Hayırlısı olsun canım,ben de mayıs 3. haftasında orada olucam inşallah.İnşallah canım ben 14 cyclo kaldı arkasın dan adet olup estrofem basliycam nisan sonu mayıs başı na denk geliyo canım hayırlısıyla
Ben de öyleyim:))) Bu da bir umut bizim için,daha zamanımız var:))Moral olsun bende tam anlamiyla menopoza girmis sayilmam oyleyse:)
Aynen canım inşallah güzel haberlerle gelirimHadi hayirlisi canim cok az kaldi bu aralar ilk tedavisi baslayan sen olacaksin yanilmiyorsam
Seninde az kalmış inşallah hepimiz bebeislerle dönerizHayırlısı olsun canım,ben de mayıs 3. haftasında orada olucam inşallah.
Canim insanlar yasamadiklari durumlar hakkinda rahatlikla nasihat verebiliyorlar.ne dramlar var oysa icimizde kimse bunu bilmiyor.bizler annelik ugruna sagligimizi orta koymusuz kolaymi dort yil hormon tedavisi girmek sonucunun ne olcagini belli bile degilken.bizlerin annelik ugruna yaptigimiz ozveri ve mucadele daha kutsal benim gozumde
Limonatam Nisan sonu gitcekti arkadindan sen baskada yok sanirimBu aralar giden yok mu Kıbrıs a, tedavisi nisanda olan arkadaşlarımız vardı diye hatırlıyorum.
Senin ne zamandı canim,?Limonatam Nisan sonu gitcekti arkadindan sen baskada yok sanirim
Bu ayin 22 si on girusmeye gitcez girusme istedigimiz sekilde gecerse baslarizSenin ne zamandı canim,?
Peki görüşme için de ücret alıyorlar mi?Bu ayin 22 si on girusmeye gitcez girusme istedigimiz sekilde gecerse baslariz
Toplam tedavi ne kadar canım?Bu ayin 22 si on girusmeye gitcez girusme istedigimiz sekilde gecerse baslariz
On gorusme icin 140 euro aliyorlar tedavi balarsa fiyattan dusuyorlar.eklemeler olmazsa 6.300 euro bu fiyati gecerse zaten orda yaptirmayi dusunmuyoruzToplam tedavi ne kadar canım?
Espoirs canım,Benim de FSH 30 oldu en yüksek,yumurtam ya bir tane ya da hic çıkmadı,çıkan yumurta da kaliteli olmadı. Doktorlar hep söylüyor FSH bir kere yüksek çıkmışsa düşmesinin gerçekten önemi yok,erken menopozdan dönüş yok. Canım ben de seninle ayni durumdayım ve karar vermek,merkezler hakkında bilgi sahibi olmak için bu sayfanın tamamını okudum,merkezler ve tedavi sürecindeki tüm aşamalar hatta kullanilan ilaçları bile not aldım. Bana çok yardımı dokundu bunun. Sana onerim zaman ayırıp sayfaları okuman. Daha sonra merkeze karar verdiğinde süreç daha rahat ilerliyor. Yeterli merkeze karar ver.En geç 1,5 - 2 ay önceden haber vermem gerek ki onlarda donoru arastirsinlar. Fiyatları degisiyor, mesela ben Doğuş Firdevs hanıma gitmeye karar verdim. İşlem 4700 euro, eğer otel ve uçak paketini istersen 800 euro. Ya da oteli ve uçağı kendin ayarlayabilir sin araştırıp.ben tedaviye mayısta gidicem ama sormak istediğin olursa bildiğim kadarıyla yardim etmeye calisirim.
Espoirs canım,
Tebrik ederim seni. Uzun zamandır araştırıyorsun, emin olmadığın her konuyu Öğrenmeye çaba gösteriyorsun. Artık bilgilerini paylaşma vakti gelmiş. Bu bilgiler bayrak teslimi gibi, hamile olan arkadaşların durumlarda kolay değil Zaman'ları olmuyor veya ciddi sağlık sıkıntıları oluyor.
