Ben yakin zamanda Hitle gorustum yumurta donasyonu icin 5000 euro soyledi.arkadaşlar HİT de yumurta donasyonu ücreti nedir ? yakın zamanda HİT e giden var mı ?
Kizlar dusunuyorumda butun aksilikller benimi buluyor hep engel hep engel moral sifir, ne dusunsem ne yapsam yine caresizlik duygusu( dun rahim filmi cektirdim ve rahimin arka tarafi biraz basik oldugundan tamamen olmasada biraz kalp seklinde oldugunu onun disinda bir problem olmadigini soyledi. filmi ceken doktora bu durumun hamile kalmam icin bir engeli varmi yada bebegi tasamada bir sikinti yaratirmi diye sordugumda hayir neden tasimasinki demisti.bugun Halil bey rahim kalp seklinde oldugu icin dusuk riskimin cok yuksek oldugunu soyledi bebek buyudukce rahimin genisliyebilcegini bununda dusuge neden olcagini.iki defa laparaskopi oldum fakat kimse bana rahim bozuklugumun oldugunu soylemedi.aranizda butur problemle karsilasan,etrafindakilerden duyan, bilgisi olan varsa bana yardimci olsun.pes etmek istemiyorum cok mucadele ettim bunlarin bosa gitmesini istemiyorum
Birinci tutmazsa ikinci tedaviden Ücret almıyormuş.Ben yakin zamanda Hitle gorustum yumurta donasyonu icin 5000 euro soyledi.
sağol umut. diğer yerlerde daha ucuz , hit indirimde yapmıyormuşBen yakin zamanda Hitle gorustum yumurta donasyonu icin 5000 euro soyledi.
canım hemen moralini bozma, eminim hiçbir emeğin boşa gitmiycektir.. rahim filmini doktorlar farklı şekilde yorumlayabiliyorlar, birkaç doktora daha sor istersen..Kizlar dusunuyorumda butun aksilikller benimi buluyor hep engel hep engel moral sifir, ne dusunsem ne yapsam yine caresizlik duygusu( dun rahim filmi cektirdim ve rahimin arka tarafi biraz basik oldugundan tamamen olmasada biraz kalp seklinde oldugunu onun disinda bir problem olmadigini soyledi. filmi ceken doktora bu durumun hamile kalmam icin bir engeli varmi yada bebegi tasamada bir sikinti yaratirmi diye sordugumda hayir neden tasimasinki demisti.bugun Halil bey rahim kalp seklinde oldugu icin dusuk riskimin cok yuksek oldugunu soyledi bebek buyudukce rahimin genisliyebilcegini bununda dusuge neden olcagini.iki defa laparaskopi oldum fakat kimse bana rahim bozuklugumun oldugunu soylemedi.aranizda butur problemle karsilasan,etrafindakilerden duyan, bilgisi olan varsa bana yardimci olsun.pes etmek istemiyorum cok mucadele ettim bunlarin bosa gitmesini istemiyorum
2. değil 3. ücretsiz yapılıyormuşBirinci tutmazsa ikinci tedaviden Ücret almıyormuş.
cok sagol canim.moralim cok bozuktu tam olarak konusamadik yarin konusabilirsen kesin bilgiyi alirim.sanirim benim tam anlamiyla rahim filmi degilmis bugun onu ogrendim.sivi enjekte edip tuplere ve ultrasonla rahim incelendim bu islem ne oluyor anlayamadim ustelik bana narkozda verilmedi.allah cabalarimizi,emegimizi bosa cikarmasin ne diyelimÇok geçmiş olsun canım. Elbetteki yalnız değilsin. Bizlerin birçoğunun benzer, hatta çok daha sıkıntılarımız oldu. Her doktor kendine göre muayene ediyor. O Yüzden çok iyi bir doktorun Olmalı. Geçmiş hikayeni çok iyi bilmeli ve ona göre tedavine başlanmalı.
