Bazen ruh halinden kaynaklanan olumsuz dusuncelere kapildigim oluyor ama bu durum gecici.suna inaniyorumki bi seyi gercekten cok isteyim inanirsan sonucda istedigini elde ediyorsun.Canım
ola
Canım olacak tabiki înanmak ve olumlu düşünmek çok önemli hepimiz anne olucaz.
Canım
ola
Canım olacak tabiki înanmak ve olumlu düşünmek çok önemli hepimiz anne olucaz.
Canım ilaçla bile derken yani ilaç hangi ilaçlarla mesela tarlusal cyclo pronognova bunlar menopoza giren bayanların kullanıp adet olduğu ilaçlar ben tam anlamadım canım demek istediginiBir de tam olarak menopoza girmen için aralıksız 6 ay ilaçla bile adet olamaman gerek.
Canım cylo prognova adet olmanı sağlayan ilaç.Eğer bu ve bunun gibi bir ilaç kullandığımız halde adet olamıyorsak 6 aydan uzun bir süredir, menopoz süreci başlıyor demektir. Erken menopoz olanların 35 yaşından küçük iseler minumum 10 yıllık sürede tam olarak menopoza girdiklerini bir araştırma yazısında okumuştum.Canım ilaçla bile derken yani ilaç hangi ilaçlarla mesela tarlusal cyclo pronognova bunlar menopoza giren bayanların kullanıp adet olduğu ilaçlar ben tam anlamadım canım demek istedigini
bunlar sadece hormon verıp adet görmemızı saglıyorCanım ilaçla bile derken yani ilaç hangi ilaçlarla mesela tarlusal cyclo pronognova bunlar menopoza giren bayanların kullanıp adet olduğu ilaçlar ben tam anlamadım canım demek istedigini
Artık hiç adet olmuyormusun ? Cylo prgonova ilacını kullandın mı, bu ilaç adet olmamıza yardımcı oluyor. Tam olarak menopoza girdiğini nasıl anladı doktorun,tahlillere göre mi? Benim şimdiye kadar fsh en yüksek 30 çıktı, amh 0,13. Bizim tam olarak menopoza girmemiz öyle hemen birden olarak birşey değil canım, değerlerin ilk ne zaman kötü çıktı o önemli.ben doğum kontrol hspı kulanıyordum sonra çocuk ıstedgım ıcın bıraktım ve 3 ay adat gormedım bunun ıcın dr. gıttgımde tam olarak meepoza gırdıgımı soyledıler duyduğum anda şok oldumm. kendımı kadınlığım bıttı gıbı hıssettım zor günler gecırdım. o yüzden sımdı cevremdekı herkese soyluyorum bellı zamanlarda doktor gıdın fsh ve amh degerlerınıze baktırın menepoza ne kadar yakısınız ogrenın keşke benıde böyle uyaran bırı olsaydı .bırden öğrenmek cok kötü hersey bıtmıs gıbı geliyor o an
Canım verdiğin bilgi için çok sağol ama mesela ben 1yıldır adet olmadım ve cyclo içtim adet oldum yani tam menopoz da değilmiyim yani uzun vadede bu ilaclada mi adet olamiycazCanım cylo prognova adet olmanı sağlayan ilaç.Eğer bu ve bunun gibi bir ilaç kullandığımız halde adet olamıyorsak 6 aydan uzun bir süredir, menopoz süreci başlıyor demektir. Erken menopoz olanların 35 yaşından küçük iseler minumum 10 yıllık sürede tam olarak menopoza girdiklerini bir araştırma yazısında okumuştum.
Canım ben 3 yıldır ama benim ilk 25 fsh çıktı 3ay içinde 100 kusurlerde oldu şimdide öyle amh 0.1 ben yani çoktan menopoza,giridimArtık hiç adet olmuyormusun ? Cylo prgonova ilacını kullandın mı, bu ilaç adet olmamıza yardımcı oluyor. Tam olarak menopoza girdiğini nasıl anladı doktorun,tahlillere göre mi? Benim şimdiye kadar fsh en yüksek 30 çıktı, amh 0,13. Bizim tam olarak menopoza girmemiz öyle hemen birden olarak birşey değil canım, değerlerin ilk ne zaman kötü çıktı o önemli.
Canım sana katılıyorum. Bizim tek eksiğimiz bebeşimiz, o da olacak inşallah.Şanssızlığımız ise daha erkek menopoza girecek olmamız. Bunu ne kadar geciktirirsek o kadar iyi.Hormon ilaçları alıp,doktor kontrolünde olursak süreci rahat geçiririz.Kızlar menopoz,korkulacak büyütülecek bir durum degil ilk bende duyduğumda uyuyamadım ağladım dünya başıma yıkıldı ama sonra dedimki nefes alıyorum görebiliyorum duyabiliyorum yürüyorum sukretmem gerekirken neden isyan ediyim dedim kendime o yüzden bizlere üzüntü stres yaramaz evet menopozdayız evet bebeğimiz doğal yolla olmuyo ama herzamn umutlu olmalıyız kendimizi değerli görmeliyiz .kadinligimiz bitmiş gibi dusunmemeliyiz.önemli olan inanmak anne olacağımıza ve menopozdan kurtulacagimiza inanalım arkadaşlar.nefes aldugimiz muddetce umut var demektir
Canım değilsin.Doktorumun bana söylediği ve okuduğum kadarıyla cylo içip artık adet olamazsan tam olarak menopoz sürecin başladı demektir.Biz şimdilik sadece erken menopozuz, ilaçla adet oluyoruz, o kadar. Ama ilaç kullandığımız halde adet olamazsak menopoza girdik demektir.Bu dediğim de daha uzun sürüyormuş canım.Tabi yumurta hiç kalmayacak ayrı konu.Canım verdiğin bilgi için çok sağol ama mesela ben 1yıldır adet olmadım ve cyclo içtim adet oldum yani tam menopoz da değilmiyim yani uzun vadede bu ilaclada mi adet olamiycaz
Aynen canım tek sorun erken menopoza girdik ama inşallah bebeğimiz olacak ben inanıyorum bu uğurda çaba sarfeden herkes mükafatını alacaktir,Canım sana katılıyorum. Bizim tek eksiğimiz bebeşimiz, o da olacak inşallah.Şanssızlığımız ise daha erkek menopoza girecek olmamız. Bunu ne kadar geciktirirsek o kadar iyi.Hormon ilaçları alıp,doktor kontrolünde olursak süreci rahat geçiririz.
