Merhaba arkadaslar, bende yumurta donosyonu ile tup bebek dusunuyorum, yumurta donasyonu deneyen arkadaslar, yumurta bagislayan anneyi nasil sectiniz, resimlerini goruyor musunuz bagiscilarin ? ozlellikleri vs yaziyor mu? Bir doktor kibris taki bazi yerler cok ozensizce seciyor, bagiscilarin genetik teslerini yapmadan kabul ediyorlar demisti, o yuzden soruyorum.
yumurta bgislayan anneyi secmek cok onemli, siz ne kadar ben yetisterecegim desenizde o anneden gecen bir cok huy ve aliskanliklar, hastaliklarda (kalitsal olanlar) beraberinde gelicek. beni aydinlatirsaniz, deneyeminizi paylasirsaniz sevnirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım ben de Kıbrıs donasyon düşünüyorum araştırıyorum ama bir türlü karar veremiyorum tecrübeli arkadaşlar bu konuda yardımcı olursa çok sevinirim. Öne çıkan Firdevs hanım HİT ve Murat Önal karar veremiyorum bir türlü yardımınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...

Cnm yüzünü goremiosun cunku butun bilgiler gizli oluyo sadece onlar sizin fotografinizi istio size gore fiziksel ozellerinize gore seciolar uygun donorleri size soluyluolar rabbim yolunuzu acik etsin ins zor bi yol hem manevi hem maddi

Bide berk bey var dunya tup bebek merkezi cnm

Cnm yüzünü goremiosun cunku butun bilgiler gizli oluyo sadece onlar sizin fotografinizi istio size gore fiziksel ozellerinize gore seciolar uygun donorleri size soluyluolar rabbim yolunuzu acik etsin ins zor bi yol hem manevi hem maddi
Bunu ogrendigim cok cok iyi oldu, coook tesekkur ederim Saremina, ben yurtdisinda yasiyorum, kibris'ta daha hesapli olur hemde memlekette ailemin yaninda olurum diye dusunmustum ama bir yuzunu gormek isterim, imkansiz yani bu durumda, kendileri seciyorlar ama belki benim icime sinmeyecek, yuz kalbin aynasidir derler, birinin yuzunu gormeden karar vermem cok zor. Kör döğüşü gibi, ne çıkarsa bahtına.
Bir yandan da tabii hic bilmemek de en iyisi, o da var ama iste ne bileyim gormeden de icime siner mi cok zor karar vermek.
yurtdisinda birak donoru, donorun annesi,babasi,tum kardeslerinin resmi, bir de donorun cocukluk resimlerini goruyorsun. doktor hic karismiyor kendin seciyorsun.
birde donorun kac kisiye bagis yaptigini da soyluyorlar, amerika da donor cocuklari kayit olmak zorunda, ileride kardes evliligi olmamasi icin. buna donosyon kardesleri sicil merkezi var, sitelerinden kayit olup, kardeslerini buluyorlar. Cunku donorler bir tek size vermiyor yumurtasini, 5 ya da 6 kez yumurta verebiliyor. herbirinden en az 15 yumurta toplaniyor, bazilari saklaniyor, dusunun simdi kac tane kardes olacagini, o yuzden kardes sicili sart olabilir turkiye de ileride bir 7 sene sonra gibi.

bak bu donor kardeşliği olayını hiç düşünmemiştim.... mutlaka burada da kıbrısta yani kayıtlar tutuluyordur....

donor kardeşliği kayıtları tutuluyor mu kıbrısta yaptıranlar bilgi verebilirler mi acaba? teşekkürler.

Cnm bizzat gorusmeye gittik ole birsey yok cnm burdada kayot yaptirmiosun yumurta donoru diye o yuzden bu seninmis gibi kendin yumurtanmis gibi okuyo cnm evt bende onu cok dusundum ama yapacak birseyimiz yok ya cocugumuz olamayacak ya da unu sececehiz malesef

Hakkında hayırlısı olsun cnm Firdevs de yaptırdım şu an hamileyim bi kaç arkadaş daha var yaptıran memnun kalan bence merkezi iyi araştır burdan tam olarak yazamıyorum ama arkadaşımızın birisi bi yerde yaptırdı ses arda düşükleri oldu Türkiye de ki doktorlar yumurtaya bağlamış nedenini Allah yardımcın olsun hakkınızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…