Sağolun arkadaşlar,
Moralim çok bozuldu. Hernekadar ben elimden gelen herşeyi yapıyorum desemde, sinirler geriliyor. Çok yoruldum.
Cok gecmis olsun canim.Uzucu bir durum tam tedaviye baslaycakken boyle bir aksiligin cikmasi ama sunuda dusun bu durumu bilmeden tedaviye basliyip negativ alsaydin senin icin daha buyuk bir yikim olcakti.moralini hic bozma hepimiz tedavi ednasinda engeller yasayabiliyoruz ellet bu engellerde asilacaktir.ben senin anne olcagina inaniyorum canim icini rahat tut sadece bebegine kavusmanin biraz suresi uzadi.Selam arkadaşlar,
Hcg filmi sonucu maalesef rahmin alt kısmında yoğun yapışma var. Çarşamba günü tekrar histeroskopi Olacağım. Yine yapışmasın diye özel ilaçlar kullanacak ve balon yerlrştirecekmiş.
Maalesef histereskopi sonrası tekrar yapışma görülebiliyormuş. Memorialdeki Remzi bey bizim durumumuzu biliyor. Hcg filmini çekeninde bilmesi gerekiyor. Normal hcg yaptıranlara öncelikle tüplerine doğruaralıkta histereskopi oldum yazmıştın ne çabuk yapışma olmuş cnm.. bendemi çektirsem acaba arada tüp bebek kürtajımda var tedirgin oldum şimdi yarın memoriala bi sorum olmazsa..
bazı şeyler elimizde değil ne yazıkki bende aylardır her reglyde tedaviye koşuyorum devamlı bi aksilik çıkıyor, neye elimi atsam kurutuyorum sanki..
sıkma canını hayatım bilmeden tedaviye gitsen daha kötü olurdu..
Haklısın canım, zaten bu durumda pozitif sonucu almak mucizey olurmuş. Moralimin bozulması artık çok yoruldum.Cok gecmis olsun canim.Uzucu bir durum tam tedaviye baslaycakken boyle bir aksiligin cikmasi ama sunuda dusun bu durumu bilmeden tedaviye basliyip negativ alsaydin senin icin daha buyuk bir yikim olcakti.moralini hic bozma hepimiz tedavi ednasinda engeller yasayabiliyoruz ellet bu engellerde asilacaktir.ben senin anne olcagina inaniyorum canim icini rahat tut sadece bebegine kavusmanin biraz suresi uzadi.
Canım bozma moralini herşey yoluna girecek gör bak.bazen bu yolda engellerle karşılaşıyoruz üzülüyoruz canımız sıkılıyor.ama ben senin bu zor günleri alıp bebeğini kucağına alacağına içten inanıyorum.lütfen bozma moralini böylece tedavin daha iyi gitsin ve en kısa zamanda tranderin olsun.hepimiz bunun üstesinden gelecek güçteyiz.Sağolun arkadaşlar,
Moralim çok bozuldu. Hernekadar ben elimden gelen herşeyi yapıyorum desemde, sinirler geriliyor. Çok yoruldum.
çok gecmıs olsun hıc moralını bozma hersey guzel olacak bıraz daha sabırr arkadasımmmHaklısın canım, zaten bu durumda pozitif sonucu almak mucizey olurmuş. Moralimin bozulması artık çok yoruldum.
Maalesef histereskopi sonrası tekrar yapışma görülebiliyormuş. Memorialdeki Remzi bey bizim durumumuzu biliyor. Hcg filmini çekeninde bilmesi gerekiyor. Normal hcg yaptıranlara öncelikle tüplerine doğru
Laf veriliyor. Malüm bizim tüplerin durumu. O Yüzden önce rahim girişinden itibaren ilaç veriliyor ki tüm bölgenin durumu rahat bir şekilde görülmüş oluyor. Yani her hcg uygulama Tekniği bile bize uygun olmayabiliyor.
Sanmada geçmiş olsun canım. Ben Şişli Memorial'da yaptırdım.en son rahim filmini nerede yaptırdın canım.. ben geçen yılkini Radyomar Fındıkzade de yaptırmıştım şimdi oradanda Celal bey ayrılmış çekmiyorlar.. Fulya Açık emarda çektirenler var memnun kalmışlar ama nerede çektirsem kafam karıştı..
benim sol tüpümde yok laparaskopide Semra hn almıştı..
herşeyin hayırlısı canım,çok geçmiş olsun...moralini de bozm kendini de üzme,bizler bilmiyoruz ama herşeyin bir sebebi illa ki vardır,Rabbim yoluna koyar..Selam arkadaşlar,
Hcg filmi sonucu maalesef rahmin alt kısmında yoğun yapışma var. Çarşamba günü tekrar histeroskopi Olacağım. Yine yapışmasın diye özel ilaçlar kullanacak ve balon yerlrştirecekmiş.
