve adet olursun ancak.

Kizlar ben bu ay adet olmadim en son subat ayinda negatifi alip ilaclari biraktiktan sonra oldum sizde bu sekilde oldumu.bu durum beni cok agresiflestiriyor gecen dr gittigimde erken menopoz baslangi dedi canim cok sıkkın.
Canım tedaviler tüm dengeyi bozuyor,sıkma canini,ben de gecen ay histeroskopi öncesi adet olamadigim için doktor tarlusal verdi,onunla adet oldum. Bir sonraki ay adetim düzensiz olduğu için doğum kontrol hapı kullaniyordum,bu sefer de erken adet oldum. Simdi cylo prognova verdiler:)))
Sen de ilaçla adet olabilirsiniz canım,adet olman rahim açısından iyi olur,en azından iki adet görmek gerek,benim gibi ilaç kullanirsin,problem olmaz,merak etme.
Bir de erken menopozun bir kac belirtisi var,senin FSH ve amh bakıldı mi, yumurta var mi,adetlerin hep mi düzensiz?

tup bebek denemesinden sonra adet gecikmelerim baslamisti ama ilk defa bir ay adet olmadim.ne yapcagimi bilmiyorum tedavimde baslamadiki adet gelmesi icin ilac versinler.

Daha onceleri biyle bir problemim yiktu tup bebek denemedinden sonra 2 yildir adet duzensizligim basladi ama ilk defa bir ay edet olmuyorum.fsh yuksek cikti en son 80 di.erken menepoz olabilir dediler.bu durumda adet birdenmi kesiliyor bilmiyorumki

Daha onceleri biyle bir problemim yiktu tup bebek denemedinden sonra 2 yildir adet duzensizligim basladi ama ilk defa bir ay edet olmuyorum.fsh yuksek cikti en son 80 di.erken menepoz olabilir dediler.bu durumda adet birdenmi kesiliyor bilmiyorumki
Canım FSH yuksek çıkmış,bu durumda sen ilaç Alsan iyi olur,ilaçsız adet olman zor gibi,bir ay gecikmiş. İlacın zararı yok ki,neden vermedi doktorun?
Bende de bir iki aydır adet düzensizliği başladı,doktorun ilaç verdi.Adet birden kesilmez,önce düzensizlik baslar,sonra ilaçsız adet olamamaya başlarsınız ve bir sure ilaçla adet olursun. En son donemde ise artik ilaç kullanan da adet olamazsın. Bu anlattığım dönemler kısa değil. Tamamen menopoza girmen yıllar aliyor,.
Bizim transfer öncesinde rahmin iyi olması için ilaçla ya da ilaçsız adet olmamız gerekiyorki rahim dokulsun.

Aynen öyle cnm umut 14 sende doktorunu ara sor bence yada muayneye gideceksin ztn kafandaki soruları sor canım.ayrıca fsh çok yüksek bu fsh ilaçsız adet olman çok zor.ayrıca tranfer öncesi en az 2ay adet olman gerek ki rahim kasların güçlü olsun oraya kan akımı olsun bebeğin tutunma şansı artsın

B
bir an once ayin 22 si olsada bir adim atmis olurum.bu kez nedense daha bir ümitliyim bu kez olcak diye dusunuyorum .daha tecrubeliyim artik sorularimi listeliyorum unutmiyayim diye

Kizlar bugun bir program izledim Amerikada 10 yillik evli bir kadin dogustan rahimi yokmus ustelik yumurtada gelismiyormus.Dr lar asla cocugunun ilmiycagini soylemisler.En son gittigi doktor cok kucuk milimlik bir rahim bulmus dört yil hormon tedavisiyle rahimi buyutulmus ve donasyon sonucu on yil sonra ikiz bebekleri olmus.anne olma ugruna ne mucadeleler vermis ve sonunda kazanmis bizler neden olamiyalim ki daha bir inaniyorum anne olacsgima hepimiz bir gun anne olcaz yeterki inancimizi umudumuzu kaybetmiyelim.Allah isteyen herkese verecektir evladini kucagina.

ben doğum kontrol hspı kulanıyordum sonra çocuk ıstedgım ıcın bıraktım ve 3 ay adat gormedım bunun ıcın dr. gıttgımde tam olarak meepoza gırdıgımı soyledıler duyduğum anda şok oldumm. kendımı kadınlığım bıttı gıbı hıssettım zor günler gecırdım. o yüzden sımdı cevremdekı herkese soyluyorum bellı zamanlarda doktor gıdın fsh ve amh degerlerınıze baktırın menepoza ne kadar yakısınız ogrenın keşke benıde böyle uyaran bırı olsaydı .bırden öğrenmek cok kötü hersey bıtmıs gıbı geliyor o an

ne güzell, çok sevindimm o kadın adına..
dünyanın neresi olursa olsun annelik duygusu için sıkıntı çeken, yıllarca mücadele veren ne çok bayan var..(
birde bunları eleştiren, oluruna bırakın, akışına bırakın, rahat olun doğalından olacak diyenle var çok kızıyorum..
oluruna bırakıpda bebeği olan %1 kesim..
geri kalan %99 ne olacak peki annelik duygusu yaşamayacakmı.. tabiki akışına bırakmayacağız hızla tedavilerimizi olacağız.. Allahın izniyle inşallah sonumuz bu bayan gibi güzel gelecek..

Canım
B

bir an once ayin 22 si olsada bir adim atmis olurum.bu kez nedense daha bir ümitliyim bu kez olcak diye dusunuyorum .daha tecrubeliyim artik sorularimi listeliyorum unutmiyayim diye
ola
B

Canım olacak tabiki înanmak ve olumlu düşünmek çok önemli hepimiz anne olucaz.

Ben hala inanamiyorum menopoza girdigime insallah tedaviden kaynaklaniyordur.Menopoz atlatilmasi zor bir surec bildigim kadariyla

Canim insanlar yasamadiklari durumlar hakkinda rahatlikla nasihat verebiliyorlar.ne dramlar var oysa icimizde kimse bunu bilmiyor.bizler annelik ugruna sagligimizi orta koymusuz kolaymi dort yil hormon tedavisi girmek sonucunun ne olcagini belli bile degilken.bizlerin annelik ugruna yaptigimiz ozveri ve mucadele daha kutsal benim gozumde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…