Benim rahmimde Şekil bozukluğu yoktu yapışkanlık vardı. 2 defa 3 ay ara ile operasyon geçirdim. Haftaya kontrolüm var. Halil bey tedavi için ne söyledi sana.
canim bugun ogrendigim kadariyla bana yapilan rahim filmi sayilmiyormus benzer bir sey bende tam olarak ne oldugunu bilmiyorum,bana narkoz vermeden siringayla yardimiyla vajinadan sivi verip tupleri konturolettiler ve rahim icinide ayni zamanda utrasonla bakarak incelediler.bana laparoskopi yapilirken rahimimede bakmislardi bu islemi tup bebek icin dr yaptirmisti.Halil bey bana histeroskopiden soz etmedi daha dogrusu cokda konusamadim ama bana histroskopi yapmam gerektigini soylerse onu aptirmayada hazirimcanım hemen moralini bozma, eminim hiçbir emeğin boşa gitmiycektir.. rahim filmini doktorlar farklı şekilde yorumlayabiliyorlar, birkaç doktora daha sor istersen..
halil beye filmin raporunu değil kendisini gösterseydin. hatta istanbuldaysan tekrar bir görüş bence..
birde her laporoskopide rahme bakılmıyor, rahimde düzeltmeler için histeroskopi yapılıyo. inşallah gerek yoktur ama en kötü ihtimalle histeroskopi olursun. geçmiş olsun
arada cok fark yok bizde hic indirim talep etmedik gerci.yeterki dogru tedavi olanim ve aldatilip kandirilmayalimsağol umut. diğer yerlerde daha ucuz , hit indirimde yapmıyormuş
bana hic o sekilde soylenmedi canim.sadece ikincisinin 1500 euro oldugunu soyledi.ikinci ve ucuncuyu dusunmek bile istemiyorum.2. değil 3. ücretsiz yapılıyormuş
Merhaba canım, bu işleme HCG (Histerosalpinggografi) filmi deniyor. Rahim içine Sıvı verilerek yapılan bir işlem.rahimde tıkanma, yapışma vs ne varsa görülebiliyor.cok sagol canim.moralim cok bozuktu tam olarak konusamadik yarin konusabilirsen kesin bilgiyi alirim.sanirim benim tam anlamiyla rahim filmi degilmis bugun onu ogrendim.sivi enjekte edip tuplere ve ultrasonla rahim incelendim bu islem ne oluyor anlayamadim ustelik bana narkozda verilmedi.allah cabalarimizi,emegimizi bosa cikarmasin ne diyelim
merhaba arkadaşlar... ben yeni üye oldum. 2 aydır donasyon formlarını takip etmeye başladım. Hİt de yumurta donasyonu yaptırmayı düşünüyorum. temmuz da görüşmeye gidicem.. Hİt de yumurta donasyonu yaptırıp başarılı yada başarısz olan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilirler mi . donör ile aynı zamana nasıl denk getiriyorlar yoksa donmuş yumurtamı kullanılıyor , hit de yumurta donasyonu fiyatı nedir ? hit nasıl ilgili bir doktor mu.. tecrübelerinizi anlatırsanız çok mutlu olurum.
Tberik ederim Umut. Allah kucapına almayı da nasip etsinMerhabalar, umarım herkes iyidir
Biz cinsiyetimizi öğrendik oğluşum olucak
Hala yatıyorum dikkat ediyorum
Çok şükür herşey yolunda
Sakın pes etmeyin umudunuzu kaybetmeyin ve anne olucagınıza inanın
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah her zaman dualarımdasınız
Bende düzenli adet oluyorum. bana cyclo prognove ve dedikleri gibi 18. gün lucrin iğne verdiler. sana farklı bir tedavi uygulanıyor sanırım. olabilir kişiiiden kişyedeğişebiliyor. iyi şanslarBen 28 yaşındayım düzenli adet de oluyorum sanırım o Yüzden bana doğum kontrol halı vermedi monodoks,dhea ve gynoflor fitil kullanıyorum şimdi
Birinci tutmazsa ikinci tedaviden Ücret almıyormuş.
