Rahmin tekrar ince olması rahimde tekrar yapışma olacağı şüphesini gösterebilirmiş. Emin olmak için film çekilecek. Film çekilirken az miktarda radyasyon alıyoruz. Embiryoyaya zarar vermemesi için ve endometriyuma Sıvı verileceği için hiç bir şey çıkmasada transfer erteleniyor.

rahım ı yenıden kalınlastırmak mumkun oluyor degıl mı ?. bende de ıncelmıs demıslerdı bunu yenıden kalınlasrımakıcın ne ypılabılır ogrendın mı arkadasımm

paylasımların ıcın cok tesekkurler sızler sayesınde bu konuda bılgılerınızden cok faydalandım ılk zamanlarda hıcbır bılgım yoktu.

histeroskopıyı yakın zamanda yaptıran var mı ve nerede yaptırdınız paylasır mısınız ?

canım hayırlısı buymuş.en iyisi en iyi şekılde hazırlanııp risklerı en aza indirgeyip gitmek

canım hayırlısı buymuş.en iyisi en iyi şekılde hazırlanııp risklerı en aza indirgeyip gitmek
Aynen canım. Buradaki doktorum, kanamam az geldi geçen ay bu aydaki kanamamda dün gece başladı ve azdı. Sabah hemen Aradım. Hemen gel dedi. Kıbrıs'taki doktorum yarın başlayacak olan protokol gönderecekti. Kısa ve özetle kendi doktorunuz çok önemli. Zamanında hareket edilmeseydi ben boşuna Kıbrıs'a gidecektim. Bakalım pazartesi ne çıkacak.

pazartesi git bakalım canım.bizi bilgilendırısın

histeroskopıyı yakın zamanda yaptıran var mı ve nerede yaptırdınız paylasır mısınız ?

ben Haziranda yaptırdım İstanbul Şişli Memorial Semra Kahraman yaptı.. çok tavsiye ederim bu alanda en uzman kişi çok farklı sıkıntıları tespit edebiliyor.. aynı rahim filmi ile beş doktor bes hastaneden sonra sadece Semra hn sol tüpümdeki sıvı birikimini, enfeksiyonu ve boğum boğum birbiri içinde düğüm yaptığını farketti.. rahim tavanımında çökük olduğunu yine sadece o anladı ve düzeltti..

canim bence yanlisin vardir 20 ultrasonda gorunduyse toplamada olasat toplamiyolardir en kaliteli olanlari aliyolardur ve bos olanlar oluyordur benimde kafama takildi bu sordum benim normal tup bebek hatta korktum nereye gitti diye ama hepsinin ici dolu olmabiliyomus demislerdi

cnm doktorlar kaç tanesinin içi dolu toplama öncesi biliyorlar.. e2 testi ve çapları gelişim şekillerinden anlaşılıyor..
e2 testine göre yumurtalardan kaç tanesi folikul biliniyor.. ben artık tedavilerimde sıkı e2 takibi yaptırıyorum e2 sonucu ile toplanan folikul hep uyuşuyor.. işini iyi yapan doktorların hepsi tedavilerini e2 takibi ile yürütüyor..

Kizlar 4. Gun E2 ve progesteron testi istedi doktorum
Progesteron dusuk cikti doktor igne verdi.
Sizce E2 ve progesteron hamileligi gosterir mi?

Kizlar 4. Gun E2 ve progesteron testi istedi doktorum
Progesteron dusuk cikti doktor igne verdi.
Sizce E2 ve progesteron hamileligi gosterir mi?
Canim ben 40 yasindayim benim bile 15 yumurtam oluyor 11i dolleniyor 8tanesi 5. Gune gidiyordu.
25 yasindaki donorden 8yumurta dollenmesi bence cok az.
Embriolog kendi agzindan kacirdi biz tum yumurtalari ayni hastaya kullanmiyoruz 40 yumurtasi olsa donorun hepsini size vermiyoruz diye.

Canım inşallah rahim filminde temiz çıkar ve için rahatlar. Doktorun gerçekten çok titiz ve dikkatliymiş. Kim canım doktorun, memnunsan bana özelden de mesaj atabilirsin ismini.

Selam arkadaşlar,

Hcg filmi sonucu maalesef rahmin alt kısmında yoğun yapışma var. Çarşamba günü tekrar histeroskopi Olacağım. Yine yapışmasın diye özel ilaçlar kullanacak ve balon yerlrştirecekmiş.

Hayırlısı olsun,balon yerleştirildiğini duymustum canım. Ameliyatın güzel geçsin inşallah.

Canımmm çok geçmiş olsun.tedavini güzelce ol. Transferini tedavi olduktan sonra hayırlısıyla yaparsın.

Sağolun arkadaşlar,

Moralim çok bozuldu. Hernekadar ben elimden gelen herşeyi yapıyorum desemde, sinirler geriliyor. Çok yoruldum.
Canım morelimi bozma evet seni çok iyi anlıyorum benimde tiroid sorunum var mesela insan tedirgin oluyo ama azimle bu yolda devam etmeliyiz geç olsunda güç olmasın rabbim inşallah hepimize anneliği taddirir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…