Canım ben rahim filmini radyomar Bakırköy de çektirdin ama kendi doktorun çekmişti ,orada çekenler nasildir bilmiyorum.en son rahim filmini nerede yaptırdın canım.. ben geçen yılkini Radyomar Fındıkzade de yaptırmıştım şimdi oradanda Celal bey ayrılmış çekmiyorlar.. Fulya Açık emarda çektirenler var memnun kalmışlar ama nerede çektirsem kafam karıştı..
benim sol tüpümde yok laparaskopide Semra hn almıştı..
radyomar cok iyi bende gecen yil orada cektirmistim cnm ama bakirkoy subesi bana cok uzak.. findikzade radyomardaki cevat bey sisli echomara gecmis orada cektiririm yada memorialda cektiririm sanirim..Canım ben rahim filmini radyomar Bakırköy de çektirdin ama kendi doktorun çekmişti ,orada çekenler nasildir bilmiyorum.
Canım geçmiş olsun geç olsunda güç olmasın herşeyin hayırlısı olsun aklındaki tüm soru işaretlerini cevsplandirip gitmek çok daha iyi 6 ay çok uzun bir zaman değil canımhakkimizdsn hayirlisi olsunDonasyonu bu kez nerede yaptırım diye araştırırken dün doktorum miyom ameliyatı olmamın riskleri azaltacağı söyledi, Çoğul gebelik istemiyoruz demişti zaten daha önce, kısacası pazartesi ameliyat olucam, ve donasyon 6 ay sonraya kalıyor, kararı bana bıraktı ama sonradan pişman olmak istemiyorum, bebeğimle kavuşmamız uzadı yani...
Canım geçmiş olsun. Gecikmesi tabiki insanın canını sıkıyor ama zaten tedavinin başarını düşürecekse, baştan önlem almak en güzeli.Biz sabırlı kadınlarız, böyle durumlarla karşılaştığımızda sabrettiğimiz sürece sonu güzel olacak emin ol.Donasyonu bu kez nerede yaptırım diye araştırırken dün doktorum miyom ameliyatı olmamın riskleri azaltacağı söyledi, Çoğul gebelik istemiyoruz demişti zaten daha önce, kısacası pazartesi ameliyat olucam, ve donasyon 6 ay sonraya kalıyor, kararı bana bıraktı ama sonradan pişman olmak istemiyorum, bebeğimle kavuşmamız uzadı yani...
neden 6 ay sonraya kaliyor cnm ilk iki regliyden sonra tedavi olunuyor diye biliyordum miyom ameliyatlarinda.. simdiden gecmis olsun..Donasyonu bu kez nerede yaptırım diye araştırırken dün doktorum miyom ameliyatı olmamın riskleri azaltacağı söyledi, Çoğul gebelik istemiyoruz demişti zaten daha önce, kısacası pazartesi ameliyat olucam, ve donasyon 6 ay sonraya kalıyor, kararı bana bıraktı ama sonradan pişman olmak istemiyorum, bebeğimle kavuşmamız uzadı yani...
Donasyonu bu kez nerede yaptırım diye araştırırken dün doktorum miyom ameliyatı olmamın riskleri azaltacağı söyledi, Çoğul gebelik istemiyoruz demişti zaten daha önce, kısacası pazartesi ameliyat olucam, ve donasyon 6 ay sonraya kalıyor, kararı bana bıraktı ama sonradan pişman olmak istemiyorum, bebeğimle kavuşmamız uzadı yani...
Kizlar sorumu okuyanlar lutfen cevap versin. Briyo transferi yaptiranlar adetin kacinci gunu transfer oldunuz
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah sinintilain bir an önce geçer. Balon çıkartıldıktan sonra tekrar yapışma sözkonusudur olmayacak değil mi?Merhaba arkadaşlar,
Histeroskopi operasyonu oldum. Bu defa daha fazla uğraştılar yapışmaları açmak için. Ayrıca balon yarleştirildi. Balondan dolayı canım çok acıyor. Pazartesiye balon çıkartılacak. Bu gece hastanedeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?