canim bugun ogrendigim kadariyla bana yapilan rahim filmi sayilmiyormus benzer bir sey bende tam olarak ne oldugunu bilmiyorum,bana narkoz vermeden siringayla yardimiyla vajinadan sivi verip tupleri konturolettiler ve rahim icinide ayni zamanda utrasonla bakarak incelediler.bana laparoskopi yapilirken rahimimede bakmislardi bu islemi tup bebek icin dr yaptirmisti.Halil bey bana histeroskopiden soz etmedi daha dogrusu cokda konusamadim ama bana histroskopi yapmam gerektigini soylerse onu aptirmayada hazirim
Bende rontgen filmi seklinde vermedikleri icin kafam karismisti aldigim utrason ciktisiydi.bunuda buyuk bir hastanenin tup bebek yapan bolumunde yaptirdim.doktora donasyon icin gerektigini soylemedim.rahimin hamilelik icin herhangi bir problem tedkil etmedigini soyledi.ben almanyada yasiyorum prasudur fsrkli oluyor histeroskopi yapmak istiyorum demekle olmuyor doktorun bunu gerekli gorup sefk etmedi gerrkiyor.gecen sene ve ondan onceki senede bu islemi yaptirdigimda rahim icin iyi demislerdi.halil beyle bigin tekrar gorustuk ve tedaviye basliycaz protokolu ona gore hazirliycak.sen neler yaptin uzun zamandir yoktunUmut'çum. çektirdiğin rahim filmine benziyor. rahim filminde sıvı enjekte edilip röntgen çekiliorılar. ben de çektiridm. uyutmadılar çok acı çektim.zordu ama yine olsa bayıltılmak istemem. Seninki zaten renkli ultrason. bunda bile sorun olabilceği şüphesi varsa mutlaka histereskopi çektirmelsin. bende minik bir gölge görmüştü doktor hemen histereskopi dendi. histereskopi de rahim kamerayla inceleniyor. apışıklık falan varsa da açılıyo. o an ne problem görülürse tedavi edilebiliyo. histereskopi kolay bir iş. toplam 25 dk uyanmasıyla birlikte. bir şey anlamyorusn ama kesin sonuçlar veriyor ayrıca bir tüp bebek merkezinde özellikle de üniversite hastanesinde yaptırırsan gerekli görülürse rahim kaviten yani kalınlığın inceltilebiliyor bu da tutunmayı kolaylaştırıyormuş. kıbrıs pahalı bir olay. oraya gitmeden her şeyi burada halletmek daha mantıklı. üniversite hastaneleri ya da devlet hastanelerinde bu işleri zaten rutin yapıyorlar. eksik bir şey bır şey bırakmıyorlar hem de extra para ödemiyorsun.
Canım ben HIT'e gitmedim. Giden arkadaşlar söyledi. Firdevs Hanım'a 3 defa giden birisi olarak onun fiyaylarını biliyorum. Önceden Konuşmak elbette gerekli. Hatta yazılı olarak fiyatı isteyin. Yok ben söylemedim diyebilirler. 3. Cü transfere Ücret almıyoruz deselerde, sonradan işlem ücreti istiyorlar.Böyle diyorsunuz ama Kıbrıs'ta bu şekilde kandırılan insanlar var. hatta gazetelere haber olmuşlar. net de araştırabilirsiniz.çünkü ben 1. tutmadı ikinci de dondurulmuşlara yine para ödedim. baştan sordum. onlarda söylediler. sonradan şaşırmaktansa baştan her şeyi iyi araştırın mesela kalan embriyoları dondurma parasını bile sorun. farklı yerlerde farklı ücretler alınıyor. sonra hayal kırıklığı ve umutsuzluk yaşamayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?