Neye dayanarak ada tup bebek diyorsun?ADA TÜP BEBEK OLSUN TERCİHİNİZ
hittemi yapıcaksınız?Merhaba hanımlar bende yumurta donasyonu yaptırcam haftaya pazartesi ilk randevum car ilk görüşmede neler yaşadınız beni biraz aydinlatirsaniz çok sevinirim
merhaba nilperi öncelikle geçmiş olsun diyorum.ben de donasyonla anne olacağımınyeni öğrenelerdenim 2 hafta oldu.bu iki haftada çektiğimi bir Allah bir ben bilirim.o yüzden seni çok iyi anlıyorum.için cayır cayır yanıyor ağlayamıyorsun sonra bir ağlama geliyor durduramıyorsun.isyan edesi bile geliyor insanın.paylaşamıyorsun sanki ayıp birşeymiş gibi.işte burada aynı sorunları yaşayan arkadaşlarla paylaşabiliyorsun en rahat.çünkü onlar seni yargılamıyor yanında oluyor.2hafta geçti ama dini yönden ama benim çocuğummu olacak yoksa olmayacak mı düşünceleriyle boğultum ve bugün artık içime sindirdim.Allah bana bı yolla nasip edecekse çokcuk sahibi olmayı yapacak birşeyim yok.benim karnımda büyüyecek minicik yürek benim çocuğum olacak.Rabbimin verdiği emaneti en iyi şekilde sahiplenip büyütmek boynumun borcu.artık inşallah donasyonla anne olabilirim diye dua ediyorum.emin ol sende biraz zaman geçince toparlanacaksın içine sindireceksin kabulleneceksin.zaten evlenmemişsin henüz evlenene kadar çoktan sindirmiş olursun ve heyecanını yaşarsın.Allah bu zor günlerde yanında olsun.Merhaba arkadaşlar,gecenin üçünde uykusuzum..çünkü şok bir olay geldi başıma..adetimde bugüne önemli bir sorun yaşamamıştım,hiçbir sağlık sorunumda yok.son dönem adetim gecikince dr a gittim..ultrasonla baktı,sol yumurtalık da hiç yumurtam kalmamış,sağda bir iki tane küçük varmış,kan tahlili yapıldı fsh 105..ve bana depresyona gireceğim o haberi verdi,erken yumurta yetmezliği..bir daha hiç adet olmayacakmışım..bitmiş herşey .gözümden yaşlar boşaldı,39 yaşındayım,evlenmenin arifesindeyim.ve hiç belirti vermedi..hep saat gibi düzenliydi..nasıl?birden inanamıyorum..dr bir sebep söyleyemedi.hemen ertesi günü başka doktora gittim,sonuç değişmedi, üreme merkezine yönlendirdi..bari tüp bebek olma ihtimali dedim, yumurtalarım çok küçükmüş,olmazmış..hiç mi umut yok diye sordum,yumurta nakli başka bir kadından alırsam,ancak böyle olurmuş..nasıl yaa daha düne kadar sağlıklıyken, evlenip çocuk yapma hayali kurarken,her an regl olabilirim diye çantamda pedle dolaşırken..nasıl?bana bitti herşey dediler..biestrol 25 gr verdiler,her gün içecekmişim, bir de angelika isminde bir ilaç..dört gün oldu ben bunu öğreneli,hala kabus gördüğümü sanıyorum,yaşamak çol anlamsız geliyor,kendimi çok gereksiz,anlamsız buluyorum..dua ediyorum..ben napacağım arkadaşlar ???
Merhaba,fiyat az olunca da tedirgin oluyorum,bize euroyla fiyat verildi,sadece transfer 4500 euro,kalanlari dondurmak 500 euroKızlar doktor yönlendirmeleriyle merkezlere gitmeyin. Bütün merkezler önceden doktorlara gidip konuşuyor. 5000 tl lik işlem için 1000 tl doktora komisyon veriyorlar. 6000 tl'ye denk geliyor. Ben çok araştırdım. İyice araştırmadan sakın karar vermeyin. Bir de doğuş tüp bebekten ve Kıbrıs tüp bebekten uzak durun. Resmen ticarethane. İnşallah rabbim size de bebeğinizi kucağınıza almanızı nasip eder.
Önce İstanbul.gidiyosun tabii Kıbrıs'larda gidebilirsin,ama gitmeden önce kliniği ara ve gerekli bütün testleri eksiksiz götür,ortada bi muayene ediyorlar seni,sonra donasyon için yönlendiriyorlar,hoca için çok soğuk falan diyorlar ama bence öyle deil,olması gerektiği gibi davranıyor,çok ilğili davranıyor,sonra adetini bekliyorsun ben şimdi adet bekleme aşamasındayım,herkes için hayırlı olur inşallahhittemi yapıcaksınız?
Evet hit de yaptiracagim kısmetse
Hangi merkez verdi bu fiyati nekadar sure donduruyorlar pahali geldi birazMerhaba,fiyat az olunca da tedirgin oluyorum,bize euroyla fiyat verildi,sadece transfer 4500 euro,kalanlari dondurmak 500 euro
dünya Tüp bebek,Bahceci de bu fiyatı verdiHangi merkez verdi bu fiyati nekadar sure donduruyorlar pahali geldi biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?