Aslında zamanımızın olduğu bir gün pratik bilgileri bir yazıda toplamak ve arada ilave yazılarla yayınlamak gelecek adaylara çok yardımcı olacaktır.
Mesela şu şekilde yazmaya başlasak ve herkes ilave yazılar eklese
YUMURTA DONASYONU ILE TÜP BEBEK TEDAVI AŞAMALARI
1) Hormon Testleri: FSH, LH ......
2) Yumurta Donasyonu yapan ülkeler: Kıbrıs, Girit, Yunanistan, Gürcistan, İspanya
A) Kıbrıs:
- Dünya tüp bebek:
- Doğuş tüp bebek merkezi:
B) Girit
C) Yunanistan
D) Gürcistan
E) İspanya
Not: bu kısımlara; fiyatlar, Dr isimleri, başarı oranları, hasta-dr ilişkileri, olumsuz düşünceler, tercih nedeni vs gibi bilgiler doldurulsun.
3) Tedaviye başlamadan önce dikkat edilmesi gereken noktalar, tavsiyeler.
- başarısız tekrarlayan tüp bebek tedavileri için: histereskopi ile rahim taraması, histeroskopiden sonra
........
Canım buraya yazdıkça hem biz öğreniyoruz, hem de arkadaşlara bilgiler aktarıyoruz.Ben herşeyi bu syafaları okuyarak öğrendim ama eksikler var tabi.Elimizden geldiğince bildiklerimizi aktaralım canım.Espoirs canım,
Tebrik ederim seni. Uzun zamandır araştırıyorsun, emin olmadığın her konuyu Öğrenmeye çaba gösteriyorsun. Artık bilgilerini paylaşma vakti gelmiş. Bu bilgiler bayrak teslimi gibi, hamile olan arkadaşların durumlarda kolay değil Zaman'ları olmuyor veya ciddi sağlık sıkıntıları oluyor.
Aslında zamanımızın olduğu bir gün pratik bilgileri bir yazıda toplamak ve arada ilave yazılarla yayınlamak gelecek adaylara çok yardımcı olacaktır.
Mesela şu şekilde yazmaya başlasak ve herkes ilave yazılar eklese
YUMURTA DONASYONU ILE TÜP BEBEK TEDAVI AŞAMALARI
1) Hormon Testleri: FSH, LH ......
2) Yumurta Donasyonu yapan ülkeler: Kıbrıs, Girit, Yunanistan, Gürcistan, İspanya
A) Kıbrıs:
- Dünya tüp bebek:
- Doğuş tüp bebek merkezi:
B) Girit
C) Yunanistan
D) Gürcistan
E) İspanya
Not: bu kısımlara; fiyatlar, Dr isimleri, başarı oranları, hasta-dr ilişkileri, olumsuz düşünceler, tercih nedeni vs gibi bilgiler doldurulsun.
3) Tedaviye başlamadan önce dikkat edilmesi gereken noktalar, tavsiyeler.
- başarısız tekrarlayan tüp bebek tedavileri için: histereskopi ile rahim taraması, histeroskopiden sonra
........
Neden rahim incelmiş peki, doktorun ne söylüyor? Histeroskopi sonrası adet miktarının daha az olması normalmiş canım,ben araştırmıştım. Ama bu durum ile rahmin ince olması arasında bir bağlantı var mı?Arkadaşlar,
Son iki aydır reglim prograva kullanmama rağmen az geldi. Aralık Ayında histeroskopi olmuştum. Rahim içinde yapışma vardı. Dün gece regl oldum ve doktorum hemen gel dedi. Incelenme sonucunda endometrium ince göründü. Pazartesi hcg filmi çekilecek ve durumuna bakılacak. Nisanda Kıbrıs'a gitmem iptal edildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?