Anladım canım ozman daha ben tam menopoza girmedim yani ya inan ki şuan,buna bile sevindim cNim,inan ki morel oldu bana .umarım bu erken menopozuda atlatırız kısa zmanada umarım geçicidir insallahCanım değilsin.Doktorumun bana söylediği ve okuduğum kadarıyla cylo içip artık adet olamazsan tam olarak menopoz sürecin başladı demektir.Biz şimdilik sadece erken menopozuz, ilaçla adet oluyoruz, o kadar. Ama ilaç kullandığımız halde adet olamazsak menopoza girdik demektir.Bu dediğim de daha uzun sürüyormuş canım.Tabi yumurta hiç kalmayacak ayrı konu.
Tabiki alıcaz canım mükafatımızı, gönülden inanıyorum ben. Tek sıkıntı artık sürekli hormon ilacı kullanmamız gerek,bu sinir bozucu. Cylo nun koyu renk ilaçları beni acayip gergin yaptı,yılarca bunu yaşamak kötü olacak,ama napalım.En azından cylo gibi bir hormon ilacı varki adet olabiliyoruz.Aynen canım tek sorun erken menopoza girdik ama inşallah bebeğimiz olacak ben inanıyorum bu uğurda çaba sarfeden herkes mükafatını alacaktir,
Artık hiç adet olmuyormusun ? Cylo prgonova ilacını kullandın mı, bu ilaç adet olmamıza yardımcı oluyor. Tam olarak menopoza girdiğini nasıl anladı doktorun,tahlillere göre mi? Benim şimdiye kadar fsh en yüksek 30 çıktı, amh 0,13. Bizim tam olarak menopoza girmemiz öyle hemen birden olarak birşey değil canım, değerlerin ilk ne zaman kötü çıktı. yasmın kullanıyordum en son 29 ekımde adet oldum onunla sonra bıraktım ve 3 ay adet gormedım doktora gıttım tahlıllerım yapıldı rahım cok ıncelmıs gorunuyordu fsh 74 amh 0,07 yanı menapozun sonuna gelmısım ben farkında degılım hala dogum kontrol hapı kullanıyordum sonra 6 subatta dr prımont verdı adet oldum sımdı cylo prgonova verdı sımdı o da bıttı adet olmayı beklıyorummm
Canım internette bir kaç yazı var, erken menopoz teşhisinden sonra tam olarak adetten kesilem ve menopoza girme ile ilgili. Bakabilirsin.Ben de korkmuştum hemen menopoza giricem diye, ama bu öyle kısa sürede olan birşey değil.Anladım canım ozman daha ben tam menopoza girmedim yani ya inan ki şuan,buna bile sevindim cNim,inan ki morel oldu bana .umarım bu erken menopozuda atlatırız kısa zmanada umarım geçicidir insallah
İnşallah canım ben 14 cyclo kaldı arkasın dan adet olup estrofem basliycam nisan sonu mayıs başı na denk geliyo canım hayırlısıylaCanım internette bir kaç yazı var, erken menopoz teşhisinden sonra tam olarak adetten kesilem ve menopoza girme ile ilgili. Bakabilirsin.Ben de korkmuştum hemen menopoza giricem diye, ama bu öyle kısa sürede olan birşey değil.
Çok az bir ihtimal de olsa erken menopozu atlatanlar olmuş canım,inşallah.Allahtan ümit kesilmez. Hep iyi düşünelim iyi olsun:)))
Sen tedaviye ne zaman gidiyorsun?
Moral olsun bende tam anlamiyla menopoza girmis sayilmam oyleyse:)ceylin71 aslında senin 3 ay adet olmaman iyi bir şey değil, keşke hemen gitseydin doktora.Bu kadar uzun süre adet olmadığın için de rahmi etkilemiş olabilir. Bizim rahmin her ay sökülmesi gerekiyorki yenilenebilsin ve incelmesin. Senin fsh yükse ve amh düşük ama bu o anda menopoza girdiğin anlamına gelmiyorki, birden girilmez zaten. Bu değerler yumurtalarının bittiğini ya da bitmek üzere olduğunu, yaşın da küçük ise erken menopoz olduğunu gösteriyor. Tam olarak menopoza sen de girmemişsin,çünkü ilaçla adet olabiliyorsun. Adetten kedildiğimizde bir dönem cylo prgonova kullanmamız gerekiyor.
Hadi hayirlisi canim cok az kaldi bu aralar ilk tedavisi baslayan sen olacaksin yanilmiyorsamİnşallah canım ben 14 cyclo kaldı arkasın dan adet olup estrofem basliycam nisan sonu mayıs başı na denk geliyo canım hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?