- 23 Aralık 2015
- 35
- 24
- 3
- 45
merhaba nilperi öncelikle geçmiş olsun diyorum.ben de donasyonla anne olacağımınyeni öğrenelerdenim 2 hafta oldu.bu iki haftada çektiğimi bir Allah bir ben bilirim.o yüzden seni çok iyi anlıyorum.için cayır cayır yanıyor ağlayamıyorsun sonra bir ağlama geliyor durduramıyorsun.isyan edesi bile geliyor insanın.paylaşamıyorsun sanki ayıp birşeymiş gibi.işte burada aynı sorunları yaşayan arkadaşlarla paylaşabiliyorsun en rahat.çünkü onlar seni yargılamıyor yanında oluyor.2hafta geçti ama dini yönden ama benim çocuğummu olacak yoksa olmayacak mı düşünceleriyle boğultum ve bugün artık içime sindirdim.Allah bana bı yolla nasip edecekse çokcuk sahibi olmayı yapacak birşeyim yok.benim karnımda büyüyecek minicik yürek benim çocuğum olacak.Rabbimin verdiği emaneti en iyi şekilde sahiplenip büyütmek boynumun borcu.artık inşallah donasyonla anne olabilirim diye dua ediyorum.emin ol sende biraz zaman geçince toparlanacaksın içine sindireceksin kabulleneceksin.zaten evlenmemişsin henüz evlenene kadar çoktan sindirmiş olursun ve heyecanını yaşarsın.Allah bu zor günlerde yanında olsun.
öyle tabi canım. Zaten tedavi sırasında aşama aşama gidiyorlar. Eğer başarısız sonuç alacaklarını düşünürlerse tedavi sürecini erteliyorlar. Bende erteleme olmamıştı ama kıbrısa gittiğimde orada tanıştığım bir aile ertelemeyle gelmişlerdi. KAdının yumurtaları yeterli verime gelmemiş o yüzden biraz daha tedavi görüp öyle almışlar kıbrısa. Dikkat ediyorlar yani o konuda daBence doktorda cok onemli tamam nasip kismet isleri tamm herkes ayni islemi yapiyor fakat hepsi ayni ozeni gostermiyor benim yumurta toplama isleminde tahlil yapildi hormonlarim yuksek oldugu icin riske atmayalim dedi ve 2ay sonraya ertelendi her doktorun boyle dusuncegini sanmiyorum sonucta donasyonu yapip gecerdi tutar yada tutmaz orasiyla ilgilenmezdi az parada degilki cogumuz un 2.3. Kez imkansz oluyor maddi acidan umarim sonuc pozitif olurda emegime deger cok iyi arastirin size tawsiyem
Allah kalbi temiz insanlarla karsilastirsin aldigi paraya bakiyor cogu gerekli tetkitler yapilmiyor vs hepimiz ugras veriyor umarim bu zorlu yolun sonu pitirciklarla biteröyle tabi canım. Zaten tedavi sırasında aşama aşama gidiyorlar. Eğer başarısız sonuç alacaklarını düşünürlerse tedavi sürecini erteliyorlar. Bende erteleme olmamıştı ama kıbrısa gittiğimde orada tanıştığım bir aile ertelemeyle gelmişlerdi. KAdının yumurtaları yeterli verime gelmemiş o yüzden biraz daha tedavi görüp öyle almışlar kıbrısa. Dikkat ediyorlar yani o konuda da
canım merkezin ismini özelden yazarmısın lütfen? ben özelden yazamıyorum henüzHa bir de fiyat konusuna gelince benim gittiğim merkez kıbrısta tek genetik labaratuvarı olan merkezdi. Diğer merkezler genetik labaratuvarı kullanmak için ekstra ücret veriyorlarmış. Oyüzden benim gittiğim yerin fiyatı daha uygundu. Üstelik bütün işlemleri mikroenjeksiyon denilen bir aletle yapıyorlar ekstra ücret almadan. Bu da tedaviyi garantiye almak oluyormuş. Bize pahalı iyidiri alıştırdılar artık bir şeyin fiyatının ucuz olduğunu görünce aklımızda soru işaretleri kalıyor. Yazık...
Haklisin canim birbirimize destek olmaliyiz bizi bizden baska kim anlarki hangi doktora yaptirdiniz 2.yi baska doktordami denemek istiyosunMerhaba arkadaslar bende kibrisa gidenlerdenim donasyon tup bebek denememiz malesef negatif oldu 1 gez daha denemek istiyorum kararsisiz arkadaslar kime guvenecez biz yolda bilmiyorum
Kesin bebek sonucu yok mu donasyon denemelerinde, yani bunda da çocuk olmama ihtimali var mı?Haklisin canim birbirimize destek olmaliyiz bizi bizden baska kim anlarki hangi doktora yaptirdiniz 2.yi baska doktordami denemek istiyosun
Kadinin yasina gore falan degisiyor tabi ama genelde %70 ile %80 diyorlar tutmama ihtimali war tabikiKesin bebek sonucu yok mu donasyon denemelerinde, yani bunda da çocuk olmama ihtimali var mı?
Kadinin yasina gore falan degisiyor tabi ama genelde %70 ile %80 diyorlar tutmama ihtimali war tabiki
Aynen rahim hormonlar falan etkiliyor sonucu ilk defa bi doktordan %99ile %100arasi sonuc aldim transferden sonra gorcez bakalim cok umutluyum hersey iyiymis sonuclarimAa bilmiyordum, rahim inceliği galiba sorun oluyormuş
Aynen rahim hormonlar falan etkiliyor sonucu ilk defa bi doktordan %99ile %100arasi sonuc aldim transferden sonra gorcez bakalim cok umutluyum hersey iyiymis sonuclarim
Daha dogrusu bilmiyorum ilkini dinyada yaptirdim nasip degilmis simdi ise tekrar denemek istiyorum daha dogrusu sasirdimHaklisin canim birbirimize destek olmaliyiz bizi bizden baska kim anlarki hangi doktora yaptirdiniz 2.yi baska doktordami denemek istiyosun
Yumurta donasyonu mu yaptirdiniz?kac embryo besinci gune geldi,tup.bebek merkezinin bir eksigi var mi.acaba merak ettim ,kusura bakmayin.dondurulmuslarla deneyenler duyuyorum,sans cok yuksekmisDaha dogrusu bilmiyorum ilkini dinyada yaptirdim nasip degilmis simdi ise tekrar denemek istiyorum daha dogrusu sasirdim
Cok gecmis olsun,donorun yasini soylediler mi?daha once hic gebeliginiz oldu mu?bazen doktorlarin da birsey bilmedikleriniSimdi ise 2nci denemeye karar verdim donasyon biliyorsunuzki maliyetim cok fazla arastiriyorum hastane esimde tekrar oraya gidelim diyo bende kararsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?