- 23 Nisan 2015
- 218
- 181
- 18
- 43
erken menopoza gireli uzun zaman oldu ve ilaçlara rağmen hiç regl olamadıgım için rahim duvarım yok denecek kadar ince şuan ilaç tedavisi başladı ilaçlar ile kalınlaştıramadığımız zaman son çare olarak rahim duvarına küçük bir çizik atacağız dedi fridevs hnm. bunun oradaki hücrelerin kendisini yenileyeceğini kalınlaştırmaya yardımcı olacağını söylediAminn canım bu güzel günde Rabbim anne olmayı isteyen herkeze bu özel duyguyu tattirsin diyorum. Canım tam olarak anlamadım sana rahme çizik atılacak diye kim söyledi? Hit buna karşı ilk etapta böyle biseyin rahmi inceltigini söylüyor. Çok ihtiyaç duyduğunda da rahim filmi veya histereskopi yaptirmayi öneriyor. Doktor seçiminde çok dikkatli ol. Çünkü rahme yapilan her işlem daha kötü sonuçlar ortaya koyuyor. Allah yardimcimiz olsun İnşallah.
Haklısın canimm e2 kaç olmalı benim genelde 60 80 arasıdır yanlış hatirlamiyorsambu arada canım bu ay folükül sayın yetersiz bile olsa her ay baktır. e2 de önemli. e2 düşükken doğru zamanda yaptır denemeni. bazı doktorlar acaba bir dahak,i ay yumurtan olacakmı diyip seni ikna ediyorlar. yapma boşuna umut ve para gidiyor. e2 çok önemli denemelerde. yumurta kalitei üzerinde direkt etkili. iyi şanslar
Anladım canım inşallah yakın zamanda bebeğin seninle olur .rabbim hepimize bu,güzel duyguyu taddirir inşallahhiç tutunamadı malesef
canım ben bu işlemi yaptırmadım ama çok duydum. 5.kez tüp bebek için bir merkezle görüşmüştük,ilk kez ordaki doktor anlattı bu işlemi. rahim kalınlığım iyi olduğu halde denemek istedi. transferden biray önce çizik atacaklarını ve rahmin kendini yenileyip tutunmayı kolaylaştıracağını söylemişti.( işlem aynı transferde olduğu gibi anestezi olmadan 5 dakikalık bişeymiş) ve artık çoğu hastaya uyguluyorlarmış.ben sonra donasyona karar verdiğim için yaptırmadım.erken menopoza gireli uzun zaman oldu ve ilaçlara rağmen hiç regl olamadıgım için rahim duvarım yok denecek kadar ince şuan ilaç tedavisi başladı ilaçlar ile kalınlaştıramadığımız zaman son çare olarak rahim duvarına küçük bir çizik atacağız dedi fridevs hnm. bunun oradaki hücrelerin kendisini yenileyeceğini kalınlaştırmaya yardımcı olacağını söyledi
Cnm öncelikle okudiklarimdan şunu anladım sen hit ile Firdevsi aynı hastane aynı yer zannediyorsun ikisi farklı doktorlar ve farklı merkezler bu konuda çok uyanık ol! Bende bu yolda uzuun yürümüş histeroskopi yaptırıp rahim çizdiren biri olarak sana şunu söyleyebilirim çok çok darda kalmadıkça yani son çare değilse rahime mümkün olduğunca işlem yaptırma heleki cizdirme yakma yada kazıma işlemleri zaten zor durumda olan Rahmi tamamen mahfedebiliuor.. Halil İbrahim tekin buna karşı zaten kolay kolay oynamayın rahminizle geri dönüşü olmayabilir diyor.. Bende yaptırdım inan rahmim dahada inceledi ve artık çok daha zor kalinlasiyo hamilelik falanda olmadı yanii diyeceğim her doktora güvenme birkaç doktora daha danış iyi arastir arkadaşım şansın bol olsunmerhaba arkadaşlar uzun zamandır kimse bir şey yazmamış umarım hala katif bir konudur ve soruma yanıt verecek tecrübesi olan bir arkadasım çıkar. gelelim konuya
