Sadece eşim biliyor. Başkalarının bilmesine gerek yok. Sonuçta yarın ne olacağını bilmek güç. Sevdiklerimin ve güvendiklerimin de bana buruk bir sevinçle bakmasını istemiyorum. Eşim zaten asla kimseye söylemez. Ben söyleyebilirdim ama yukarında söylediğim nedenlerden gerek duymadım. Bu sır bizimle ölecek. Gel gitlerini anlıyorum. Ben bu kararı verip gerekli araştımaları yaptıktan hatta merkezi bile seçtikten yaklaşık 9 ay sonra ancak yapabildim. Arada ne olur ne olmaz diye bir normal tüp denemsi bile yaptım. Hatta donasyon için tedaviye alındığımda bile doktorum hala yumurtaların var haberin varmı diyince bile bir an tereddüt yaşadım ama sonra defalarca yaşadığım olumsuzlukları düşünüp devam dedim. iyi ki demişim. Şu an karnımda kıpırdayan miniğimi düşündükçe içim pır pır oluyor. Onu ben yaratıyorum. benim kanımdan benim canımdan yaratılıyor. O benim...
O yüzden hiç korkma. İnan bana her şey çok güzel olacak

Merhaba,Dunya tup bebek hakkinda bilgisi veya tecrubesi olan var mi?yumurta donasyonu icin dunya tup bebek icin ne dersiniz?

kızlar iyiki varsınız destek oluyorsunuz şu zor günlerimde.içime su serpiliyor.Allah razı olsun hepinizden.ben mol gebelik geçirdiğim için ve bu gbelik bir süre sonra kansere dönüşme riski taşıdığı için artık cesaretim yok.deli cesareti 6 kere denedim ama 7. denemeye korkuyorum.kaş yapalım derken göz çıkarmaktan sağlığımdan olmaktan korkuyorum.zaten troid hastalığı yaptı bende mol gebelik.ailemizde hiç troit hastası yok.bunlatı düşününce artık daha kararlı oluyorum.bir de şöyle düşünüyorum benim genimi taşısa nolur taşımasa nolur .o canı ona Allah veriyor benim haddimemi Allahın verdiği canı sevmemek.insan evlatlık bile alınca seviyor.yani donasyon fikri kafamda oturmaya başlıyor.

Merhaba,Dunya tup bebek hakkinda bilgisi veya tecrubesi olan var mi?yumurta donasyonu icin dunya tup bebek icin ne dersiniz?
canım bana sormuşsun da ben çok yeniyim.benim dontorum bir yer önerdi oraya yönlendirecek beni ama hiç fikrim yok nasıl bir yer işlemler nasıl olacak.ben anca donasyon fikrine alışmaya çalışıyorum .eski arkadaşlar sana daha iyi yardımcı olacaktır.

Tesekkur ederim,bol sans hepimize

Merhabalar,yumurta donasyonu için dünya tüp bebek hakkında bilginiz var mı? Rahim duvarı kalınlığı 7 ile transfer yaptıranlar
Merhaba,dunya tup bebekle gorusuyoruz biz de,donor hakkinda hic mi bilgi vermiyorlar?iyi ki dunya tup bebegi sectik diyor musun?merkez konusunda kafam cok karisik,rahim kalinligi 7lerde kaliyor,bir de yumurta cok genc olmazsa sansimiz iyice azaliyor...

Benim anladığım kadarıyla yumurtanın genç ve sağlıklı olması ve rahim kalınlığı başarıyı en çok etkileyen faktörler rahim kalınlığını başka bir yerde de ölçtür çapraz kontrol yap ama yumurtanın durumunu nasıl denetlersin bilemiyorum embriyoloğu iyice tart dürüst biri mi nasıl biri

evet canım ben de zayıfladım, zaten zayıf bir tipim ama inşallah bir süre sonra biraz olsun kilo alırım. Ama bulantılarım biraz azaldı, senin de öyle olacaktır, başlangıç zorlu oluyor işte...
Aynen canım bu hafta daha iyiyim mesela sadece sabah bulantım oluyor ama olsun o kadarda olur artık:)

Aynen embriyoloji lab. Cok önemli iyce bi araştır derim basarı oranlarına faln bak bütün merkezlerle konuş bence baslamadan önce

Ben iyi ki onları seçtim dedim her zaman. Doktorum çok sıcalk bir insan. tesadüf benin dönüşümda aynı uçaktaymışız. Rica ettim o beni götürdü havaalanına dolayısıyla birlikte yolculuk yaptık. iyi niyetli bir insan. İkinde tutunamayınca ben aglarken beni teselli etti. ikincisinde dondurulmuşlarımda tuttu. Burada ayarladıkları doktor da benimle çok yakından ilgilendi. Merkeze web sayfasından mesaj yolladığımdaa üşünmeden bıkmadan aynı gün içinde geri döndüler ki aramaalrın haddi hesabı yoktur. 10 ay boyunca ve özellikle de son ay defalarca konuştuk. Rahim kalınlığın az gibi ama tutunmayacak anlamına gelmez. Yalnız sana şunu söyliyim. ilkinde benim 8 gibiydi . İkincisinde bana cts günü gel dediler ben pazartesi geliyim dedim. bu arada estrofeme devam tabii. pazartesi bilet fiyatları çok pahalı olunca çarşambaya bilet ayarladım. hemşireye sordum. çok kalın olmayacak mı diye. sorun olmaz dedi ve tuttu. sende biraz kafadan beklet. düşün cumartasi planlanan transfer çarşamba oldu.

embriyolog konusuna gelince bana Amerikan hastanesinden 3 ayda bir geldiklerini söylediler. Ben bana transferi yapan embriyologla da birebir konuştum. Symrna tüp bebek merkeszinde bana burada ayarladıkları doktorla birlikte çalışmışlar. Selamını falan söyledi. araştırdım gerçekten çoarada çalışmış. yani embriyolog da emriyoloji labaratuarı da öenemli.

Son düzenleme:
aynen canım. Allah'ın verdiği canı nasıl sevmeyiz hem de içimizde büyürken. Troidini de kontrol altına al bana 1- 1.5 arasında olması gerektiği söylenmişti. bu bile hamileliğin de sorunlar yaşatır. arkadaşım haşimeto toidi. aynı sorunları yaşayıp duruyor. en son dozu artırdılar 2.5'a indi ama bu bile yeterli olmayabilir. gerçi 2.5 kötü değil. bol şanslar

teşkkür ederim canım .bu topikte donasyonla hamile kalanların oranı nedir?yani yüzde kaç donasyon başarıyla sonuçlanmış?

cok tesekkur ederim,inşallah güzel haberler veririm sana benden,sevgiler

Reactions: AED

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…