3 yıl once kıbrısda bir yumurta donasyonu denedim doktorun ismini vermicem ama basarısız oldu cunku rahim duvarım gerekli kalınlığa ulaşmadan bana nakli yapmış ve ebriyolar tutunamadı şimdi bir kez daha denemeye karar verdik ancak para biriktirdik bu sefer HİT ile görüştüm fridevs hanımla rahim duvarını kalınlaştırıcagız ilk önceliğimiz bu dedi tedavi başladık ilaçlara cevpa alamazsak rahim duvarına b,r çizik atılacak ve ordaki hücreler canlandırılacak dedi. benim sorum benim durumumu yaşayan birisi var mı bu çizik atma operasyonunu gecirdiniz mi işe yaradı mı bilen varsa yazsın lütfen umudumu kaybediyorum her geçen gün
Allahım bana ve herkese anne olma şansını vermesi dualarımla
Endometrium yani rahim içi dokusunda bilinçli oluşturulan küçük hasar gebelik şansını arttırıyor.merhaba arkadaşlar uzun zamandır kimse bir şey yazmamış umarım hala katif bir konudur ve soruma yanıt verecek tecrübesi olan bir arkadasım çıkar. gelelim konuya
3 yıl once kıbrısda bir yumurta donasyonu denedim doktorun ismini vermicem ama basarısız oldu cunku rahim duvarım gerekli kalınlığa ulaşmadan bana nakli yapmış ve ebriyolar tutunamadı şimdi bir kez daha denemeye karar verdik ancak para biriktirdik bu sefer HİT ile görüştüm fridevs hanımla rahim duvarını kalınlaştırıcagız ilk önceliğimiz bu dedi tedavi başladık ilaçlara cevpa alamazsak rahim duvarına b,r çizik atılacak ve ordaki hücreler canlandırılacak dedi. benim sorum benim durumumu yaşayan birisi var mı bu çizik atma operasyonunu gecirdiniz mi işe yaradı mı bilen varsa yazsın lütfen umudumu kaybediyorum her geçen gün
Allahım bana ve herkese anne olma şansını vermesi dualarımla
Cok tesekkur ederim insallah bakalim ilerlemeleri sizler ile paylasicagim iyi ya da kotu birbirinize cok ihtiyacimiz var cunku donasyon herkes ile konusalamiyorcanım ben bu işlemi yaptırmadım ama çok duydum. 5.kez tüp bebek için bir merkezle görüşmüştük,ilk kez ordaki doktor anlattı bu işlemi. rahim kalınlığım iyi olduğu halde denemek istedi. transferden biray önce çizik atacaklarını ve rahmin kendini yenileyip tutunmayı kolaylaştıracağını söylemişti.( işlem aynı transferde olduğu gibi anestezi olmadan 5 dakikalık bişeymiş) ve artık çoğu hastaya uyguluyorlarmış.ben sonra donasyona karar verdiğim için yaptırmadım.
Firdevs hanıma güven bence.. Allah yardımcın olsun, inşallah güzel haberlerini alırız burdan
Dualarimiz seninle o guzel haberi alman dilegiyle o kucuk test cubugunda hep gormek istedigimizi gormen dilegiyleslm.kizlar daha önce buraya yazmistim donasyon almayi düsünüyorduk bir mücize gerceklesti ve kendiliginden bir yumurtam gelismis kontrole gittigimde fark ettik daha sonrasinda yumuttam kendiliginden gelisti ilac almadim daha sonrasinda yumurtam alindi ama ertesi günü döllenmedi die haber geldi bütün hayallerimiz yikilmisti yine ama yumurtayi atmadilar ve ertesi gün embriyonunz olustu hemen aksama gelin trsfer edelim dediler cok sükür trasfer edildi 2.günde 8 hücreliydi biraz önden gitmis ama cok gzl saglikli bir embriyo dendi 2 gündür yatiyrm ewde 10 gün daha yatmam lazm baklim sonuc ne olcak ltfn bnm icin dua edin....
Haklısın canimm e2 kaç olmalı benim genelde 60 80 arasıdır yanlış hatirlamiyorsam
Ben kendimi hazır hissetmiyorum zaten canim
Transferin kaçıncı günü cnm? Değerin kaç çıktı? Gözün aydın allah sağlıklı büyütmeyi nasip etsin tatlımkızlar inanamıyorum ama galiba hamileyim. değerler oldukça iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?